Češky mají nakročeno do 10. semifinále v řadě. Proti Švýcarkám bodovaly Kvitová i Strýcová

10. 2. 2018, 13:30
Aktuality 193
FED CUP - České tenistky v pražské O2 areně vedou nad Švýcarkami 2-0 na zápasy a mají skvěle nakročeno do 10. fedcupového semifinále v řadě. V úvodní dvouhře dnes domácí jednička Petra Kvitová porazila hostující dvojku Viktoriji Golubicovou po třísetovém boji a prožila vítězný návrat do týmové soutěže po více než roční odmlce. V druhém singlu Barbora Strýcová porazila ve dvou setech Belindu Bencicovou.
Barbora Strýcová (Česká sportovní)

Viktorija Golubicová předloni v Lucernu dokázala porazit Strýcovou i nynější světovou pětku Karolínu Plíškovou, která do dnešní dvouhry kvůli střevní viróze nemohla nastoupit. A v prvním vzájemném duelu potrápila i Petru Kvitovou.

"Říkala jsem si v průběhu třetího setu, že bych nechtěla, abych byla další na talíři, aby zase Golubicová chytila slinu proti nám. Doufám, že tu její šňůru jsem už utnula," řekla Kvitová v České televizi. "Bylo to jako na houpačce. Začala jsem výborně, ve druhém setu mi pak trošku vypnuly síly a bylo těžké se ve třetím vrátit," dodala Kvitová.

Česká vítězka turnaje v Petrohradu z minulého týdne přitom začala výborně a celý první set útočnou hrou dominovala. V prvním gamu ještě dvě šance nevyužila, ale za stavu 1:1 už po dvojchybě Švýcarky získala brejk. Kvitová se v úvodní sadě opírala o servis a při podání ztratila jediný fiftýn. Za stavu 5:2 uhrála podruhé brejk a za 26 minut vedla 1:0.

Když česká favoritka hned na startu druhého setu po výborném prohozu získala brejk k dobru, zdálo se, že zápas spěje k rychlému konci. Pak ale přišel nečekaný zlom. Kvitové přestal jít servis, prohrála všechna tři svá podání včetně dvou maratonských her za stavu 1:2 a 1:4 a Golubicová díky sérii šesti vyhraných gamů poslala zápas do rozhodujícího setu.

Domácí hráčka si po prohraném druhém setu odskočila do útrob arény, na kurt se vrátila zkoncentrovaná a po rychlém brejku vedla 3:0. Golubicová, 100. hráčka žebříčku WTA, pak sice srovnala na 3:3, ale Kvitová následně udržela servis, po soupeřčině dvojchybě odskočila do vedení 5:3 a navzdory brejkbolu pak už podání udržela.

Druhý bod do české šatny přinesla Barbora Strýcová, jež úspěšně zaskočila za nemocnou týmovou jedničku Plíškovou. Strýcová si až nečekaně snadno poradila 6-2 6-4 s bývalou světovou sedmičkou Belindou Bencicovou.

Strýcová v jediném předchozím duelu s Bencicovou vyhrála ve třech setech a dnes proti dvacetileté hráčce se slovenskými kořeny dominovala ještě výrazněji. Nejstarší členka českého výběru se nastartovala hned v prvním gamu, kdy uhrála brejk. Dobře se hýbala, hrála pečlivě a v první sadě získala soupeřčin servis ještě jednou, takže zvítězila 6:2.

Bencicová nedávno vyhrála Hopmanův pohár s Rogererem Federerem a na Australian Open porazila Venus Williamsovou, proti Strýcové ale neměla šanci. Česká dvojka bývalou sedmou tenistku světa dál deptala strojovou hrou a sérií čtyř gamů odskočila do vedení 4:1. Pak sice jeden brejk ztratila, ale cennou výhru už si vzít nenechala.

"Myslím, že jsem zahrála celkem solidní zápas. Belinda asi nehrála svůj nejlepší tenis, ale jsem ráda, že bod máme. Je hrozně důležitý," podotkla Strýcová.

"Každý kapitán by byl za stavu 2:0 spokojen. Ještě spokojenější budu s třemi body. Jsem hrozně rád, že se to holkám povedlo. Uvidíme, jak na tom všechny jsou a zítra postavíme to nejlepší," řekl Pála v České televizi.

Češky proti Švýcarsku usilují o jubilejní desátý postup do semifinále za sebou. Svěřenkyně kapitána Petra Pály vyhrály pět z předchozích sedmi ročníků Fed Cupu, vloni při absenci opor vypadly v semifinále na půdě USA. Švýcarsko Češky ze sedmi předchozích vzájemných zápasů šestkrát porazily, naposledy předloni v Lucernu 3-2.

Vítěz utkání v O2 areně, kde se hraje 1. kolo Fed Cupu poprvé, změří v dubnovém semifinále síly s lepším z dvojice Bělorusko - Německo. V Minsku je stav zápasu vyrovnaný 1-1.

• FED CUP 2018, SVĚTOVÁ SKUPINA I •
sobotní výsledky (10. 02. 2018)
Česko - Švýcarsko 2-0 ... po sobotních dvouhrách (Praha, tv. povrch/hala)
Kvitová - Golubicová  6-2 1-6 6-3
Strýcová - Bencicová 6-2 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

193
Přidat komentář
Jabadu
Petra (podle mě) zítra hrát nebude. Národem zadaný úkol splnila a jistě to pro ni z emočního hlediska nebylo nic snadného. Měla by odpočívat a fandit. Má na to právo!
Pokud nebude Karolína, měla by hrát Lucie. Útočný tenis Belindě nebude sedět a bylo by.
Vím, že Lucka je nervák, ale ona by to mohla zvládnout a užít si ovace.
Reagovat
tommr
upřímně řečeno taky bych byl radši kdyby si zítra dala Petra oraz a místo ní nastoupila bud Karolína nebo Lucka. Obě by to jistě proti Bencicový zvládly stejně dobře jako Petra a Petra si potřebuje trochu odpočinout před těžkým turnajem v Doha kde jí nečeká nic lehkýho. Myslím si ale, že si Pála netroufne Petru nepostavit ... :)
Reagovat
Jan
Je to možné. A kdoví jestli Švýcaři nepostaví Bascinszkou :)
Reagovat
tommr
nedivil bych se. Bacsinszká na Petru umí ...
Reagovat
Jabadu
Mně se na obou Pálech (otci i synovi) líbí přirozená inteligence, pokora, nadhled, slušnost, klid ... se současnou generací českých hvězd si určitě Petr rozumí.
Ona je to celkem výjimečná generace neegoistických hráček, nad jejichž chováním kroutí hlavou celý svět. Dívky ze skromnějších poměrů a přitom nenaplňují známé přísloví o "chudákovi, kterého když posadíš na koně ..."
Ale je to neuvěřitelně sympatické.
Reagovat
Jan
Pála si to nějak vymyslí. Možná jinak než chceš ty. Nakonec 3 bod je 3 bod a ten se musí získat. Pokud by měl nešťastnou ruku ve volbě, pořád to můžeme projet. I když Petra i dnes mohla prohrát, ale ubojovala to. Stejně tak to může probíhat zítra. Ale 2:0 je nadějné.
Reagovat
com
tak schvalne jestli bude zitra Serena hrat dvouhru, kdyz to dneska CoCo projede :D
Reagovat
Fandina
Nádhera. Byla jsem v hale a ve druhém setu Petry jsem moc nevěřila, že to otočí. Nicméně jsem doufala, že se do toho obuje. Sice přišla o vedení, ale nakonec je to táááááááááááám. Nádhera.

Barča hrála super, moc se mi líbila. Takže nádhera, nádhera a obrovská gratulace holky.
Reagovat
Fandina
Myšleno přišla o vedení 3:0 ve třetí setu. Ale jinak pochvala za první set od druhé hry a za třetí set.
Reagovat
steve79
Proc je kapacita v O2 arene necelych 12 000, kdyz na laver cup byla 17000?
Reagovat
Frick
Protože část dolního prstence tribun není v chodu. Narozdíl od Laver cupu.

Zřejmě by nešla tak dobře udělat papalášská tribuna.
Reagovat
Torn
Samozřejmě je to spíš takové přání, které se nesplní, ale docela by se mi líbilo, kdyby zítra nastoupila Šafi a Kája, aby si každá z nich užila tu atmosféru. Vždycky mi je tak trochu líto těch, co tam jen koukají a fandí. Minimálně tu Šafi by zkusit mohl za stavu 2:0 pro nás.
Reagovat
Frick
To by chtěl od otroka žebříčku moc. Skoro bych byl radši, kdyby se Luckan na to Pálo vyprdla, pokud by jí nebyl schopen garantovat, že si jeden singl zahraje.
Reagovat
LukasH
A podle ceho se ma "otrok zebricku" ridit, kdyz maji vsechny dobrou formu?
Reagovat
lars
a ja bych chtel, aby Kvitko dalo na 3:0, zrusil se debl a pak nasledoval let tenistek do Dauha, aby mely vice casu na adaptaci na jine tenis. podminky.
a dalsi zapas doma s Beloruskem
Reagovat
George_Renel
Ale ono jde o výsledek..........
Reagovat
Torn
Rozumíš slovu přání? :D
Reagovat
lars
preco nebojuje v FC ?
Reagovat
Carloss
nevíte někdo když postoupěj bělorusky jestli budem hrát u nich nebo doma? a když němky?
Reagovat
lars
doma s Beloruskem nebo na antuce v Nemecku
Reagovat
tommr
s Běloruskem bychom hráli doma, s Německem venku ...
Reagovat
D@nny
Zatim skvela jizda....
Reagovat
Hector21
Bára hrála skvěle, klobouk dolů

z Bel jsem zklamán, ta to těžce neunesla...

zítra se nebude na co dívat...:(
Reagovat
FulnekUltras
zítra může být všechno úplně jinak - třetí bod se počítá...
Reagovat
Hector21
nebude, bohužel to nebude ani trochu dramatické
Reagovat
FulnekUltras
uvidíme - nervy jsem dneska preventivně radši pošetřil ;)
Reagovat
Hector21
děláš dobře, já je nešetřím ani jediný den...;)
Reagovat
Jan
S Petrou tam dnes nervy byly. Ale jinak dobré.
Reagovat
Pavlis
Petra - První set byl doznívajícím kouzlem z Petrohradu. Hrála to tam fakt neskutečně. Ve druhém setu netrefila ani stodolu. Nějak se jí to v mysli překroutilo, ale jestli říká, že byla emočně vyčerpaná, tak to bylo tím. Třetí vybojovala, ale je mi jasné, že dnes mohla klidně prohrát.

Bára - Překvapivě snadné, ale Bencic má dobrou razanci úderů a furt to dávala hezky do rohů. Bohužel příliš chybovala, na servisu byla jistější. I když ve druhém jí to bylo houby platné. Bára obecně se svou výškou hůře servíruje, ale několikrát Belindu fakt neskutečně proháněla, dařily se jí smeče.

Báře a Petře tedy gratuluji, že to zvládly i bez Karolíny. Petra se navíc po hodně dlouhé době dočkala ve Fed Cupu výhry.

Hodně zdaru do neděle.
Reagovat
vendulkabendulka
Chvíli jsem přemýšlela, kdo jako má být ten "kozel z Petrohradu"
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
FulnekUltras
Hluboká poklona před Královnou i Baruškou Kanálií, Viróza dnes raději bez komentáře...
Reagovat
EllNino
a co když měla virozu Petra a jela pak směle trénovat do Dohy?
Reagovat
FulnekUltras
a co když měl "virózu" Miloš - a ono to jenom stáří?
Reagovat
EllNino
Miloš je sice chytrý člověk, ale nesoudný, tudíž ho ani uznávat nejde, pravý šampión odejde na vrcholu sil, a to už má Miloš celkem slušou řadu let za sebou :)
Reagovat
FulnekUltras
nebýt socanské zrady při prvním zvolení Klause v roce 2003, mohl si to užít mnohem dřív ;) - i dnes ale platí, že v prezidentské funkci rozhodují především síly duševní, a tam jsme úroveň protikandidáta viděli naživo dost jasně
Reagovat
lvicek
Aspon nekteri socani tehdy meli rozum, to je jim ke cti.
Reagovat
FulnekUltras
a kde je jim dnes konec
Reagovat
D@nny
Muzes uz lidove receno jit do prdele?! Chce se mi zvrcacet z lidi jako jsi ty, tak si ty neokomunisticke nazory nech pro sebe. Tady jsi kurv.a na tenisovem portale!
Reagovat
FulnekUltras
zvrací klasicky frustrovaný elitář, který neskousne odlišný názor
Reagovat
D@nny
Ale ja nemam problem s lidma, kteri maji odlisny nazor, pokud jsou inteligentni. Nechapu, ale proc svoje politicke nazory stale jak cvicena opice, prezentujes na webovych strankach urcenych tenisovemu deni? Pokud mas potrebu sve politicke nazory sdelovat dal, tak si najdi jiny webovy portal, kde se tato problematika probira.
Reagovat
FulnekUltras
výše i níže si každý může sám dohledat, kde je zakopaný Hrdlička
Reagovat
D@nny
Muzes uz lidove receno jit do prdele?! Chce se mi zvrcacet z lidi jako jsi ty, tak si ty neokomunisticke nazory nech pro sebe. Tady jsi kurv.a na tenisovem portale!
Reagovat
FulnekUltras
třikrát a dost
Reagovat
D@nny
Muzes uz lidove receno jit do prdele?! Chce se mi zvrcacet z lidi jako jsi ty, tak si ty neokomunisticke nazory nech pro sebe. Tady jsi kurv.a na tenisovem portale!
Reagovat
EllNino
parazit no, jinde ho nechtěj, tak je tady, tenis ho ani náhodou nezajímá ...
Reagovat
FulnekUltras
a tuná druhý... som vedel, že nemöže byť ďaleko... ;) skúste radšej troška poliečiť tú vašu čiernobielu virózu... ;)
Reagovat
EllNino
heleď, já nemám zapotřebí spát politiku do sportu, jako to tu děláš ty
Reagovat
FulnekUltras
to já ne - to viróza
Reagovat
EllNino
člověk nemůže být nemocný?
Reagovat
FulnekUltras
však nahoře původně píšu, že dnes bez komentáře ;)
Reagovat
lvicek
A ono neni ani trochu smutny, ze slovo viroza privede politiku na tenisovy forum... Opravdu jsme to krasne dopracovali *thumbs up*.
Reagovat
blixa
A Fulneku, už jsem se na to ptal ale žádná odpověď. Z tý armády tě vyhodili pro blbost nebo zbytečnost ? Jako bývalý politruk ses nedokázal překvalifikovat ?
Reagovat
FulnekUltras
Česká armáda už byla mimo rámec mé přísahy. ;)
Reagovat
blixa
Nemyslel jsem tu českou, ale tu československou.
Reagovat
FulnekUltras
Té nic nedlužím. ;)
Reagovat
blixa
To je hezké, že nedlužíš, ale vyhodili tě proč ?
Reagovat
FulnekUltras
Odjížděl jsem se všemi poctami na vétřies. ;)
Reagovat
blixa
Chápu. Takže celý útvar slavil, že se tě zbavili :D
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
tommr
to zvládla překvapivě hladce ve dvou setech. Bencicová dneska nepotvrdila pověst, která jí předcházela a roli švýcarský jedničky vůbec nezvládla ...
Petra by to zítra mohla ukončit už v úvodním singlu ... :)
Reagovat
blixa
Ten Pála to zase dal. Já se z něj picnu ... :D :D
Reagovat
tommr
jj zase mu to vyšlo i když u Petry to bylo jen tak tak ... :)
Reagovat
George_Renel
Přesně jak jsem tu předpovídal :-)
Reagovat
Jan
Pála má překvapivě šťastnou ruku :)
Reagovat
EllNino
Bel tlak nezvládla, dneska byla sotva třetina třeba oproti zápasu s Venus na AO v 1. kole...
Barče gratulace, pěkná výhra :) Zítra to snad Petra dotáhne
Reagovat
tommr
má ve druhým setu už druhej brejk a vypadá to hodně nadějně ... :)
Reagovat
misa
Slaboučká Švýcarka.
Reagovat
EllNino
hodně tě štve, že nehraje Lucka, co?
Reagovat
tommr
vždyt má pravdu - Bencicová je dneska slabá jako čaj ...
Reagovat
EllNino
to je :) Ale misa to píše vzhledem k Lucce
Reagovat
FulnekUltras
stalkcmrnd
Reagovat
EllNino
prsk prd fňuk
Reagovat
FulnekUltras
roar
Reagovat
dunphy
Lucie bude hrát v prvním kole v Dauhá s Jule. Už brečíš?
Reagovat
misa
Která kun.da to zase vygenerovala?
Reagovat
dunphy
:D
Reagovat
misa
Jsem rád, že ses k tomu přiznal.
Reagovat
EllNino
a pak s Bárou, nebo Krunic, ve stejný čtvrtce i Petra, jak příhodné ... Karolína v druhé půlce, Katka má kvalifikantku
Reagovat
misa
Jsou to hovada.
Reagovat
EllNino
Jule porazit může, není důvod se jí bát, hru na to má
Reagovat
misa
Ano může, ale Strýcovou ne.
Reagovat
EllNino
ale taky může :) a Bára klidně může rupnout podobně hrající Alex Krunic
Reagovat
tommr
Lucka by spíš porazila Báru než Krunicovou ...
Reagovat
misa
S Julii to bude velká zkouška Lucčina returnu. Pokud bude returnovat jako v zápase s Karolínouna AO, tak není šance. Tam musí přidat. Bára je Češka a kamarádka. Poslední tři vzájemné zápasy Lucie prohrála...
Reagovat
EllNino
to nic neznamená, klidně ji může porazit, ten los není tak hrozný, vyhnula se Kerber, Svitoině, Karolíně, Petře, Halep, Wozniacki ... má tam Goerges, Báru, Ostapenko, klidně může všechny zápasy vyhrát, ale taky ne, a o tom to je
Reagovat
PetaM
Kde ten los můžu vidět? :D
Reagovat
PetaM
V poho, už ho vidím :D
Reagovat
Frick
Já už to fakt vidim, jak udělá v celý Arábii max. 65 bodů :*-(

Ale bude to JEN její chyba za ten stupidní výběr turnajů. Ať teda řekne, že už si chce jenom tenis užívat a ne sbírat body.
Reagovat
EllNino
vždyť co by měla dělat v jejím věku, než si tenis užívat? :) Jako její fanoušek bys měl být rád, že je šťastná v osobním životě, relativně zdravá a může ještě v 31 letech hrát ne poměrně vysoké úrovni ...
Reagovat
tommr
a kde by teda podle tebe měla příští týden hrát?
Reagovat
EllNino
přece na ITF v Perthu ... ;)
Reagovat
tommr
měla v prvním setu s Bencicovou překvapivě jasně navrch. Doufám, že ve druhým setu nebude napodobovat Petru ... :)
Reagovat
R01316
Nemate nekdo nejaky odkaz, kde se to da sledovat v zahranici? Vypada to, ze na strankach Fed Cupu se ted musi platit...Diky
Reagovat
FulnekUltras
zlatí komunisti - to bývala zadarmo i tv Vídeň
Reagovat
Fandina
rušená rušičkama
Reagovat
FulnekUltras
na ZOH v Lake Placid jsem CSSR USA 4:7 na tabuli akorát tak viděl - tenkrát ostuda, dneska by to náš "dream-team" bral jako úspěch ;)))
Reagovat
Fandina
mě zase vadí, že komunisti nedávali úspěchy Lendla a to hrál za Československo
Reagovat
Fandina
mně
Reagovat
Frick
Jako neni to nic dramatickýho, ale pár kil navíc BeBe má...
Reagovat
EllNino
O co ti jde? Tos ji asi neviděl loni v Petrohradu :) Dostává se do toho, to je normální
Reagovat
Frick
No, takže je BeBe opravdu ten typ, co snadno přibere.
Reagovat
EllNino
a co z toho plyne?
Reagovat
FulnekUltras
však pěkné, ne?
Reagovat
tommr
dneska zlomila černou FC sérii, která se táhla od finále proti Ruskám v roce 2015. Postupně během ní prohrála se Sharapovovou, Niculescovou, Halepovou a Garciaovou a pak ještě rok nemohla hrát kvůli zranění. Doufám, že dnešním vydřeným vítězstvím zahájí pro změnu dlouhou vítěznou sérii ... :)
Reagovat
Jan
Už u ní vidím, že tam začíná hrát roli věk. Že už to nepůjde tak lehce jak předtím. Ale dnešek nakonec zvládla.
Reagovat
Frick
Dyt jí jen 28...
Reagovat
tommr
fyzicky by měla být Petra v nejlepších tenisovejch létech ...
Reagovat
FulnekUltras
pěkné připomenutí
Reagovat
tommr
to sice nakonec přece jen dala, ale byly to šílený nervy. Golubicová se prostě proti Češkám ve FC dokáže vytáhnout ... :)
Reagovat
Jan
Bál jsem se, nakonec se to Petře povedlo. U Strýcové čekám spíš porážku. Je otázka, jestli neměl Pála nasadit Šafářovou.
Reagovat
Marduch
Nakonec to Petra dala s pomoci osvedceneho receptu - servirovanim do jednorucaku.
Reagovat
Jabadu
Tak se to nakonec nějak zpytlíkovalo, ale málem jsem ohryzal radiátor.
Reagovat
PetaM
Takhle se poráží Golubič ;) :D

Gratulace!
Reagovat
PetaM
Jinak konečně po dlouhé době nervy ... Od AO docela nuda! :D
Reagovat
tommr
to si asi neviděl zápas Petry s Goergesovou? :)
Reagovat
EllNino
tam to ani nervy nebyly ... tam rozhodovalo pár brejků
Reagovat
PetaM
Viděl. Ale to nebylo drama. Viděl jsem, že Petra má převahu celou dobu. I v tom druhém si myslím, že měla převahu, i když ho pak prohrála, neměl jsem obavy, že by prohrála i třetí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně!:)
Reagovat
.vorlik.
Proc se hraje na antuce? ;-D
Reagovat
lars
kde?
Reagovat
.vorlik.
V O2 arene. Prijde mi to sakra pomaly. Nenazval bych to ani stredne rychlym kurtem.
Reagovat
EllNino
taky že to není středně rychlý kurt, bohužel
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
EllNino
Tyvole, to zase bylo, ta nalitá smeč ... ale nakonci podržel servis, pěkne se z toho vypodávala, v Melbourne tohle nezvládala, sebevědomí z Petrohradu snad nějaké získala :)
Reagovat
MorusRubra
Ufff, jak dlouhá bude pauza mezi zápasy? Myslím, že se půjdu na chvíli uklidnit do vany.
Reagovat
FulnekUltras
;)
Reagovat
misa
je královna halového tenisu a samozřejmě jedna z 25 nejlepších hráček open éry :)
Reagovat
tommr
no dneska to tak na kurtu moc nevypadalo ... :)
Reagovat
Kozoroh
Tak se nám pochlub se svým žebříčkem nejlepších 25 hráček open éry, když už tě tak štve, že v Tignorově TOP 25 Petra nebude.
Reagovat
EllNino
každej není úchylnej na žebříčky, statistiky jako ty
Reagovat
misa
Sám dobře víš, že kdyby měla Petra u jména čínskou vlaječku, tak se se svými úspěchy umístí okolo 20. místa. V čem je lepší Na Li? Vyhrála 9 turnajů. Petru bych dal i před Kerberovou.
Reagovat
Kozoroh
Jak jsem si myslel, každý umí nadávat, ale něco udělat nebo sestavit je problém :-P
Reagovat
EllNino
kdo nadává? Jen konstatujem :)
Reagovat
misa
Po operaci lokte jsi nějak nevrlý...
Reagovat
FulnekUltras
+100
Reagovat
Hector21
zkušeně :)

aspoň si to diváci užili
Reagovat
Jabadu
Toto mi nerob!
:-)
Reagovat
Dobry-den
6:2 6:3, rutinní výhra. Petra to měla od začátku až do konce zcela pod kontrolou, o tom není pochyb. Bravo. Jen tak dál. ;-)
Reagovat
MorusRubra
Z 3:0 na 3:3, neeeeeee.
Reagovat
Hector21
zkušeně na 4:3 a je vidět, jak moc se hecuje a moc chce :)

pojď Peťoooo
Reagovat
MorusRubra
Já jsem celkem kliďas, ale u Petřiných zápasů nervózně pobíhám po pokoji, nemůžu u toho dlouho sedět. Dává mi hrozně zabrat. Ještě, že nejsem kardiak, asi bych už byla v pánu.
Reagovat
EllNino
mám to úplně stejně :D
Reagovat
lvicek
Ja normalne taky, ale ted jsem nachlazena, nemuzu se skoro hybat, tak tu zbedovane lezim a je to jeste trikrat tak hrozny :D.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem dlouholetý velký fanda Peti a navíc kardiak a pořad jsem naživu :-)
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
Jabadu
Jakmile se u chodbalu objeví Vlášek nebo u tenisu Kozohorský, čekejme megaprůser. Oni za to sice nemohou, ale začíná se to stávat děsivě železným pravidlem.
Reagovat
EllNino
vždyť s Kozohorským jsme vyhráli Sevillu
Reagovat
kada.tom
výjimka potvrzující pravidlo
Reagovat
misa
U chodbalu v českém provedení na komentátorech už nezáleží.
Reagovat
lvicek
Ty jo, kdo to spolukomentuje na CT2? Ja si normalne az tak moc nestezuju na komentar, ale tohle bych rekla, ze drtive prekonava Rejmana a jeste ma hrozne neprijemnej hlas a projev.
Reagovat
lvicek
Rejman sice casto placa nesmysly, ale dela to takovym peknym prijemnym hlasem.
Reagovat
EllNino
Pavel Vízner :) nojo Svačina komentuje skoky ...
Reagovat
Jabadu
Nebýt mého včasného zásahu ...
:-)
Reagovat
misa
Budeš muset ještě cvičit...
Reagovat
tommr
už ve FC nevyhrála skoro dva a půl roku a začíná to vypadat, že si tu černou sérii dneska ještě prodlouží ... :(
Reagovat
Hector21
ale no tak...počítáš zajíce před koncem honu ;)
Reagovat
misa
Povzbuzovali 1. set :-) (Komentátor o publiku.) Petra bude muset zlepšit servis.
Reagovat
EllNino
Hrozně mi to začíná připomínat zápas s Bacsinszkou na RG 2015, tam byly taky takhle těsně smolně prohrané gemy přes shody a výhody, Petra sice získala první set, ale pak nakonec prohrála
Reagovat
Dobry-den
demolice.
nedovedu si představit, že by se to nějak mohlo zkomplikovat.
Reagovat
dadaft
v klidu, 6:1 6:1 by byla nuda
Reagovat
Dobry-den
Já vím, je to jen vložka pro diváky.
Reagovat
dadaft
do prkýnka.

ale je to jenom komplikace, to se spraví.
(snad)
Reagovat
EllNino
už nic nepiš! :D
Reagovat
EllNino
ten, kdo to tu zakřik, je fakt pakůň :D
Reagovat
Hector21
to není nic proti tomu, jak před lety komentátor zakřikl Janu ve finále Wimblu...

teď už by to mohla prohrát pouze, pokud by se začala bát o vítězství...
Reagovat
misa
v roce 1993 nebo 97?
Reagovat
EllNino
s Grafovou jak vedla ve 3. setu
Reagovat
misa
Ale nakonec se dočkala v roce 98.
Reagovat
PetaM
Snad na výhru nad Golubič nebudeme čekat 5 let ...
Reagovat
Hector21
93 s Grafovou
Reagovat
MorusRubra
Ten, kdo to zakřikl, si půjde stoupnout do kouta na hanbu. Nebo klečet na hrách, výběr je na vás.
Reagovat
tommr
tak tenhle servis se Petře opravdu nepoved a po třech dvojchybách se ve druhým setu opět začíná od nuly ... :(
Reagovat
EllNino
fňuk
Reagovat
Frick
Hm, hm...
Reagovat
Hector21
Petra skvěle...

teď trošku škobrtá, ale mazec výkon zatím :)
Reagovat
Hector21
jejda
Reagovat
dadaft
demolice.
nedovedu si představit, že by se to nějak mohlo zkomplikovat.

OT ((( gratulace Verunce )))
Reagovat
EllNino
hned jak jsi to napsal, tak dva brejkboly :D
Reagovat
EllNino
tak ti moc děkujeme dadafte :D
Reagovat
dadaft
jo jo
Reagovat
misa
Tenis je už takový.
Reagovat
com
jo kdyz ji Kvitova tak valcuje, tak celkem nuda no :D ..su zvedavej pak na Strycovou
Reagovat
EllNino
ona Golubic je taková uspávačka hadů, Karolína a Báru taky porazila z 0:1 na sety
Reagovat
tommr
si to nějak zakřik ... :)
Reagovat
com
jo uz je to hned zajimavejsi :D
Reagovat
tommr
na můj vkus to začíná bejt až moc zajímavý ... :(
Reagovat
EllNino
Tohle je zas jednou náklaďák :D
Reagovat
tommr
převaha Petry je zatím drtivá. Na servisu zatím ztratila jen jeden bod díky dvojchybě ... :)
Reagovat
tommr
a další brejk Petry. Vzhledem k tomu jak je zatím Petra suverénní na servisu je zřejmě o prvním setu rozhodnuto ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci byt spatny prorok, ale Bencic podle me udela o viku dva body :(
Reagovat
tommr
má první brejk ale jen díky dvojchybě Golubicový ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pocita se :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist