Češky v Madridu zazářily: Plíšková, Strýcová, Kvitová i Šafářová vyhrály ve dvou setech

1. 5. 2016, 11:58
Aktuality 406
WTA MADRID - České tenistky na úvod prestižního turnaje na antuce v Madridu zazářily. Karolína Plíšková dva dny po porážce v semifinále turnaje v Praze deklasovala Lourdes Domínguezovou Linovou, Lucie Šafářová dokonce pouhý den po triumfu ve Stromovce přidala šestou výhru v řadě, Barbora Strýcová si poprvé v kariéře poradila se světovou trojkou Angelique Kerberovou a úspěšně za obhajobou titulu vykročila Petra Kvitová.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková v pátek prohrála v pražské Stromovce semifinále s krajankou a pozdější šampionkou Lucií Šafářovou, nicméně o necelých 48 hodin později už oslavila postup do 2. kola turnaje WTA Premier Mandatory v Madridu. 

Čtyřiadvacetiletá Češka se na kurtu ve svém úvodním zápase zdržela pouhých 43 minut. Domácí pětatřicetileté Lourdes Domínguezové-Linové nedala šanci, když získala dvojnásobek fiftýnů (54-27) a bleskově zvítězila 6-2 6-1. Po svém servisu ztratila se 111. hráčkou světa pouhých šest fiftýnů.

Postupem do druhého kola Plíšková v Madridu vyrovnala svůj nejlepší výsledek z loňska. O postup do osmifinále si zahraje v prvním vzájemném duelu se svou americkou vrstevnicí Christinou McHaleovou.

Strýcová už na hráčky Top 10 umí
O první velké překvapení se v Madridu postarala Barbora Strýcová, která si vyšlápla na světovou trojku Angelique Kerberovou. Třicetiletá Češka sice ve čtyřech vzájemných střetnutích neuhrála ani set, navíc tři z nich včetně toho letošního v Miami pro ní skončily debaklem, ale dnes favoritku dokonale zaskočila svou chytrou hrou.

Barbora StrýcováV prvním setu Strýcová nečelila brejkbolu, sama udeřila až za stavu 5-4. Na returnu si vypracovala první tři brejkboly a zároveň setboly a při tom posledním zahrála skvělý halfvolej. Česká tenistka na začátku druhého dějství využila skvělého rozpoložení a odskočila do vedení 3-0. V pátém gamu sice přišla o servis, další tři hry ale získala na svou stranu a už po 70 minutách se mohla radovat z výhry 6-4 6-2. 

Pro 33. tenistku žebříčku WTA Strýcovou je skalp vítězky letošního Australian Open Kerberové šestou výhrou nad hráčkou Top 10, z toho pátou nad soupeřkou z Top 5. S tenistkami elitní desítky má nyní bilanci 6-35; zatímco prvních 24 duelů s ními prohrála, z posledních devíti hned pětkrát zvítězila.


Osmadvacetiletá Němka Kerberová, jež v sezoně 2013 v Madridu došla do čtvrtfinále, tak skončila již třetí rok po sobě hned v 1. kole. Nedokázala tak navázat na sedm dní starý triumf z domácí antuky ve Stuttgartu, kde v semifinále vyřadila Petru Kvitovou.

Plzeňská rodačka Strýcová si o zopakování loňského osmifinále zahraje s jednadvacetiletou Američankou a aktuálně 24. hráčkou světa Madison Keysovou, kterou v jediném vzájemném měření sil předloni ve Wuhanu zdolala 2-1 na sety.

Šafářová vítězí i v Madridu, čeká ji opět Stosurová
Lucie Šafářová tento týden v Praze ukončila dlouhé čekání na první letošní výhru a včera své tažení turnajem ve Stromovce zakončila titulem. Během noci se přesunula do Madridu pouhých 26 hodin po triumfu v české metropoli úspěšně vstoupila do dalšího antukového turnaje v Madridu.

Česká tenistka porazila 7-6 6-1 Američanku Coco Vandewegheovou a vyhrála šestý zápas v řadě. V úvodu zápasu sice prohrávala 1-3 a ještě za stavu 5-6 její soupeřka podávala na zisk sady, ale set zachránila a nakonec vybojovala postup.

Ve druhém kole se devětadvacetiletá Šafářová utká se Samanthou Stosurovou, kterou zdolala ve včerejším finále v Praze. V celkové bilanci vede nad o tři roky starší Australankou vysoko 11-3.

Obhájkyně titulu Kvitová nezaváhala
Hladkou výhrou vykročila za obhajobou titulu také Petra Kvitová, která porazila domácí Laru Arruabarrenaovou 6-3 6-2. Česká favoritka sice udělala více nevynucených chyb (27-20), ale Španělku přestřílela na vítězné údery drtivě 29-3.

Ve druhém kole si šampionka z let 2011 a 2015 zahraje poprvé s Ruskou Jelenou Vesninovou.

 


Z pěti českých tenistek neprošla prvním kole pouze Kateřina Siniaková. Devatenáctiletá Češka, jež prošla dvoukolovou kvalifikací, potrápila ve třech setech bývalou světovou jedničku a vítězku Roland Garros Anu Ivanovičovou, vyřadit ji ale nedokázala. 

Siniaková přitom v zápase přišla jen třikrát o podání, favorizovaná soupeřka si vedla ještě lépe. V rozhodujícím setu měla česká hráčka hned v první hře za stavu 40-0 tři brejkboly, ale nevyužila je. Sama měla při servisu problémy až za stavu 4-5, kdy zahodila sedm gamebolů, nakonec podání prohrála a tím pro ni turnaj ve dvouhře skončil. 

V Madridu Siniakovou čeká ještě čtyřhra. S Ruskou Margaritou Gasparjanovou, která v pátek triumfovala s Andreou Hlaváčkovou v Praze, vyzvou v prvním kole zkušené deblistky Květu Peschkeovou s Annou-Lenou Grönefeldosvou.

 


Ze světové špičky chybí na prestižním turnaji ve španělské metropoli jen nemocná jednička Serena Williamsová.

• WTA PREMIER MANDATORY MADRID •
Španělsko, antuka, 4.771.360 dolarů
nedělní výsledky (01. 05. 2016)
• Dvouhra - 1. kolo •
Kvitová (5-ČR) - Arruabarrenaová (Šp.) 6:3, 6:2
Šafářová (11-ČR) - Vandewegheová (USA) 7:6 (7:4), 6:1
Kar. Plíšková (13-ČR) - Domínguezová (Šp.) 6:2, 6:1
Strýcová (ČR) - Kerberová (2-Něm.) 6:4, 6:2
Ivanovičová (14-Srb.) - Siniaková (ČR) 6:3, 3:6, 6:4
Cibulková (SR) - A. Radwaňská (1-Pol.) 6:4, 6:7 (3:7), 6:3
Muguruzaová (3-Šp.) - Schmiedlová (SR) 6:2, 7:5
Azarenková (4-Běl.) - Robsonová (Brit.) 6:4, 6:2
Halepová (6-Rum.) - Doiová (Jap.) 6:0, 6:3
Koviničová (Č. Hora) - Vinciová (7-It.) 6:4, 6:2
Suárezová (8-Šp.) - Babosová (Maď.) 3:6, 6:2, 6:3
Siegemundová (Něm.) - Kuzněcovová (9-Rus.) 6:0, 3:6, 6:3
Bacsinszká (10-Švýc.) - Petkovicová (Něm.) 6:4, 2:6, 6:3
Pavljučenkovová (Rus.) - Curenková (Ukr.) 6:2, 6:1
Keysová - Riskeová (obě USA) 1:6, 6:3, 6:4
Gavrilovová (Austr.) - Watsonová (Brit.) 7:5, 6:4
Lisická (Něm.) - Puigová (Portor.) 6:1, 6:3
Vesninová (Rus.) - Ostapenková (Lot.) 7:5, 6:0
Cirsteaová (Rum.) - Jankovičová (Srb.) 6:4, 6:3
Tigová (Rum.) - Kasatkinová (Rus.) 6:3, 4:6, 6:2
Chiricová (USA) - Niculescuová (Rum.) 7:5, 6:1
Garciaová (Fr.) - Kontaová (Brit.) 6:4, 2:1 skreč K.
Lučičová-Baroniová (Chorv.) - Mladenovicová (Fr.) 6:2, 6:3
Stosurová (Austr.) - Sorribesová (Šp.) 6:1, 6:3
Knappová (It.) - Gasparjanová (Rus.) 4:6, 6:3, 6:2
Beguová (Rum.) - Bouchardová (Kan.) 6:4, 3:6, 6:4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

406
Přidat komentář
Frick
http://sport.idnes.cz/j-t-banka-prague-open-turnaj-wta-organizace-petra-cernoskova-pls-/tenis.aspx?c=A160501_214646_tenis_bem

Škoda, že ten turnaj je tak fixován na klub. Nevim, kolik jiných INT turnajů má takovou fixaci, resp. je "klubový".

Jo, kdyby se SPO vrátilo někam na začátek a byla to třeba nějaká 50-75k (třeba dvojturnaj s tím mužským challengrem) a INT by byl pod Českou Sportovní vytvořen od "nuly", tak třeba...

http://www.ceskatelevize.cz:8080/ivysilani/10252839638-hyde-park-ct24/212411058081119-hyde-park/dalsi-casti

čas 42:00 - Na otázku moderátora, kde by se dal u nás hrát turnaj ATP 250, Černošek odpověděl celkem jasně kde.

A to byl tehdy pan Profesor už více jak rok prezidentem ČLTK.
Reagovat
Frick
Je to rozkolísaný. Ale pokud chce vyhrávat turnaje nebo alespoň postupovat do závěrečných kol, musí uhrát aspoň tak ty 4 mače v řadě.

Jinak jak je půlka kurtu ve stínu a druhá ne, to je nekoukatelný... :-(
Reagovat
freeteepek
Docela smůla. McHale hrála neskutečně. Výborně returnovala Káje všechno na lajnu nebo hned vedle. A nedělala vůbec žádný chyby. Kája hrála dobře, ale trochu víc chybovala než obvykle. Byl to velmi psychicky náročný zápas a Kája toho asi už měla z poslední doby dost. Škoda, že to vyšlo zrovna na tenhle obrovský turnaj. Teď zbývá jen doufat, že dnes neprohraje i Petra.
Reagovat
fretek
Kája hrála primitivně a ještě s chybami, vlastně ostuda pro český tenis.
Reagovat
freeteepek
S tím naprosto nemůžu souhlasit. Soupeřka prakticky vůbec nechybovala. Káje se nepovedl jeden servírovací game, kdy měla potvrdit break, jinak velmi slušný výkon. Chválil ji v prvním setu i Vaněk, když přišel na lavičku.
Reagovat
smazaný uživatel
Karolíně hlavně chybí bojovnost. Prostě když nejde všechno jako po másle, tak nechává zápas volně plynout a pokud soupeřka něco vyloženě nepodělá, tak Karolína prohraje. Pokud chce někdy vyhrávat turnaje, tak s tímhle přístupem to nepůjde. Ztratí 1. set a je otrávená, ve 2. hned dostala šanci, ale nevyužila. Po tom nevyužitém BP v gamu na 4-5 se už dalo čekat, co přijde hned další game.

Vaňkovi nezávidím. Z jejich hovorů je poznat, že ví, o čem mluví, rozumí tenisu, umí jí nahecovat, ale často je to jako mluvit do dubu. Ještě pár let s Karolínou a bude mít účes jako Kotyza.
Reagovat
smazaný uživatel
účes možná,to pobavilo ,ostatní se trochu lepší. Jseš o rok pozadu
Reagovat
Krisboy
Dívala se Kája na něj, když do ní hučel?
Reagovat
smazaný uživatel
to nevím,ale myslím,že dneska to nešlo,ne ,že by to zabalila
Reagovat
freeteepek
Tak to taky není pravda. Kája je stoická, ale to neznamená, že nebojuje. Že nelítá po kurtu jako blázen ještě neznamená, že nebojuje! Pohyb nikdy nebyl a nebude její silnou stránkou. Tou je především servis, dále return a chytrost. Potřebuje ještě vylepšit hru na síti. Možná mohla hrát agresivněji, ale to je otázka taktiky. Vaněk jí neradil, ať do toho buší jako hluchá do vrat ve stylu Kvitová. Soupeřka jí bohužel nedala moc příležitostí pro razantní zakončení.
Reagovat
smazaný uživatel
Do Petry tepeš, kudy chodíš, ale jak ti někdo sáhne na Káju, startuješ jak čertík z krabičky. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde o její pohyb, jde o celkovou odevzdanost, jen čekání, jestli se soupeřka nepodělá. Tohle byl zápas, který měla vyhrát 6-3 6-2.

S Petrou bych vůbec nesrovnával (a už jen to, jak se Karolína dává Petře jako pozitivní příklad a Petra Karolíně jako negativní příklad, je vzhledem k jejich úspěchům a postavení v tenise úlet). S tou mají společnou jedinou věc - že i Petra dokáže hloupě prohrát zápas, který měla vyhrát. A chytrost bych už u Karolíny nevytahoval vůbec - mně naopak přijde z top 20 tenisově (takticky) "nejhloupější".

A s tím souvisí i další poznámka - Karolína nedokáže reagovat na to, že je na ní soupeřka připravená. Až do roku 2014 jí prakticky nikdo neznal, nikdo se na ní speciálně nepřipravoval a z toho těžila ještě i začátkem roku 2015, kdy porazila pár kvalitních hráček. Teď se na ní všechny soupeřky takticky připravují a ona na to nedokáže často ani v průběhu zápasu reagovat (přestože rady od Vaňka dostane). A to je podle mě hlavní problém - proto se teď proti lepším hráčkám moc nechytá a je schopná prohrát i s o dost horšími jako dnes.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč jel Veselý do Říma na challanger? Těch 90 bodů za vítězství, a to není jistý, že to vyhraje, mohl mít za dva vyhraný zápase v Madridu. A to nepočítám prize money.
Reagovat
PetaM
Zřejmě se tam v době uzavírání přihlášek nevešel a do kvaldy se mu nechtělo.
Reagovat
smazaný uživatel
Dík, to by bylo logický... Tak snad to tam vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
asi si chtěl trochu zapinkat
Reagovat
Krisboy
A připravit se na "velkej" Řím.
Reagovat
Krisboy
Po No3em se tentokrát chystá vyprovodit Rafu. Nebo Rogera? Teď nevím, jak to říkal...
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném prvním kole turnaje v Madridu ...
Hvězdička (*) znamená, že hráčka postoupila v Madridu do druhého kola ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 8235 (+5223)
2. Kerber 5740 (+2728)
3. Radwanska, A. 5665 (+2653)
4. Muguruza 4847 (+1835) *
5. Azarenka 4475 (+1463) *
6. Halep 3715 (+703) *
7. Vinci 3505 (+493)
8. Bencic 3330 (+318)
9. Sharapova 3041 (+29)
--------------------------------------------
10. Kvitová 3012 *
--------------------------------------------
11. Suarez Navarro 3010 (-2) *
12. Bacsinszky 3010 (-2) *
13. Pennetta 2964 (-48)
14. Williams, V. 2931 (-81)
15. Šafářová 2843 (-169) *
16. Ivanovic 2530 (-482) *
17. Svitolina 2475 (-537) *
18. Kuznetsova 2450 (-562)
19. Errani 2450 (-562)
20. Plíšková, Karolína 2420 (-592) *
21. Stephens 2310 (-702) *
...


Petra Kvitová zatím klesla na 10.místo a má jen dvoubodový náskok před CSN a Bacsinszkou takže jí hrozí vypadnutí z top-10. V případě dalšího postupu se ovšem může posunout i směrem nahoru - nejvýš může být v případě obhájení titulu šestá ...

Lucka Šafářová zatím klesla na 15.místo. V případě dalšího postupu se ovšem může posunout směrem nahoru - nejvýš může být v případě zisku titulu šestá ...

Karolína Plíšková zatím zůstává na 20.místě. V případě dalšího postupu se ovšem může posunout směrem nahoru - nejvýš může být v případě zisku titulu osmá ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně paradoxní návrat Kerberový na pozici světový dvojky i přes ostudnou porážku s Bárou v prvním kole ...
Reagovat
PetaM
Tak to je super, čekal jsem horší propad, někam kolem 13. místa za Lucku. Tak pohoda :D :D Snad Petra obhájí, už to 2x zvládla, tak to zvládna i po třetí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Podle tennis4wta může Petra po Madridu skončit nejhůř patnáctá.
Reagovat
kada.tom
Vesnina =< Kvitová
Azarenka > Cornet
Begu > Muguruza-Blanco
Plíšková > McHale
Chirico >= Ivanovic
Keys =< Strýcová
Stephens > Tig
Svitolina =< Gavrilova
Reagovat
kada.tom
á, sorry ... Begu < Muguruza-Blanco (ale přál bych si opak :-D)
Reagovat
tommr
kéž by ti ty tipy vyšly - jen u tý Azarenkový by mi nevadil opačnej výsledek ... :)
Reagovat
bIbec
dobré tipy. Akorát máš opačně znamínka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nedal by dneska něco v Praze tenis?
Reagovat
Frick
V sobotu Lucka vyhraje turnaj a dnes už hrála opět na jiném turnaji k tomu přelet do Madridu musel být s přestupem ve Frankfurtu. Skvěle, že to dala. Měl jsem trochu obavy, že už jí dojde. No ale ne, nedošlo. :o) Vlastně je i celkem zajímavé to, že se rozjíždí postupně. Člověk by spíše čekal, že s postupujícím herním časem budou akcie soupeřky stoupat, ale ono moc ne. Uvidíme, co se Sam. Dobře, že si Lucka odpočine aspoň v pondělí. I tak ale nějak nic moc nečekám. Každý bod dobrý. Fakt. Ani by mi nevadilo, kdyby jí Coco porazila. Proč? Protože JE zpátky a to tuplovaně!

A jen tak mimochodem se mezi dva zápasy Lucky stihly vměstnat zápasy ostatních členek naší "big four". Kája s Petrou potvdily úlohy favoritek a Bára vyprovodila Angie z kurtu ein, zwei. Kdybychom nebyli v tak hektickém údobí, tak bychom si třeba tento skvělý skalp více "užili".

Osobně jsem to vůbec neměl čas sledovat.
Reagovat
Frick
Jen tedy nevim, zda by nyní neměla debla odsunout an vedlejší kolej. Byl bych raději, kdyby ho vypustila až do Paříže...
Reagovat
smazaný uživatel
No jenomze ona ten debl ted potrebuje kvuli OH .
Reagovat
smazaný uživatel
waw, Dominika idéé, nech sa i naďalej darí, ešte aspoň Garciu, POME
Reagovat
freeteepek
Ve čtyřhře máme celkem 7 hráček. Zajímavé bude určitě sledovat jak se povede silným párům Sands/Šafářová, H+H a Káju s Julií. Ruska Gasparyan, která v Praze hrála v páru s Hlaváčkovou, se tentokrát dala dohromady s jinou Češkou - Katkou Siniakovou:-)
Reagovat
lars
spis zajimavy bude Bara s Kvetou
a obnoveny par Makaron/ Vesna
Reagovat
misa
Tak v úterý dojde na můj oblíbený souboj, ještě doufám, že se Lucie letos potká s Anou Ivanovič :) Lucie vede 11-3, na antuce s Australankou nikdy neprohrála (3-0). Současná situace mi trochu připomíná rok 2013, kdy Šafářová nejdříve zdolala Stosur v Tokiu a hned další týden v Pekingu. Lucka má obrovskou psychickou výhodu (pochybuju, že ještě někoho zdolala aspoň desetkrát), měla by opět slavit postup.

Končí krásný týden, ve kterém Lucka získala šest výher v šesti dnech, 7. WTA titul a 345 bodů do letošního žebříčku. Jen víc takových :)
Reagovat
tommr
pochybuju, že s někým jiným vůbec desetkrát hrála ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
V Praze dostane klepec od Báry a v Madridu porazí Agu. To mi ho teda vyndej... :D
Reagovat
COMEON
:D :D :D ahahaha
Reagovat
misa
Prahu brala na rozehrání.
Reagovat
smazaný uživatel
Anebo jí tady byla moc kosa... :D
Reagovat
freeteepek
Vždyť to byl zápas plný zvratů. Break střídal break. Kurzy lítaly nahoru a dolů. Šílené:-)Aga nehrála nic moc.
Reagovat
vrabejka
Antiteniska je out! No sláva.
Reagovat
blixa
Jen tak na okraj, držel si někdy raketu v ruce ? ;-)
Reagovat
vrabejka
Samozřejmě. Nechapu jak někoho může bavit tenis radvancke.
Reagovat
blixa
Myslím že musí bavit každého, kdo tenisu aspoň trochu rozumí ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
šikovné ručičky ,chytrá hlava a pěkná holka,to je přece na tenise to nejlepší .Síla a rány ,to holkám nesluší
Reagovat
lars
a tvuj kamarad nemel na raketu tasku, ze te pozadal, abys mu ji chvili nesl v ruce ? :))
Reagovat
PetaM
Jednička a dvojka jsou z turnaje venku. No jako slušná řežba :D A má na tom zásluhu Česko a Slovensko. Boží. :D
Reagovat
blixa
Tomáš má určitě radost a posílá kytici růži Cibulce do Madridu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
a trojka měla namále s další Slovenkou
Reagovat
smazaný uživatel
nejvýše nasazená a musí makat takhle po nocích
Reagovat
George_Renel
Už nemusí :-b.
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhrála ITF v Charlottesville. :)
Reagovat
COMEON
v roku 2014 hrala tretie kolo na RG , nevieš čo sa s nou stalo potom ? že tak spadla na rankingu
Reagovat
vrabejka
Asi zhubla a ztratila sílu.
Reagovat
smazaný uživatel
to spíš ztoustla a nepřeběhla kurt
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, že to bývala parťačka Genie v juniorském deblu? :)
http://www.runningforehand.com/wp-content/uploads/2012/07/2012_Wimbledon_Bouchard-Townsend.jpg
Reagovat
COMEON
jooo a hrali spolu aj finale Washingtonu myslim v 2013 alebo '14?
Reagovat
smazaný uživatel
jako bys neznal malé holky -Robson,Vekic,Barthy,Smitková,Capriati...mám pokračovat
Reagovat
COMEON
Lauru zastavilo zranenie :/ inak by bola už davno v TOP20 ak nie vyššie
Reagovat
smazaný uživatel
to rád uvidím,ale pochybuji
Reagovat
smazaný uživatel
To právě nevím. Hlavně loňský rok měla hodně špatný, teď jde snad zase nahoru...
Reagovat
COMEON
tak dufam , že sa čoskoro dostane do TOP100 . Hru na to ma :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně divoký 2. set. V každém gemu brejkboly,do stavu 5:1 je využívala jen Andrea. Timee nepomohlo ani to, že uhádala pár sporných míčů. Sice snížila na 2:5, ale znovu přišla o podání. Ve 3. setu (naštěstí) brejkovala jen Timea.
Reagovat
smazaný uživatel
Aga je naprosto neschopná, jak může být taková antitenistka tak vysoko.
Reagovat
lars
Tak se na jeji neschopnost podivej na videa z IW2016 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
to jsem viděl..pak si jí slepila kanagomem a už to jelo
Reagovat
vrabejka
Musíme to vydržet než ji v top 5 nahradí Genie.
Reagovat
blixa
Hodláš žít věčně ? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, že bych to Genie nepřál, ale zrovna dneska bych to radši nepsal... :D
Reagovat
vrabejka
No stane se. Madrid je pro ni stejně pouťák.
Reagovat
smazaný uživatel
Miami bylo taky pouťák? :D
Reagovat
blixa
Jasně. Evža jede jen 250tky :D
Reagovat
vrabejka
Někdo hold radši hraje finále GS a někomu stačí vyhrávat 250ky
Reagovat
blixa
Kde že dávné sněhy jsou. Ale pokud rád žiješ ze vzpomínek ... :D
Reagovat
vrabejka
Jako fanda LFC to už mám zažité :D

PS: na nějakém GS udělá Genie aspoň semi, tím jsem si jisty.
Reagovat
lars
v mixu s Kirgiosem to SF mozny je :))
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
brixner
No, lidičky, co ty vulgarity?
Monty, trhej!
Reagovat
FulnekUltras
Petra ještě s Larou nikdy nehrála - a byla tam už po pěti gemech a povolání Franty určitá nejistota znát. V tomhle z Peti nikdy žádný Kong ani Mařa či Vika nebude - a právě proto ji máme tak rádi... ;) Ale utvrzení se ve správné cestě nakonec pomohlo - i když soupeřka byla opravdu snaživá, kromě tradiční antukářské mezihry i dobře servírující/returnující a několikrát musela Peťa o své podání bojovat přes shodu. Právě v těchto rovnovážných stavech a na BigPointech se ale přece jen ukázal rozdíl mezi oběma hráčkami - jakkoliv Torres do svěřenkyně hustil, že je potřeba vydržet, až se na druhé straně dostaví obvyklá druhosetová krize... ;)

Nakonec solidně odpracované vítězství a teď repete s další "neosahanou", zjevně však už podstatně kvalitnější protivnicí v podobě Vesninové, která svou momentálně vynikajicí formu v prvním zápase naplno prodala a po přetlačené první sadě už celkem suverénně odstavila rižsko-moskevského naducánka. Právě přes něj bude zajímavé v následzjícím utkání porovnat výkonnost Petry z arabského turné a nyní.

Zároveň do Kastilie srdečně zdravím Fandinku a doufám, že pokud to dneska přímo na místě ještě nevyšlo, od zítřka už bude řádně osobně tlačit! ;)

Poooooooooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Daly jsem i horší soupeřky, daly jsem Niculescu tak dáme vše. Peti zítřejší mise nebude lehká, ale věříme věříme!!!!!!
Reagovat
lars
Chiricová (USA) - Niculescuová (Rum.) 7:5, 6:1
Reagovat
martinezi
Ahoj nevíte někdo kolik dostala Lucka bodů za Prahu?dík
Reagovat
smazaný uživatel
280
Reagovat
martinezi
dík
Reagovat
PetaM
279.

Bod obhajovala z loňska ...
Reagovat
bIbec
10-1, prohra pouze nad Stephens. V deseti vítězných zápasech ztratila pouze 1 set. Rozdala 4 kanáry, z toho už 3 v Madridu.
I mimo antuku letos nehrála rozhodně špatně. Odpovídají tomu i relativně vyrovnané kurzy (na poměry soupeřek Petry v druhých kolech turnajů)

Nemusí to být jednoduché.
Reagovat
smazaný uživatel
Jednoduché to nebude.

Bilanci má Vesnina slušnou, ale na druhou stranu žádné velké jméno mezi těmi, které porazila, nevidím. Když pominu zraněnou Bencicovou a výsledkově neviditelnou Erraniovou.
Reagovat
lars
Siegemund je letos dobry skalp pro Vesnu
Reagovat
tommr
já jsem si odjakživa na každým turnaji přál, aby Vesninu přilosovali k Petře, protože jsem jí považoval za ideální soupeřku. Nakonec se mi to přání sice splnilo, ale bohužel jako naschvál zrovna v době kdy je Vesnina v životní formě a k ideální soupeřce má hodně daleko ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale Vesna není nic co by Petra nemohla dát.
Reagovat
smazaný uživatel
14:00 operace Putin pod vedením generálky Petry Kvitové, cíl: zneškodnit Elenu Vesninu převážející jadernou hlavici do Sevilly. Potenciální odměna: získání hlavní dálnice do Madridu, obsazení přilehlých vesnic. Podpora: Vlk Army tým bravo (generálmajor Lucie Šafářová)
Reagovat
smazaný uživatel
12:00 Operace KFC pro Obamu pod vedením plukovníka Karolíny Plíšková. Cíl: zničit všechny McDonaldu v okruku 500m od centra Madridu. Potenciální odměna: Zásoby jídla na 2 roky, obsazení strategických míst v Madridu. Podpora Gambrinus army pod vedením nadrotmistra Báry Strýcová
Reagovat
FulnekUltras
Barču povyšuju nejmíň na nprap. ... neb jako pošťák musela by se denně tahat s brašnou či jiným namnoze letákovým outěžkem... ;)
Reagovat
vrabejka
Tak co Genie bude dejavi stejně jako v 1.setu? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Margarita 6:4 come on
Reagovat
smazaný uživatel
Genie asi slušnej oddíl
Reagovat
vrabejka
Tvl Genie kdyby blbost uměla nadnaset si už ve vesmíru. Prohrát z 4-1 na 4-6.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám ji na tiketu, naštěstí už proherním... :D
Reagovat
vrabejka
Sázení mi ani nepripominej :D Budu si do konce života vyčítat že jsem v létě nevsadil aspoň kilo na Lester :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tos mi připomněl, že až definitivně získají titul, tak bych měl vyfotit, jak je ve Sport magazínu před sezonou tipovali na sestup... :D
Reagovat
kada.tom
jojo :-D Bouchard sklízí, co zasela
Reagovat
Serpens
Nevíte, jak je to s Allertovou? Nestartuje kvůli té nemoci, nebo prostě Madrid nemá v kalendáři?
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu rozmazané po zápase u sítě... :)
https://twitter.com/tennis_shots/status/726822001680211968
Reagovat
Lunej..
1. set kanár, doufám, že hodlá hrát i v dalších kolech :)
Reagovat
Lunej..
Pěkně, pár vepriku nakonec. :-) Misaki nic moc. Tak Simco těším se na další zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Štepánek bude hrát proti Pospisilovi. Vzhledem k tomu, jak se soupeř trápí, šanci má. Odměnou by mu byl případnej souboj proti Andymu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mrzí mě, že musely hrát proti sobě. Nebylo to k vidění, takže to ani nemůžu nějak okomentovat... Tak aspoň tady Ana nebude za tragédku, co prohrává se všema Češkama. Pro Katku je úspěch i ta kvalifikace a cenný skalp si určitě schovala proti jiné hráčce. :)

BTW: Jsem říkal, že Katka měla hrát s Kikinou... :D
Reagovat
vrabejka
Na Mladenovic působí stále karma za nařčení Mashy :D
Reagovat
smazaný uživatel
#NoMontyNoParty
Reagovat
blixa
Je v klatbě :D
Reagovat
Pedronegro
názorná ukázka, jak se vyrábí dezinformace, podsune se slovo nařčení, pak že na tiskovce nic neřekla, pak že jí vlastně nic nenašli, pak že tiskovka vůbec nebyla a nakonec, že meldonium vlastně brala její babička :)
Reagovat
tommr
ve druhým kole se Petra střetne s Vesninovou, Lucka se Stosurovou (už zase :( ), Karolína s McHaleovou a Bára s Keysovou. Všechno to jsou sice těžký, ale zároveň i hratelný soupeřky. Očekávám postup aspoň tří našich a doufám v postup všech čtyř ... :)
Reagovat
kada.tom
přesně tak, myslím, že všechny čtyři by mohly (měly) postoupit dál, ale očekávám, že minimálně jednu vypadne
Reagovat
vrabejka
Petra 2-0, Kája 2-0 Safi 2-0 Bára 2-0
Reagovat
vrabejka
Nevíte kdy se uzavírá žebříček na RG?
Reagovat
bIbec
po Římě.
Reagovat
bIbec
pokud to teda myslíš z hlediska nasazování. Týden před RG se totiž ještě hrají nějaké pidi turnaje a ty už na to vliv mít samozřejmě nebudou.
Reagovat
vrabejka
Děkuji :)
Reagovat
bIbec
Katka podle skóre dobrý. Spokojenost. Držela krok, což je fajn. Snad to bude mít pozitivní vliv do dalších bojů :-)
Reagovat
tommr
no jen aby jí ta nešťastná koncovka naopak psychicky nerozhodila ... :)
Reagovat
aligo
přesně... ten konec byl hooodně smolný...
Reagovat
vendulkabendulka
Dobry, ale mam pocit ze uz by fakt potrebovala nejaky poradny zarez. Jeden velky turnaj, 3-4 vyhrane tezke zapasy, aby se nakopla. Hru na to ma, ale podle me si neveri.
Reagovat
freeteepek
Nevíte někdo, jak dlouho trval poslední game? Ten byl nekonečnej...
Reagovat
historik
KOlik jen výhod Katka v tom posledním gemu zahodila. To se bohužel trestá:-(
Reagovat
vendulkabendulka
Ach jo
Reagovat
smazaný uživatel
ach jo Katko
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec 6 gemů... Druhý set už byl lepší, ale koukám u toho na fotbal, takže nevidím pořádně ani jedno a nemůžu to nějak líp zhodnotit. :D

Každopádně doufám, že bude Vika předvádět lepší výkony. Dneska to nebylo úplně ono...
Reagovat
freeteepek
Já doufám, že její hra půjde ještě kapánek dolů:-)
Reagovat
smazaný uživatel
+1 ;)
Reagovat
smazaný uživatel
-1
Reagovat
blixa
+100 !!!
Reagovat
vrabejka
-1000
Reagovat
Pedronegro
budu fandit Alizé, aby tu nechutnou osobu poslala domů :)
Reagovat
smazaný uživatel
to snad nemyslíš vážně Katko asi 6.výhoda a nic....
Reagovat
smazaný uživatel
tvl Katko kolik těch výhod ještě chceš abys ten blbej gem vyhrála
Reagovat
smazaný uživatel
Vika jedem dál!!!!
Reagovat
kada.tom
Vika jde dál, rozhodně to dneska nebylo ideální, ale tak podstatná je výhra :-) Zítra to bude lepší, věřím tomu :-))
Reagovat
vendulkabendulka
1 MB odvraceny, uff
Reagovat
smazaný uživatel
a teď výhoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo Katka 3x za sebou byla kousek od brejku a zase to nevyšlo :(
Reagovat
vendulkabendulka
Drzi se jak kliste. Mozna jeste sance prijde.
Reagovat
historik
teď zvládla svůj servis 4 míči v řadě ze stavu 0:30
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo škoda že už ve ČF může být zápas Petra vs Vika, takové zápasy patří do SF a F.
Reagovat
aligo
kdo ví jestli se tam aspoň jedna z nich dostane...
Reagovat
misa
Lucie má volno!!!

Karolína od 12 na Sanchez, Petra od 14 na Santana a Bára třetí zápas na trojce.
Reagovat
smazaný uživatel
díky, tak Petru uvidím super :)
Reagovat
tommr
tak to je jedině dobře - aspoň si konečně dáchne. Debla taky nebude muset hrát, protože mají s BMS v prvním kole volnej los ... :)
Reagovat
tommr
je nabalená jako kdyby v Madridu mrzlo. Zajímalo by mě v čem by asi hrála v Praze kde byla opravdová zima ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi v zimní bundě. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Siegmund docela jede!
Reagovat
smazaný uživatel
oprava: Siegemund
Reagovat
smazaný uživatel
Davaj Vika
Reagovat
brixner
Je to takový omyl přírody, naneštěstí se pohybující po světových kurtech a dost degradující občas až tristní úroveň WTA!
Moc ženského v sobě nemá, mužského jakbysmet, takže to je takové "TO"
Jak něčemu takovému může někdo fandit!
Nechápu!
Hnus!
Reagovat
smazaný uživatel
Mlč idi.ote. Vika je hvězda, narozdíl od tebe. Vika POJĎ
Reagovat
aligo
viku vůbec rád nemám, ale tohle je dost trapný...
Reagovat
smazaný uživatel
brixner nic jiného než protivikovské vulgarity nepíše...
Reagovat
smazaný uživatel
Katka se na antuce chytla.
Reagovat
tommr
se zvučný soupeřky nezalekla a srovnává na sety. Druhej set zakončila esem ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co si budeme povídat, Vika asi na antuce nebude dominovat jako na betonu. Ten výkon je zatím dost slabý a naštěstí nehraje proti lepší soupeřce...
Reagovat
vendulkabendulka
Katka 6:3 a jde se do tretiho setu!
Reagovat
historik
škoda, že to nejde vidět
Reagovat
tommr
nechápu proč? Zápas Báry s Kerberovou ze stejnýho kurtu přitom přenášenej byl ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/TennisTV/status/726789794806779904
Reagovat
tommr
tak to je dobrý - Bouchardovou dají, ale Ivanovicovou ne ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Genie v TV být musí. Je velký marketingový tahák a tím, že se na každém turnaji zdrží jen na 1 zápas, tak má vždycky jisté, že bude v TV už v 1. kole.
Reagovat
tommr
o Ivanovicový se dá ale říct skoro to samý ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ta už je za zenitem, její místo zaujala Genie :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prej "za zenitem"... Čím starší, tím krásnější! :)
Reagovat
smazaný uživatel
ani Roberta s Dankou na tom samém kurtu vidět nebyly
Reagovat
petrulinka
Azarenka je neskutečně protivná baba. Škaredá, oblečená jak strašák, ječí jak siréna a ještě ke všemu vzteklá jak malé dítě. Jak něčemu takovému někdo může fandit, nechápu.
Reagovat
smazaný uživatel
Drž hubu, krávo!
Reagovat
smazaný uživatel
Argument hodný pětiletého dítěte. Bravo.
Reagovat
aligo
nač tak vulgárně :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá provokovat. Krom toho už to tady o Vice píše asi postopadesátý...
Reagovat
PetaM
Opakování je matka moudrosti ;) :D
Reagovat
hluuusa
Ani ja ji nemam rad.
Reagovat
smazaný uživatel
Táhni, Vika je Top. cibulková se chová 100x hůř, Vika je šampionka
Reagovat
smazaný uživatel
No ano. Top prase na okruhu určitě. :-p
Reagovat
smazaný uživatel
ne Vika je hvězda :) žádné prase
Reagovat
smazaný uživatel
Sám vypadáš jako takový malý čuník, Kvěši.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak já vypadám ty vědět nemůžeš. A kromě toho, to není o vzhledu, ale o chování.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, vůbec jsem tě ještě neviděl na fotce... :D
Reagovat
misa
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě jsi možná viděl, ale prase asi ještě ne, když máš pocit, že jsem mu podobný. ;-)
Reagovat
poutnik
+1
Reagovat
smazaný uživatel
Katko jedem.
Reagovat
historik
vede 5:2, snad to dotáhne do třetího setu. Něco na zvýšení sebevědomí by potřebovala.
Reagovat
vendulkabendulka
Štafle
Reagovat
blixa
Dobře Lauro ! Nějaké dupání tě nezastraší ! ;-)
Reagovat
freeteepek
Musím se přiznat, že jsem Lucce dnes moc nevěřil, protože přijela z Prahy vyčerpaná a Coco umí být dost nebezpečná. Začátek zápasu mi dával za pravdu, pak se Lucka zvedla a v pohodě vyhrála. Ve druhém setu už hrála moc hezky a nedala Američance šanci. Její případný další souboj se Stosurovou bude určitě zajímavý.
Reagovat
misa
Američanka nezvládla dopodávat za stavu 6-5, dala myslím dva debly a pak už byla neškodná. Je vidět, že Lucka je už zcela zdravá a nemá problémy hrát mnoho dnů v řadě.
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně aby ji na RG ty síly nedošly
Reagovat
misa
před RG je týden volno
Reagovat
smazaný uživatel
já vím, ale i tak
Reagovat
blixa
To se pozná až ve finále v Madridu :D ;-)
Reagovat
tommr
Lucka udělala dobře, že v Praze vypustila debla. Ty ušetřený síly se jí ted budou hodit ... :)
Reagovat
mahycek
Tak jsem rád, že i Lucie postoupila, včetně Štěpce. A nyní se budu modlit, aby se Roger a Rafa dostali k sobě. Tolik videí a vzpomínek mám, že si přeji další.
Reagovat
freeteepek
Petra opět dost nepřesvědčivý výkon. Z našich nejslabší. Opět se pokouší tlačit na síť po svém prvním servisu, ale není tam moc přesvědčivá. S Kájou nebo Bárou se to vůbec nedá srovnávat. Na ty je radost pohledět, zatímco u Petry je to na síti dost o náhodě. Velké minely jsou u stále běžnou záležitostí, ale dobře že to zkouší.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra rozhodně podala dobrý výkon a že z našich nejslabší?
Reagovat
blixa
Zase nepřeháněj. Hrála co potřebovala.
Reagovat
misa
Petra je na síti mnohem lepší než Karolína.
Reagovat
blixa
Nooooo, tak to je hodně odvážné tvrzení :D ale nebudu ti to vymlouvat ;-)
Reagovat
freeteepek
Viděl jsi dnes Karolínu? Byla na síti skoro pořád a hrála parádně. Nejlepší na síti je teda zatím ještě pořád Bára, ale Kája jí šlape na paty. Petra to na síti občas dost zazdí. Ať už jde o jasné míče nebo i těžký voleje, který ale by hráčka její úrovně měla zvládnout, jako se to daří Báře s Kájou. Viděl jsi dnes Bářin vítězný halfvolej? To byla lahůdka:-)
Reagovat
misa
Karolínu jsem dnes neviděl, ale viděl jsem ji v jiných zápasech.
Reagovat
smazaný uživatel
a kdy byla Karolína 61x na sítí? Petra je mnohem lepší síťařka než karolína
Reagovat
freeteepek
Dnes tam byla Kája skoro pořád. Petru tam musel Franta tlačit, protože se jí tam moc nechtělo. Stále si ještě neosvojila nový styl. A pak je taky rozdíl v úspěšnosti. Kája má šikovnou ruku a hraje hlavou:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra na síť chodila už pod Kotyzou, takže laskavě přestaň mlít kraviny. Děkuji.
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodem že Kája hraje hlavou je taky dobrej fór.
Reagovat
bIbec
já myslím, že Karolína hraje hlavou někdy až moc :-) Ale šikovnější ruku má pořád Petra. Ale jde vidět, že s trenérem Karolína na těch volejích a přechodu na síť pracuje. Ještě před Prahou to byla celkem katastrofa. V Praze sem byl příjemně překvapený. Měla tam několik dobrých momentů. Dnešní zápas sem neviděl.
Reagovat
smazaný uživatel
Hezké. Ale stačilo říct, že Petru nemáš rád, proto se do ní nesmyslně navážíš. Že je výrazně lepší síťařka než Kája, to je dobře vidět i okometricky, navíc to dokazujou i dlouhodobé statistiky.
Reagovat
smazaný uživatel
A navíc je Petra i lepší kuchařka.
Reagovat
blixa
Možná lepší jak síťařka ;-) :D
Reagovat
freeteepek
Tak ty statistiky mě dost zajímají, ale pokud jde o net aproaches, tak teda nic nemůžu najít. Ani dlouhodobé, ani krátkodobé. Dnes byla Kája na síti hodněkrát a hrála skoro bez chyby. To se o Petře říct nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže dnešní Petřin zápas jsi neviděl, jinak bys nemohl napsat, že jí hra na síti nešla.
Petra je lepší síťařka než Kája. To, že se Káje dneska na síti výjimečně dařilo, na tom nic nemění. V předchozích zápasech - včetně Fed Cupu - na ní hrála dost blbě. Dokonce tak blbě, že se na ni i bála chodit.
Reagovat
PetaM
Ano, Petra podala nejslabší výkon, ale stále se má kde v průběhu turnaje zlepšit.

Ostatní hrajou svůj top od začátku a proto už to ke konci nestačí a vypadnou.
Reagovat
smazaný uživatel
a) dvakrát 6:0 jako v prvním kole Stuttgartu to sice nebylo, nicméně od začátku do konce měla Petra celý zápas plně ve svých rukou a dokázala si poradit i s tím dost nepříjemným přechodem světlo-stín
b) dneska byla na síti v pohodě a je podstatně lepší síťařka než Kája. A hlavně si na rozdíl od Káji na síti věří.
Reagovat
vendulkabendulka
Katka brejk!
Reagovat
vendulkabendulka
Potvrzeny!
Reagovat
misa
na vítěznou vlnu a tento týden vítězí v úterý, středu, čtvrtek, pátek, sobotu i neděli :) Kondice je evidentně už velmi dobrá, ale den odpočinku by si zasloužila. V prvním setu bylo utkání vyrovnané, Lucka nepodávala tak jako s Kájou nebo Sam a dvakrát servis ztratila. Naštěstí Coco nezvládla dopodávat set za stavu 6-5 a v tiebreaku už za Luckou zaostávala. Druhý set byl už úplně jasný, Lucka na servisu dominantní, Američanka byla zlomená, její return prakticky neexistoval, předvedla také velké množství chyb včetně závěrečné dvojchyby na mečbol.

Gratulace Lucii k první letošní výhře na velkém turnaji, příště oblíbená soupeřka? :)
Reagovat
tommr
docela bych uvítal kdyby si ve druhým kole mohla Lucka zahrát s tou domácí hráčkou. O další nervák se Stosurovou moc nestojím ... :)
Reagovat
misa
Sam by měla hráčku třetí stovky zvládnout, takže k překvapení asi nedojde.
Reagovat
tommr
uvidíme. Tu Španělku vůbec neznám - třeba překvapí ... :)
Reagovat
vrabejka
Bojuj Káto!
Reagovat
vrabejka
Lucka je definitivně zpět!
Reagovat
kada.tom
Lucka nakonec pěkně, 2. set už byl docela rychlej. Je fajn, že Lucka zvládla transport z Prahy :-))
Reagovat
milik254
Transport :DD
Reagovat
miledus
jde dál, super
Reagovat
smazaný uživatel
Pozitivní bilance letos:-)
Viděl jsem až tie break 1. setu, ale říkal jsem si, že ve 2. setu by CoCo mohla odpadnout. A odpadla.
Doufám, že Lucka se Sam pokecaly v letadle a i Sam je namotivovaná na příští střetnutí. Lucce přeju další (ne)tuctovou výhru.
Reagovat
tmora
Coco takovejch outů, a nikdo nic nehlásí - hrůůůza
Reagovat
blixa
Rozhodčí nechával plynout hru :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka v dalším kole narazí s největší pravděpodobností opět na Stosurovou....
Reagovat
smazaný uživatel
Siniaková bohužel nejspíš podle předpokladů vypadne.
Reagovat
blixa
Nepanikař, Katka umí otáčet ;-)
Reagovat
blixa
Horší je to se slůnětem, už zase dupe ... :(
Kdyby ona nevěděla že není králík. Ale ona to ví ...
Reagovat
blixa
Lauro, nenech se zastrašit slůnětem, bude dupat ale ty ji dáš ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Možná dá víc gemů, než jsem si myslel, to asi jo... :D
Reagovat
misa
Nějak jsme Lauru podcenili :)
Reagovat
smazaný uživatel
Těch 19 korun mě mrzet nebude. :D Včera jsem se měl vykašlat na tohle, anebo to zoufalci neměli podělat...
http://www.livesport.cz/zapas/4vAl86Gj/#prehled-zapasu
Reagovat
blixa
Tvl. na co to sázíš ? Ty víš kdo tam koho uplatil ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jakože je to Itálie, tak je to automaticky podplacený? Já ten zápas viděl (a celkově Serii B docela sleduju) a prostě to nezvládli. Předtím mi Serie B celkem vycházela, ale poslední dva víkendy jsem zrovna natrefil na zápasy, kde favoriti neporazili týmy hrající o záchranu...

BTW: Teď zrovna Sparta dala Teplicím krásnej gól z ofsajdu... (blijící smajlík)
Reagovat
misa
4-4, to jsem fakt nečekal
Reagovat
smazaný uživatel
Viko proč seš tak navlečená? :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, jako kdyby se šla potápět... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Právě teď na SuperTennisu...
Reagovat
Serpens
Proboha, tolik informací najednou, ale zatím jsme stoprocentní, fajn :)
Reagovat
misa
Lucie zahajuje brejkem :)
Reagovat
misa
a následně jej v pohodě potvrzuje, 2-0.
Reagovat
misa
3-1, Američnka je na returnu prakticky neškodná
Reagovat
misa
4-1 se dvěma brejky. Lucka si na oslavu pražského titulu pochutnává na kokosovém pamlsku :)
Reagovat
misa
5-1, Lucie se po zakolísání v prvním setu vrátila k pražskému servírovacímu standardu.
Reagovat
misa
6-1, Lucka využila čtvrtý mečbol: Coco dala dvojchybu.
Reagovat
blixa
Kdo si počká, ten se dočká ;-)
Reagovat
martinezi
Zdarec chtěl bych se vás optat kde nejlépe koukat na Madrid WTA v co nejlepší kvalitě děkuji
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.batmanstream.com/free-live-streaming-videos-2.html nebo Digisport 2 pokud máš.
Reagovat
martinezi
Digisport nemám
Reagovat
Pavlis
Tenhle odkaz vypadá fajn, díky. A AdBlock a Malwarebytes s tím nemají problémy. Uložím si jej.
Reagovat
kada.tom
Petra si s Arruarabenou-Vecino hladce poradila a nastartovala svoji madridskou misi v areálu Caja Magica :-)

A Lucka má set, super!!
Reagovat
Jabadu
Tak ta Španělka byla od začátku celkem chápavá.
:-)
Reagovat
mahycek
Výborně Petra, ještě Lucie.
Reagovat
vrabejka
Šafiiiii
Reagovat
smazaný uživatel
Petra vyhrála, den blbec co.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam 1.úkol madridské mise splněn
Reagovat
misa
Dobře, ještě pětkrát :) Bohužel jsem moc nesledoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Demolice
Reagovat
smazaný uživatel
to jsou naprosto mega returny od Petry.
Reagovat
smazaný uživatel
a je to 4:1
Reagovat
smazaný uživatel
Na Anu s Katkou nebude?
Reagovat
smazaný uživatel
ne, hrají na jediném kurtu bez kamer....
Reagovat
smazaný uživatel
nebo na jednom ze dvou kurtů bez kamer?
Reagovat
misa
Pěkná otočka z 2-4 na 5-4. Lucie je ve výměnách jasně lepší, Van. je tragická z bekendu.
Reagovat
misa
... a teď bohužel 5-6, Lucka už nepodává jako v Praze.
Reagovat
misa
Kokoska nedopodávala, tb!
Reagovat
misa
Lucinka vyhrává už třetí tiebreak v řadě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Miluji ten Petry forehand!
Reagovat
smazaný uživatel
BB odvrácen a Brejk potvrzen. Komon
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Jeleno, už by to chtělo trochu na returnu zabrat.
Reagovat
mahycek
Štěpec vyhrál, bravo!!!
Reagovat
smazaný uživatel
wow, děda jede. Aby nám ještě neukázal
Reagovat
smazaný uživatel
a Petra hned brejk!!!!
Reagovat
George_Renel
Tak set a brejk, můžu snad v klidu odejít.
Reagovat
Frick
Člověk si jí musí cenit minimálně za to, že ještě nezačala jet vodku s nastrouhanym diazpanem.
Reagovat
misa
Lucka zatím 1-3 :(
Reagovat
smazaný uživatel
ale stejně je to zvláštní, loni na konci roku vyřadila Wozniackou, Radwaňskou. Hrála slušný tenis, vyhrála 2 tituly a letos málem dostane double kanára od hráčky mimo Top 50. Anna je jako Klára K. obě nejsou nijak zvlášť útočně založené, ale dělají chyb jak máku. Ale né že by mě to vadilo, AKS nefandim
Reagovat
smazaný uživatel
Jelčo a teď brejk, come on
Reagovat
kada.tom
V pohodě. Arruarabena-Vecino vrací a vrací, Petra si s tím ale nakonec poradilo. Jen tak dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeleno :/ no tak jedem!!!
Reagovat
smazaný uživatel
První set je tam, není to úplně optimální, ale na 1.zápas slušný, Petra zkouší i servis volej. Petro jedem!!!
Reagovat
kada.tom
Petra brejk, teď doservírovat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
brejk Petro pojď!!
Reagovat
kada.tom
Slovenka Anna Karolína Schmiedlová na antuce v Madridu podlehla 2-6 5-7 domácí favoritce Garbi?e Muguruzaové a na okruhu WTA tak prohrála už desátý zápas v řadě, v nichž navíc neuhrála ani set.
Reagovat
smazaný uživatel
tvl a to ještě loni byla podle slováků světová jednička.
Reagovat
smazaný uživatel
servis volej :) dobře Petro
Reagovat
Michaelus
Arruaberrena stojí asi 6 metrů za lajnou a vrací co se dá...
Reagovat
smazaný uživatel
tak jí nic jinýho nezbývá, Petru nepřetlačí tak jen vrací.
Reagovat
kodkar
A Petra to řeže do sítě a do autů.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nic. :( Monča ve 2. setu vedla 3:1, jenže v pátém gemu nepotvrdila brejk a v šestém nevyužila dva brejkboly. Řekl bych, že tam se to definitivně zlomilo, protože Monča v tom šestém gemu měla pár dobře rozehraných výměn, které zakončila chybou. Je to škoda, že v obou setech měla takové výpadky, ale těch chyb bylo dneska z její strany opravdu hodně...

Sabine se jako soupeřka jevila hratelně (letos se celkem trápila), ale dneska zahrála docela dobře a hlavně nekazila tolik jako Monča. Tak aspoň si Monča po tom náročném programu odpočine. Loni v Madridu taky skončila v 1. kole, tak letos má aspoň nějaké body za kvalifikaci...
Reagovat
George_Renel
že úroveň Muguruza AKS je fakt tak bídná?
Reagovat
historik
ne nezdá
Reagovat
blixa
Neprskejte, hrajou howno ale sluší jim to ;-) :D
Reagovat
mahycek
Nevím, jak hrála Kerberová, neviděl jsem , ale Bára bravo, že vyhrála !!!! Moc mně potěšila. Jinak ženy v Madridu jsou u mně trochu upozaděný, tam hlavně muže budu hltat . Teď sleduji už 4 zápas Dominika Thiema v tomto týdnu a musím smeknout, je to hráč, který nepanikaří po nevydařeném úvodu svých zápasů a nakonec se jeho kvalita projeví. Moc se mi líbí a v Madridu bude hodně nebezpečnej. Co v Madridu, ale hlavně na Roland Garros. Od Peťulky raději nic nečekám a nechám se překvapit. A Lucka, trochu mám strach, aby to na ní nebylo moc. Ať žije Madrid.
Reagovat
Krisboy
No s Thiemem do vypadá bledě. Kohli je v laufu. A je to fakt moc pěknej zápas od obou.
Reagovat
Krisboy
Kua to jsou zvraty!
Reagovat
kada.tom
Tak ... za chvíli už Petra :-)
Reagovat
smazaný uživatel
schmiedlova 2 winnery 19 UE. WTF!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Istomin konečně vyhrál, tak Petro jedem na věc, madridská mise začíná
Reagovat
smazaný uživatel
No, zatím pro mě nemilé překvapení. :( Monča hned v prvním gemu získala brejk, pak ale prohrála šest her v řadě. Nějak si se Sabine neví rady, hlavně s jejím returnem, protože ze tří servisů neudržela Monča ani jeden. Sabine to tam až na nějaké dvojchyby zatím padá, naopak Monča dělá víc chyb než obvykle. Možná se taky projevuje, že hraje už šestý zápas během posledních šesti dnů, navíc s přeletem z Prahy do Madridu. Ale snad ještě zabojuje...
Reagovat
tommr
jj chtělo by to aby Puigová ještě trochu zabojovala a zápas ještě protáhla. Nerad bych, aby Petra a Lucka hrály současně ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dokázal by někdo posoudit, proč je Štěpánek téměř v 38 letech tak tragický při proměňování breakballů? o.O
Reagovat
Krisboy
V takhle požehnaném věku už je to těžké...oči ztrácí ostrost, ruka jistotu, nohy rychlost, mozek měkne, sluch už taky tuze neslouží (přeslechne třeba umpirového rozhodčího hlásit stav)...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, jen jsem to napsal, a on využil hned další dva :D ..
Reagovat
smazaný uživatel
schmiedlová 1 winner 12 UE tak na tohle je i Petra krátká
Reagovat
historik
no to je tedy kvalita
Reagovat
smazaný uživatel
"Anastasia Pavlyuchenkova now coached by Dieter Kindlmann, former hitting partner to Sharapova. Says primary focus now is consistency."
Reagovat
smazaný uživatel
schmiedlova už úřaduje
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli nebude Lucka Šafářová unavená, včera hrála finále. Moc nevěřím, že by mohla dojít daleko.
Reagovat
misa
Samozřejmě, že je unavená.
Reagovat
George_Renel
No a nebylo by vůbec špatné, kdyby se také Slovenky chytly zrovna dnes.
Reagovat
kada.tom
vůbec, Aga musí dojít co nejdál :-)
a Muguruza-Blanco asi taky ukáže Schmiedlové zač je toho loket .. :-D
Reagovat
blixa
Skvělé překvápko. Bára dobře, je fakt že Angie dost pomáhala.
Reagovat
tommr
jj Kerberka měla zase jednou svůj den a na kurtu se ploužila jako mrtvola ... :)
Reagovat
George_Renel
je dobrý odrazový můstek. :-). Bára ji smázla jako nic.
Reagovat
tommr
tak doufejme, že to bude platit i pro Lucku ... :)
Reagovat
misa
Čeká ji tvrdý Kokos k rozlousknutí.
Reagovat
tommr
snad nebude příliš tvrdej. Naposledy jí Lucka loni v Cincinnati poměrně přesvědčivě porazila ... :)
Reagovat
Krisboy
Tobě jsem ani na chvilku nepřestal věřit!!!
Reagovat
milik254
Do pytle, ona vyhrála? :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dvě nasazené z Top 8 už vypadly
Reagovat
PetaM
Bááááááááááááára!!!!
Reagovat
Pedronegro
tak to je skvělé, jen nesměle jsem jí držel palce :)
Reagovat
historik
naprostá paráda. Nevěřil jsem, zvlášť když s ní neměla moc dobrou bilanci
Reagovat
misa
Kerberová už na druhém PM turnaji končí ve druhém kole s Češkou :)
Reagovat
kada.tom
dneska to ale je v 1. kole
Reagovat
misa
jo, chyba. Měl jsem napsat v jejím úvodním zápase.
Reagovat
tommr
jj naposledy schytala Bára od Kerberky pořádnej výprask - v Miami proti ní uhrála jen dvě hry ... :)
Reagovat
kada.tom
Barča nedala dneska Němce čuchnout a Kebrer je taky OUT!!
Vynikající zpráva z Madridu :-)
Reagovat
Krisboy
Báře samozřejmě gratulace!!!!
Reagovat
Michaelus
Bára se vážně předvedla a má hodně cenný skalp světové trojky :)
Reagovat
misa
Bára v poklidu.
Reagovat
smazaný uživatel
Skvěle Báro. Barvisima
Reagovat
historik
ale pak 8 bodů v řadě:-)
Reagovat
smazaný uživatel
6:4 5:2 Barčo pojď
Reagovat
blixa
Brejk pryč, brejk zpět ;-)
Reagovat
kada.tom
a potvrzenej!
Reagovat
misa
Po pár minutách je každému jasné, která z těch dvou hráček má větší tenisový talent.
Reagovat
aligo
JEDE!!!!!!
Reagovat
historik
jedem:-)
Reagovat
A.R.R.
Báří trhej :-)
Reagovat
kada.tom
Barčo, jeď! Vyřaď Kerber, potřebuje to jako sůl :-)
Reagovat
misa
Ty už nemáš rád ani Kerberovou? :)
Reagovat
blixa
Třeba vypátral, že má ve skutečnosti slovenské předky :D
Reagovat
kada.tom
tu jsem neměl rád nikdy :-D je to Němka ..
Reagovat
kada.tom
tu jsem neměl rád nikdy :-D je to Němka ..
Reagovat
blixa
A není skoro Polka ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
misa
pěkné
Reagovat
misa
Mně se ta holka líbí, škoda, že nehraje z mého pohledu trochu atraktivnější tenis :)
Reagovat
Michaelus
Barunka vyhrála první set nad Kerber 6:4 !
Reagovat
bIbec
Fajné Karolínka, ještě aspoň Barunka dneska a bude to ok.
Reagovat
Krisboy
Karlička už se rozjela a začíná válcovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Nastěnka vyhrála, super
Reagovat
smazaný uživatel
Timea má 1.set :) začíná to dobře.
Reagovat
Krisboy
Nene, začíná to špatně. Ale skončí to dobře.
Reagovat
kada.tom
vynikají, Vinci OUT, ještě by mohly vyletět CSN, Muguruza a Kerber :-)
Reagovat
COMEON
Mugu nie ale s ostatnými súhlasím . :)
Reagovat
smazaný uživatel
ty nefandíš Kajke :D
Reagovat
COMEON
fandím ale neverím jej tuto sezonu a radšej by som videl zápas Genie vs. Garbine :) :D
Reagovat
blixa
Vraždění neviňátek, tedy Evženy ? :D
Reagovat
COMEON
no uvidime :D :D
Reagovat
George_Renel
Bára nastupuje na kurt. :-)
Po kom hraje Petra? V 16.15 musím pryč, tak snad to dá.
Reagovat
smazaný uživatel
Aranxta Sanchez 11:00 am
Starting at 11:00 am
Lucas Pouille FRA vs Adrian Menendez-Maceiras ESP
Followed by
Mikhail Kukushkin KAZ vs Denis Istomin UZB
Followed by
Lara Arruabarrena ESP vs Petra Kvitova CZE
Followed by
Victoria Azarenka BLR vs Laura Robson GBR
Followed by
Alexandr Dolgopolov UKR vs Steve Johnson USA
Reagovat
George_Renel
Díky.
Reagovat
PetaM
To asi nestihneš ... Teď na jejím kurtu začali třetí set v kvalifikaci Pouille a Menendez ... Pak ještě nastoupí Istomin a Kukushkin.
Reagovat
George_Renel
Hm, tak to asi budu muset shlédnout ze záznamu.
Reagovat
tommr
Petra hraje dneska třetí zápas na druhým největším kurtu po dvou zápasech mužský kvalifikace takže začátek se dá odhadnout jen těžko ...
Reagovat
horska.kraslice
Antukářské duo Errani, Vinci out. Zajímavé.
Reagovat
smazaný uživatel
ale nepochybuji že na oraništi v Říme vytáhnou, tam je antuka na ně jako dělaná.
Reagovat
COMEON
tam je to strašne pomale , nie?
Reagovat
smazaný uživatel
tam je to ultra pomalé, nic pomalejšího není :) v Římě se dá doběhnout vše, ale našim holkám to absolutně nevyhovuje, Petra tam byla loni ve ČF ale to je vše.
Reagovat
COMEON
jo ony radšej niečo rýchlejšieho :D
Reagovat
George_Renel
No a první větší překvapení je doma. Nasazená sedmička Vinci je out.
Reagovat
tommr
zas tak velký překvapení to ale není, protože Vinci v poslední době laboruje se zraněním kotníku kvůli kterýmu ani nejela do Prahy ...
Reagovat
Krisboy
No jestli obětovala Prahu aby se dala dokupy na Madrid, tak moc dobře neudělala.
Reagovat
smazaný uživatel
Roberta padla, super :) ještě by to chtělo aby padla Timea, Simona a Carla
Reagovat
COMEON
niekto kto chce Vinci, Simonu a Carlu out? :O :O
TOTO JE MOJ CLOVEK :D
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě aby vzali sebou domů Viki a Agu a jsem spokojený :))
Reagovat
COMEON
Agu beriem , lebo chcem aby Domi konečne uhrala nejaky poriadny vysledok ale Viki neprichádza do úvahy :D všetci sa už tešíme na zápas Vika vs. Petra :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vika né, Vika vs Petra to chceme!!!!!!!
Reagovat
Krisboy
Karlička dává Timee náskok, škoda, že to bookmakeři nezohledňují v live sázkách...
Reagovat
tommr
začala v Madridu ve velkým stylu a nepříjemnou domácí obranářku doslova smetla. Postupem do druhýho kola vyrovnala lonskej výsledek a za každou další výhru si už připíše plusový body do žebříčku. V příštím kole jí ale nečeká nic lehkýho (McHale) ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
naše elitní trio bude mít ve 2.kole těžké soupeřky (pokud naše holky postoupí. Petra Ostapenko/Vesnina která hraje životní tenis, Lucka Sam (sice Lucka s ní má skvělou bilanci a nedávnou ji porazila v Praze, tak žádná jistota to není) no a Kája McDonald. Navíc Lucka může mít v Osmifinále Carlu a Kája Mugu. Naše holky v Madridu nečeká nic lehkého
Reagovat
kada.tom
Nastěnka :))
a ještě by to chtělo, aby Danka vyřadila ježibabu
Reagovat
tommr
jj zatím to vypadá docela slibně ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
a kdyby padla i Karlička také bychom se nezlobili :)
Reagovat
kada.tom
naprostý souhlas :-)
Reagovat
Krisboy
Já ano, Karličku mám rád.
Reagovat
Krisboy
Zápas Karličky s Babos komentuje Navrátilová?
Reagovat
COMEON
joo
Reagovat
kada.tom
Krásně, bylo to v rychlém, byť tréninkovém tempu :-D
Jen tak dál :-)
Reagovat
freeteepek
Dnes Karolína předvedla opět parádní výkon. Hlavně ve druhém setu byla soupeřka naprosto bez šance. Tradičně výborný servis Kája podpořila kvalitním returnem ale především hrála hlavou a prakticky nekazila. Neustále se tlačila na síť a soupeřku drtila. Záznam tohoto zápasu by měli pouštět žákům v akademii jako dokonalou ukázku nátlakové hry. Bez přehánění:-)
Reagovat
Krisboy
Jj, na saku byla docela často. Krása, tak to má bejt. Zvlášť s její výškou a servisem.
Reagovat
lars
ja videl zahozeny 2. MB
Reagovat
freeteepek
Já viděl 2 nevyužitý mečboly. Navíc při podání soupeřky.
Reagovat
tommr
byl to od Karolíny velmi solidní výkon, ale moc bych to nepřecenoval, protože soupeřka byla relativně slabá. Jak na tom Karolína opravdu je poznáme až v příštím kole kdy bude hrát proti houževnatý McHaleový ... :)
Reagovat
freeteepek
Já bych to taky nepřeceňoval. Já jen říkám, že dnes to Karolíně sedlo a že hrála parádně. Opravdu pěkně se na to koukalo. Tajně doufám, že si tento herní styl jednou osvojí i Petra, která má pro útočnou hru ještě lepší dispozice, ale na síť chodí nedůrazně a dost tam kazí, jelikož těžko chápe, že míč není potřeba za každou cenu vždy zabít a chybí jí zkušenosti ze 4hry:-)
Reagovat
Krisboy
Výhra hladká jako mouka.
Reagovat
freeteepek
I ty básníku:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist