Češky jsou v semifinále. Bitvu nervů ve Španělsku rozhodla čtyřhra

10. 2. 2014, 11:24
Aktuality 394
České tenistky netradiční třídenní fedcupový zápas ve Španělsku zvládly a i bez jedničky Petry Kvitové postoupily šestý rok po sobě do semifinále. O vítězství 3-2 v Seville se postaralo kompletní kvarteto Češek, když dnes získaly po bodu ve dvouhrách Zakopalová a Šafářová a tandem Hlaváčková/Záhlavová-Strýcová pak rozhodl v závěrečné čtyřhře.
Česká radost (© Česká sportovní)

Celý fedcupový zápas se měl v Seville odehrát o víkendu, ale z pěti plánovaných duelů se kvůli špatnému počasí uskutečnil jen jeden. Záhlavová-Strýcová, náhradnice za Petru Kvitovou, která byla minulý týden nemocná, v něm podlehla ve dvou setech Suárezové.

Klára Zakopalová rozehrála zápas s Marií-Teresou Torrovou v neděli a v chladu a dešti hrála lépe. Po necelé hodině vedla 6-3 a 2-0, ale pak bylo utkání přerušeno a odloženo na další den.

Klára ZakopalováDohrávku dnes začala Zakopalová špatně. Pod slunečními paprsky se nemohla dostat do rytmu; Španělka si vedla o poznání lépe než včera, od stavu 0-2 získala šest her v řadě a vynutila si třetí set. Ten už ale zase jasně ovládla česká hráčka. Zakopalová hrála aktivněji a přesněji, 66. hráčce světa v něm povolila jedinou hru a po výhře 6-3 2-6 6-1 vyrovnala duel s domácími tenistkami na 1:1.

Kvůli nabitému programu se Zakopalová na kurt vrátila na kurt za pouhých 45 minut, aby svedla souboj s domácí jedničkou Carlou Suárezovou, a zpočátku pokračovala na vítězné vlně. Rozehraná česká reprezentantka hrála agresivně, rychle po odskoku a sedmnáctá hráčka světa se v úvodu marně bránila. Česká tenistka zasypala zaskočenou favoritku v prvním setu šestnácti vítěznými míči a za 26 minut nečekaně zvítězila 6-1.

Suárezová na chvíli odešla mimo dvorec a pauza jí prospěla. Zakopalová ještě sice ve druhé sadě vedla v sílícím větru 3-2, ale pak ji podobně jako s Torrovou postihl výpadek. Nevyužila několik brejkbolů a po sérii čtyř prohraných gamů za sebou musela dnes podruhé do tří setů.

Před rozhodujícím dějstvím opustila v doprovodu kapitána Petra Pály kurt, ale zvrat to už nepřineslo. Se čtyřmi odehranými sety v nohách Zakopalová sice ještě zabojovala a ze stavu 1-3 srovnala na 3-3, pak už ale na ní byla patrná zvyšující se únava. Poslední tři gamy ovládla Španělka, která po výhře 1:6, 6:3, 6:3 poslala svůj tým do vedení 2-1.

Lucie ŠafářováAby si české tenistky udržely naději na postup, musely vyrovnat ve čtvrté dvouhře, v níž dostala před původně nahlášenou Barborou Záhlavovou-Strýcovou přednost světová osmadvacítka Lucie Šafářová. Česká dvojka sice byla v týdnu nemocná, ale její stav se zlepšil, a tak dnes nastoupila proti Silvii Solerové s cílem udržet český tým ve hře o semifinále.

V prvním setu byla na Šafářové znát pauza, ale ve druhém už na kurtu dominovala. V rozhodující sadě brněnská rodačka prohrávala 0-2, ziskem čtyř her v řadě však vývoj otočila a po dvou hodinách vyhrála 4-6 6-1 a 6-3.

Do rozhodující čtyřhry se původně počítalo s dvojicí Lucie Šafářová a Andrea Hlaváčková, které spolu letos začaly hrát na turnajích, ovšem Šafářovou a Zakopalovou už zítra čeká první kolo turnaje v katarském Dauhá a aby od vedení WTA nedostaly pokutu 7500 dolarů (151.000 korun), složily se na privátní letadlo a místo účasti či sledování rozhodujícího utkání se vydaly na cestu do Kataru.

Barbora Záhlavová-Strýcová a Andrea HlaváčkováDo boje o postupový bod tak kapitán Petr Pála poslal Hlaváčkovou společně Barborou Záhlavovou-Strýcovou, jinou volbu ani neměl. Vše bylo na skvělých deblistkách, nicméně prakticky nesehraných. Dnes ovšem rozhodovalo především 'srdíčko' a vůle po vítězství a oboje bylo na straně Češek.

Českou dvojici držela hlavně Hlaváčková, její partnerce se ve hře příliš nedařilo. Vyrovnaný první set rozhodl tie-break, ve kterém české hráčky odvrátily dva setboly Španělek. Při tom druhém měly velké štěstí, neboť Hlaváčková zasáhla na síti jen rámem rakety, ale míč spadl těsně za síť.

Ve druhém setu působily Češky jistěji, dobře podávaly a doplňovaly se na síti. Druhý mečbol proměnila Záhlavová-Strýcová vítězným returnem. Krátce před setměním se tenistky radovaly z vydřeného postupu.

"Hrály jsme spolu, když jsme byly malé, ale spíš proti sobě, a tím je to víc speciální, že jsme to dokázaly v takovém zápase. Nevím, jestli jsme byly sehrané, ale byly jsme tam spolu a zvládly jsme to," řekla Záhlavová-Strýcová. "Báru mám odkoukanou, takže jsem věděla, co čekat, a ona věděla, kdy mi dodat sebevědomí a naopak," řekla Hlaváčková.

Zůstaly jsme, vyhrát jsme si zasloužily
"Poslední bod je nejdůležitější, ale zvládly jsme to všechny čtyři. Daly jsme do toho všechno," řekla Záhlavová-Strýcová Radiožurnálu. "Byly jsme tým, držely jsme spolu a každá z nás udělala bod. Zůstaly jsme tady a zasloužily jsme si vyhrát," dodala.

"Jsem rád, že jsme vyhráli," řekl Pála, který měl při čtyřhře na hlavě kvůli chladu čepici a šálu. "Postoupili jsme, protože máme vyrovnaný tým. Bylo to těžké v tom, že se nám rozpadl základ, ale přesto byla velká šance vyhrát, což se naplnilo," dodal.

O postup do finále se české vítězky Fed Cupu z let 2011 a 2012 střetnou 19. a 20. dubna doma s obhájkyněmi titulu Italkami, které porazily Američanky. V této fázi soutěže se Češky s Italkami potkají již počtvrté za posledních pět let. Loni v Palermu prohrály, předloni Italky doma porazily a v roce 2010 Češky neuhrály v Římě ani bod.

- FED CUP 2014, SVĚTOVÁ SKUPINA I, 1. KOLO -
(Španělsko - Sevilla, antuka)
kompletní výsledky (08. - 10. 02. 2014)
Španělsko - Česko 2-3
.
pátek 8. února
Suárazová Navarrová - Záhlavová-Strýcová 6-1 6-4 ... 1-0
neděle 9. února - pondělí 10. února
Torrová-Florová - Zakopalová 3-6 6-2 1-6 ... 1-1
pondělí 10. února
Suárezová - Zakopalová 1-6 6-3 6-3 ... 2-1
Torrová-Florová - Šafářová 6-4 1-6 3-6 ... 2-2
Suárezová/Solerová-Espinosaová - Hlaváčková/Záhlavová-Strýcová 6-7(7) 3-6 ... 2-3
pva, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

394
Přidat komentář
dadaft
jestli se nepletu, tak Francesca Schiavone má "na stará kolena" novou smlouvu na hadry - Asics.
vypadá luxusně.
Reagovat
tommr
Španělsko bude v play-off hostit Polsko. Jsem zvědavej nejen na výsledek, ale i na to kde se bude hrát. V dubnu je ovšem pravděpodobnost, že bude venku normální počasí mnohem větší ...
Reagovat
smazaný uživatel
To teda koukám,jak tě to rozčílilo a psal si na taková oficiální místa...i když na to mám jiný názor....,okamžitě bych tě navrhla na předsedu tenisového svazu v České republice. Ty bys byl jako ryba ve vodě a ten slizoun Kaderka by táhnul k čertu,kam už dááávno patří!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vlkovy volební body:
1. v treninkovém procesu zrušit backhand obouruč
2. zasít trávu na Štvanici
3. vyvěsit dres Lucie Šafářové v Rondu
4. dát české občanství Johnu Isnerovi a Carle Suarez-Navarro
Reagovat
smazaný uživatel
5. Zaridit volnou cestu Tommy Haasemu k titulu ve Wimbledonu
Reagovat
smazaný uživatel
Zasmal jsem se...pobavili jste, to teda:DDD)

Ale hodne bodu jste opomneli:DDD)
hlavne dva z nich...

1/ Organizace turnaje ATP/WTA 250 v CR na trave.!!!!

2/ Ostra prosba na ITF, ze DC a FC se bude cely hrat na trave...
zadne cachry machry s povrchy - outdoory indoory...a plno blbin, ktere jen stoji priserne prachy....(((mocne argumentovat prohlasenim velke hvezdy bileho sportu Rafaela Nadala, ze hrat na jinem povrchu je neprirozene pro tento sport, hlavne betonove mazaniny!!!))))
>
Souteze DC a FC vyresit jednim letnim terminem, dostavenicko na trave holek i chlapu jeden velkej krasnej svatek tenisu a basta...
pak to nebude kolidovat behem roku s plno turnajema a ja nevim co...Organizator by musel prihlasit kandidaturu, ze je schopny to dobre pripravit...takze na zacatku by pripadali asi v uvahu:
Anglie, Holandsko, Australie, USA....pokud by to proslo, ihned nahlasit kandidaturu CR na organizaci takoveho tenisoveho svatku:D)
Reagovat
dadaft
che che che
ještě wimbledonský titul pro Piroňu. ))
Reagovat
UnrealTom
tak a teďko hurá na italky, vrátíme jim tu loňskou porážku ze semifinále!!!
Reagovat
tommr
jj taky se už těším na odvetu. Jsem zvědavej v jaký sestavě na nás Italky vyrukujou. Vůbec bych se nezlobil kdyby na nás poslaly jejich béčko, který hrálo proti USA ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pratele..., mne to pochopitelne nedalo:) Napsal jsem mail Diane Myers z WTA, ktera dohlizi na FED Cup, jestli je vse ok...v zapase CZExESP

Moje otazka samozrejme smerovala na problem Outdooru a zdravi hracek ve Spanelsku tento vikend (slo o Lucy, to vite srdcovka:)...muj mail forwardowali na ITF...

a takovou jsem dostal odpoved:)

Thanks for your email which has been forwarded by the WTA to the ITF. The average temperatures at this time of year in Spain should allow a tie to be played outdoors, and Spain were able to play a Fed Cup tie outdoors in Alicante in February 2013. It is unfortunate that the weather has been so poor this week, but it looks as though we will be able to complete the tie on Monday. However we will look at future requirements to be able to play ties outdoors at this time of year.

Regards,
ITF Communications

----

Nemohu tu flaknou celou korespondenci s daty, je to osobni...
Takze mohu jen rict
Tommr, Sojka, Gigin, Janekda...pokud budete mit zajem napistemi:) vite kam:)

Nechavam to bez sveho komentare, neni to prilis eticke to takhle delat...ale tahle odpoved vas myslim muze zajimat...
Reagovat
petrulinka
Podle mě je to nicneříkající odpověď, která nic neřeší, jen něco konstatuje. Myslím, že v posledních letech, kdy většinou nikde není takové počasí, jaké v té či oné krajině obvykle bývá, bylo neskutečným hazardem povolit hrát venku. Můj názor je ten, že jim to povolit mohli, vzhledem k tomu, že se i vloni hrálo venku, ale vždy by měl mít pořadatel povinnost mít přichystanou náhradní variantu pro případ špatného počasí. Pokud ne, měl by za to nést odpovědnost. Přece dopředu nemůže nikdo vědět, jestli počasí bude v té zemi obvyklé pro toto období nebo dojde k nějakému extrému. Prostě je to hazard a naprostá nezodpovědnost, a to hlavně k hráčkám, vzhledem k jejich dalším povinnostem.
Reagovat
petrulinka
A docela by mě zajímalo, jak by se vše řešilo, kdyby i včera pršelo nebo kdyby náhodou musely hrát hráčky v deblu třetí set, vzhledem k tomu, že tam neměli ani osvětlení. Podle mě to budou házet pod koberec a budou říkat, však se to stihlo, ne? Ano, ale JAK se to stihlo!!!
Reagovat
Fandina
Souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano souhlasim, vzdyt o tom prave celou dobu zde se bavime. A ted, ped kym by organizator mel nest nasledky? Pred ITF? A pred kym ITF bude nest nasledky za to, ze schvalila Outdoor prvni tyden v unoru bez moznosti nahradni volby? A to muzou byt vsichni jeste radi za to, ze se to v to pondeli odehralo.
Reagovat
smazaný uživatel
1/ ITF reagovalo, hlavne asi diky tomu, ze mail jim prisel od WTA...
2/ Odpoved se dala asi ocekavat, a reagoval jsem na ni...ale pochybuji, ze na to obdrzim odpoved.
3/ Napsal jsem Diane s prosbou o vyjasneni situace kolem bodu a prubehu souteze...pochybuji, ze mne na to odpovi, podle toho, co jsem vysledoval, je to dost osemetna otazka, a pochybuji, ze by chtela mne na tohle vubec reagovat...ale za zeptani clovek nic neda...:)
4/ Schvalne jsem se koukl na El Pais...jedna lakonicka zprava o FC, jen vysledek s kratkym popisem...a co vic, v tom samem case plno clanku na tema DC a jeho horsici se kvality...jasne, Nadal nehraje...
Spanelsky tenisovy portal jedna zprava...bez komentaru fans...absolutne bez zajmu...:-O
5/ Podle mne se nic nezmeni...

Takze to znamkovani zustava stejne:)))
Hracky 1*
ITF 5-
Pokud bych ho mel rozsirit o "Spanely"
jednicka z taktiky,
ctyrka z etiky...petku jim dat clovek proste nemuze, ani desitku, jak nekdo navrhoval:))) nebot nevykrocili z moznosti, ktere jim organizator proste dava...

The End
Reagovat
Fandina
Jestli by se něco mělo změnit, tak by to musel vyžadovat někdo kompetentní ze zástupců ITF. Samozřejmě, pokud bude chtít, nějakou změnu sám. Samo o sobě se nikdy nic nezmění. Vždycky musí někdo se změnou začít.
Reagovat
tommr
obdivuju tě pro tvojí zarputilost se kterou si se do toho zakous. Já jsem měl původně v úmyslu taky někam napsat, ale nevěděl jsem kam a tak jsem to vzdal ...
Nakonec se to všechno vyřešilo tou nejlepší možnou cestou tj. sportovní. Španělé dostali na frak a jejich nejlepší hráčka se musela z Doha odhlásit. Takže jim ty jejich fígle nevyšly a ještě na to doplatili. Příště si to snad pořádně rozmyslí ...
I pro nás z toho ale plyne poučení. Je třeba se připravit včas a pokud budou v budoucnu hrozit podobný neregulérní podmínky bude nutný důrazně protestovat už s dostatečným předstihem. Příklad Sevilly přitom může sloužit jako pádnej odstrašující argument ... :)
Reagovat
Fandina
Jak tady kde kdo psal, vyřešilo se to, ale problém zůstává. Obecně si myslím, že by se v zimním období nemělo v Evropě hrát venku. Přijmout tohle pravidlo by nebylo špatné, i když rozumím tomu, že je to omezování v rozhodování pořadatelské země. V každém případě ten problém zůstal. Průměrná teplota 10 nebo i 15 stupňů není příjemná nejen hráčkám, ale všem zainteresovaným na kurtu ale i divákům. Obecně je to málo a kdyby se to nemohlo dělat v zimě venku, bylo by to příjemnější pro všechny a nebyly by zbytečné i finanční ztráty. Naopak.
Reagovat
smazaný uživatel
No zase jsem pro to moc neudelal:)
proste jsem napsal...:)
---
Chapu, ze ted asi Sevilla nebude ta nej destinace pro nektere ceske fandy, a vzpominky budou spojeny se spanelskymi hrackami....ale mne je rozhodne i lito tech spanelskych hracek...promin, ale sportovec proste hraje... a on chce hrat, je to jeho zivot, prace a FC jeho radost atd. Nedokazi si predstavit, ze nejaka hracka hekne...a ted proste nebudu hrat...to si proste predstavit nedokazu...spis nejaka hvezda...ktera by si to mohla dovolit...ok...ale obecne tohle sportovec spis neudela...jeho perspektiva je "trochu" jina, nez fandy...

To ze Karlicka prijde o Katar, to mne neprijde teda vubec vesele, naopak velmi smutne... a ani to neberu jako nejakou satisfakci...
jsem rad, ze CR vyhralo, ale abych skakal nadsenim, ze je super, ze Karlicka nezvladne Katar...to teda vubec ne...;( a vyzivat se na spanelskych hrackach obecne...to asi vubec... ty uz tak maji velmi slozitou pozici ve Spanelsku... jak nebude druha Arantxa...tak budou odkladany nekde na uplny okraj zajmu...a druha Arantxa asi hned tak nebude...nadeje asi drzi Garbine...ale nebude to mit jednoduche...to teda ne...
Reagovat
smazaný uživatel
I když mám Karličku rád, tak bych řek, že i ona má na tom svůj díl viny. Moc si nedovedu představit, že by kapitán FC tohle nekonzultoval s hráčkami. A kdyby nesouhlasily, kór španělská jednička, tak by se venku na antuce nehrálo.
Reagovat
tommr
myslím si, že ani samotný španělský hráčky nejsou tak úplně bez viny - určitě s nima někdo ty podmínky konzultoval. Španělé prostě zneužili volný ruky od ITF a připravili podmínky, který měly maximálně znevýhodnit naše hráčky zejména Petru a Lucku. Nakonec se to obrátilo proti nim a já je proto určitě nebudu litovat, právě naopak. Aspon si to mezi sebou pěkně od plic vyříkají a příště si podobný podrazy dobře rozmyslí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A ty veris, ze Conchita ma nejaky rozhodujici slovo k tomu jestli budou hrat nebo ne?...:D) Ta se max. musi postarat, aby vyhrali...

Tady organizacne za nitky taha nekdo jiny...D)
Reagovat
dadaft
ještě jednou gratulka.
pochvalme i kapitána Pálu a celý tým.
podmínky byly špatné, žebříčková jednička mimo hru, týmová jednička schopná odehrát jen jeden zápas,,,,,,,,, - no nebylo to jednoduché.
ale nakonec to zvládli. ))
http://sport.idnes.cz/fed-cup-spanelsko-cesko-jak-tenistky-cekaly-fe1-/tenis.aspx?c=A140210_004501_tenis_bem
Reagovat
Frick
Klára je falešná blondýna, co? Taková tmavší plavovláska, při nejlepšim. Gabča Soukalová jakbysmet..
Reagovat
VlS
A?
Reagovat
Frick
Je podovod, ne? Asi jako si vzít zele čočky a říkat, že mám oči jak smaragd
Reagovat
smazaný uživatel
Trapní jste Frick a VIS, tenisoví géniové, přitom blbost by mohla ve vašem případě nadnášet.....
Reagovat
VlS
Co je hroznýho zeptat se Fricka, co má bejt, když je holka obarvená? To je kde která?
Frick: ty máš teda starosti
Reagovat
petrulinka
A jiné starosti nemáš?
Reagovat
smazaný uživatel
Sledoval jsem celý den bitvu ve Španělsku a teď čtu komentáře a musím se těm tenisovým odborníkům smát, jak nevěřili. Však oni ví o koho jde. Holky byly úžasné, skvělá parta a atmosféra. Takhle se bojuje. A že na tom byly všechny stejně? Španělky si to vybraly a bylo jim to ušité na míru. Přesto je naše krásky (v porovnání se Španělkami opravdu nádherný ženský) udolaly. Velká poklona Kláro, Lucko, Andrejko a Barčo. V těchto podmínkách to těší dvojnásob. A docela by mě zajímalo, kdo tuhle trapárnu hrát v únoru venku a nepřipravit halu, když předpovědi byly jasné vymyslel? A to konkrétně. O to víc těší a je hodnotný úspěch našich holek. Děkuji za tu parádu co jste předvedly!
Reagovat
horska.kraslice
Stoprocentní souhlas. Všechny čtyři holky bojovaly úžasně srdnatě navzdory všem překážkám, které se na ně sesypaly. Klobouk dolů a díky za unikátní zážitek! A příště snad raději za standardních podmínek... Hodně štěstí!
Reagovat
smazaný uživatel
Me by jen zajimalo kde beres tu drzost nahore rikat Frickovi a VlSovi, ze jsou trapni (navic, kdyz VlS tam absolutne nic spatneho nenapsal a Frickuv koment byl take z hodne maleho soudku), kdyz hned v tomto komentu shazujes vzhled spanelskych hracek? Neprijdes si spise trapny ty? Jinak s tou casti, kde gratulujes nasim holkam se pridavam.
Reagovat
Fandina
A kde bereš ty tu drozoš okřikovat tady názory jiných. Jsi nadčlověk?
Reagovat
Fandina
oprava ... drzost ... sorry
Reagovat
smazaný uživatel
?Trapní jste Frick a VIS? ? Tohle je podle tebe nazor souvisejici s tematem Fandi?

Ano, jsem Titan a prisel jsem svrhnout majitelku TP.
Reagovat
Fandina
Freedom ... všechno, co tu kdo píše, ať s tím souhlasím nebo nesouhlasím, je věcí každého nicka. Přikazování druhým co mají a nebo nemají psát ti nepřísluší.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, tim padem jsi udelala to same :-)
Reagovat
Fandina
Freedom samozřejmě, jenže ty si byl původce, kdybys neokřikoval druhé, nemusela bych tě na to upozorňovat. Ty jsi to udělal první.
Reagovat
Frick
Na dobrý cestě do 2. kola pro Matosevičovi (ATP 55.). Hm, tohle jméno jsem nikdy neslyšel, ale byl v utkání (spíše lehce) favorizován, takže dobrý...
Reagovat
EllNino
Super 6:3 6:2, jeho nejvetší uspěch asu zatím :) teda co se týče ATP tour :) ...a hratelný je i 2. kolo Mannarino/Sock :) tak jen houšť :))
Reagovat
Frick
A jakej je ten Australan vlastně hráč? prej, že byl špatnej. Nebylo mu něco?
Reagovat
Fandina
Je to tam. Super Jirka a Matosevič v Sydney teď porazil Seppiho a Floriana Mayera, takže super zářez. Jan tak dál. Jirko pojď!
Reagovat
EllNino
:) jop, byl trochu odevzdanej, ale na to se historie neptá :)
Reagovat
tommr
jj Matosevic je nejtěžší soupeř jakýho Jirka zatím na turnajích ATP porazil ... :)
Jinak je trochu škoda, že Memphis byl letos degradovanej z pětistovky na dvěstěpadesátku. I tak ale Jirka dneska získal dalších pár cennejch bodů do žebříčku ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda je to jen z pohledu Jirky, jinak byl Memphis vzdycky na urovni prumerne dvestepadesatky, takze ja s timto tahem od ATP zcela souhlasim.
Reagovat
Karl
V Midlandu už je rozlosováno. Dívám se, že Kačka Siniaková hraje první zápas proti Madison Brengle, poté zřejmě Ula Radwaňská, která se vrací na tomto turnaji po operaci. A druhá česká zástupkyně ve dvouhře Lucka Hradecká bude hrát proti Marii-Eleně Camerinové. A v případě postupu Lucinku čeká druhá nasazená Lauren Davisová. Co mě ale velmi těší, tak to, že Lucka s Kačkou spojí své síly v deblu. Ti bude podle mě fakt pecka, už kdysi jsem si to na nějakém ITF přál, ale tehdy to ještě neklaplo. Budou sice hrát proti třetím nasazeným deblového turnaje Daniliidou/Krunič, ale na turnajích ITF to nasazení zas až tolik neznamená. Takže hodně štěstí, děvčata. :-)) :-*
Reagovat
tommr
a odkaz na toho pavouka by nebyl? :)
Reagovat
Karl
pro tebe, kámo, cokoliv :D

http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women's-tournament/info.aspx?tournamentid=1100031028
Reagovat
tommr
díky. Katka i Lucka narazí už v případným druhým kole na největší favoritky takže los nic moc. Aspon že jsou ale každá v jiný polovině pavouka ... :)
Mnohem větší šanci na úspěch mají v deblu na kterej jsem moc zvědavej ... :)
Reagovat
Fandina
Lucka Hradecká v roce 2011 v Midlandu v singlu vyhrála a také tam bylo dost silné obsazení, tenkrát porazila Jamie Hampton a Sabine Lisicki. Vloni tam nehrála, možná, že už klempírovala s loňskými nemocemi, ale předloni tam také pár zápasů uhrála, vím, že jí pak asi ve čtvrfinále porazila Jamie Hampton. Mohla by se rozpomenout na tu výhru před třemi lety a zopakovat ji. Katka by mohla také uspět. Má tam Ulu, ale je otázka, jak se jí bude dařit teď po zranění. Do debla holkám držím palce a jsem zvědavá, jak se jim povede. Katko, Lucko, do singlu i deblu držím palce ... pojď pojď pojď
Reagovat
Frick
Asi nic slavnějšího Rusko v ženskym sportu nenabídne, co?

Asi jako vidět Petru s Bárou.
Reagovat
Frick
Kldině se dvěma Petrama? Kdo ví...

I když si to samozřejmě nemůžem přát, tak absence stálic (Kvítko, Šafi, Andy) by otevíraly zajímavý podoby sestav.

Schválně - dokázaly bysme na Italky udělat dva týmy, přičemž by je porazily oba?

Tým 1: Petra K, Petra C, Karolína, Lucka H
Tým 2: Šafi, B.Z.S., Andy, Klára
Reagovat
Jan
Tak může se stát, že i s jedním nejsilnějším týmem by se to zvrtlo, tak bych nedráždil hada bosou nohou :)
Reagovat
Fandina
Vloni v dubnu hrály s Italkami u nich, také venku na antuce, také se nedohrálo v neděli a jak to dopadlo. A naše holky hrály v nejsilnějším obsazení podle žebře Petra, Lucka a deblová Háčka, na ty se ani nedostalo. Takže držím palce v dubnu našim holkám proti Italkám, tentokrát snad v hale a na tvrdém povrchu a doufám, že tentokrát naše holky zase vyhrají.
Reagovat
Frick
Tak Talošky nejsou ulra-antukářky (viz. zápas s USA)
Reagovat
smazaný uživatel
To bude hlavně Madison, která soudě podle výsledku měla problém s trefením do kurtu.
A vůbec nevim proč nehrála místo McHale Davis.
Reagovat
tommr
kdybychom se Španělskem prohráli tak by nás v play-off čekal jeden z těchto týmů:
Argentina, Canada, France, Poland
s výjímkou Argentiny se nejedná o žádný lehký soupeře a tak si myslím, že můžeme bejt hodně rádi, že to naše holky zvládly a tomu play-off jsme se vyhli ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Klobouk dolů a velká poklona všem čtyřem hráčkám, kapitánovi a celému týmů FC, že statečně bojovali a vyrvali vítězství Španělům. Tommre jsem šťastná, že optimismus slavil vítězství. Ty jsi taky určitě rád. P A R Á D A ! ! !
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, zrovna čtu níže, jak jsi měl velkou radost. Názory máme odlišné, ale buď si jistý, že dnešní velká radost z postupu holek nás spojuje. Jásám !
Reagovat
tommr
a dokázala jí napotřetí porazit. Dneska hrála velice dobře a Stephensovou díky pestrý hře nutila k chybám ... :)
Je strašná škoda, že Petru tak ničí ty zranění. Kdyby byla zdravá tak je to hráčka přinejmenším srovnatelná s Luckou Šafářovou a Klárou Zakopalovou ... :)
Reagovat
makro99
Srovnatelná s Luckou? Tak to je tvrzení.. no řekněme trošku poznamenané euforií ;)
Petra dobrý, má devět životů, jako kocour... nebo Štěpec...
Reagovat
EllNino
no byla 25. na světě, takže srovnatelná s Luckou a Klárkou rozhodně je, navíc má daleko lepší servis než Klára a lepší techniku než Lucka ...takže kdyby nebyla pořád v lazaretu, kdo ví, kde by teďbyla :)
Reagovat
makro99
Petra je mimořádně zajímavá hráčka; a doufám, že půjde ještě jednou nahoru.. ale při vší úctě - kolik týdnu v kariéře byla aspoň v TOP50? kolik hráček TOP10 v kariéře porazila?
Reagovat
tommr
já ale mluvil o tom kde by Petra mohla bejt kdyby byla zdravá. Když je prakticky pořád zraněná tak se samozřejmě na ty vyšší příčky jen těžko dostane ... :)
Reagovat
makro99
kde já mohla bejt, kdybych byla nestloustla...
kde mohla Klára bejt kdyby měla servis (a 10 cm navrch);
kde mohla Lucka bejt, kdyby měla aspoň trošku mentalitu zabijáka, a mimochodem - nebyla do 24 pořád zraněná..
Klára je 20-40 plus minus na svým potenciálu, Lucka 16-30 ho dosud nedosáhla... proto mi to srovnání nepřijde úplně výstižný..
Reagovat
gedzitka
např.Aga je pro Petru C. to stejný, co pro Šafi Stosurová (4-0), Azarenka (1-0, pravda, tohle vítězství už je hodně vousatý), skalp má i Wozniacké, Li Na...dál se mi nechce hledat.
Reagovat
VlS
porazila Vlčí očička. Bomba. Sloane mi bylo trochu líto, měla ve tváři smutek celý Afriky. Jen by mě zajímalo, co na amickým TP teď píše amickej tommr:-))
Reagovat
PetaM
Americký tommr ... :D :D Tak toho bych nechtěl potkat :D :D
Reagovat
Fandina
Jestli je tam americký tommr, tak teď spílá Sloane a chce vyměnit Sloane Kotyzu ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D:D myslím, že Sloane by už měla ukončit kariéru :D
Reagovat
Jan
Teď jsi mě dostal. Smál jsem se chvíli na plno. Americký tommr - vidím ho jako velkého černocha, který dá každému přes držku :)
Reagovat
tommr
dneska mě nenaštvete ... :)
Reagovat
Fandina
Nemohu mluvit za ostatní, ale ujišťuji tě, že není mým cílem tu kohokoli naštvat, ani tebe. Ale vždycky, když Petra prohraje, tak chceš vyměnit trenéra, proto jsem to tam napsala.
Reagovat
Jan
No to jsem rád, že tě nenaštveme. Užívej si to s námi se všemi a konečně popusť uzdu svému optimismu :))
Reagovat
Fandina
Já myslím, že tommr si to určitě užívá, já tedy moc a mám radost, věřím tomu, že on taky. A proč by ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Americký Tommr :-DDD
Reagovat
Jan
Kdyby sis našel ten svůj americký protějšek, mohli byste si vyměňovat své negativní zkušenosti a vzájemně se posilovat v psaní pesimistických předpovědí na českém a americkém TP. Taky bys ho občas mohl pozvat na český TP a on tebe na americký, ať si rozšíříte obzory :) (Nic ve zlém, ber to jako legraci:))
Reagovat
VlS
já tě nechci naštvat, jen mě napadlo, co bys tu psal, kdyby nasazená Petra vypadla s kvalifikantkou z hloubi rankingu.
Reagovat
tommr
kdybych byl Američan tak bych fandil všem americkejm tenistkám a jako hlavní favoritku bych měl samozřejmě Serenu. Prohra Stephensový by mě sice mrzela, ale vůbec bych se kvůli tomu nenervoval ...
Reagovat
tommr
a taky zapomínáš, že Petra Cetkovská není žádná běžná kvalifikantka z hloubi rankingu, ale vynikající hráčka, která v žebříčku tak klesla jen kvůli sérii vleklejch zranění ...
Reagovat
Jan
"Poslední bod je nejdůležitější, ale zvládly jsme to všechny čtyři. Daly jsme do toho všechno," - ano, tak to je a moc Vám děkuji.
Reagovat
Fandina
Jsou super. Mám velikánskou radost a všechny se podílely. Jen tak dál!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluju holkám k postupu! Viděla jsem celou pouze čtyřhru, poslední set Lucky a pár gemy Kladky s Carlou, ale udělaly mi radost..:-) Itálie doma v plné síle našich by mohla být k poražení a případné finále s Německem v O2 aréně suprový.

Na zápas Petry s Venus se těším. Očekávám třiseťák a pěkný mač.

Dnes jsem sledovala hlavně OH, zejména biatlon. Ondra Moravec mi udělal obrovskou radost! Hrozně mu to přeji. Je super, že každý den se povede jedna medaile, ale obavám se, že tato tradice zítra skončí. Medaili bych hrozně přála Gabče Soukalové, ale z 29. místa se prokousat na medailové pozice bude téměř nereálné. Věří,, že její čas teprve přijde. Zejména vytrvalostní závod by ji mohl sedět. Běžecký je na tom skvěle, stačí jen dobře zastřilet. Na střelnici koneckonců včera nechala medaili, možná i zlatou. Příslibem je i smíšená štafeta, tam ma tu medaili věřím opravdu hodně. Už se také moc těším na začátek hokejového turnaje.
Reagovat
smazaný uživatel
Oprava: pár gemů Klárky s Carlou...
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasim s komentatorama na BT Sport 2 HD. Sloane je vynikajici hracka s velkym potencialem ale se spatnou psychikou. Necha se strasne rychle ztrhnout do frustrovaneho stavu. Jeste ani nevyhrala zadny turnaj WTA a ani nebyla ve finale. Je sice jeste dost mlada ale s jejim potencialem by uz nejaky maly uspech mel byt.
Reagovat
smazaný uživatel
tim malym uspechem myslim finale nebo titul WTA turnaje a ne semifinale na GS.
Reagovat
smazaný uživatel
Řekla bych, že Sloane už by ráda skončila.. občas jen nechápavě koukala, jak to Petře krásně padá k lajnám :)
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
Fandina
Cetka ........ super super super. Gratulace veliká. Skalp Sloane se počítá. Jen tak dál!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se stim komentem dru a vy mi hned zkazite vlakno :-( :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Sám si ho kazíš komoleninami :D A to je jako zakázaný nebo co? Tak si ho označ a upozorni, že výjímečně přemýšlíš a ať ti tam nikdo neleze :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Jako myslis neco jako:

Dulezite: Zenskym prispevky zakazany ???

:-D
Reagovat
smazaný uživatel
:D Stačí napsat Moje vlákno :D ale tak, aby se to dalo přečíst, víš, že ty jsi expert na neznámá česká slova :D A mimochodem přemýšlím, proč jsi nad tím komentem musel tak přemýšlet :D
Reagovat
smazaný uživatel
abych ho napsal spravne se znamymi ceskymi slovy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
konečně ostříhán, sláva, hned je z něj pěknej kluk :) Jen si je z dálky s Florianem pletu, taky si nemuseli brát stejné barvy :D
Reagovat
smazaný uživatel
pěkné :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takze podle logiky nekterych tady jsme nakonec tu ctyrhru vyhrali diky unavenym souperkam v ni. Klarka byla unavena proti favoritce Karlicce a nakonec nedokazala dotahnout zapas do vitezneho konce jen diky unavenosti. Pak Lucka v trisetovem zapase unavila Espinosu a nakonec ji porazila :-) Moc dobra taktika Lucinko. Unavena Espinosa pak s Karlickou, ktera take po trisetovem zapase hrala ctyrhru, po dlouhem prvnim setu samozrejme unavu narozdil od nasi Klarky nemohly citit a nasi holciny tak vyhraly v napinave bitve :-) Moc hezky zapas... Bylo tam par chyb na obou stranach ale celkove to byl hezky tenis :-) Tak tentokrat doma s Italkama to bude jine kafe...
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D jestli já se vrhám do moře mezi žraloky, tak se vrháš přímo mezi kosatky :D ale neříkám, že nemáš pravdu :D
Reagovat
Fandina
Jsi na omylu, ne každý tady přisuzuje výhru unaveným soupeřkám, nenamlouváš si něco, co není?
Reagovat
Jan
Mezi žralokama je to nejlepší ne ? Když z toho vyvázneš živá, což se ti daří :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak muj tip byl 3:2, dva body udela Karlicka, a rozhodne debl...
...tipoval jsem pred Kvitim, i po Kviti...i v tezkych chvili tip udrzel...Toz prijmam gratulace :DDDD)))))

sranduji, ale hlavne, ze Lucy vyhrala:) no a tak celkove holky:)
Znamkovani:
Vsechny hracky znamka 1*
ITF 5 s minusem:)))
Reagovat
Fandina
Proč ITF. Je věcí organizátora, jak to připraví. ITF je tvořena ze zástupců tenisových svazů na celém světě a hlavně vytváří pravidla. Když organizujeme něco my tady v ČR, tak nejsou problémy a také je ITF ta, která na to dohlíží. Problém je v tom, kdo konkrétná turnaj připravuje.
Reagovat
Fandina
oprava ... konkrétní turnaj, utkání ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Za organizatora dohlizi ITF, proto to je problem ITF a ne Spanelska. Vlcku, hezky napsano :-)
Reagovat
Jan
Tak Španělé 10-
Reagovat
Jan
Nebo ITF, je to jedno. Kopněte je oba.
Reagovat
Fandina
ITF dohlíží, ale je věcí organizátora, jak to připraví. ITF tvoří pravidla, ale neorganizuje konkrétní utkání, to je věcí zúčastněných.
Reagovat
Fandina
To, že rozhodovala čtyřhra v případě Petry se nepotvrdilo. Když Petra a pak Lucka nehrála, asi nikdo nečekal, že by Carla neudělala dva body. Takže nic neobvyklého, že rozhodovala čtyřhra.
Reagovat
smazaný uživatel
ITF ma prava kdykoliv zasahnout do nejakeho rozhodnuti organizatora a predelat to po domluve podle sveho, napriklad menit casy jednotlivych zapasu atd. Na tohle jsem svuj nazor uz vyjadril a souhlasim s Vlkem.
Reagovat
Fandina
Má práva něco předělávat, ale příčinou toho předělávání není ITF, ale organizátor. On to naplánoval v únoru, kdyby to něudělal špatně, nemusí nikdo nic předělávat. Problém je původce.
Reagovat
Fandina
Oprava a doplnění ... organizátor to naplánoval v únoru venku, vypadlo venku.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, organizator si to naplanoval v unoru, protoze v unoru se take hral ten FC vikend :-) Jinak problem je ten, ze kdyz organizator neco naplanuje, tak to ITF schvaluje. Bez schvaleni ITF neni zadny turnaj pod vlajkou ITF. Proto souhlasim s Vlkem.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že ITF je jedno, kde si co organizátor naplánuje, takhle se koná utkání velký počet, to by musel ITF rozhodovat o všem. A to není možné, rozhoduje si o místě ten konkrétní organizátor. ITF by měl zasahovat, když si někdo na organizátora stěžuje a to ještě nevím, jak je tohle ošetřeno. Jinak jak si to kdo uspořádá, je věc toho konkrétního pořadatele, té země. Nehrály jsme jen my se Španělskem. Bylo x zápasů a nejen ve světové skupině. Takže hlavní problém je organizátor ne ITF.
Reagovat
VlS
ITF to řídí a má pravomoc do toho organizátorům kecat a obvykle to dělá. Proto za to taky nese odpovědnost a náleží mu veškeré kopance a rány klackem po hlavě. Když nemá rozum Španěl, tak ho má mít ITF. Neomračuj tady demokratickým spilkem národních federací, už ty často za moc nestojí, co teprve jejich spolek? Myslíš, že kdyby ITF bylo co k čemu, že by vznikalo nějaký ATP a WTA? Proč vedle FIFA nemají svou obdobu pro profíky čutálisti, atleti, plavcí , biathlon a tak dál? Protože tam asi není tolik zasloužilejch starců a chápou to, co řídí.
Reagovat
Fandina
ITF je světová tenisová rganizace, která zastřešuje všechny národní tenisové organizace. A to včetně profesionálního a neprofesinálního tenisu. Na profesionální okruh vznikla WTA a ATP pro ženský a mužský profesionální tenis. ITF zastřešuje všechno, i neprofesionální svazy. Nemachruj.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne ze by ITF to nemelo byt jedno. Pro kazdou uroven turnaje mas stanovene podminky, ktere musi ten dotycny organizator zazemim splnovat. Nemuzou si to spanele naplanovat nekde ve vesnici, kde se na FC muze prijit podivat kazdej bezdomovec za poplatek v hodnote jednoho piva. Je to tak ve vsech sportech a podminky museji splnovat vsichni organizatori turnaju a zapasu svetovych sportu. Tady se nebavime o nejakym zapasu -Horni dolni- s -TC nepinknem si- ale o hlavni svetove skupine nejvetsiho zenskeho turnaje zemi. Pred kazdym poradanim ITF vysila cloveka na kontrolu stanovenych podminek pro odehrani turnaje. Muj nazor je, ze to ITF hodne podcenila, kdyz schvalila outdoor turnaj na zacatku unora v Evrope a je jedno jak Spanelsko byva tepla zeme.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že by nemělo být nikomu jedno, jestli se hraje v zimě v Evropě venku. Problém je v tom, že Španělsko hrálo i vloni v únoru venku a pak dvakrát v dubnu venku. Takže proto to třeba ITF jen odfajfkovala.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak proc predtim si psala, ze ITF muze byt jedno kde si co organizator porada? Ty vubec nevis co pises. Tvoje "argumenty" rozhodne muj nazor nemuzou vyvratit. A turnaje, ktere ITF porada (ne jen FC, ale i GS a ty nejnizsi) jsou kazdorocne kontrolovany clenem teto organizace. ITF to schvalila a takhle to dopadlo, ITF se spalila a priste to mozna nepovoli. Stejny problem mohl byt i vloni a letos uz to ani nemusela ITF schvalit ale ten problem nastal az letos.
Reagovat
Fandina
Mohl být stejný problém s teplotou jako vloni, jenže asi nebyl. A ve své podstatě je hlavně věcí pořadatelů, aby to zařídili, přece jenom, hrají všichni domácí i cizí ve stejných podmínkách. V tomhle smyslu to ITF nechává na organizátorovi a věří mu. Pokud by vloni v únoru si někdo stěžoval, třeba by to bylo jiné. Doufám, že se tentokrát naši dost ozvali a bylo by záhodno, aby se napříště v zimě už venku nehrálo. Předpokládám, že nejsem jediná, komu přijde nemístné hrát v zimním období v Evropě venku. Bavím se o ITF a tenise. Jestli se ti moje argumenty nezdají, nemusíš se ozývat. Nejde mi o diskusi, ale o věc.
Reagovat
VlS
ATP a WTA nejsou řízeny ITF a vznikly proto, aby se staraly o potřeby profesionálních tenistů, protože ITF byla impotentní a toto utkání FC dokazuje, že je impotentní i dál. Spory ITF vs ATP a WTA jsou řízené různými lidmi různě. Ten kdo dohaduje vztahy s ATP je evidentně komunikativnější než ten, kdo se má starat o vztahy s WTA. Viz body za DC jsou, za FC nejsou, ATP Hopman cup toleruje, WTA za učast učtuje hráčkám pokuty.
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik visni, tolik tresni.
Reagovat
Fandina
Já nikde nepsala, že ITF řídí WTA nebo ATP. Ty se starají o profesionály, ale profesionály zastřešuje také, protože na nejvyšší, světové úrovni se profesionálové zúčastňují akcí ITF a zastřešuje i GS, i když je organizuje někdo jiný. To, že ATP boduje DC, který zase zastřešuje ITF a organizují to jednotlivé národní tenisové svazy, nebo někdo jimy pověření svědčí o tom, že ITF se s ATP dohodnout umí, ale WTA s ní ne. To samé tolerování Hopman Cupu a podobně. Takže ITF se skládá ze zástupců všech tenisových svazů na světě a ty mojí jak profesionály, tak neprofesionální tenisty. WTA a ATP má na starosti některé turnaje profesionálních tenistů a to ještě ne všechny, protože jsou ITF turnaje, které se do žebře profesionálních tenistů, tenistek započítávají, ale nejsou v kompetenci ATP ani WTA.
Reagovat
Fandina
Proč kolik višní tolik třešní?
Reagovat
brixner
Stephi Graphová byla taky dobrá !
Reagovat
spaniel
Tak jsem si zapl Cetkovskou, kdyz ji tak chválíte a dost bida teda. To musela byt nejaka haluz. Vzdyt slajzuje i forehandy :D
Reagovat
Sonja
Tak odtud vítr vane...;-)
Reagovat
tommr
ale hezky se na ní dívá, to snad musíš uznat? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tedkon uz se Petra zase zveda. Od stavu 4-2 tam mela v prvnim setu takovej utlum. Ale hezky Petra rozdeluje mice do obou stran. Vlvi ocicka tezko muze cist Petre kam umisti uder a proto je u micu dost pozde a ma je casto na dlouhou ruku.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra skvěle :)
Reagovat
spaniel
To jo, kouká se na ni dobre. Vynahradila mne sledování Suarez-Navarro.
Reagovat
smazaný uživatel
Vite nekdo kdy bude los dvojic o udrzeni se (pripadne postoupeni do) v hlavni soutezi FC?
Reagovat
tommr
losovat by se mělo už zítra:
The draw for both World Group and World Group II play-offs takes place this Tuesday at 1100 GMT.
Reagovat
smazaný uživatel
diky, jsem zvedavej koho budou mit Polky. Sledoval jsi i Agu? Hrala docela dobre a s Rosolskou vyhraly rozhodujici ctyrhru docela s prehledem. Rosolskou jsem videl snad poprve a je to moc dobra deblistka. Nato jak je docela mala ma moc dobry pohyb...
Reagovat
tommr
Agu jsem sledoval jen tak po očku na live blogu, protože toho bylo o víkendu strašně moc. Jsem ale samozřejmě velice rád, že se jí podařilo dotáhnout Polsko do play-off o světovou skupinu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo to ja taky :-) Fandil jsem stejne jako nasim holkam. S Ulou si myslim, ze budou mit velkou sanci a hlavne podle me do hlavni souteze rozhodne patri. Zvlaste, kdyz jedna z dvojic tam letos byla Argentina-Japonsko. Nic proti temto tymum ale hohle slozeni v hlavni soutezi mi spise pripomina DC nez FC.
Reagovat
BooOoo
dá se nějak charakterizovat styl jeji hry? Pokud by Sloane nedělala těsné chyby tak ...
Reagovat
smazaný uživatel
Cetko je hodne technicka hracka s dobrou hrou na siti. Jeji nejsilnejsi povrch je podle me trava hned nasledovana hardem, ale ani na antuce neni spatna na svoji uroven hry. Schopna hracka v deblu i singlu. :-)
Reagovat
Mr.Pink
Petra je hlavne ranarka, neceka na chybu souperky. snazi o winner temer v kazde vymene.
Reagovat
VlS
Pokud by Petra nedělala chyby, tak by vyhrála 2x 6:0, kdyby měla babička koule, tak by to byl dědeček, kdyby byly v rektu ryby, nebyly by rybníky. Na kdyby se nehraje, kdyby se na kdyby hrálo, bylo by všechno jinak.
Reagovat
George_Renel
Tenisový maratón ve Španělsku s vyvrcholením v Soči. A do toho přepínat na Berdycha.... Ale docela to do sebe zapadalo. Jen toho Toma jsem trošku šidil. Ale hrál taky suprově, přesně navázal na svůj výkon v DC.
Reagovat
makro99
moje řeč, dřina to byla; celej den jsem se chystal, že půjdu vynést tříděnej odpad (tzn. vyvětrat si na 10 min hlavu), ale nedalo se to... Klára, Lucka...a ta Klára K., ta je neuvěřitelně bezprostřední...
Reagovat
dadaft
******************************
/////////////////////
*********

z jiného soudku:
Petra Cetkovská dokáže hrát úžasně a zatím Sloane válcuje!!!
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas s Peťou.

ale nelíbí se mi ta část od 5. do 8. hvězdičky, to jsi úplně vedle
Reagovat
smazaný uživatel
no teď ty dvojchyby.
Reagovat
dadaft
§//**++__?
Reagovat
VlS
no, ta desátá taky nevím, ale nebuďme puntíčkáři
Reagovat
smazaný uživatel
proste ma celou tu hvezdickovou vetu spatne! Mel by ji napsat znova a poradne.
Reagovat
lars
Na čtyřhru už Zakopalová s Šafářovou nečekaly. Spěchaly na privátní letadlo do Madridu, které si spolufinancují, aby se pak dostaly do Dauhá. Tam je v úterý čekají zápasy 1. kola. Kdyby nepřijely, zaplatila by každá pokutu 7500 dolarů
Reagovat
smazaný uživatel
Snad by to zacáloval svaz, ne? To by už byl humáč, kdyby to holky musely platit ze svého.
Reagovat
tommr
já bych řek, že by jim to měl zaplatit ITF nebo přímo ta konkrétní osoba, která schválila hru v únoru pod širým nebem ...
Reagovat
smazaný uživatel
nebo
Reagovat
Fandina
Já bych to dala zaplatit tomu, kdo vůbec zorganizoval hraní začátkem února venku, je to hlavně jeho záležitost.
Reagovat
blixa
ITF nezaplatí nic, těm je to úplně ukradený. Kdyby si holky stěžovaly tak jim řeknou "tak jste měly odjet včas a nehrát". To jsou fakt dementi, to se nedá jinak říct.
Reagovat
tommr
proti Stephensový. Zápas vysílá přímým přenosem SlovakSport ... :)
Je docela zajímavý, že obě soupeřky hrajou v legínách. To je taková zima i v Doha? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky gratulace holkám. Pěkně vybojovaný posledmí bod. A to hrály v oslabení 3:4 :-O
Reagovat
brixner
Tenhle postup nebyl snad ani vyhraný, ale vybojovaný a za to patří všem děvčatům veliké uznání! A Italky by asi opravdu chtělo vzít do haly na nějaký igelit, pokud se dá nějak do kupy i Kvítí, tak hekny pomašírujou na ten svůj poloostrov aj cvaj! Byl to boj, ale spokojenost!
BTW-na hru Karličky se fakt docela dobře kouká!
Reagovat
smazaný uživatel
Jou to italky, takže uno duo.
Proč už se nepodepisuješ? Nejsi jiný brix?
Reagovat
misa
za skvělou reprezentaci a gratuluji k postupu. Doufám, že Petra bude na semifinále v pohodě a bude se hrát v Ostravě, abych se na ni i Lucku mohl jet podívat :-)
Reagovat
Frick
A proč? Je tám pořád DC, FC, navíc je to na kraji republiky. Proč to nedát někam doprostřed?
Reagovat
VlS
Hlasuju pro Brno, lidi v Ostravě si už užili dost.
Reagovat
Fandina
Brno by bylo také dobré, záleží na tom, jestli jsou tam na to tak vhodné podmínky jako v Ostravě, kde se teďka všechno hraje. Hlavně od té doby, co tam před deseti lety proběhla rekonstrukce a modernizace. Jinak já osobně bych Brno brala, ale když budu chtít, dojedu kamkoli.
Reagovat
Fandina
Rekonstrukce a modernizace ČEZ areny v Ostravě ... doplnění.
Reagovat
petrulinka
Holkám moc a moc gratuluju k postupu do semifinále. Mám fakt radost! Taky bych chtěla pogratulovat Ondrovi Moravcovi ke stříbru v biatlonu, byl to moc krásný závod :-)
Reagovat
Frick
A jak se to krásně trefilo, že se v dobu vrcholu závodu nehrálo... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
vítězství Pyrrhy
Reagovat
tommr
jak to myslíš? Mě se nezdá, že by to vítězství mohlo našim holkám nějak uškodit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
lucy i klára vyletí v prvním kole.
Reagovat
tommr
no to je sice docela možný, ale budme realisti - Lucka i Klárka by mohly vypadnout v prvním kole i kdyby FC vůbec nehrály. Na velkejch turnajích jim to moc nejde ... :)
Reagovat
VlS
vidím to podobně, za to FC nestojí.
Reagovat
Frick
Je to závislý na tom, kdo bude hrát finále play-off. A Vítky se tam dostat můžou.

Co zkusit něco novýho Já bych se nebránil Pardubkám. Ale taky bych tipoval Rondo, když je tam Lucy doma. Ještě samozřejmě Liberec....

Možná taky Budějky, Vary...
Reagovat
Frick
Ještě dodám, že PCE maj úžasnou polohu - Praha 1h, Olomouc 1h 30m, Brno 1h 40m, Ostrava 2h 30m, Plzeň 2h 40m....
Reagovat
smazaný uživatel
Kašlete na to - SD Aréna Chomutov !!! :DDD
Reagovat
tommr
takovou radost z postupu ve FC jsem snad ještě neměl. Naše holky zaslouží maximální uznání, protože bojovaly nejen se silnejma soupeřkama, ale i s nemocema, nepřízní počasí a neférovejma podmínkama ... :)
Jsem rád i za to, že o postup se rozhodujícím bodem zasloužila Andrea, kterou tady spousta lidí neprávem osočuje. Andrea dneska znovu dokázala, že je jedna z nejlepších světovejch deblistek ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Super napsaný :)
Reagovat
petrulinka
No teď tady machruješ, ale ještě tak před hodinou jsi psal, že náš debl nevyhraje, včera i dnes jsi pořád psal, že Španělky jsou favoritky a naše nemají moc šancí na postup. Už fakt jdi s tím svým pesimismem někam. Kdyby byl takový pesimista Pála a k němu i holky, tak už by museli všichni odjet rovnou v pátek pryč, protože to podle tebe vlastně ani nemělo cenu hrát.
Reagovat
Fandina
Andrejka je určitě jedna z nejlepších současných deblistek, podle žebříčku je čtrnáctá, za ní Květa Peške, potom Lucka Hradecká. To jsou výborně deblistky všechny.
Reagovat
Fandina
Oprava Andrejka je desátá, Květa jedenáctá, Lucka Hradecká dvanáctá. Andy je nejlepší.
Reagovat
Mr.Pink
:D
Reagovat
PetaM
Bože Bože ... to, že jí tady osočuju nemění nic na tom, že je jednou z nejlepších deblistek. Pleteš si pojem s dojmem, a už je to trapné.
Reagovat
tommr
no hlavně že ty víš vždycky předem jak to dopadne. Snažíš se marně, mě radost z postupu našich holek nezkazíš ...
Reagovat
smazaný uživatel
Brečíš na špatném hrobě - Andreiny deblové kvality tu nikdo nezpochybňoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je to někdy fakt jedna velká komedie...
Reagovat
tommr
potrefená husa se vždycky ozve, že? Já přece nikoho nejmenoval ... :)
Reagovat
PetaM
To mě nezajímá, že jsi nejmenoval. Já říkám, jak to je. Andreu jako deblistku jsem nikdy nezpochybňoval, pouze to, jak se zachovala k Lucce. A to je velký rozdíl. Ty, se svým slovníkem, bys tak "grandiózní" rozdíl poznat měl. A pokud nebudeš jmenovat, vždy se ozvu, abych ti vyvrátil, co jsi napsal ;)
Reagovat
Jan
Commedia dell'arte
Reagovat
Jan
Dnes jsem Adrei odpustil.
Reagovat
tommr
jsi moc vztahovačnej. Já neměl na mysli ani tak ty řeči o podrazu jako spíš na TP poměrně často se objevující tvrzení, že Andrea není naše nejlepší deblistka i když je už dlouho v žebříčku z našich jasně nejvýš. Některý lidí tady tvrdošíjně opakujou, že nejlepší je Lucka Hradecká popř. Květa Peschke a najde se dokonce i pár týpků co za naší nejlepší deblistku považujou Báru ... :)
Reagovat
PetaM
Já Andree (pokud hraje s nějakou českou hráčkou) v deblu také fandím. Její singlová kariéra mě sice až tolik nezajímá, ale nepřeju jí prohru. Když dojde co nejdál, tak je to super. Nikdy jsem jí v tenise neshazoval (dobře, možná mi občas vadí, že na kurtu pokřikuje řečí těch, se kterými hraje, a že někdy trošku heká, ale tak to přežiju že :D ). Jediné, k čemu jsem se kriticky vyjádřil bych rozchod Andrey a Lucky a už je ze mě hater Hlaváčkové, který jí nepřeje úspěch a pokud uspěje, tak je to pro mě zadostiučenění. Tak to mě poser ... :D :D
Reagovat
PetaM
Tak ono je to hodně našlapané, Andrea, Květa a Lucka hned za sebou. V takových případech je těžké se rozhodovat. A ano, máš pravdu, že Andrea je dlouhou dobu nejlepší tenistka. Ale v roce 2012 měla s Luckou nějakou dobu stejný počet bodů a díky abecedě byla stejně klasifikovaná před ní .. :D Ne, že by mi na tom záleželo, ale je to zavádějící :D :D
Reagovat
VlS
Piroňa Piraňa sežrala v Dauha Bobinu
Reagovat
smazaný uživatel
Dik za info, uz je toho na mne moc:)
Dobre ze pokracuje v dobrych vykonech...videls ji hrat?
Reagovat
VlS
Viděl, hrála slušně, Bobina se vyházela.
Reagovat
Jan
Holky, jste zlatíčka. Velká gratulace. Španěly bych nakopal, pomazal něčím škaredým a zahrabal. Za počasí nemohli, za všechno ostatní ano. Neregulérní výhra odpočaté Suarezové nad unavenou Zakopalovou atd. atd. Ale konec dobrý, všechno dobré. Jsem rád, že se holky dokázaly poprat se všemi hnusnými nástrahami a vyhrát. Jste super !!!
Reagovat
VlS
Tak jste to udolaly holky, gratulka.
Reagovat
Fandina
Jo jo jo a na Italky u nás se už těším. Je to táááááááááám!!! Super super super!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Frick
Štvanice už se těší :-)))))
Reagovat
Fandina
S Italkama to chce trvrdý povrch v hale.
Reagovat
Frick
To klidně by mohlo bejt děštivo a 10°C
Reagovat
smazaný uživatel
Bude to Ostrava určitě na Ultracrylic cushion hard :)
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba někde v mrazírnách by se dalo hrát
Reagovat
Frick
Vítky můžou hrát finále...
Reagovat
smazaný uživatel
Holky za todle si zasloužíte to největší uznání !

Ať už Klára i Lucka za vybojovaný zápas a nejvíc debl Andrejka s Bárou, to byla úžasná podívaná !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Joooo
Reagovat
capjar
je to tam !!!
Reagovat
PetaM
Joooooooooooooooooooo :D Holky, jste super!!!! :)
Reagovat
Fandina
Jooooooooooooooooooooo je to tááááááááááááááááááááám!!!
Reagovat
Fandina
Andrejka zvedla a pochovala Báru, tak to jsem tedy z toho vedle. Vždyť je to hubeňanda.

A jinak velká gratulace holky. Debl byl ve dvou. Super gratulace!!!
Reagovat
slacker
Dominim chytil, jsme ve finale, jsme finale ... prepiste dejiny
Reagovat
smazaný uživatel
holky skvělý, Barča mrtvola, Andrea pořád jen obouruč a komu to vadí? :) Velká gratulka :)
Reagovat
smazaný uživatel
si snad obouruč i vytírá prdel... to je něco strašnýho, jednoduchej volej na síti a ona ho hraje obouruč... něco strašnýho
Reagovat
brixner
No to asi tenis moc nesleduješ! Už jsi někdy viděl hrát volej jednoruč? No já tedy ne! Myslím, že Andrea to hraje perfektně, je lepší tu pálku držet oběma rukama, pro jistotu! Já bych klidně doporučil hrát oběma rukama i servis, jistota je jistota, dvě je víc, než jedna, no ne?
Reagovat
blixa
Pálku, jo ? :D :D :D
Reagovat
brixner
No jo no...A čím jako tedy hrají? Pálkama, no ne? :-) :-) :-)
Reagovat
tommr
ted si pro změnu vybrala slabší chvilku Andrea a je zase srovnáno ... :(
Reagovat
brixner
" Hele, Andrejko, uděláme to takle:foukni tam ten ritern a rozdej si to s Karličkou fifty fifty,jo? Vím, že máš rači tu dvojhru,no...Já se zatím skovam za síťku, abych moc nepřekážela...jo a nezapoměň-hraje se na druhou lajnu,jo?"..." No tak jo, já to už ňák vodmrskam. Ale kdyby si, Barčo, náhodou musela zahrát ten volej, tak drž pálku pevně v obou rukách, voni ty dunlopy neska ňák divně lítaj!"...No, Ájo, to rači ne, voni mě ty voleje nenaučili, to ja pakárna se tohle učit a mě to ňák neba! Ale neboj, já překážet nebudu. Anebo víš co? Nemam jít rači pryč? Ňák to vod základu vodehraješ, no ne?"..." No jo, asi bych to vodpinkala, ale musíš tady bejt, to sou holt ty blbý pravidla. No, buď tedy skovaná a moc se neser do těch volejů! A bacha na toho dědka naproti na tribuně, čuměl ňák blbě, ani ten tenisák nevrátil...nevim, co mu je!"...Domluveno, deme na to...jó jó!"
Reagovat
tommr
naše holky nejsou moc sehraný a Bára měla navíc v prvním setu těžkej útlum. Takže proto to asi vypadalo tak strašně. Ve druhým setu už je to přece jen o něco lepší ... :)
Reagovat
Fandina
S Karličkou si teď vyměňovala i Bára a také jsou obě někdy i na síti. Hlavně aby vyhrály. 5 : 3 tak ještě jeden game!!!
Reagovat
brixner
" Ty, Ájo, nemůžou nás ty Španěkly třeba slyšet? Nebylo by lepší si přikrejt hlavu ručníkem? Jestli tuhle naší taktiku prokouknou, tak sme v pytli, to sme rači měly zůstat doma"!...No neblbni, Barčo, myslíš, že voni rozuměj česky? Já myslim, že ne, voni zase tak chtrý taky nejsou! Ale máš pravdu, měly bysme se naučit morzeovku, můžeme si to klepat tenisákem, co ty na to?"...No týjo, to je fakt hustý, no to jo, tohlencto se naučíme! Páč esli někdo prokoukne naší strategii, tak tu čtyrhru už snad ani nedáme a kauč se posere!"...Tak deme na to, jo jo jo!"
Reagovat
makro99
Bára backhand return winner :) a i ty dva voleje při podání Andrey byly dobrý...
Reagovat
tommr
nechci to zakřiknout, ale Bára se na začátku druhýho setu výrazně zlepšila. Doufám, že to potvrdí i při podání ... :)
Reagovat
Mr.Pink
tak nic nepis
Reagovat
smazaný uživatel
...vydržať!
Reagovat
tommr
v Seville se začíná stmívat a pokud zápas dospěje do třetího setu bude možná problém s tím jak ho včas dohrát ... :)
Reagovat
EllNino
ve 3. se určitě tb nehraje :)
Reagovat
tommr
takže je to jako při DC a může se hrát teoreticky donekonečna? No to by mohlo bejt zajímavý, ale doufejme že to naše holky rozhodnou už ve dvou ... :)
Reagovat
lars
Dost me prekvapuje jak jsou tenistky malo oblecene. a zvlast Lucie po nemoci. Myslim,ze je hazard se zdravim.
Reagovat
Fandina
Teď už mají obě dlouhé rukávy, na rozdíl od Španělek. Ale Lucka tam už není. Ta už s Klárkou odletěla do Dauhá.
Reagovat
Fandina
Ale jinak samozřejmě, Petr Pála v teplé bundě a teď nasadil kulicha. Takže žádné teplo tam asi není, navíc on se nehýbe a sedí od rána s malými přestávkami pořád na jednom místě.
Reagovat
lars
Ale kdyz Lucka hrala zapas, tak byla malo oblecena. Jak kdyby venku bylo > 20 stupnu.
Reagovat
Fandina
Doufám, že když hrála Lucka, tak tam bylo tepleji než teď a víc svítilo sluníčko, bohužel někdy i do očí na podání. Lucka měla také dlouhý rukáv. Myslím, že kdyby jí bylo zima, tak se v přestávce mohla přiodít, leginy nebo podobně. Prý je tam teď 10 stupňů ve stínu.
Reagovat
lars
Ale Lucie mela vystrih. A foukal vitr. Predpokladam , ze mela nemoc dych. cest.
Reagovat
Fandina
lars ... já nevím, jak to bylo s Luckou, ale doufám, že se ještě víc nenachladila a že nebudu ještě víc nemocná, než byla. Jinak samozřejmě je super, že nastoupila a udělala bod. Doufám, že to nebylo a nebude na úkor zdraví. To bych jí tedy vůbec nepřála. Zdraví je nejpřednější.
Reagovat
tommr
Španělky hrajou taky nalehko ... :)
Reagovat
makro99
jestli tě to uklidní, tak nejsi sám, kdo u toho Lucčina výstřihu trpěl... a vůbec nejvíc dopo, na lavičce, bez šály...
Reagovat
PetaM
To jsou nervy to jsou nervy .... Ale holky super, připravíte mě ve středu na Petru, tam to bude mnohem horší :D Ještě jeden a je toooo!!! :) :)
Reagovat
Fandina
Tak nějak. Cítím, že ty naše holky jsou trochu lepší, ale potom se objeví pár chyb a zase nic. Tak doufám, že holky ještě ten jeden set udělají. Držím palce. Pojď pojď pojďte na to!!!
Reagovat
tommr
ale byly to strašný nervy. Zatím nás drží nad vodou Andrea, Bára bude muset přidat jinak to nedotáhnem ... :)
Reagovat
VlS
Buď objektivní, první 4 gemy to byla pravda. Teď se o kiksy poctivě dělí.
Reagovat
smazaný uživatel
jen tak dál :)
Reagovat
brixner
Další skoro mrtvola v ochozech...Baruško, Baruško, sklidni hormon, jo? Nebo možná moc přepjaté struny...Chjo šmarjapanno!
Reagovat
smazaný uživatel
...zatím o dvě třídy nejhorší na kurtu...
Reagovat
Fandina
Na její obhajobu, hraje na BH, ale chtělo by to opravdu přidat, jinak to projedou.
Reagovat
tommr
nezlob se, ale to není žádná omluva pro to co tam dneska předvádí za neuvěřitelný kiksy. Takhle špatně jsem jí snad ještě neviděl hrát ... :(
Reagovat
Fandina
tommr ... já se nezlobím, vždyť jsem psala, že musí přidat ... úsměv
Reagovat
tommr
a na naší výhru bych moc nesázel. Bára hraje úplně příšerně a zatím to Andree strašně kazí ... :(
Reagovat
brixner
Teď nám Klárka málem zavraždila diváka! Vzdálenost:cca 20 metrů! Na volej dobrý:-) Ježišimarjá...
Reagovat
smazaný uživatel
Spis Bara
Reagovat
Fandina
Klárka možná vraždí :-) nějaké mraky, když prý už s Luckou nabraly letecký směr do Dauhá.
Reagovat
makro99
já myslím, že viděl nějakej sestřih s Klářinou mimikou...
Reagovat
Fandina
:-))) tak to je možné, že viděl ... úsměv
Reagovat
makro99
já rozumím; ale jak to máš napsaný, tak to taky vypadá jako povedenej sarkasmus ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Carla hraje zitra uz ve 2.30 a tojeste neodlitla,nase hky az v 6
Reagovat
makro99
tak skvěle, česká diplomacie začíná fungovat :)
uvidíme, jak si s tím poradí, až to Carle přeruší pro tmu...
Reagovat
smazaný uživatel
díky, dobrý let a zítra přeju hodně štěstí :)
Reagovat
brixner
Klidně mě na dálku zabijte, ale na ženský debl se vážně nedá ani koukat! Děvčata se před každým míčem tajně šušky šušky domlouvají jako Woodies a nakonec to stejně šmrdlají od základní čáry ! Já bych kurt ještě rozdělil podélně jednou lajnou a děvčata by si mohla zápas rozdat v singlech a výsledky sečíst a hotovo:-)Martino, Heleno, Jano - omládněte o třicet let a vraťe se! Díky. Brix
Reagovat
smazaný uživatel
tak cistou deblistku tam mas jen jednu. Ostatni spise preferuji singl. Ale ted byla hezka vymena, kdyz spanelky byly na siti.
Reagovat
brixner
Jistě, vím to ! Ale takhle to praktikovala i "Háčka" Dnešní ženy debla hrát prostě neumí. Tečka.
Reagovat
Fandina
Martina, Helena, Jana byly i super singlistky a tenkrát se nehrálo hlavně od základní čáry jako dnes.
Reagovat
smazaný uživatel
Zalezi jak ktere. V hackach byla sitarka hlavne Andrejka, Lucka to vzdycky radsi palila od zakladky mno. A k tomu dnesku jeste. Na te antuce je ta ctyrhra vzdycky takova od zakladky, protoze je tezsi se dostat na sit. Holt nej ctyrhra je, bude a vzdycky byla na trave :-)
Reagovat
brixner
Jistě Fandinko a jestli víš proč? No jasně-čtyřhra by se měla hrát především na síti ! ! !
Reagovat
Fandina
Já vím, že specialisti na debl to na síti moc umí a mně se také moc líbí ty super přestřelky, když stojí všichni čtyři u sítě. To je paráda. Ale upřímně, pokud holky vítězí se hrou od základní čáry, tak se jim ani nelze divit, že proto tak hrají.
Reagovat
brixner
Ale jo, pokud vítězí, je to OK, asi není tak důležité JAK, ale že VŮBEC. Nechápejte mě špatně, já našim děvčatům moc fandím a chci, aby postoupila dál! ! Jen mi to prostě příjde takové...no...ále nic:-)
Reagovat
VlS
budííííček! Vstávej!
Reagovat
ReadyTeddy
Andrejka to tam začíná sázet
Reagovat
ReadyTeddy
Biatlon dopadl skvěle, tak věřím, že stejně dopadne i debl :) Češi mají ke čtyřhrám obecně podle mě větší vlohy, určitě to dobře dopadne. Dneska se nám daří :-D
Reagovat
Fandina
Moravec nádhera. Super obrovská gratulace. Jen tak dál!!!
Reagovat
Fandina
Tom už sebral Seppimu servis i ve druhém. A hraje výborně a oblečení také super. Chválím moc. Berdo pojď!
Reagovat
VlS
6:3, 6:3pěkně Tome
Reagovat
lars
Debl proti Suarez :(
Reagovat
lars
SK nasim nejak veri.
Reagovat
smazaný uživatel
opět jede, outfit, FH, údery, no comment. To se má Petra na co těšit..
Reagovat
smazaný uživatel
2:0. No Kvítko, máš se na co těšit teda...
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka skvěle!!! Ale když jsem se na ní koukal, bylo vidět že byla nemocná.
Reagovat
makro99
Lucka! :)
bylo to na morál a na kvalitu, zaplaťpánbů jí tam winnery chodily i z neuvěřitelných pozic...
Reagovat
tommr
a vede v prvním setu nad Seppim už 3:0. Zápas vysílá přímým přenosem Fanda ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj...Hraji moji dva nejoblibenejsi hraci :-( Bohuzel jeden znich vypadne a kdyz uz musi, tak Tom proste musi postoupit :-) Andreas ma letos docela spatnou sezonu, vubec se mu nedari. Naopak Tomovi zase jo, tak chci Tomuv postup ale aby ho Anfdreas trosicku poskadlil :-) Ale ve dvou at Toma moc neunavi :-D
Reagovat
tommr
mě je Seppi jinak taky docela sympatickej, ale dneska musí všechny sympatie stranou a čím dřív ho Tomáš vyřídí tím líp. Zatím ho Tomáš dost jasně přehrává ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, kontroluje hru a ani se moc neunavuje asi. Beha hlavne Andreas.
Reagovat
lars
V kolik hodin se dozvime obsazeni debla ??
Reagovat
smazaný uživatel
za 10 minut zhruba nastoupí, za nás Barča s Andreou. Španělky nevím a tak nějak je mi to jedno :)
Reagovat
jirkaS
Lůůůůůcááááá!
hotové, vyřízené
Reagovat
tommr
ke konci už ale sotva pletla nohama a měl jsem obavy, že to snad ani nedohraje ... :)
Jsem opravdu zvědavej koho nasadí Pála do debla. Andrea je snad jasná ale koho k ní? Logický řešení by byla Lucka, ale ta se zdá být opravdu hodně vyčerpaná ... :)
Reagovat
makro99
Fandí jenom Klára, zatímco Andrea s Bárou už jsou aspoň půlhoďky v šatně... hm? ;)
Reagovat
VlS
Taky jsem měl pocit, že toho má chuděra plný kecky. Není se co divit po nemoci. Poslat na debla Klárku s Barčou je dobrý rozhodnutí. Tak to holky dejte, no.
Reagovat
tommr
takže Andrea s Bárou? Nejspíš to bude nejlepší řešení protože Klára i Lucka toho mají za dnešek už plný zuby ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Uderny debl jak ma byt...dobry tah...Baruna na siti ok, Andrea ma zkusenosti...nemam obavy:)

Od Tebe si specielne vyprosuji podekovani pro Lucy:) Za ten prubeh, kdys mou oblibenkyni 2x uz odstrelil :D)))))

sranduji...
Reagovat
tommr
no musíš ale sám uznat, že Lucka nevypadala moc dobře - ta nemoc se na ní hodně podepsala. Ani bych se nedivil kdyby musela vypustit Doha ... :)
Reagovat
makro99
Do Dauha Lucka ani jezdit nemusí, pže tam čeká Flipkens... takže by si místo nočního transferu plus zítra na kurt mohla radší odpočinout...
Reagovat
makro99
aha tak soukromý letoun do Dauha...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně, tak to máme 2:2.
Reagovat
smazaný uživatel
zvládla jsi to :) Teď Andrea s Barčou, holky come on :)
Reagovat
ReadyTeddy
Zabojovalas! Gratulace veliká! A teď holky - doražte ty nesympatické Španělky. A já jdu sledovat biatlon :-D
Reagovat
tommr
v sedmý hře měla nepočítaně brejkbolů, ale proměnit je nedokázala. To je obrovská škoda, protože už mohlo bejt po zápase. Ted bude muset Lucka podávat na udržení brejku a to může bejt s tím jak jí docházejí síly velikej problém ...
Reagovat
gigin
Kdo je na obrázku číslo 4? Nemůžu na to přijít, chybí mi jako poslední.. díky moc předem za vaše špičkové, odborné rady :))

http://imgup.cz/images/2014/02/10/dLhxy.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
tohle tričko měla Lucka Š, Sára, asi jsem ti moc nepomohla :)
Reagovat
gigin
No ta raketa je Wilson Steam 96 a já fakt nevím no.. vychází mi to na Kvítí, ale zase ten outfit...
Reagovat
gigin
A je to focené na letošním AO..
Reagovat
Mr.Pink
Na ctvrte fotce ja na 100 procent Lucka Hradecka.
Btw Kvitová hraje levou rukou, na fotce je pravoruka hracka :)
Reagovat
gigin
Jsi Bůh!! Díky moc!!
http://www.cztenis.cz/data/903/DSC_2843_.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
příště méně emocí nebo s ním zase nevydržíme :D
Reagovat
gigin
Já jsem poznal akorát 2 a 3. Tupan no.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo je na te druhe? Raketu ma stejnou jako Aga ale ta to neni.
Reagovat
gigin
Jule.
Reagovat
tommr
Lucka potvrdila brejk i když to s ní už vypadalo bledě a musela odvracet dva brejkboly. Tohle by moh bejt rozhodující moment zápasu ... :)
Reagovat
brixner
No muhehehe:-) Taki je mam mněkí:-)
Víte někdo, jaká je nejčastější příčina rozvodů?
Reagovat
smazaný uživatel
Nejčastější příčinou rozvodů bývají sňatky,jestli se nepletu.
Reagovat
Fandina
Nevím, co je největší příčinou rozvodů, ale co se týká vlasů, tak třeba se jedná o odhalení nevěry, když nadu na druhé/m cizí vlas, nebo někde doma, v autě a pod. cizí vlas?
Reagovat
brixner
Banjo band...bravo!:-) Je to prostě malý, nezáludný chytáček, také jsem přemýšlel, co to dalo-vlasy, rtěnky, chlupy, kondomy...:-)
Fandinko, cizí vlas může do auta fouknout třeba i oknem, nebo ne? Mě tam foukla jednou i zmačkaná plechovka od piva Heineken, přede mnou jel...tirák:-)
Snad to Lucinda už dá, nevíte někdo sestavu pro debla?
Reagovat
Fandina
brixner ... aha, tak to jsem si naběhla ... úsměv
Reagovat
Fandina
Lucka super ... srovnáno na 2:2 ... a do debla držím palce, ať hraje kdokoli ... pojď pojď pojď
Reagovat
tommr
pokud ho Lucka potvrdí mohla by to už dotáhnout ... :)
Reagovat
Fandina
OT ... Martinezova je docela hezká, ale proč nosí tak neupravený účes. Opravdu to vypadá ošklivě, tedy podle mě. Jinak Lucka už tradičně má vlasi super upravené, jako snad niko na okruhu a vždycky zajímavě.
Lucka 2:2 ve třetím, to je dobře po tom prohraném podání v úvodu a super winerem. Lucko pojď!!!
Reagovat
Fandina
oprava ... vlasy ... úsměv
Reagovat
ReadyTeddy
vlasy nevlasy, jedeme Lucka jedeme :-D
Reagovat
Fandina
A teď brejkla. Super Lucko, 3:2. Tak a ještě tři game. Lucko ... pojď pojď pojĎ!
Reagovat
VlS
Neměl si pohlídat refresh pauzu pro Lucku? To bylo přece jasný, že ji bu chtít Španělka.
Reagovat
tommr
ted bude důležitý nezaspat úvod třetího setu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucy je dracice, potrebovala se jen rozpinkat:0)
Reagovat
tommr
tak se bohužel stalo přesně to čeho jsem se nejvíc obával. Lucka nezachytila nástup do třetího setu a ted to bude jen těžko horko těžko otáčet, protože jí budou docházet síly ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Na Lucy nedam dopustit:)
...ja rikam, ze ji da:)
Trchu ji povolila, ted ji pritahne...:)
Reagovat
lars
jeste to neni tak zly srovnala na 2:2
Reagovat
Fandina
Šafi jí dá. Hraje líp! Lucko pojď pojď pojď!
Reagovat
ReadyTeddy
Lucka se rozjela a teď ji drtí, do toho! Srovnáme na 2:2!
Reagovat
Fandina
Lucko ... pojď pojď pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vsadim se, ze vy kteri tady nyni nadavate na spanely a ze Klara byla unavena by jste ani nepipli, kdyby byl opacny los a dneska musela dva zapasy zasebou hrat Carla. A jeste Klara, kdyby se soustredila hnedka od zacatku, tak by v prvnim zapase dneska mohla odehrat pouze necely set. Kazdopadne Pala taky mohl taktizovat uplne jinak, od toho tam ma take vice hracek. Proste je to na zapasy 2-1 pro Spanelsko a vy stim nic neudelate. Kazdopadne Espana nevyhrava diky haluzi...
Reagovat
Jan
Prý ne díky haluzi ? :))) Tam je celý les. Jsi slepý nebo co ?
Reagovat
Jan
Možná bychom nepípli. Ale to si piš, jak by pípali Španělé, kdyby to bylo u nás ve stejné situaci.
Reagovat
Fandina
Kdyby se Klára soustředila hned od začátku ... úsměvné
Reagovat
tommr
zapomínáš na jednu zcela zásadní věc. Za neregulérní podmínky utkání zodpovídá pořadatel tj. v tomto případě Španělsko. Být to obráceně a stát se to u nás tak by se Španělé taky ozývali a nejspíš mnohem hlasitěji než to děláme my ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hráčkám pršelo všem stejně, zima byla všem stejně, naštvané byly všechny stejně a Pála mohl přece místo unavenější Kláry dát proti Karličce jinou hráčku, třeba zrovna odpočatou Lucku. Do Dauhá má jet i Carla ne? Přijde mi, že se nadává Španělům, v lecčems po právu, ale hráčky to odnesou stejně..
Reagovat
lars
Myslis si , ze by Strycova dnesni zapas vyhrala ?? Kdyby Pala nasadil Lucku proti Suarez ?
Reagovat
tommr
odpočatou Lucku? To sis nevšimla, že Lucka celej týden promarodila a to díky podmínkám za který Španělé nesou zodpovědnost? Pála má značně omezený manévrovací podmínky ...
Reagovat
VlS
Souhlasím s tebou.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč ne, Lucka se teď trápila a to nehraje proti Carle.. já na kdyby a tak nehraju, teď to může taky Lucka prošvihnout.. Bára je dobrá hráčka. Píšu, že Pála měl na výběr, buď dát odpočatou hráčku nebo unavenou Kláru, vybral jak vybral, to přece není vina Španělů..
Reagovat
Jan
Hráčkám bylo zima všem stejně i byly naštvané, ale nachladila se jen Lucka. To zaprvé. Bez Petry, která by se nachladila určitě taky, kdyby přijela máme zdecimovaný tým. Asi Pála dal Šafářovou na 4. zápas, že tam viděl větší šanci na výhru než nad Suarezovou. Počítám, že do debla, pokud bude, nasadí Hlaváčkovou a Záhlavovou - Strýcovou. Takže jeho taktika je jasná. Že byla Klára unavená v dalším zápase, kdyby nebyla, třeba by to dopadlo jinak. Taky mohli prohodit 3. a 4. zápas, no hlavně že mají všechny stejné podmínky :)))
Reagovat
Fandina
Možná, že Pála dobře udělal, že postavil Lucku až teď. Klárka hrála proti Carle dobře a měla s ní i před tím vyrovnané skore, i když poslední zápasy vyhrála Carla, což podtrhuje i její současnou formu a mnohem lepší postavení na žebříčku než Klárka. Nakonec Carla potvrdila roli favoritky. Ale kdyby postavil Pála Lucku proti Carle, nemohl by jí postavit teď a nikdo nevěděl, kdo bude hrát, jestli Toro nebo kdo. Doufám, že Lucka srovná na 2:2 a pak rozhodne debl. Lucko pojĎ!
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka promarodila, ale teď hraje snad ne? Tak proč by nemohla hrát proti Carle? Je ranařka, má lepší podání než Klára, která hrála předtím tříseťák. A nebo mohl dát Andreu, prostě říkám, že měl víc možností než dát Kláru... ta udělala, co mohla, té se nedá nic vyčítat.
Reagovat
smazaný uživatel
píšu o výběru hráček, ne o prohození zápasů.
Reagovat
Jan
Při prohození 3. a 4. zápasu by měla Klára víc času na oddech, když ji nasadil. Mohlo to hrát zásadní roli.
Reagovat
tommr
snad ale vidíš, že Lucka hraje po tý nemoci jen na 50% svejch možností. To by na Suarez Navarrovou asi nestačilo ...
Reagovat
smazaný uživatel
To ale my za něj nerozhodneme, on je tam trenér, nevím, jaké má v tomto směru možnosti. A navíc se neví, jestli by tam Petra byla pomocí, antuka není její doména, má na ni horší pohyb a navíc to počasí.. osobně budu ráda, až se dneska dohraje, fandím, ale i když holčiny prohrajou, nedá se nic dělat, hlavně ať to neodnesou na zdraví a můžou hrát v Dauhá bez nějakých následků.
Reagovat
smazaný uživatel
To se nedá říct, jestli stačilo nebo nestačilo, nicméně Lucka má určitě větší možnosti si pomoct podáním nebo tvrdším FH než Klára, která toho měla pak plný zuby, rozumíš mi? A věřím, že Bára by s touto španělskou hráčkou dokázala hrát.. ale to je jedno, nemá cenu tady polemizovat, je to jak je to, ale myslím, že chybí občas trochu objektivity na obě strany.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukam ze rada skaces sipku do more plnyho zraloku :-D

Jan - Ano, nastydla jen Lucka ale to neznamena, ze nemohla nastydnout spanelska hracka. :-) A slepy vazne nejsem, teda aspon doufam, kdyz tedkon muzu sledovat v televizi Tomase :-)

Fandina - Ano mas pravdu, kdyz se Klara soustredi tak se ji casto stava, ze s papirovou outsiderkou ze stavu 2-0 prohraje 6 her v rade a prohraje set 2-6. U ni zcela normalni :-)
Reagovat
jirkaS
klára odehrála 2 zápasy a španělé si prohodí za odpočaté? to je síla!
Reagovat
tommr
je na ní vidět, že většinu týdne strávila v posteli místo na kurtu. Snad se ještě v průběhu zápasu chytne ...
Reagovat
VlS
Je to tak, nějak nemá rytmus.
Reagovat
VlS
Ale mě je to nějak jedno, hlavně ať už sedí v letadle do Dauha.
Reagovat
petrulinka
Obávám se, že naše holky pomalu letos na FC končí. Už tak nějak nevěřím, že to Lucie otočí, protože zatím hraje strašně. Nevím, jestli nebylo lepší postavit Báru,která je rozehraná. Ale teď už je to asi jedno :-(
Reagovat
petrulinka
Souhlasím
Reagovat
lars
Poradi 2. a 3. dnesniho zapasu neslo prohodit ??
Reagovat
Jan
Taky mě to napadlo. Co by Španělé neudělali pro vítězství, že ?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja si myslim, ze to bylo uz jedno...los nelos
...tam asi uz jen slo o to, koho kazdy nasadi...Pala riskl Klaru, kdyby tam dal Lucy na Karlicku, a Lucy by prohrala, tak zas bysme rikali, ze tam mela byt Klara:)

Podle mne v tehle fazi to uz zacina byt o tom jak to nasadi podle aktualniho prubehu...

Lucy to muze jeste vyrovnat, a pak debl...a hotovo...konec bude dobry, vsechno bude dobry...:)
Reagovat
lars
Nebylo. Klara by mela delsi dobu na odpocinek. A Lucie taky pred moznym deblem
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je jasne, ze Klara musela dohrat...a jestli se na tom shodnem, tak je to jedno...kazdy mel moznost nasadit hracku (((svym zpusobem jakou chce)))...
takze los nelos...v tu chvili to bylo uz fakt jedno...
...Kdyby nehrala Klara s Karlickou, a mela hrat druha dvojce, urcite by nehrala treba Torro....nebot by nemohla odpocivat...pravdepodobne...teda. No tak by nasadili jinou hracku, asi tuhle...a jak vis, jestli by to Pala take neriskl s Klarou...
...proste se to rozsypalo davno...a ted uz jen kombinujete:)
Reagovat
smazaný uživatel
a teda nevim...lucy byla jak vidno tak zrala na jeden zapas...
Reagovat
George_Renel
mě přes porážku mile překvapila. Co měla uhrát (1 bod), to uhrála a moc nescházelo a bylo ještě něco navíc. Kdyby nastoupila čerstvá tak na Španělku dnes určitě měla. Ale stále je to, myslím, otevře¨né.
A jinak: Bude Tomáš na Fanda TV? Zatím tedy Rotterdam vysílají.
Reagovat
tommr
v programu je tenis do 17:00 tak snad to do tý doby Tomáš stihne odehrát ... :)
Reagovat
lars
Lucka proti Soler Espinosa, Silvia
dalsi taktitovani ??
Reagovat
Frick
Nj, v dlouhym rukávu, jsem si to myslel. Ale sukně je krátká, jak kdyby to byly šortky...
Reagovat
tommr
Španělé by takovou výhru vůbec neměli slavit, protože to bylo zcela neregulérní vítězství odpočatý domácí hráčky nad vyčerpanou soupeřkou. Klára ke konci už jen mlela z posledního ... :(
Doufám, že do posledního singla Pála nasadí Lucku. Nějak si neumím představit, že by si Bára dokázala poradit s takovou ranařkou jako je Torro-Flor ...
Reagovat
petrulinka
Taky nechápu, že jim není trapné se radovat, když Klára byla už evidentně unavená a Carla odpočatá. Protože je to jejich vinou, fakt trapní Španělé
Reagovat
smazaný uživatel
přesně jak už sem řekla,když vyhrajou ubohý vítěztví
Reagovat
tommr
normálně nemám problém uznat, že soupeř byl lepší, ale tu dnešní výhru Španělky prostě za regulérní považovat nemůžu ... :(
Reagovat
Fandina
Klárko, hlavně ve druhém setu ta ztracená podání, tam by to bývalo šlo dotahnout. Ve třetím už Carla splnila úlohu favoritky. A teď držím palce Šafi. Lucko ... pojď pojď pojď
Reagovat
Jan
Unavená Klára. Španělům bych nakopal. Výborně jim to vyšlo.
Reagovat
petrulinka
Tak to je jasné, že byla unavená, jako hrát 5 setů po sobě, to se dalo čekat. Prostě Španělky to bez řečí měly prohrát kontumačně a hotovka. Docela mě zajímá, pokud Lucka vyhraje, kdy se bude hrát debl, když tam nemají osvětlení a hlavně holky hrají zítra v Doha.
Reagovat
petrulinka
Hmm, tak to teda Klára dobře pohřbila :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si ale vezmi, že Carla byla odpočatá a je to dobrá hráčka, Klára má za sebou druhý 3 setový zápas, tak zase není tak hrozný, že prohrála, to se dá přece pochopit ne? :) Teď nastupuje Lucka, ta by měla Marii dát a pak zřejmě rozhodne debl.
Reagovat
petrulinka
Já to nemyslím nijak zle. Jen mi přijde škoda toho druhého setu, ty nevyužité brejkboly. No ale tak co se dá dělat,že? Jdeme fandit Lucce. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky ne. Jen nechápu, proč teda Pála nepostavil Lucku proti Karličce a dával hned Kláru. Když by rozhodoval debl Lucka vs Andrea, tak by Lucka měla víc času na odpočinek než měla Klára.
Reagovat
Fandina
Carla hraje od druhého setu o chlup líp a vede 2:1, ale Klárka pokračuje v dobré hře z prvního setu, takže škoda, že Carla třetí začínala na podání, které má teď silnější než Klárka. Tak držím palce Klárko, aby sis své udržela a neutekla ti.
Reagovat
smazaný uživatel
máš to horší, jsi unavenější než Carla, tak se drž jak to půjde :)
Reagovat
smazaný uživatel
copak to delala v te satne??? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já tam s ním nebyla, cico by napsal, že doping :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Po pěti letech sázení z 90% jen fotbalu se chci zkusit naučit i tenis. Prohlídl jsem si tyto stránky a hlavně články a komentáře pod nimi - na většině fotbalových portálech máte tunu blbců jejichž komentáře k zápasům a informacím spočívají v tom, že napíší-cituji : "prvnííííííííí". Tato stránka vypadá velice seriozně :). Před chvílí jsem si podle vás sestavil několik tiketů na dnešek, tak uvidíme.
Reagovat
Roger_Federer
A z ceho (od koho ) si cerpal?
Reagovat
Fandina
Hlavně si neber příklad ze mě, u mě totiž hlavně platí ... supeeeeeeeer ... pojď pojď pojď ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Od Milase, Draxtera a Jestřába. Samozřejmě, že zezačátku to nebudu bombit, tak jsem si dal jako 1 point 30kč.
Reagovat
smazaný uživatel
mohla bych se zeptat kolik měla klárka první set s carlou.Pod od klárky je potřeba,protože lucka je po nemoci a já nevím co můžeme čekat.
Reagovat
lars
suarez-zakopal 1:6,6:3
Reagovat
smazaný uživatel
První set 6:1, ale druhý bohužel 3:6 (a dva brejky)...
Reagovat
smazaný uživatel
První set výborný. Ještě v tom druhém by to chtělo Suarézku brejknout (nebo přinejhorším aspoň tie-breaknout), a bylo by...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak druhý set bohužel nedopadl... Hlavně ten třetí aby jo!
Reagovat
lars
Suarez se bohuzel rozehrala a Klara nevyuzila breaky
Reagovat
smazaný uživatel
A je to v pytli... Třetí set zase 3:6... :-(
Reagovat
lars
Hraji ten 2.zapas soubezne?
Reagovat
smazaný uživatel
Ani náhodou, začnou až ve dvě odpoledne... A kdy potom chtějí hrát případného debla, to fakt nevím.
Reagovat
Fandina
první set v pohodě, 16 winerů proti 1 Carly a 8 UE proti 11 Carly. Tak ještě jeden set. Hraješ super, takhle tě mám ráda. Pojď Klárko pojď!
Reagovat
Fandina
Carla teď ve druhém setu přitvrdila. Škoda prvního game Klárko, že si o něj přišla.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dalo se čekat, že Carla ve 2. setu nebude stále jak opařená a rozehrála se. Navíc Klářina hra v 1. setu byla fyzicky náročnější, takže se dá předpokládat, že ve 2. setu poleví, jen hlavně Carle toho moc nedovolit.
Reagovat
kada.tom
Klára jede jako lokomotiva, doufám, že to ve 2. setu dorazí. Suarez-Navarro je úplně marná :-D
Reagovat
PetaM
Klári, hraješ moc dobře, jen tak dále, super :)
Reagovat
smazaný uživatel
jedeš, to jsem nečekala takový skvělý úvod s Carličkou. Moc držím palce !
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře! Hezky se Klárka vrátila do zápasu, jenom škoda toho druhého setu. Ale jinak gratulace.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist