Češky končí ve skupině. Souboj o semifinále proti Švýcarkám rozhodla čtyřhra

4. 11. 2021, 16:45
Aktuality 353
BILLIE JEAN KING CUP - České tenistky posedmé za posledních 12 let titul v soutěži družstev nezískají. Na finálovém turnaji Billie Jean King Cupu v Praze končí ve skupině poté, co v přímém souboji o semifinále podlehly 1-2 na zápasy Švýcarkám. Markéta Vondroušová sice přehrála Viktoriji Golubicovou, jenže Barbora Krejčíková pak podlehla olympijské vítězce Belindě Bencicové a Lucie Hradecká s Kateřinou Siniakovou v rozhodující čtyřhře nestačily na Bencicovou s Jil Teichmannovou.
radost Švýcarska (© AFP)

Markéta Vondroušová v pondělí smetla Andreu Petkovicovou a ve dvou setech si poradila i dnes s Viktorijí Golubicovou. Vstup do utkání přitom vypadal z pohledu české hráčky děsivě, neboť prohrála prvních devět výměn.

Své schopnosti naznačila v dlouhé výměně vedoucí k brejku na 1-2 a fanoušci, kterých dorazilo podle pořadatelů 8700, bouřili. Vzápětí znovu neudržela servis a prohrávala 1-4.

A mohlo být ještě hůř. V další hře čelila třem brejkbolům, ale všechny odvrátila a převzala otěže utkání. Golubicovou rozebírala, vyhrála sedmnáct míčů po sobě a set poměrem 6-4.

Finalistka Roland Garros z roku 2019 Vondroušová ve druhém setu vedla 4-0. Za stavu 5-2 při svém podání odvrátila dva brejkboly a po hodině a pětadvaceti minutách duel ukončila volejem.

"Na začátku hrála výborně, já taky, ale nestačilo to. Říkala jsem si: 'Vydrž a hraj svoji hru'. Jsem ráda, že jsem první set otočila. Druhý jsem hrála moc dobře, ale musela jsem si to dohrávat na síti," řekla Vondroušová na kurtu. "Je to úleva a myslím, že to byl skvělý zápas."

Šanci poslat české tenistky do semifinále měla Barbora Krejčíková, ale v souboji týmových jedniček proti Belindě Bencicové stejně jako v pondělí proti Němce Angelique Kerberové neuspěla.

Krejčíková hrála s páskou na pravém lýtku, které ji trápilo v pondělím utkání, a podobně jako Vondroušová nezačala dobře. Byť odehrála vyrovnané gamy, prohrávala 0-3 a horko těžko získala podání na 1-3. Za stavu 4-5 čelila setbolu a Švýcarka jí pomohla autem z forhendu. Set rozhodl tie-break, v kterém Krejčíková získala jen dva body.

Ve druhé sadě přišla domácí hráčka hned o servis, ale po skvělých returnech srovnala na 1-1. V šesté hře odvrátila dva brejkboly esy, ten první z druhého podání. O servis ale přišla o dvě hry později, poté nevyužila vedení 40-0 při podání olympijské vítězky Bencicové a o zápas přišla.

"Zase mi to uteklo o pár míčů, bylo to vyrovnaný a zápas měl velkou kvalitu. Bojovala jsem, ale chyběl mi zase kousíček a mohlo to být jinak," řekla Krejčíková.

Stejně jako proti Němkám do čtyřhry nenastoupila. "Bylo to společné rozhodnutí s kapitánem. Doufám, že to bude dobré rozhodnutí a holky vyhrajou," řekla Krejčíková.

Do rozhodující čtyřhry nastoupily Lucie Hradecká s Kateřinou Siniakovou, které už v pondělí rozhodly o výhře nad Němkami. Na Švýcarky Belindu Bencicovou s Jil Teichmannovou ale recept nenašly.

Hradecké se nedařilo, jako jediná prohrála v utkání servis, a to hned třikrát. V první hře o něj přišla i kvůli dvěma dvojchybám. Českému páru se nevedlo ani na returnu, měl jenom jeden brejkbol, který neproměnil.

"Nechaly jsme tam všechny všechno. Soupeřky předvedly super výkon a nedaly nám skoro šanci, Naše aktivita nestačila," řekla Siniaková. "Ze začátku jsem strašně blbě začala, neměly jsme moc šance na return, ale myslím, že to bylo o pár míčích," dodala Hradecká.

"Porazila nás skvělá Belinda Bencicová," konstatoval kapitán Pála v České televizi.

Švýcarské tenistky v pátečním semifinále narazí na Australanky, které i bez své největší hvězdy a světové jedničky Ashleigh Bartyové, jež ukončila sezonu, ovládly skupinu B. Druhé semifinále obstarají Rusky a Američanky.

V sobotním losu se Češky, které v O2 areně prohrály poprvé po šesti výhrách, dozvědí soupeřky pro kvalifikaci o finálový turnaj roku 2022, jehož dějiště ani termín zatím není znám.

• FINÁLOVÝ TURNAJ BILLIE JEAN KING CUPU 2021 •
Praha, Česko, tv. povrch / hala
čtvrteční výsledky (4. 11. 2021)
Skupina D
Česko - Švýcarsko | 1-2
Vondroušová - Golubicová 6-4 6-2
Krejčíková - Bencicová 6-7(2) 4-6
Hradecká/Siniaková - Bencicová/Teichmannová 3-6 3-6
Skupina B
Austrálie - Bělorusko | 2-1
Sandersová - Hatouková 6-3 6-3
Tomljanovicová - Sasnovičová 4-6 6-2 6-3
Gadecká/Perezová - Morozovová/Sasnovičová 4-6 4-6
Pořadí skupin
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

353
Přidat komentář
Newcombe
Hrají pěkně tu čtyřhru a navíc tam nejsou ti trubadůři (čau team.WTA), takže je to i akusticky pěkný zápas
Reagovat
mirmar
jednoznačně to prohrál Pála
Reagovat
Mony
Po bitvě jsme každý generálem, ale fakt, že to poplacavani po ramenou si Pala moc nezaslouží. V Americe pred X lety, kdy tam radila Vandewege, kaslal na debla a místo Krejcikove, která už měla s Katkou uspechy, vzal zbytečnou Allertovou a prohrany debl rozhodl. Povedl se mu sice rozhodující debl se Švýcarskem kdysi, kdy místo unavene Strycova poslal do debla s Kajou Hradu, ale to si vynutila sama Strycova, on ji marně premlouval.. S Němkami jsem Hradu uvítal, ale bylo vidět, že sílu ten pár uz nemá. Cítil jsem, že o postupu by měl rozhodnout nejlepší pár světa, ale myslím, že se tentokrát Pala o to ani nepokousel.. Viděl zklamanou Baru a to mu stacilo.. Jak bych si dnes přál vidět v singlech Terezu a Maky a pak to pripadne domlatit s Katkou a Barou. Australanky jsou hezky nastavene, ale kvalita by měla rozhodnout.
Reagovat
blixa
Jasný, je to dřevák ! Forehand nic moc, backhand vyloženě bídnej a podání jak kdyby nebylo. Nechápu, proč ho vůbec stavěli ... smilesmile
Reagovat
petrulinka
Jistě, a proto pod jeho vedením vyhrály naše hráčky za posledních 10 let šest titulů, takový to je neumětel. Pokud za to někdo může, tak Krejčíková, jelikož evidentně neunesla post české jedničky. Nevyhrát ani jeden zápas je prostě propadák.
Reagovat
turista
Ano. Ale nekamenujte ji. Vyhrála singl na RG a další 2 tituly. Pokud mi slouží paměť tak RG nevyhrála žádná naše hráčka od dob Navrátilové a ta to vyhrála až v barvách USA. Před 40 lety to uhaluzila Mandlíková. A to je vše.
Reagovat
blixa
No, a dopadlo to jako vždy. Pro dobrotu na žebrotu. Jen nebezpečný šílenec může reprezentovat ČR v jakémkoliv sportu. Dokud vítězí, je tak nějak uznáván, jakmile přestane, je potupen, dehonestován, odvrhnut.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
turista
smile
Reagovat
turista
Podobně byl kdysi na ME 2012 ve fotbale lynčován fanoušky Baroš, který hned poté v 31 letech skončil v repre i když mohl ještě pár let pomoci nebýt těch pitomých fandů.
Reagovat
George_Renel
Mě by jen zajímalo, zda Pála vůbec uvažoval o deblu Siniaková - Vondroušová. Markéta, podle mě nejlepší hráčka týdne, mohla určitě pomoci více než Hradecká.
Reagovat
Mony
Kdo ví, jestli tuto variantu vůbec v tréninku zkoušel. V deblu to už tak chodí, že kvalitní singlistky jsou úspěšnější, než zkušené deblistky. Maky je ale i v deblu hodně zkušená. Určitě nadějná varianta.
Reagovat
baggik
Neznam presne pravidla turnaje, ale byt trener tak vse smeruju k tomu aby mi hral rozhodujici debl par Krejcikova, Siniakova. Takze bych klidne do druheho singlu poslal Martincovou.
Reagovat
rusedski
Jenže to by proti sobě šly Vondroušová - Bencic a Martincová - Golubic a debl by se dost možná hrál o suchý z nosu. Právě nasazení Báry umožnilo Markétě sebrat lehčí bod, což bohužel spoustě fanoušků nedochází smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
paddy
Myslím, že to není pravda. Min. v DC platilo, že náhrada na poslední chvíli nezmění složení druhé dvojice.

Pála využil nejsilnější hráčku, a pokud by to neudělal, tak by ho laici sežrali. Kdyby se vyhrálo, tak se to neřeší.

Hlavní viditelná chyba je, že Krejčíková přijela, protože si chtěla hrát na hrdinku místo, aby se šetřila na TM. Takovou hloupost nikdo jiný neudělal. Hloupě to vypadá i z toho pohledu, že si půl roku stěžuje na únavu.

Taktika je důležitou součástí sportu. Dopadlo to stejně jako kdyby nepřijela, nula bodů, a možná díky špatně zvolené přípravě shoří i na TM. smile
Reagovat
baggik
Rikam neznam pravidla, jestli to slo dat tam nahradnici za Baru bez zmeny poradi nebo ne. Ale mame dost tenistek v zebricku pred Vondrousovou, meli tam jednu vzit misto Hradby a dat nejlepsi debl sveta.
Reagovat
baggik
Jo tak ty jsou zraneny no tak skoda. Ale tu Svycarskou dvojku by mohla dat i Martincova.
Reagovat
Mony
Golubic porazit vyžaduje hodně umění a trpělivosti. Maky je v zivotni formě, hlavně kvůli zlepšenému servisu. Te bych věřil proti Bencic více, než Tereze proti Golubic
Reagovat
turista
Martincová by neměla šanci tak jak tak.
Reagovat
lars
Ale mela
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
turista
Ano. Pravděpodobně by to bylo po singlech 0:2 pro Švýcarsko a debl by už nebyl důležitý.
Reagovat
baba
naprosto s vámi souhlasím, máme špičkový deblový pár a my ho nenasadíme. Všechny týmy klidně po singlu postavily svoji jedničku i na debla / např. Benčič, u nás to byla kdysi Plíšková, u srbského týmu nastoupí Jokr vždy / / nikdy nikdo s tím neměl problémy a najednou ...tohle prostě nechápu a bylo to totálně prokaučované. Při vší úctě k Lucii bylo jasné, že na ty dvě prostě nestačí.No a jestli byla Bára dole, pak neměla hrát singla .....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To by si ale Bára musela říct sama, protože nemyslím, že by ji Pála do něčeho nutil.smile
Reagovat
Mira17
Po bitve je kazdy general ale nemohl preci jen Pala to postavit trochu jinak? Porad se psalo jak je to skvely trener ale kdyz tam mel naslapanej mancaft nebylo tak tezky rozhodnout kdo bude hrat. A ted po 2 letech cekani na zapas tam posle Hradeckou na dva zapasy tezky ktera uz evidentne na to nema hrat proti lepsim. To to ho moc nevymyslel.
Reagovat
vojta91
PÁLA VEN!!!!smilesmilesmile
Reagovat
vojta91
Jsem zvědavý kolik lidi na nejvýznamnější sportovní akci v historii ČR o víkendu dorazí?
Hlavně na obsazení ve VIPku jsem zvědavý. jestli dorazí Donutil a jiní fanoušci úspěchusmile
Reagovat
Frick
Nezklamal a opět pos.ral nominaci do debla, kdy si opět nabil hubu preferencí "deblových specialistek".

Finále 2014: Riskoval kvůli H+H tým bez rezervní singlistky, které sice v mrtvé, ale přesto čtyřhrě hladce prohrály.

Finále 2016: Tam si jednou dal říct a místo tedy již (singlově) marný Hradecký tam dal k Báru S. s Plechovkou a hle - VONO TO FUNGOVALO

ČF 2019: Krejčíková tehdy v singlu byla mimo TOP 200, možná by Markéta byla platná tehdy více. Hlavně tehdy měla Maky hrát s Buzarnescu a Katka by byla čerstvá.

Finálový turnaj 2021: Markéta je v pohodě, dvě hladký rychlý výhry, vidí, že se Hradecká s Katkou trápily s dvojící složenou z (aktuálně) těžce průměrný deblistky a holky, co neni v deblu ani na rankingu. Dpč, dyť ony vyhrály 10:8 v STB!!!

Kdyby někdo v šatně Hradecký zpřerážel hnátu, tak jsme dost možná v semi.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Black list
Reagovat
turista
Holky dělaly v domácím prostředí co mohly a holt to nedopadlo. Ve sportu je to běžné.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Dobry-den
To je teda fakt síla. smile

Pochopitelně nemám na mysli naše hráčky, ale tu hrubku v expreskách. smile

Myslíte, že zůstane neopravena? smile
Reagovat
Fandina
Uvidíme.
Reagovat
lvicek
No to teda :D.
Reagovat
Dobry-den
Potichoučku, nenápadně opraveno. smile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
lvicek
Podle me Bara udelala pro reprezentaci vse, co mohla. Urcite by pro ni bylo snazsi se na to vyflaknout, jako jina ceska ucastnice TM v Mexiku, ale neudelala to. Kazdej se tu do ni opira, ze jako jednicka tymu zklamala, pritom to pro ni byla uplne nova pozice a rozhodne nemela zadny snadny zapas "na zapracovani" v teto pozici. A taky se tu lidi divi, ze nedokaze porazit Bencic a Kerber, pritom jedna je 3GS vitezka, druha letosni zlata medailistka z OH. Bara je na tretim miste na svete tak trochu haluzi, resp. obrovsky podil na tom samozrejme ma FO, kde jela na skvele vlne. Po zbytek roku se ji celkem darilo, ale stejne bych ji videla zatim spis jako clenku sirsi spicky - top 10 az top20 cca - nez superstar v top5 - a vubec se nedivim, ze prohrala (vyrovnany) zapas s temito dvema hrackami. Pristi rok si snad udela program lepsi, zkusenosti pribyde (vcetne techto prohranych zapasu) a snad se ji podari s tim nejak poprat a nahore se udrzet.
Reagovat
Meceon
Pěkně napsáno
Reagovat
Jan
smile Ano, nezatracoval bych ji. I když může se stát, že příští rok neobhájí body a poletí žebříčkem dolů. Ale za tu skvělou letošní sezónu to určitě stálo. To už jí nikdo nevezme. Současné BJKC působení jí může pošramotit psychiku do dalších zápasů. S tím už se musí vyrovnat sama.
Reagovat
lars
Krejcik vyhrala pouze 1 set , coz je podle me malo
Reagovat
makro99
Za me Bara dneska odehrala dobry zapas, s top souperkou, ktera byla celkove v o neco lepsim rozpolozeni. Bencic a Kerber, tezke pretezke souperky prave na takovyto debut.. Kdyby jsme meli ve skupine Australii, Francii, Belorusko nebo Slovensko, dojmy by byly s velkou pravdepodobnosti jine...
Reagovat
lars
A nemela by sestava Maky a Terka do singlu a
KrejSi do deblu vetsi sanci na vyhru ?
Reagovat
makro99
Taky bych se spis bal stavu 0:2 po singlech.. Ale hlavne, nepostavit svetovou trojku, ktera ma za sebou zivotni sezonu, a je natesena hrat - to proste nejde :)
Reagovat
lars
pokud byla natesena hrat, tak proc nehrala debla ?
Reagovat
Jan
Se ptáš jak malé dítě. Ve stavu v jakém byla po singlu se Pála rozhodl ji do deblu nedát. Nejspíš by tam tropila stejné chyby jako v singlu.
Reagovat
lars
jak se tvaril Kaderka po prohre ?
Reagovat
makro99
Kaderku sem uz pak nevidel. Do TV nesel?
Reagovat
Blondie
smilesmilesmile
Reagovat
lars
Nepise se tam , ze se Kvitko vyflaklo na BJKC, tak tomu muzes zatleskat :)
Reagovat
turista
Haluz to není. Ta tři finále Krejča letos vyhrála poměrně jednoznačně.
Reagovat
makro99
Jo, az na tu nefer poznamku vuci Karoline. Neni korektni srovnavat priority hracky, ktera vsechno zaziva poprve, s hrackou, ktera je 10 let ve svetove spicce. Notabene kdyz FC tym nekolikrat dotahla k titulu, hrala ve finale 2 roky po sobe oba singly a vzapeti i viteznyho debla, treba i pote co v sobotu vybojovala nejdelsi zapas finalove historie s Mladenovic 16:14 ve tretim..
Reagovat
lvicek
Jojo, to bylo spis takove popichnuti. Ale u ni se proste pocitalo, ze nepojede. A Petra normalne reprezentuje rada, ale letos mela fakt blby rok a asi by ani lepe nez Bara nezahrala.
Reagovat
Frick
Tak rozhodně letos Barča nebyla žádnou "haluz GS vítězkou". Vyhrála dva další turnaje, finále v Dubaji, ve Wimbledonu měla smůlu, že Barty-Party byla už v OF - neměla žádnou GS kocovinu. Vyhráva domácí turnaj, ČF na US Open....
Reagovat
lvicek
No tak lehce jo - jako kdyby neprisla Raducanu, tak by byla ukaz roku ;). A ten prvni turnaj vyhrala jen tyden pred FO. Ale prece jen se musi priznat, ze mela i relativne lehci souperky (mohla to chytit mnohem hur) a proste v te dobe fakt jela, vsechno se ji darilo a nemela to zdaleka tak v hlave. Coz je pak neco jineho, nez se najednou stat svetovou trojkou s ocekavanim, ze vsechny pod sebou bude snadno porazet. Prece jen pro svetovou trojku mi dva internacionaly (plus teda jeden ten GS ;) ) pripadaji trochu malo - ma za sebou proste malo tech velkych zapasu.
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Mony
Bára zklamala ne proto, že prohrála, ale že jako jednička na sebe nevzala odpovědnost při rozhodujícím deblu. Kdo ví, jak to tam ale bylosmile
Reagovat
aligo
Bara tam neměla co dělat. Říkal jsem to od začátku, měla jet hned do Mexika a udělala by lépe. Teď prohraje všechno i v Mexiku, protože bude mít málo na aklimatizaci a bude zase hledat výmluvy všude jinde, jen ne u sebe a u toho, že prostě chtěla hrát za každou cenu všechno...
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že další sezónu nic neobhájí a poletí strašně dolů ta holka. Její přístup a chování je na poblití.

Neustálé medical timeouty a brečení na našlapaný program, který si ale dělá sama, protože hraje single a debl.
Reagovat
hanz
Houbeles, problém je v tom, že prostě hard jí nevoní, to je asi jako to, že Vosace nevoní antuka. Každá se vymlouvá na něco jiného, Vosaka na kebuli (která je jinak pěkně vyc.caná a pro prachy vleze všade), Krejča zas na plnej program, kterej však plnit nemusí a může si ho redukovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Hulvátské příspěvky od Burrowse. Díl 557.
Reagovat
hanz
No hele, jako pravdu má, říká to na plnou hubu.
Reagovat
smazaný uživatel
za me to je prosta hracka, ktery nejde fandit
Reagovat
hanz
Mě hlavně vadí její laciný chyby, když se se dopracuje k nějaký akci, tak to prostě většinou sama zazdí nějakou totální haluzí.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Což Kvítko nikdy nedělalo a nedělásmile
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
turista
Trochu respektu k vítězce letošního Roland Garros by mu neuškodilo.Opravdu píše jako hulvát.
Reagovat
lvicek
To by me zajimalo, co by vsichni rikali, kdyby i ona odmitla BJKC hrat. V podstate nemela moznost to odrict. Ze Pliskova odmitne, bylo jasny, u Peti se to tak nejak seslo s tou spatnou sezonou. A Bara byla uz v lete cela nadsena, ze BJKC bude v Praze - to samozrejme nevedela, ze bude TM v Mexiku na horach. To by bylo panecku kecu. Odehrala dva dost vyrovnane zapasy, kde vzdy chybel pomerne maly kousek. Ma toho za tento rok uz dost a neni se co divit. Trochu mozna smula, ze prijely obe Kerber a Bencic, protoze to proste jsou hodne kvalitni souperky. A Bara se potrebuje v takovych zapasech stabilizovat, neni to letita top10 hracka jako Pliskova nebo Kvitova. Tak nevim, co po ni vsichni chcete.
Reagovat
EllNino
Tesat do kamene :)
Reagovat
smazaný uživatel
Plus nečíst ostudný komentáře na TP. Místní sebranka od tipéra až po uplakánka neuznává nic jinýho než vítězství. A hodně rychle zapomínají na úspěchy...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
smazaný uživatel
je inteligentnísmile
Reagovat
Jan
smile Ale Petra to prostě není.
Reagovat
lvicek
No to neni ;). Je ji skoro 26 let, sotva pronikla do top100, letos vyhrala prvni turnaj na WTA a tituly ma celkem 3 (2x dvestepadesatku a jeden GS :D ).
Reagovat
Holahej
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ano, mohla to odříct kvůli TM, odpočinout si a možná by to holky vyhrály. Anebo taky nesmile
Bebe prostě byla víc v pohodě, už několik zápasů tady. Takže za mě zasloužené vítězství a gratulace.
Některé příspěvky tady jsou na úrovni komentátora, který ke konci prvního setu prohlásil, že Švýcarky hrají téměř bezchybně a snad jim to do konce zápasu nevydržísmile
Místo aby řekl, že doufá, že se naše zlepší a najdou na výbornou hru soupeřek recept, případně, že uvidíme skvělou bitvu se šťastným koncem pro naše... Prostě typicky česká stupidní hláška, která si s místními borci s hnojomety nezadásmile
Reagovat
turista
Kdyby se na to Bára vykašlala tak byste jí taky nadávali.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jj, to píšu jinde - tato úloha nemá řešení.
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
lars
Krejcik vyhrala pouze 1 set
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Ela-fon-isi
smile
Reagovat
patriks
Krejčíková je podle mě hrozný nervák, ve Wimbledonu když hrála proti Bartyové tak byla úplně mimo z toho, že hraje proti světové jedničce.
Reagovat
hanz
Ono je to poznat na těch jejích houmranech, jakmile zahraje 2 a víc za zápas, tak je to známka, že je to marný.
Reagovat
Jan
já jsem rád, že Bára reprezentovala. I když to dopadlo jak to dopadlo. Plíšková svou neúčastí potopila tento tým. I když je to problém, když TM kolidoval.
Reagovat
hanz
Já ne, páč se utvrdila v tom, že sebevědomí jaksi od olympiády nemá.
Reagovat
Pavol
Vysvetlite niekto Krejčíkovej že keď počítač zahlási out tak ho ukáže aj na monitore. smile
Reagovat
Fandina
To jsem nepochopila. Já se dívala na přenos a slyšela jsem out od počítače, ale žádný monitor jsem neviděla. Natož, kdybych byla na kurtu a hrála.
Reagovat
Pavol
Nevidela si ako bol niekoľko krát zahlásený out a Bára sa dožadovala jastrabieho oka ? Možno v zápale boja ale bolo to viac krát.
Reagovat
Fandina
To vím, ale nebyla sama, dělaly to tam i jiné v jiných zápasech. Možná ze zvyku, když se bere jestřábí oko, jako reakce na hlášení živého rozhodčího. Tady bylo hlášení jen počítačem, žádná oprava už nebyla možná, ale přesto se někteří chtěli na rozhodnutí zpětně podívat.
Reagovat
Pavol
Belindu som ale pri tomto zlozvyku nepristihol. A pritom jej dosť tiekli nervy.
Reagovat
Fandina
Viděla jsem to několikrát u různých tenistek během týdne, možná i u Bel.
Reagovat
baggik
Co se divis? Na FO ji rozhodci malem pripravil o vyhrane semifinale, spatne opravenym autem.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nebylo to dokonce 2x?
Reagovat
PetaM
Což není tak úplně pravda. Sám komentátor říkal, že v nějakém zápase nebyl zahlášen out, ale po vyžádání jestřába ten out opravdu byl. ;)
Reagovat
tommr
tak tohle Pála pěkně prokoučoval. Má k dispozici nejlepší deblovej pár na světě a on do rozhodujícího debla nasadí napůl chromou důchodkyni, která zkazí co může ... smile
A Bára Krejčíková taky zklamala - měla by vzít příklad z Bencicový která se chová a hraje jako skutečná týmová jednička ...
Reagovat
hanz
Myslím, že Pála Krejču ouplně psychicky vodpálil a do Mexika poletí tak akorát na výlet.
Reagovat
Jan
Krejčíková ve stavu jakém byla, by asi dělala mnohem větší chyby než Katka s Hráďou. Dovedu si představit ty outy v podání, které proti Belindě sázela jeden za druhým.
Reagovat
hanz
Pust si někdy její servisy na hardu, podle mě se ta holka nedostane v zápasech nad 50procentní úspěšnost prvního podání. Její servis na hardu je jak nahození vlasce do vody.
Reagovat
Patapuff
A ty víš, že to bylo Pálovo rozhodnutí?
Reagovat
Nenela
Ma to aspon jeden pozitivni aspekt: Bara muze v klidu odjet do Mexika a "odpocinout si" (i kdyz posledni mesice odpociva furt). Bohuzel mam pocit, ze je ted tak z formy, ze neuhraje stejne nic. Mam trochu pocit, ze usla na vavrinech a ejhle ono to uz nejde samo. Treba se z toho zase vyhrabe
Reagovat
hanz
Bára NIKDY nebude dobrá na hardu, protože na to nemá hru, ty její nahazovaný servisy jí prostě nedovolí vyhrávat, její topspin prostě na hard neplatí a platit nebude, pročpak asi brala 2 trofeje z GS a jeden singlový, když na takovým hardu neuhrála zhola nic.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Být s nahazovanými servisy 3.na světě hmmm, zřejmě slušný oddílsmile
Reagovat
lars
Krejcik ma finale na turnaji na hardu v Dubaji
Reagovat
turista
Na únavu z náročné a excelentní sezóny má Bára nárok.Takze bych ji nekamenoval.Pokud se hraje jen na 2 singly tak je občas třeba vyhrát oba dva aby na debl nebyl tak enormní tlak.Takze bych ani ten debl nekamenoval. Porážky holt ke sportu patří.
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
lvicek
Nemyslim, ze usla na vavrinech. Naopak myslim, ze z teto sezony vytriskala totalni maximum a na vlne se dostala v podstate vys, nez kam realne ted asi patri. A unava se nastridala psychicka i fyzicka. Ale taky doufam, ze se behem pristi sezony "konsoliduje" v tech vysokych pozicich ;).
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
Alien
Po odřeknutí účasti naší nejlepší tenistky Petry Kvitové bylo dopředu jasné, že letošní ročník jaksi neklapne! Již první duel proti Německu mnohé napověděl a dnešek už byl jenom smutnou tečkou za našim vystoupením! Belinda byla oproti naší Báře skutečnou jedničkou.
Reagovat
Jan
Když Petra odřekla v roce 2019, také jsme FC s Rumunskem projeli. Chce to mít v týmu všechny nejlepší.
Reagovat
patriks
Proč tým Češek tahal za kratší konec ? Protože monacká princezna dala přednost sólo kariéře v Mexiku.
Reagovat
Pe3k
Belinda je mi sympatická, na rozdíl od mnoha našich ...
Reagovat
aape
no myslím, že Bára teda naprosto popadla jako lídr v týmu, mohla aspon zkusit pomoct ve čtyřhře, takhle holky neměly šanci..
Reagovat
hanz
Hlavně už začíná mít manýry - soupeřka trefí lajnu, ta naše se začne vztekat, plácat rukama do stehen, ublíženej výraz a výkonnost jde rapidně dolů.
Reagovat
EllNino
Ta nase ma jmeno :)
Reagovat
hanz
Tak si ho doplň. :)
Reagovat
zfloyd
Švajcky byly prostě lepší ,to se stává , výhru si zasloužily smilesmile
Reagovat
hanz
Doufám, že vylětí příště, páč to Švajcky opravdu nejsou, je to směsice podobná Kanadě.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, sportu zdar!!!!smile
Reagovat
hanz
Poučení pro příště:
1) Krejču už opravdu nestavět do singla - chybí přesnost, zápal, solidnost.
2) Hradeckou a Siniakovou do čtyřhry opravdu ne - nesehranost se znatelně ukázala už proti Němkám a dnes to byl zmar všude - na servisu, na síti, v dlouhých výměnách.
3) Pála by měl opět začít takticky myslet a né dát deblistku do singla.
Reagovat
lvicek
Vzdyt skoro nebyla jina moznost, kdyby Bara nenastoupila do singla, tak Marketa by to proti Belinde mela nesmirne tezke, stejne jako kterakoliv dalsi proti Golubic, a s nejvetsi pravdepodobnosti by nebyl ani ten bod.
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile taky to tak vidim
Reagovat
Jan
Pála neměl moc jiné možnosti. Krejčíková vyhořela, tím pádem i debl a jiné hráčky by nejspíš prohrály s Belindou i s Golubičovou. V tak silné skupině jsme s B týmem neměli šanci. Kdyby tam byla Plíšková (a Kvitová - i když ta už fyzicky odchází), mohlo to vypadat jinak. Myslím, že ten termín TM udělali schválně. Mohli to v klidu posunout o 14 dní, 3 týdny později a mohla by nastoupit i Plíšková (je otázka ovšem, zdali by chtěla).
Reagovat
lars
byla mozna riskatni moznost T.M. proti Golubic a nerozbijet kvalitni debl KrejSi, ale nevim, jak dobre hrala Golubic v predch. zapasech
Reagovat
Jan
Risk je zisk smile Také to pak mohlo skončit 2:0 po singlech a elitní deblový pár by byl nanic.
Reagovat
lars
mohl snizit na 2:1 :)
Reagovat
turista
Kdyby Bára neměla přesnost a solidnost tak by nikdy nevyhrála Roland Garros.
Reagovat
smazaný uživatel
smilekončí. Průměrná žilina měla převahu. Katka je smutná. Zasáhlo jí to hluboce.smile
Reagovat
EllNino
Tady bude zase nableto smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile oni už asi spí.
Reagovat
petrulinka
Markéta si měla raději odpočinout.
Reagovat
Dobry-den
Holky si postup nezasloužily. Jediná Markéta byla solidní, té je mi líto. smile

Gratulace Švýcarsku, mají na to vyhrát to celé. smile
Reagovat
hanz
Soouhlas, jinak to nebylo k pokoukání. Krejča jako jednička totál selhala na všech frontách.
Reagovat
EllNino
No nic, Bara neni prvni ani posledni, FedCup je velice specificky a ne kazdy zvlada roli jednicky jako driv Nicole, Petra, Karolina, napriklad Iveta Benesova roli tymove jednicky absolutne nesnasela :) A Bara je po letosni sezone pod ohromnym tlakem a bude uz vzdycky lovnou zveri, mele z posledniho a podle ma na TM taky neuhraje nic mic, ale to tak proste je

Marketa super, ale na te tlak vubec nebyl, takze se ji hrali o moc lehceji, no a Lucka Hradecka na sve roky, tam uz je fyzicky handicap

Fandim Australankam :)
Reagovat
hanz
Mně je to buřt, nejsou naši, soutěž pro mě skončila, ať to vyhraje, kdo chce.
Reagovat
aape
neni pravda že na Markétě tlak nebyl, ale ona už na olympiádě ukázala, že jí tyhle týmový formáty baví, možná víc než indivindi soutěže, že ze sebe dokáže vymáčknout to nejlepší, za mě do budoucna je týmová jednička spíš ona
Reagovat
hanz
Hlavně toho tolik nepokazí jako ta naše nová jednička.
Reagovat
lvicek
Ale kecy, vzdyt Marketa se pres rok placala ve spatnych vykonech a podarilo se ji vzpamatovat a znovu najit nejakou sebeduveru az v posledni dobe.
Reagovat
turista
Pohár federace byl lepší než tahle nová soutěž.
Reagovat
petrulinka
To je děs a hrůza. Údajná česká jednička není schopná vyhrát zápas, jo, prostě Petra je jen jedna. A čtyřhra je hrůza na entou. Nekoukatelné. Fuj
Reagovat
hanz
Souhlas.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Děkujeme za názor a zasíláme klíčenku.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozdil asi peti trid, katastrofalni vykon.
Reagovat
hanz
Bohužel, nechutné představení a lituju ty, co si koupili lístky.
Reagovat
Ondra979
jj jeste ze jsem tam nesel..a jsem zvedav na navstevnost na playoff asi to nebude nic moc
Reagovat
hanz
No upřímně si myslím, že tenhle formát moc fandů nezíská, de facto se chodí jen na domácí, ostatní hrajou pro spoluhráče. Čtyřhra poznamenaná náhodama, kdyby se alespoň hrálo na výhody, když už chtějí jen supertiebrejk.
Reagovat
EllNino
Ano, naprosty paskvil
Reagovat
smazaný uživatel
Vymluvit se na formát nemá smysl. Pro každýho je to stejný. I kdyby se hrálo na shody a na třetí set klasiku, tak dneska dostaneme strašnou čočku.
Reagovat
hanz
České zlatice se dnes opravdu předvádí. smile
Reagovat
makro99
Katka poprve otevirala set na servisu.:/ Lucka dnes neserviruje tak dominantne a ve vymenach od baseliny na dve elitni siglistky uz bohuzel nestaci..
Reagovat
makro99
Tak Lucka jde na servis....
Reagovat
makro99
Hmm, to bylo rychly...
Reagovat
Nenela
Tak to je asi konec. BB je v zone, ta uz to nepusti. Fakt jsem verila, ze holky Svycarky daji
Reagovat
hanz
No, kdyby Krejča občas trefila kurt, pak jo.
Reagovat
smazaný uživatel
No, kdyby Krejča občas trefila kurt, pak jo.
Reagovat
smazaný uživatel
já ještě věřím. Kouknu na Káťu a jsem optimista. Hoří jasným plamenem.smilesmile
Reagovat
hanz
Ta spíš jen hoří, ještě jsem jí neviděl dát return.
Reagovat
Pavol
Najskôr vyšťaviť Krejču a potom cúvnuť a nepostaviť ju do štvorhry. To asi nebolo múdre rozhodnutie.
Reagovat
hanz
Už jsem to psal včera, Krejča sebevědomí na bodě nula. Snad aby se na to Mexiko úplně vykvajzla, páč s těmi minelami co předvádí, tam bude beztak do počtu.
Reagovat
Pavol
Uvidíme po prvom zápase.
Reagovat
Serpens
Ten mizerný return to dnes pohřbívá
Reagovat
hanz
Myslím, že dneska si můžou všechny (kromě Maky) podat ruce, jak jim to pěkně nejde.
Reagovat
hanz
Kombinace marné Siniakové na servisu a marné Hradecké na sítě je smutná.
Reagovat
Fandina
Škoda, že Hráďa prohrála první game. Doufám, že se na podání chytne a Kačenka bude bodovat na síti, jinak to moc dobře nevidím.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Serpens
Zatím holky mají body vesměs jen díky prvnímu úderu na síti, to bohužel nestačí, ve výměnách to chce přidat, return taky nepíše
Reagovat
mahycek
Sorry, vrátil jsem se z cest, teď
jdu hltat čtyřhru, ale jak je možné,
že Krejčíková prohrála oba singly ??
Spíš se ptám Fandiny a ta je tady
celkem ready. Díky.smilesmile
Reagovat
Pavol
Mala súperky ktoré boli o trošíčku lepšie. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Angie porazit mohla. Kdyby ji porazila, můžeme spekulovat, že by měla větší šanci porazit BeBe.
Chápu její důvody tady hrát, možná to ani nebylo dilema, z pohledu zvenčí si ale asi měla radši odpočinout. To by ovšem nebyla asi spokojená ani ona, ani někteří fanoušci a možná i část týmu, do kterého moc nevidíme...
Reagovat
Fandina
Mně se neptej, proč Krejča prohrála oba singly. Byla horší než protihráčky.
Reagovat
smazaný uživatel
no, jo, no. Vše se v dobré obrátí.
Reagovat
Pavol
Tak som zvedavý čo mi povedia v niké. Tipol som povinnú 5 kombináciu. Gael nenastúpil v štvorhre zmenili nomináciu. Som zvedavý ako sa budú krútiť. Asi ako úhor. smile
Reagovat
smazaný uživatel
já myslím že to půjde. Holky jsou natěšenýsmile
Reagovat
Serpens
No, Hráďa takhle pokračovat, tak nevím...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsou uplne hotovy od prvniho micku, to je ostuda.
Reagovat
smazaný uživatel
smile to né
Reagovat
Drzymalski
Světová trojka....
Reagovat
smazaný uživatel
to nic není
Reagovat
Drzymalski
Krejčíkovásmile výborná hráčka ovšem s manýry účastnice turnaje odborářů ČKD Vagónka.
Reagovat
Pavol
Ona za to nemôže. Robila čo mohla aj Djoko prehrál s Medveďom . Psychika je sviňa.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
turista
Ano.
Reagovat
smazaný uživatel
a Katka už se těší.smile
Reagovat
Fandina
Hráďa s Katkou.
Reagovat
Fandina
Jil a BeBe
Reagovat
Tomas_Smid_fan
45:55
Reagovat
makro99
Tak holky budou aspon svezi.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
myslím že je to správné rozhodnutísmile
Reagovat
smazaný uživatel
jsou šikovnýsmile
Reagovat
makro99
V prestavce si pinkaji Teichmann a spol. takze lze cekat elitni Swiss par..
Reagovat
makro99
A pred chvili tu byla Tereza a mam dojem, ze i Lucka H...
Reagovat
Pavol
A keď že Krejčíková podľahla švajčiarke so slovenskými koreňmi tak zábava pokračuje. Ak Pála nevie čo znamená psychický tlak tak nech sa poradí s odborníkmi. Krejčíková mohla ísť do štvorhry oddýchnutá. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Myslím, že jako nejúspěšnější ženský kapitán v historii rady nepotřebujesmile
Reagovat
Pavol
To že Češky vyhrajú štvorhru o tom nik nepochybuje ale Bára mohla byť oddýchnutá a v lepšom rozpoložení. A Tereza Martincová nemusela mať pocit že ju tam napísali len na okrasu. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Těžko hodnotit zvenčí, Pála je tomu o trochu blíž... Případně má nárok i na špatné rozhodnutí, těch dobrých už udělal myslím dost a dost.
Reagovat
Pavol
Niekedy je potrebné robiť odvážne rozhodnutia. Ako nechať GS víťazku oddychovať a nepreťažovať jej psychiku.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Upřímně - vidím 50:50 varianty, že by se Bára vybičovala k nejlepšímu výkonu a podpořená Katkou by to společně urvaly nebo by nastalo ochromení z pocitu, že to prostě nejde další zápas všechno se sype.
Reagovat
lars
A koho by T.M. porazila?
Reagovat
Pavol
Každú. Tá motivácia by bola obrovská. A hlavne je oddýchnutá.
Reagovat
turista
Žádnou. Je v repre absolutní nováček. Dostala by naloženo.
Reagovat
Pavol
To už nezistíme lebo nedostala šancu. smile
Reagovat
lars
neni ,loni hrala proti Slovensku
Reagovat
Pavol
Tento rok ma formu. Tak prečo to prehliadať ?
Reagovat
turista
smile
Reagovat
Jan
Budeme vzpomínat na Petru. S ní se to všechno vezlo.
Reagovat
Mony
Tak debla těžko tipovat.. Myslím, že se Bára ale bude chtít ukázat a nastoupi
Reagovat
zfloyd
Myslím že by to bylo nejlepší řešení
Reagovat
com
ta zaleze a vyleze az na TM, kde bude delat fackovaciho panaka smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Že by chtěla hrát proti BeBe 2x za večer? To už trochu zavání gamblingem, jakkoli je za normálních okolností lepší deblistkou.
Reagovat
galisj
hmm...tolik chyb...
Reagovat
Serpens
Tak na Petru pořád nemá, a to byla světová dvojka
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile to je pravda. Petra když za to veme tak to lítá všude okolo
Reagovat
hanz
Ale občas se trefí a má to grády, tohle nebylo vůbec pěkné. Celkově takové upachtěné, bez taktiky, bez servisu, bez změny rytmu.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak ona BeBe moc změn rytmu nedovolí...
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
hanz
Jenže Kvitka měla alespoň štávu, tohle je slabý odvar. Nepěkný výkon na hardu plný chyb a bohužel tomu tak bylo i na jiných hardech.
Reagovat
baggik
A na Karolínu taky ne a ta byla světová jednička.
Reagovat
Holahej
..na pár týdnů, díky SereněW, která odstoupila z čela žebříčku, kde byla s obřím náskokem, díky těhotenství.., je to jako vyhrát GS w.o. ve finále GS ..a neustále se tím chlubit.., má to, nikdo jí to nebere, ale nevyhrála to, žádný velký titul nezískala, spadlo jí do klína shodou okolností s minimálními body..
Reagovat
Jan
týmové soutěže na ni asi nakládají příliš velkou psychickou zátěž. Kdyby byla v pohodě, asi tolik chyb nedělá. Když hrála tuším svůj první ostrý zápas v deblu v FC s Rumunskem v roce 2019, také dělala strašné chyby.
Reagovat
smazaný uživatel
smile je to tak. Prošly si tím všechny. Markéta po RG19 taky trpěla atd.
Reagovat
Jan
Je pravda, že mě ten zápas totálně otrávil a zřejmě i halu. Takové zvláštní. I Pála na lavičce tak vypadal.
Reagovat
Mantra
ví, že měla hrát Martincová/Siniaková proti Golubic a proti Belindě M.Vondroušová smile
Reagovat
smazaný uživatel
ach jó
Reagovat
lvicek
Nojo, to by bylo rozhodnuto hned po dvouhrach...
Reagovat
Jan
Rozhozenou Krejčíkovou bych do debla raději nedával.
Reagovat
Jan
Pamatuji, jak dělala v DC s Rumunskem v roce 2019 v deblu velké chyby a debla prohrály, tím i celý zápas. Dnes je ve stejném módu.
Reagovat
Jan
FC s Rumunskem
Reagovat
smazaný uživatel
tak už se těším na tu čtyřhrusmile
Reagovat
aligo
Dle očekávání bohužel
Reagovat
Mantra
si tam s ní vytřou všechny, ta je mimo, a nedá si říct smile
Reagovat
Dobry-den
Kdo chce všechno, nemá nic...
Reagovat
Mantra
smile
Reagovat
smazaný uživatel
bude to náročné. Barty správně rozhodla.
Reagovat
Jan
Jestli si by sis ní vytřely i kdyby vynechala BJKC, aspoň okusila atmosféru v Praze. I když pro ni to hezké vzpomínky nebudou.
Reagovat
Mantra
vytřely, to jsem psal už ráno, že je od Wimbledonu jasné, že je na hraně fyzičky a tím pádem i psychiky, když to nedává a snaží se to utrhnout na sílu
Reagovat
Mantra
kterou nemá...
Reagovat
Serpens
Bože...
Reagovat
zfloyd
Nevím co furt proti Báře , podle mě hraje dobře , ale má proti sobě stejně dobře hrající soupeřku ,
Reagovat
EllNino
Neukazuji ve statistikach hracek? Uz jsem si toho vsiml i u ostatnich
Reagovat
milik254
Jsou v roce 2020
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Pátral jsem, za co odečítali Angie tento týden body (IW 2019) a zíral jsem, že loni hrála PBJK. ;-)
Reagovat
Fandina
Tady na TP je to v roce 2020, ale na jiných serverech to tam je.

https://www.livesport.cz/hrac/krejcikova-barbora/2FyACZYi/
Reagovat
hanz
Krejča dotáhla do TB, aby to pak prvotřídně po.rala.smile
Reagovat
tommr
s Kerberovou se jí poved TB a pak vybouchla. Třeba to dneska bude obráceně ...
Reagovat
smazaný uživatel
smile kéž by
Reagovat
Mantra
Nojo, pak mi napište, že jsem neměl pravdusmile
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně ať ta dřevěná Krejčíková nehraje čtyřhru...
Reagovat
Serpens
No, Báro, už to není ono. Snad mezisezónní odpočinek pomůže smile
Reagovat
smazaný uživatel
servis pomůže, ale jinak 5:5. Velká naděje jako vždy.smile
Reagovat
smazaný uživatel
ten servis
Reagovat
smazaný uživatel
jsem o ní pochybovalsmile
Reagovat
vergus
Ten game za stavu 2:5 BeBe určitě nahlodal, protože teď nevypadala zrovna klidně při tom kopu smile
Reagovat
makro99
Bel je taky hracka velkych nastupu.. Ono se to trochu obrousi.. I kdyz obavam se ze, tolik jak Sasnovich, to nebude :/
Reagovat
hanz
Kolik tipujete nevynucených chyb Krejči? Já 40, výsledek ve dvou setech. Totální zmar.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Newcombe
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Norma je norma.
Štrůdl taky neexistuje ;-)

https://prirucka.ujc.cas.cz/?slovo=trubad%C3%BA%C5%99i

(Omlouvám se za jazykovou osvětu.)
Reagovat
Newcombe
ano máte pravdu "trubad%C3%BA%C5%99i" vypadají mnohem líp, děkuji Vám pane profesore
Reagovat
smazaný uživatel
5:2, 6:0smile
Reagovat
Newcombe
Siniaková & Hradecká to ubojujou!
Reagovat
tommr
pokud se rozhodne BB jít i do debla tak to budou mít velice těžký ...
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nejspíš půjde
Reagovat
tommr
Bára by měla toho singla vypustit a pošetřit síly na rozhodujícího debla. Proti Bencicový vůbec nestíhá ...
Reagovat
smazaný uživatel
moc neumí ten sport no
Reagovat
turista
Hulvát se ozval.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
hanz
Může mi někdo říct, na co tam dávají Krejčíkovou? Ta se svou hrou nemá na hardu šanci, její hra je stavěná na antuku. Zřetelné ze samotných výsledků! Taktická chyba. Krejča tam střílí jednu minelu za druhou. Brr.
Reagovat
Dobry-den
Bohužel, Bára je vyhořelá. Letos už nevyhraje ani zápas. smile
Reagovat
Newcombe
proč do toho šla? Není robot
Reagovat
Newcombe
Vondroušová bravo, Krejčíková to má těžší, ale bojuje. Nakonec vyhrajeme. Ještě, že to nekomentuje ten Budka, jinak bych to nesledoval
Reagovat
smazaný uživatel
čtyřhra to rozhodne
Reagovat
smazaný uživatel
Osetreni brzy prijde
Reagovat
vojta91
Panejo zase dneska O2 praská ve švech. by mě zajímalo kolik z toho malá jsou platící smile

Ale pan Kaderka má pravdu je to nejvýznamnější událost na našem území všech dobsmilesmile
Reagovat
tommr
co se týče tenisu tak má ale pravdu ...
Reagovat
makro99
Bych rek tak 8 tisic.. V poledne na Tomljanovic tak tisicovka.
Reagovat
tommr
já ale mluvím o sportovním významu ...
Reagovat
makro99
Ja to v nejmensim nezpochybnuju :) jen se mi nechce psat primo na trolla...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Laver Cup vs BJKCupsmile
Reagovat
makro99
Tak hlasi 8700...
Reagovat
lars
jsi tam ?
Reagovat
makro99
Jj
Reagovat
lars
kolik metru od kurtu jsi ?
Reagovat
makro99
Dopo 1. rada za Aussie stridackou, ale ted 2. rada nahore.. kazdy ma svoje.
Reagovat
makro99
Tak uz zas dole.. :)
Reagovat
lars
FC 1986 byl podle me vyznamnejsi
Reagovat
vojta91
Jsem zvědavý jestli te severní madarce zaleze simulantka do zadku stejne jako Markéta na OH?smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile2:0 smile
Reagovat
com
Krejcikova to projede i dneska.. Takze misto aby si zvykala na klima v Mexiku, tak se akorat uplne zbytecne namaha v Praze smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smiletak to je
Reagovat
George_Renel
Za to, jak ČT usekla přenos v momentu, kdy děvčata sundala roušky a měla dostat juniorský BJKC bych jim nakopal zadky.smile
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
tommr
jj to bylo mimořádně necitlivý ... smile
Reagovat
d@ve
Tak to jsem taky nepochopil... smile
Reagovat
Fandina
Bojím, bojím se Bebe, hraje dost rychle, Krejča s ní prohrála, ale doufám, že dneska se na ní připraví. Pojď!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
no nevímsmile
Reagovat
Fandina
je úžasná. Fakt mě její hra moc baví a nádhera jak vyhrála. Gratulace veliká. Super. smile
Reagovat
smazaný uživatel
má to v sobě, narodila se s raketousmile
Reagovat
smazaný uživatel
Markéta je hvězdasmile
Reagovat
turista
smile
Reagovat
Serpens
Ta Bára Štefková mě vždycky odzbrojí... škoda těch zranění, mohli jsme mít jednu z nejhezčích tenistek v top 100 smile
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
Jan
výborně Markéto. Ze začátku Golubičová Markétu drtila, bylo to 1:4, říkám, si to prohraje, šel jsem od TV, vrátím se a vidím vyhrála 1. set a ve druhém vede 2:0. Nevěřil jsem svým očím. smile
Reagovat
tommr
Golubicová měla dokonce 3 brejkboly na 1:5 ...
Reagovat
Serpens
Tak nakonec parádní mač Markéty, gratulace :) Uz má bilanci ve Fed Cupu jak starý mazák. A taky je to hodně dobře pro Báru, ta roli jedničky zjevně špatně snáší, takže každou psychickou výhodu potřebuje jako soli smile
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
lvicek
Teda fakt klobouk dolu pred Marketou! Paradni!
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
má to v soběsmile
Reagovat
smazaný uživatel
už to bylo, ale teďsmile
Reagovat
tommr
Markéta bude mít dva pokusy na dopodávání zápasu. To už vypadá docela nadějně ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
smilejeto tamsmile
Reagovat
smazaný uživatel
to byl kraťas a 5:1 Golubice tápe.smile
Reagovat
smazaný uživatel
jó Golubice, teď v tom lítá až po uši.smile
Reagovat
tommr
Markéta už vyhrála osm her v řadě a jde podávat ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
tommr
tak už dokonce 9 ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmileto je dobře a 10 už ne
Reagovat
tommr
ale brejkbol byl hodně blízko ...
Reagovat
smazaný uživatel
byl
Reagovat
Serpens
Dobře, že to tak dopadlo, 3:0. Hra se začíná zase pomalu vyrovnávat.
Reagovat
Serpens
Return alá Federer smile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
vergus
Naživo je ten jednoručák neskutečný (jako od RF), ale bylo zajímavé vidět, jak se Golubič dostala z úrovně top 20 na level bezradná juniorka během 10 minut smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No, to je celá onasmile
Reagovat
smazaný uživatel
Jak vidno tak Markéta jí vyškolí
Reagovat
Serpens
Je pozoruhodné, jak je pro Golubicovou teď složité tlačit ty míče k lajnám, hlavně ten backhand křížem, předtím tam byl každý druhý, Snad to tak i zůstane.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
tommr
neskutečnej obrat! Z posledních 20 míčků v prvním setu jich Markéta vyhrála 19 ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile fakt dobrý
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace!!!!smilesmile
Reagovat
Serpens
Další ukázka proměnlivosti dámského tenisu. Na začátku Markéta horko těžko bránila, nedokázala zakončit ofenzívu, Golubičová všechno vrátila, a vždycky tam jakoby mimochodem něco plácla a Markéta hned nestíhala. Pak přišel jeden darovaný break s chybami a najednou to bylo všechno opačně, najednou měla Markéta přečtenou Golubicovou a byla všude, diváci taky pomohli. Tak ještě jeden :)
Reagovat
smazaný uživatel
musí si to ošahat, přečte soupeřku a něco vytvoří
Reagovat
com
smile Golubitch se zranila, nebo je takova labilka smile
Reagovat
smazaný uživatel
labilka, Markéta jí vzala chuť do života. To zabolí.
Reagovat
Serpens
Gem zadarmo. Změní se obraz hry?
Reagovat
Dobry-den
Viktorka vyučuje. Markétu má zcela přečtenou. smile
Reagovat
Dobry-den
Pěkně jsem ji proklel. smile
Reagovat
lars
nikoliv. napsal si blabol :)
Reagovat
Dobry-den
Mělo to ten správný účinek, tak budu blábolit dál. smile
Reagovat
tommr
soupeřka je zatím bohužel lepší ... smile
Reagovat
Serpens
Kdepak, Golubicová je všude, každý bod hrozná dřina.
Reagovat
tommr
nechápu ty nástupy hráček v rouškách. Když spolu hrajou nebo trénujou tak je přece taky nemají ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
já taky ne. Jak za komančů.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist