Češky díky Kvitové a skvělé čtyřhře slaví v Rusku titul ve Fed Cupu!

6. 11. 2011, 13:22
Aktuality 74
FED CUP - České tenistky po 23 letech a poprvé v historii samostatné České republiky vyhrály Fed Cup! Ve finálovém duelu na půdě tenisové velmoci Ruska zvítězily 3-2 na zápasy, když obě své dvouhry vyhrála Petra Kvitová a v rozhodující čtyřhře uspěly Lucie Hradecká a Květa Peschkeová.
Češky vyhrály Fed Cup

Petra Kvitová ve finále Fed Cupu získala pro český tým i druhý bod. Světová dvojka po sobotní hladké výhře nad Kirilenkovou dnes zdolala 4-6 6-2 6-3 i domácí jedničku Světlanu Kuzněcovovou, byť v rozhodující sadě prohrávala 0-3. Vítězka Wimbledonu či Turnaje mistrů letos vyhrála v hale všech 21 zápasů a ve Fed Cupu ji neporazila žádná ze šesti soupeřek.

"Za stavu 0-3 už jsem asi nevěřila, že vyhraju. Myslím, že jsem to vybojovala. Byl to poslední letošní singl zápas, byl hrozně důležitý a věděla jsem, že musím. A stalo se," řekla Kvitová v televizi a poděkovala početné skupince českých fanoušků za podporu. "I za toho stavu 0:3 pořád burcovali a hnali mě dopředu. Byl to důležitý faktor."

Lucie Šafářová, jež v pátek podlehla Kuzněcovové, tak mohla ve čtvrté čtyřhře rozhodnout o triumfu českých tenistek, na náhradnici za Kirilenkovou Anastasii Pavljučenkovovou, ale nestačila. Ruská tenistka zvítězila bez problémů 6-2 6-4 a poslala finálový duel do dramatického rozuzlení ve čtyřhře.

"Jsem zklamaná. Mohla jsem hrát trošku líp, zejména v první sadě. A škoda brejků ve druhém setu. Mohlo se to otočit, ale bohužel jsem to neudělala a mrzí mě to," řekla Šafářová v televizi a doufala, že tým k výhře dotáhnou deblistky.

České tenistky a kapitán Pála se radují z trofeje pro vítěze Fed CUpuDo závěrečné čtyřhry nastoupily podle předpokladů vítězka čtyřhry French Open Lucie Hradecká a wimbledonská deblová šampionka Květa Peschkeová. Na společnou notu se ladily celý týden a dnes předvedly skvělý výkon. Především díky fantastické Hradecké porazily 6-2 6-4 Marii Kirilenkovou s Jelenou Vesninovou a odpálily bouřlivé oslavy českého tenisu.

"Hrály jsme skvěle, výborně a jsme strašně šťastné, že máme ten pohár. Jako tým jsme byly famózní a děkujeme fanouškům," řekla Peschkeová v televizi. "Je to neuvěřitelné, skoro nemůžu mluvit," přidala se Hradecká a zakřičela s přitakáním ostatních hráček: "Stejně jsme říkaly, že tu mísu dovezeme domů!"

Češky si skalpem nad silnými Ruskami, které za posledních 8 let ve Fed Cupu triumfovaly hned čtyřikrát, připsalo premiérový titul v historii samostatné České republiky. Tehdejší Československo vyhrálo celkem pětkrát, naposledy v roce 1988.

O triumf českých tenistek se zasloužilo nejen finálové kvarteto Kvitová, Lucie Šafářová, Hradecká a Peschkeová, ale také Barbora Záhlavová-Strýcová s Ivetou Benešovou, které vyhrály rozhodující čtyřhru v semifinále v Belgii.

Rusko, kterému chyběly zraněné Šarapovová a Zvonarevová, našlo na domácí půdě přemožitele poprvé po osmi letech.

České tenistky dopadly ve finále týmové soutěže lépe než tenisté. Tomáš Berdych a spol. hráli o titul v Davisově poháru předloni a ve Španělsku na "salátovou mísu" nedosáhli.

Kvitové se první set nepovedl, třetí dokonale otočila
Petra KvitováJednadvacetiletá Kvitová zkusila v úvodu Kuzněcovovou zatlačit a po sérii vítězných míčů začala brejkem. Ruska ukázala svoji sílu hned vzápětí a podání si vzala zpět. Na kurtu se rozhořela ostrá tenisová bitva. Kvitová se snažila o své agresivní pojetí s výpady k síti, Kuzněcovová kontrovala výbornou obranou a změnou rytmu.

Vítězka Turnaje mistryň Kvitová si v první sadě nepomáhala servisem a občas ji světová devatenáctka Kuzněcovová zatlačila. V počtu vítězných úderů držela trochu nečekaně s českou hráčkou krok. Od stavu 2-3 Kvitová prohrála třikrát po sobě servis, kontrovat dokázala jen dvakrát a první sadu ztratila za 52 minut. 

Jako by se Kvitová po ztracené sadě naštvala, začala míč napalovat s ještě větší razancí. Smrští úderů i pečlivě připravenými útoky a hlavně výrazným zlepšením na servisu Kvitová v druhém setu Kuzněcovovou rozebrala. Ruska navíc už začala být unavená, nestíhala dobíhat míče včas jako v prvním dějství a více chybovala. Češka získala pět her po sobě a rychle posunula zápas k rozhodující třetí sadě.

Kuzněcovová před jejím začátkem odešla na toaletu a podařilo se jí rozjetou Kvitovou zpomalit. Ruska znovu jako politá živou vodou rychle běhala, vracela skoro každý míč a Kvitová nedokázala výměny zakončovat. Naopak více chybovala, v druhé hře přišla o servis a prohrávala s Kuzněcovovou 0:3.

Kvitová ale v nepříjemné chvíli ukázala srdce bojovnice a nadechla se k obratu. Postoupila si více do krutu a hrála míče dříve po odskoku. Zrychlení přineslo vítězné body, i když každý fiftýn si musela tvrdě odpracovat. Své podání Kvitová získala třikrát po sobě čistou hrou, třikrát vzala podání Rusce a šňůrou šesti gamů se po dvou hodinách hry radovala z výhry.

Šafářové agresivita přinesla spoustu chyb
Lucie ŠafářováŠafářová duel se světovou patnáctkou Pavljučenkovovou, která nahradila v původní nominaci Marii Kirilenkovou, sice začala lépe než proti Kuzněcovové, jenomže brzy se vedení přehouplo na stranu Rusky. Šafářová v první sadě 15 chyb udělala sama, k deseti ji donutila soupeřka a od stavu 2-1 prohrála pět her. 

Čtyřiadvacítka žebříčku WTA Šafářová bojovala, neměla co ztratit, ale horkotěžko se prokousávala k bodům. V druhé sadě omezila bekhendové chyby, přesto byla převážně pod tlakem. Ve čtvrté hře nevyužila jediné své dva brejkboly v celém utkání, vzápětí potřetí ztratila sama servis a už se nedokázala zvednout.

Pavljučenkovová v závěru utkání výborně podávala. Dokázala dát i tři esa v jedné hře a poměrně jistě si došla nad Šafářovou za hodinu a půl pro výhru.

Šafářová sice podle svých slov nastoupila k zápasu méně nervózní než v sobotu, ale znovu neuspěla. "Strašně mě mrzí, že poté, co Peťa odvedla dva supervýkony, jsem nebyla schopná přinést ani bod. Udělala jsem, co jsem mohla, ale bohužel protihráčky byly silnější," konstatovala. 

V Moskvě před dvěma týdny porazila i osmou tenistku světového žebříčku Agnieszku Radwaňskou, ale Polka podle Šafářové nehrála tak rychle jako Rusky. "Nemyslím, že bych hrála špatně, ale prostě jsem na ně nestačila," poznamenala. 

"Chtěla jsem vyhrát a snažila jsem se pro to udělat vše. Bohužel to nevyšlo. Jsem z toho smutná, ale nemůžu s tím nic dělat," dodala, než odešla fandit deblistkám.

Ve čtyřhře zářila Hradecká
Květa Peschkeová a Lucie HradeckáVe čtyřhře táhla český pár Hradecká odvážnými údery, zatímco zkušenější Peschkeové se oproti zvyklostem zpočátku nedařilo na síti. První o podání přišla za stavu 2:2 Hradecká a brejkboly v šesté hře Češky ještě promarnily. Na druhé straně byla nebezpečnější Vesninová, hrající často agresivně po lajnách.

Nadšeně bojující Hradecká strhla Peschkeovou, díky čemuž nastal obrat. Čtyři hry v řadě a kiks Vesnivové při třetím setbolu posunuly první set Češkám.

V druhé sadě pokračovaly Češky v jistém výkonu, dobře podávaly a doplňovaly se na síti. Ve čtvrté hře vzaly podání Vesninové a brejk Hradecká i jedním ze svých es potvrdila zvýšením na 4:1.

O dvě hry později se Kirilenková pokusila zastrašit Hradeckou, na kterou napálila return a míč se o českou hráčku otřel. Rozjeté české duo se ale nenechalo rozhodit a nekompromisními voleji dokráčelo pro triumf.

Poslední game se hrál při podání Vesninové. Peschkeová i Hradecká postupně nevyužily tři mečboly, ale při čtvrtém dala Hradecká nechytatelnou ránu. Všechny hráčky i členové realizačního týmu si na oslavu triumfu zatancovali na kurtu kolečko.

- FINÁLE FED CUPU 2011 -
(Rusko, tv. povrch / hala)
kompletní výsledky (05. - 06. 11. 2011)

Rusko - ČR 2-3
Kirilenková - Kvitová 2-6 2-6
Kuzněcovová - Šafářová 6-2 6-3
Kuzněcovová - Kvitová 6-4 2-6 3-6
Pavljučenkovová - Šafářová 6-2 6-4
Kirilenková/Vesninová - Hradecká/Peschkeová 4-6 2-6

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

74
Přidat komentář
smazaný uživatel
Holky pěkně jste válely, obrovská gratulace!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Díky všem holkám za celoroční práci a boj. Byly jste úžasný a je radost se koukat na super tenis ve Vašem podání. Malá země s tenisovými královnami. Díky a obrovská gretulace.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda pravdouci, nenapsala bych to lepe,Super adrenalin s prijemnym pocitem kolem osrdi nakonec.Diky za to.
Reagovat
smazaný uživatel
nádherný tenisový víkend...holky vítězky Fed Cupu a Federer s přehledem dobyl Basilej:) Gratulace všem.
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečná gratulace!!! Díky holky za tak bezvadnej úspěch a krásnou podívanou!!! =)
Reagovat
smazaný uživatel
jak mile se tu otom špitlo...musím jed je to můj sen
Reagovat
smazaný uživatel
prosím řekněte mi něco o tom jal se může jed do sparty a vyfotit se a td. prosím prosím kdy a dál :-(
Reagovat
smazaný uživatel
A zejtra se vyfotit s poharem, to je bomba!
Reagovat
freeteepek
Taky se přidávám ke gratulantům. Petra to zase dokázala! I holky ve 4hře byly famózní. Není pravda, že by např. Lucka málo bojovala. Prostě měla silné soupeřky. Každý není takový talent, jako Peťa:-)
Reagovat
smazaný uživatel
hlavne na kazdeho neusije boudu takovy strateg jako je Tarpiscev!!!
Reagovat
VlS
Petra je fantastická, Lucka prostě nedokázala porazit silné hráčky v domácím prostředí, je mi ji líto, ale dělala co mohla. Lucka Hradecká mi v deblu chvílemi brala dech, servis absolutně famózní. Holky byly super. Při oslavách by měly být přizvány i Iveta s Bárou, které zahrály super v Belgii. Pro českej ženskej tenis neuvěřitelnej rok.
Reagovat
smazaný uživatel
Česko - Rusko 3:2
Petra Kvitová - zbytek světa v hale 21:0
Obrovská gratulace holkám, jsem moc rád, že to Petře "nepokazily" a vydolovaly ten třetí bod. Petra to chtěla vyhrát úplně nejvíc a bylo vidět, že by na tom kurtu i padla za vítězství, neuvěřitelné, skvělá hra světové jedničky, kterou přehrála vynikající Svetu. Obě deblistky výborné, zvláště Lucka Hradecká excelovala a předvedla, že když jí to jde, je vynikající. Lucka Šafářová, bohužel hrála proti lepším hráčkám, než je ona sama a přesto, že jsem ji věřil, že jeden bod dá, nepovedlo se to.
No a Petra Kvitová?? Co říct?? Smekám.
Reagovat
dessperadoss
nemáte někdo nějaky video už? jako jak sme vyhrali a všchno :)
Reagovat
smazaný uživatel
vsechno bude v archivu i-vysilani Ct4, ne?. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl bych že když ted par dní budes pozorovat tv program na ČT4 tak tam něco bude např.českých tenistek cesta do finale atd.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale ne, tady je sobota: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10186693736-tenis/211471290110009-rusko-cesko/

a tady nedele: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10186693736-tenis/211471290110010-rusko-cesko/
Reagovat
kohlik
Blahopřeji.
Velká gratulace všem a především skvělé Petře a deblu. Neuvěřitelný.
Reagovat
smazaný uživatel
Blahopřeji rovněž "starému pánovi" za brilantní výkon v Basileji!
Reagovat
smazaný uživatel
pripojuju se a rada. Skoda jen, preskoda, ze tu mladez skolil v takovem "stinu"! :-)))
Reagovat
taffer
Už dlouho jsem neviděl Feďu takhle se radovat po zisku titulu. No Basilej je holt Basilej :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Také se přidávám ke gratulaci Rogerovi, doufám, že ho to nakopne k dobrému výkonu na turnaji mistrů.
Reagovat
a.magerova
Federerovi k vítězství v Basileji.
Granollersovi k vítězství ve Valencii.
Ivanovičové k vítězství v Bali a k dnešním 24. narozeninám !!!
Reagovat
smazaný uživatel
dzizas, ty nezklames! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
Fandina
moc se raduji a všem holkám děkuji za napínavé vítězství a samozřejmě všem moc gratuluji. I nehrajícímu kapitánovi za výběr. Graluluji a těším se na další úspěchy..........
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace českému týmu!Petra nás dostávala do infarktových situací ,ale mi jsme jí věřili je to jednička hraje famozně a co předváděla Hradecká také úžasné no prostě velká gratulace všem .Děkujeme
Reagovat
smazaný uživatel
obdiv Petre, povzbuzeni Lucce, gratulace vsem holkam i Palovi, Lucka Hradecka byla rozhodujici a stastna volba, diky. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
V první řadě holkám obrovská gratulace, v druhé řadě malé okénko do historie jedné expertní analýzy, nemohu jinak :-))

Od: lopata43 13.10.2011 23:15
je to úplně špatná nominace. Chybí naše nejlepší hráčka Cetkovská. Hradecká je totálně z formy. Ta chudera by neporazila ani mě jak si nevěří. Kvitová je z formy čekám že dvakrát prohraje. Ale což nepovolat ji by byla hloupost zaslouží si to i když prohraje. Hraecká je úplně mimo ta už ani neví co je to výhra.
Reagovat
darek.vrana
Dobrý Lopato, jako vždy!:)...
Přesně, tyhle dvě tam neměly co pohledávat:).
Reagovat
smazaný uživatel
:D přesně jak to lopata napsal, tak to i skončilo, tedy pravým opakem
Reagovat
smazaný uživatel
Obrovská gratulace!Petra vs. Kuznecova- to byli nervy jako prase hlavne třetí set, to mi málem prdla nervová soustava :-).Čtyřhra to sou čuměl jak výborně hrala Lucka Hradecká...Fakt super víkend..:-) Opravdu tich pomalu 8 hodin u TV stalo zato!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Velká gratulace, holky válely. Fakt ta Petra je skvělá bojovnice, a neměla to vůbec se Světlanou jednoduché, ta také hrála výborně, ale Petra je prostě naše šikulka a navíc velká sympaťačka.Dík také patří Lucii Hradecké a Květě Peschkkeové, obě fantastické. Lucii o chlup lepší. Dobře, že ruský trener nedal prostor ve čtyřhre Kuzněcovové to by bylo asi větší drama.
Reagovat
smazaný uživatel
Moc Hezky !!!
Reagovat
a.magerova
Byly skvělé - radost se na ně dívat !!!
Reagovat
SwissMaestro
Bombastickej uspech. Nevite nekdo kde a kdy bude moznost se vyfotit s hrackama ci pozadat o autogram...nejak jsem to preslechl. Diky moc.
Reagovat
smazaný uživatel
Zitra od 18:00 hod v Praze na stromovce,areal sparty
Reagovat
SwissMaestro
Díky!
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace českému týmu! Myslím, že všechny holky na obou stranách ze sebe vydaly maximum... Zápas Petry se Svetou byl vynikající. Petra hrála opět výborně. Rozhodně není neporazitelná, ale v její momentální formě je opravdu těžko k poražení... Sveta ukázala, že je pořád špičkovou hráčkou a navíc má obrovské zkušenosti. Nakonec jí to o kousek nevyšlo, hlavně díky skvěle hrající Petře... Ze zápasu Nasťy a Lucky jsem viděl až konec. Nasťa je sice mladá, ale dneska ze sebe setřásla nervozitu. Lucka to měla těžké. Hrála oba zápasy proti velmi kvaltním soupeřkám a taky asi nebyla v úplně dobré formě... Čtyřhra už byla loterie. Oba páry byly nesehrané, ale víc to bylo vidět na ruské straně. Makiri hraje s Vikou mnohem líp, než hrála dneska s Elenou. Obě jsou kvalitní deblistky, ale dneska si moc nerozuměly. Na české straně to hlavně táhla Lucka Hradecká. Květa se postupně taky rozehrála, ale nejlepší hráčka v deblu a zároveň rozhodující faktor byla podle mě Lucka... Myslím, že pro letošní finále Fed Cupu se nejlíp hodí: Sláva vítězům, čest poraženým! :)
Mimochodem, článek o Bali asi dneska nebude, co? Rád bych se mýlil... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale..To bude pro Peťu zase mediální masakr!.Ještě že Aga neporazila Carol v Istanbulu, jinak by asi nestíhala Austrálii.
Reagovat
ReadyTeddy
Dámy a pánové, je to doma!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
darek.vrana
Napada me - nepsalo se, ze tam jako 5. hracka bude Zakopalova? Jsem si ji tam nevsiml. Byla tam, nebo ne?
Reagovat
rib
podle pravidel Fedcupu jsou v týmu maximálně 4 hráčky, tak nevím, kde psali o páté, to prostě není možné...
Reagovat
darek.vrana
Jasne, ale mela tam jet s tymem.
Reagovat
freeteepek
Petra opět předvedla, že je momentálně nejlepší hráčkou na světě.Gratulace!Lucie se snažila, ale proti ní stála velice silná hráčka, bouřlivě podporovaná domácím publikem.Škoda jenom, že mi sázkovka zrušila tenhle zápas bez náhrady.Měl jsem tam kombi sázky a ty kurzy byly výborný:-(
Jinak nechápu,proč ten Dusík v TV neustále komolí ty ruský jména.Chápu,že máme zákon na přechylování cizích příjmení rodu ženského,ale proč "Zvonariovová" a nikoliv "Zvonarevová". Jmenuje se přece "Zvonareva". Nehledě na to, že koncovka -ová není pro češtinu samozřejmá. např. Novotná, Železná, Červená apod.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jména, to je něco hrozného!
Reagovat
smazaný uživatel
V originále - ????????? - ? = jo v češtině. Takže správně v češtině Zvonarjova. Anglický přepis Zvonareva.

http://en.wikipedia.org/wiki/Vera_Zvonareva - tady se dá i poslechnout správná výslovnost jejího jména.

Je to sice úplně fuk, ale správně by měla být Zvonarjeva, to samé jako třeba hokejista Sjomin - v agličtině Semin, nebo Kovaljov - Kovalev.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak azbuku to tu nebere :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Takže komentátor Svačina, kterej je v Moskvě, to říkal podle českých pravidel správně - Zvonarjovová.
Reagovat
smazaný uživatel
Zvonarjeva.. Ruské E je české JE :-) Každopádně ne Zvonarevová, Kirilenkovová atd.
Reagovat
smazaný uživatel
feanor: Moje znalosti azbuky jsou teda už hodně zaprášené, ale Věrka tam má snad "ë" - v ruštině tedy "jo"..:-).
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to pardón! Asi jsem její přijímení v originále nikdy nečetl. Myslel jsem, že tam má e. Jestli je to ë, tak máš samozřejmě pravdu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na ofiko stánkách má fakt ë :-).
Reagovat
smazaný uživatel
tak uz je lekce u konce? Tady dupou dejiny a vy -vovova a -jovovova, no toto!
Reagovat
smazaný uživatel
No toto! Zprávařka krakonošovovovova!
Pardooon, chytil jsem Brozovu stopu a takhle to dopadlo! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
mas se drzet svyho kopyta, totiz packy! ;-)
Reagovat
freeteepek
OK. Omlouvám se. Já jsem to nikdy v ruštině neslyšel, jenom jsem to viděl napsaný. A bylo to bez těch dvou teček nad "e". Jinak se to čte samozřejmě "jo"
Reagovat
VlS
Pes má dělat úplně jiný věci, zvlášť šamanův Pes. Už máš panenky woo doo do zásoby? Jinak Sojka, nevím jak z větve, ale z válendy to bylo dneska žůžo.
Reagovat
smazaný uživatel
ksreeeeeeee! ;-)
Reagovat
rib
Lucka hrála sice nic moc, ale ještě horší výkon předvání komentátor Svačina. Mám dojem, že uvízl v 70. letech 20. století, navíc fandí Rusku. Ale asi to s tím soudruhem budeme muset vydržet i při čtyřhře...
Reagovat
smazaný uživatel
na to si přišel proboha jak? Když si vzpomenu co musím vydržet v průběhu roku s komentátory Novy a Eurosportu, tak tohle je balzám na duši. Nechápu jak si přišel na to že přeje Rusku, a co se týče toho přechylování jmen, co má jako dělat když má prostě přikázáno ty jména přechylovat, to samé dělají i komentátoři na ostatních českých televizích...
Reagovat
rib
pravidla už nenařizují přechylování, to je v češtině nové. Jinak mám dojem, že komentáře typu "teď měla Lucie štěstí", když se Lucii povedl úder, a např. "to možná mohla Kuzněcová challengovat" když zahlásili Rusku aut a klidně si pusť záznam a počítej, kolikrát komentuje dobrý úder náš a kolikrát ruský, a kolikrát se věnuje vyhrabávání negativních výsledků našich při nějaké té chybě... A navíc, já to zažila, jak to v minulosti vypadalo, a to bývalo úplně podobné. S komentátory na jiných stanicích to nesrovnávám, je to šílené samo o sobě. A taky si zkus nepouštět obraz a uvidíš, že komentuje, jak v rozhlase (např. hráčka zahrála backhandem a přeběhla na síť apod...) To snad v TV není třeba. Nejlepší byl, když mlčel...
Reagovat
smazaný uživatel
Otík nařídil v ČT Sport přechylovat, tak se holt každý musí snažit, pokud nechce být odejit. Jinak nevidím nic špatného, když se snaží s komentářem o popis situace, přece jen u tenisu většina diváků řeší ještě spoustu jiných věcí, třeba práci na počítači či v kuchyni...
Reagovat
rib
aha, já když si zapnu tenis, tak nic jiného neřeším, tak to je asi ten rozdíl :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
s tím přechylováním to je tak jak píše grecco, v ČT to prostě mají takhle přikázané. A to o tom svačinovi je prostě totální blbost, ta radost na konci určitě nebyla falešná a předstíraná :D A to, že také kritizuje naše a občas chválí soupeřky? Na tom přece není nic špatného, komentátor by měl být OBJEKTIVNÍ...
Reagovat
rib
na to jsi proboha přišel jak?
Reagovat
r176
co ta lucka hraje?!za to co predvadi nema ve fed cupu co delat!!!hradecka by hrala lip!!
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji Petře k napínavému vítězství, kde nakonec potrvrdila že má na to být nejlepší na světě ! Zvrat v zápase přišel v pravý čas. A chtěl bych i napsat že bez Petry by to prostě nešlo. :)
Reagovat
a.magerova
Taky velká gratulace, opravdu perfektní výkon, klobouk dolů !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pklona oběma hráčkám. Nakonec to Petra vybojovala, ale vybrala si štěstí alespon na pul roku dopredu :)
Reagovat
rib
Velká gratulace Petře, bojovala opravdu jako lev. A taky je vidět, že umí nejen "bum-bum", ale i udržet míč a bojovat v delších jistějších výměnách!
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělý zápas, hlavně třetí set byl opravdu výborný tenis a nakonec i s dobrým koncem.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdy bude hrát Lucka?
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka už hraje, doufejme, že to bude lepší než včera, jinak Péťa skvěle dovedla zápas k potřebnému vítězství takže obrovská gratulace!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nádhernej zápas a velká poklona Petře, je to neuvěřitelná bojovnice. Ovšem před Světlanou musím také smeknout.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist