Češky v Soulu: Koukalová a Kristýna Plíšková ukončily série porážek

16. 9. 2014, 07:28
Aktuality 126
Povedený den mají za sebou české tenistky na turnaji v Soulu. Do druhého kola se probojovaly všechny tři: vedle Karolíny Plíškové postoupily i její sestra Kristýna a Klára Koukalová, které tak ukončily dlouhé čekání na výhru.
Klára Koukalová

Klára Koukalová prožila skvělý vstup do sezony, když si zahrála třikrát ve finále a jedno z nich proměnila dokonce v titul. Pak ale formu ztratila a v létě se jí nedařilo na amerických betonech. V úvodním kole vypadla na US Open, v New Havenu a Cincinnati. Dosud poslední výhru si připsala na začátku srpna v Montrealu, kde v prvním zápase zvítězila rovněž nad Kiki Bertensovou.

V dnešním duelu s dvaadvacetiletou Nizozemkou získala Koukalová bleskově první set, ale ve druhém si dvakrát prohrála servis a utkání si zkomplikovala. V úvodu třetí sady prohrávala dvaatřicetiletá česká tenistka 0-2, ale vzápětí prorazila soupeřce podání, což se jí povedlo i v sedmém gamu a nakonec se po více než dvou hodinách mohla radovat z vítězství.

O postup do čtvrtfinále, které si zahrála naposledy v červnu na trávě v Hertogenboschi, se utká s bývalou světovou desítkou Marií Kirilenkovou, kterou v osmi vzájemných duelech třikrát porazila. Ruska, která je po zranění až na 155. místě žebříčku WTA, dnes smetla Chorvatku Donnu Vekičovou.

Přes úvodní kolo se v Soulu dostaly také sestry Plíškovy, které do Jižní Koreje přiletěly jako čerstvé šampionky čtyřhry v Hongkongu. Karolína Plíšková tam navíc hrála singlové finále, a svou dobrou formu potvrdila i v dnešním utkání s Julií Gluškovou z Izraele, kterou smetla 6-1 6-2.

Krátce po ní slavila postup i Kristýna Plíšková, která do před dnešním utkáním prohrála osm zápasů v řadě. Černou sérii ukončila 97. hráčka světa v souboji se Stefanií Vögeleovou, kterou vyřadila ve dvou setech. Plíšková si proti Švýcarce dlouho držela své podání a první slabší chvíli si vybrala až v závěru druhého setu, kdy za stavu 5-3 nedokázala zápas ukončit. Dlouho ji to ale mrzet nemuselo: v tie-breaku nechala Vögeleovou od stavu 1-3 uhrát už jen jeden bod a zvítězila 6-3 7-6.

Příští soupeřkou Karolíny Plíškové bude Němka Anna-Lena Friedsamová, Kristýna se o čtvrtfinále utká s turnajovou šestkou Kaiou Kanepiovou.

Hladkou výhrou do turnaje vstoupila obhájkyně titulu Agnieszka Radwaňská. Nejvýše nasazená Polka porazila Slovinku Poloňu Hercogovou dvakrát 6-3, i když v úvodu utkání prohrávala 0-2. Ve druhém kole světovou pětku vyzve Jihoafričanka Chanelle Scheepersová.

Výsledky - Soul (tvrdý povrch, dotace 500.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Karolína Plíšková (2-ČR) - Glušková (Izr.) 6:1, 6:2
Koukalová (3-ČR) - Bertensová (Niz.) 6-0 4-6 6-4
Kristýna Plíšková (ČR) - Vögeleová (Švýc.) 6:3, 7:6 (7:4)
A. Radwaňská (1-Pol.) - Hercogová (Slovi.) 6-3 6-3
Kanepiová (6-Est.) - Kuličkovová (Rus.) 6-2 6-4
Gibbsová (USA) - Watsonová (8-Brit.) 7:5, 6:2
Koviničová (Č. Hora) - Schmiedlová (SR) 6:7 (7:9), 6:4, 7:6 (7:3)
Kirilenková (Rus.) - Vekičová (Chorv.) 3:6, 6:2, 6:4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

126
Přidat komentář
smazaný uživatel
Dnešek se opravdu vydařil. V Tokiu to zvládla Vika, s Soulu Klára, Karolína, Kristýna a Aga. Kanto byl docela dobře obsazený turnaj, ale teď teda po vypadnutí Sam a Sloane teda nevím :D Velmi reálnou šanci na titul z Kantonu má Alizé. Asi největší hrozbou by byla ve finále Monica Niculescu.. Doufám, že to nedopadne jako v Bastadu, kde to taky měla pěkné vyčistěné a přidá 2. letošní titul a 2. na tvrdém povrchu tentokrát z venku :)
Reagovat
dadaft
Sloane je celkem v pytli.
nechápu, proč se její hra tak hroutí.
jednu dobu vypadala na budoucí No.1.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě loňský Wimbledon a hlavně Australian Open byla její hra výborný. Taky to nechápu
Reagovat
VlS
Nemá v tom prsty Radek:-)
Reagovat
Fandina
Ale to by potom byla šance, že se vrátí, sice není známo s jakým výsledkem, ale vrátí se ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Hm..tak dnesni vysledky v Kantonu..luxus.
Reagovat
EllNino
Sloane, Sam, Bojana, Sorana, Zarina ...no teda :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, menší WTA turnaje... to už je skoro jistější si podat sportku.
Reagovat
Roger_Federer
Naopak..obrovske value, pravidekne se na to vykaslou, ovsem dneska extrem.
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě se tam dá vydělat na překvapeních, ale nějak systémově? Pokud člověk není insider, tak to neodhadne. Já to riskuju jen u hráček, které mají za sebou těžký program a soupeřka není úplně slabá, třeba dnešní případ Lisicki. Dal bych i proti Karolíně P., kdyby měla lepší soupeřku. Jinak to na těch WTA International beru fakt jako loterii, chlapi jsou v tomhle "spolehlivější".
Reagovat
Roger_Federer
nesouhlasim.
X let systematicky podavam rozehrane, kvalifikantky proti prumernym hrackam, nebo mlade, domaci hracky ktere chteji nahoru a chteji se ukazat..
Tyhle turnaje v Asii jsou kazdy rok plne prekvapeni, zajimavych hracek..napr. Kumkhum nikdo neznal, nez v AO vyradila v 1 kole Kvitovou..

Vcera jsem hral v kurzu 5,4 proti Vinci.., Dnes K.Zhang i L.Zhang, Gavrilovu v Tokijo hraji uz od zacatku kvalifikace....vse v luxusnich kurzech.
Ano uznavam, ze dnes se to poskladalo spickove.
Reagovat
lars
A jak jsi dopanul v Soulu ??
Reagovat
lars
oprava: dopadnul
Reagovat
Roger_Federer
Me se v Korei ty zapasy nelibily..nic jsem tam nehral.
Reagovat
Fanda67
zajímavej systém. Ale je pravda že většina lidí sází na favority tak mají sázkovky kurzy na slabší hráče nadhodnocené... Akorát musíš mít větší valuaci protože občas se to poskládá hodně špatně :)
Reagovat
Roger_Federer
Sazenim na favoryty v tenise se dlouhodobe nedaji vydelat penize od roku 2009..
Reagovat
Fanda67
Já myslím že sázením na favority snad nešlo vydělávat nikdy ... A kdo dává akovky tak ten je tuplem v háji... takže ti co dávají 10 zápasů za dvacku - to jsou oblíbenci sázkovek...
Reagovat
Roger_Federer
Sazenim na favoryty v tenise se dlouhodobe nedaji vydelat penize od roku 2009..
Reagovat
slacker
A co byl ten zlom v tom roce 2009?
Reagovat
Roger_Federer
Prichod internetoveho sazeni v Ceskych sazkovkach a nasledne utazeni kurzu na tenis..
Reagovat
lars
tak,ze jdes proti Age, Cornet, Kanepi, Lepchenko.... ??
Reagovat
Roger_Federer
nee..Sednes, jdes zapas od zapasu, podivas se na posledni zapasy, na povrch jak se na nem dane holce darilo v minulosti, prolitnes vzajemky..
Hrat dnes proti hrackam ktere jsi vyjmenoval urcite nema cenu, protoze ty jsou ted trosku jinde nez souperky v prvnim kole a urcite se uz nenechaji prekvapit, nadruhou stranu vzivote ty cinanky nevideli hrat, nevy vubec ck od nich cekat, ty kvalifikantky jsou rozehrane.., k nejakemu prekvapku muze opet dojit.
Reagovat
Roger_Federer
Tak Zhang K. prece jen prosla i do dalsiho kola, kurzy byly slusne.
Reagovat
EllNino
Gratulace Jaruš, bylo to drama, ale se šťastným koncem, konečně se zvedá a mohla by se vrátit na místa, kde byla před rozvodem, mononuklozou a všema těma patáliema ..:)
Reagovat
VlS
Jarmilka potěšila
Reagovat
kada.tom
Vika to hezky otáčí, je třeba dodat, že Kimiko má nějaký zdravotní potíže (zřejmě), ale Vika hraje od konce 1. setu parádně. Je hodně přesná a jde jí servis. To, že trochu přibrala je fakt, ale neřekl bych, že jí to nějak výrazně omezuje, po kurtu se pohybuje vcelku dobře :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu. Na druhou stranu, tenhle zápas toho zrovna moc neřekl. Kimiko hrála většinu 1. setu výborně a Vika se na začátku moc nedostávala do hry. Když se Vika začínala rozehrávat, tak už měla v 1. setu moc velkou ztrátu, takže to Kimiko dotáhla. No a ve 2. setu (když se měl lámat chleba) už Kimiko laborovala se zraněním... Věřím tomu, že by to Vika otočila i proti zdravé Kimiko, ale stoprocentně to říct nemůžu.

Jinak jsem s tím sice už počítal po losu, ale stejně mě hodně mrzí, že už ve 2. kole proti sobě budou hrát Vika a Ana... :(
Reagovat
kada.tom
Zkouškou bude zápas proti Ivanovic. Já Vice věřím a tak zkusím tipnout, že Vika zvítězí ve 2. setech :-)
Reagovat
blixa
Kdež, Anička ji vypráská i s batůžkem ;-)
Reagovat
dadaft
divácká kulisa na domácí hráčku slabá. ((
nějak to v Tokiu poslední dobou upadá - před pár lety bývaly dost plné tribuny.
Reagovat
smazaný uživatel
Monča Puig právě postoupila do 2. kola, když porazila Karin Knapp (čerstvou vítězku Taškentu) po setech 6:1, 4:6 a 6:2. Nerad bych to zakřiknul, ale myslím si, že by tam Monča mohla dojít celkem daleko. :)

Akorát s Vikou v Tokiu to zatím nevypadá dobře. :( Ale snad už se zvedá...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale bohužel, první set už Vika nezachránila... :(
Reagovat
blixa
Když sebou furt tahá ten batoh tak je to těžký. Měla si ho odložit v šatně ;-)
Reagovat
dadaft
v Asii asi budou dost těžké podmínky, když vidím jak leje z Kimiko nebo jak lelo z Polony, tak to je síla.
podcenit pitný režim bude konečná.
Reagovat
smazaný uživatel
Čekal jsem, kdy přijdeš. :D Až bude mít Vika jiné oblečení, tak to podle mě bude vypadat jinak. Tohle ji možná pro někoho trochu rozšiřuje... Nemyslím si, že by oproti loňské sezoně nějak výrazně přibrala.
Reagovat
blixa
Tak to myslíš špatně. Je to vidět v celé horní polovině těla i v obličeji. Takovejch 6-8 kilo bych hádal. Ona byla dřív hodně štíhlonká.
Reagovat
smazaný uživatel
To teda pochybuju, že přibrala 6-8 kilo... Je fakt, že v roce 2012 byla hubenější, ale už loni vypadala podobně jako teď.
Reagovat
blixa
Jak vypadala loni si moc nepamatuju, srovnávám s dobou kdy byla štíhlá.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, tak už je taky trochu dospělejší... :)
Reagovat
blixa
Jak to s tím souvisí ? Třeba sladká Karolajn, čím je dospělejší, tím je hubenější ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Caro se taky pořádně mučí v bušírně a trénuje na maraton. :) Ale jo, každý to má jinak. Třeba Anička byla dřív trochu buclatější (jak tady jednou hezky napsala Sonja :)), zatímco teď má postavičku topmodelky. :) Masha zase dřív byla taková dívenka a postupem času vyrostla a zesílila. Osobně se mi líbí, jak dospěla v ženu. :)
Reagovat
pepin
Tak Vika stejně vyhraje, ale to, že přibrala je zcela evidentní. Kdo chce tak to vidí a kdo ne tak je slepý.
Reagovat
smazaný uživatel
Přibrala jo, ale ne 6-8 kilo za poslední rok...
Reagovat
blixa
Ježiš, nebuď punťa, tak za dva no. Dyk je to jedno.
Reagovat
smazaný uživatel
To je podstatný rozdíl. :D
Reagovat
blixa
Dobrá. Příště jí požádám, aby se každý měsíc zvážila a váhu mi poslala, že se nemůžeme shodnout, jak rychle tloustne :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně by bohatě stačilo, kdybys přestal dokola psát o "batohu"... :D
Reagovat
blixa
O.K. Příště budu psát eufemisticky "batůžek" ;-) :D
Reagovat
A.R.R.
Chlapi vy jste "koňové" :-D Nasmál jsem se :-D
Reagovat
a.magerova
No těžko říct, jak moc je doupravená ta první fotka, ale každopádně i prsa má v neupravené fotce větší....

http://img.thesun.co.uk/aidemitlum/archive/01750/SNN2303AN-_1750663a.jpg
http://resources1.news.com.au/images/2013/01/17/1226555/519837-victoria-azarenka.jpg
Reagovat
dadaft
mně se teda nezdá, že by nějak dramaticky přibrala za poslední dva roky.
Reagovat
blixa
Ještě ty ho podporuj ! :D Tak si najdi fotky tak dva tři roky zpátky. Ona byla opravdu hodně štíhlá a má tu kliku, že jí neroste pupek nebo zadek ale oplácává se tak rovnoměrně, taky jsem si toho dlouho nevšímal ale teď mě to fakt už praštilo do očí.
Reagovat
dadaft
já ti fakt nevím.
tohle je fotka 2010 a nic superštíhlého tam fakt nevidím. ))))))
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b4/Azarenka_2010_US_Open.jpg
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, mně Azarenka vždy připadala trochu "almarovitě".
Reagovat
blixa
To je zase moc starý :D Tak 2011-12 ;-)
Reagovat
dadaft
jinými slovy je teď normální, dva roky byla štíhlá?
Reagovat
blixa
No ... :D Myslím že teď má poněkud větší baťůžek než měla v roce 2010 :D ale taky by se to tak dalo říct :D
Reagovat
dadaft
Kimiko to asi nedohraje, nebo špatně.
s tou kyčlí to nevypadá.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to možné. Kimiko má zdravotní problémy a Vika se rozehrála...
Reagovat
blixa
Divím se, že to Kimiko neskrečne, takhle si nechat prášit kožich :(
Reagovat
sosna
Našim holkám se dnes daří :-)
Ještě jsem tedy hodně zvědavá na Nicole V.
Reagovat
PH94
Na to se hrozně těším :)
Reagovat
tommr
i když i dneska to už s ní vypadalo bledě - nejdřív nedokázala dopodávat na zápas a pak v TB druhýho setu prohrávala už 1:3. Nakonec to ale ještě otočila a slaví tak první vítězství po sérii 8 porážek ...
Černá série Kristýny ale vlastně začala už ve Wimbledonu. Po zisku titulu v Nottinghamu se jí přestalo dařit a na následujících 10 turnajích uhrála jen 1 výhru v prvním kole kvalifikace v Istanbulu. Většinu těch zápasů přitom měla dobře rozehraných ...
Reagovat
Fredy
Velká gratulace k postupu .Jen tak dál ! Hodně štěstí ve 2. kole ! ! ! Kristýno pojď ! ! !
Reagovat
martinek37
Tak holky pěkně dneska. Jen tak dál. Karolína má teď fazónu, ale Kristýna a Klára to hodně potřebovaly.
Reagovat
historik
Kristýna to nakonec zvládla,otočila tiebreak z 1:3 a konečně vyhrála zápas. Potřebovala to jako sůl.
Reagovat
PH94
Konečne to Kiki zlomila! paráda :)
Reagovat
historik
tak toto už je opravdu tragédie. Jako nasazená jednička prohrát s nějakou Wang
:-(((
Reagovat
martinek37
Sam je marná. :(
Reagovat
dadaft
úplně marná. ((
Reagovat
smazaný uživatel
Není jediná kdo je marná letos.. Třeba taky taková Sloane.. :-(
Reagovat
VlS
Sam už asi dokáže prohrát i se svým Yorkshirem :-((
Reagovat
smazaný uživatel
bude podávat na vítězství. Sem zvědavej, jestli to dá, nebo to zase celé prohraje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nj, nedopodávala. Žádné překvapení.
Reagovat
slacker
No a proc prohraje zrovna to podani kterym ma zapas azpas vyhrat? :-))
Reagovat
blixa
No co, každý máme svého koníčka :D
Reagovat
Fandina
Pokud teď vyhraje TB, tak jí ten dnešní nedopodávaný game promineme. Týno ... pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
Neviděla jsem to, ale čísílka mě moc potěšila. Gratulka Kristýně!!!
Reagovat
slacker
FAndino .... zmiz zmiz zmiz
Reagovat
Fanda67
Nic jiného neumíš???????????????
Reagovat
slacker
umim, jses slepy?
Reagovat
blixa
Ale no ták ! To už není ani vtipný ! ;-)
Reagovat
slacker
Bojuj proti pojd, pak vymizi i zmiz :-)
Reagovat
blixa
Mě Fandina nevadí, spíš by mi tu chyběla, tak nějak sem patří ;-)
Reagovat
slacker
Tak myslim ze zmizelo uz dost toho co sem patri mnohem vice nez Fandina.
Reagovat
blixa
No, vezmi si to tak normálně, lidsky. 50+ anarchista BOJUJE svým "zmiz zmiz zmiz" proti 60+ dámě (důchodkyni), která píše "pojď pojď pojď" :D :D Nezdá se ti to trochu úchylné ? :D Nevím co kde zmizelo, ale jsem si jist, že jakou Fandinu jste si tu vychovali, takovou ji tady máte ;-)
Reagovat
Fandina
Díky ... pobavils ... důchodkyně atd.. Ale je to tak ... úsměv
Reagovat
Fanda67
Tož dnes můžeš jít do důchodu ve třiceti, pokud už máš vyděláno :)
Reagovat
Fandina
Myslíš třeba rentiery, kteří nemusí pracovat? Tak to ne. Já jsem v tom normálním, běžném, sice jsem využila možnost jít dřív než je věková hranice, ale jsem už stará páka a cítím se na dvacet ... úsměv
Reagovat
Fanda67
Já si občas tipuju kdo je za tím nickem schovanej ... A u tebe jsem se tedy pěkně seknul ... :)
Reagovat
Fandina
Tak to nejsi jediný. Někdo je přesvědčen, že tu píši z ústavu duševně chorých, jiní, že jsem naprogramovaný robot atd. ... úsměv
Reagovat
Fanda67
Pokud se chceš pobavit tak jsem tě tipoval na cca třicátnici na mateřské dovolené, možná samoživitelka, unavená ze života, která si svůj nick brání do roztrhání těla ... :)
Takhle se ale lecos vysvětluje - třeba to opravování překlepů to by dnešní třicátníci asi nedělali ...
Reagovat
Fandina
Ono je to spíš tak, že já odjakživa sleduji tenis. A taky ho někdy rekreačně hraji. Dřív často, dneska už míň, víc hraji golf. A když jsem před čtyřmi lety začala dělat z domova webové stránky, tak jsem najednou měla víc času a začala jsem tenis koukat v televizi, pak na streamech a pak jsem začala číst i webové servery. A nejvíc profláknutý je TP. A tím jsem tu začala psát. Je to moje hobby. Tenis. Letos jsem objela několik turnajů, v Ostravě, Prostějově, Praze několikrát a byla jsem na Wimbledonu. A na podzim ještě uvažuji o Linci, Vídni, Bratislavě a pořád ještě nevím jestli nevyrazím na FED Cup. Na DC také hodně chodím. Byla jsem i vloni v Bělehradě. A od návštěv tenisu je blízko i k tenisové diskusi ... úsměv
Reagovat
Fanda67
Tak já tenis sleduju povrchně už dlouho - už od dob Lendla , Navrátilové , Mandlíkové .... Intenzivněji ho sleduju cca 6 let, ale jsem spíš gaučovej typ, takže z domova. Ten wimbledon a zvlášť ty FC a DC ti docela závidím, atmosféra je tam vždycky super... Letos ale ty lístky asi budou vyprodané ne?
Pokud jde o ty diskuze - pokud jde o tenis tak v pohodě, ale dost často zabruslíš do témat typu zda byla dřív slepice nebo vejce a pokud je protivník stejně tvrdohlavý jako ty tak jsou z toho stovky příspěvků, nikdo vás nedokáže rozsoudit a ostatní šílí ... úsměv
Reagovat
Fandina
Diskuse o ničem mě také mrzí. Tak to budu muset opravu omezit, když říkáš. Ale jinak na FED snad ještě nějaké lístky jsou. Permanentky jsem tam našla určitě. Ještě se rozhodnu. Dole je odkaz. Jinak já sleduju tenis od dob Kodeše, přes Lendla, Navrátilovou, Mandlíkovou, Novotnou až po současnost. A ty poslední čtyři roky hodně, je to víc k dispozici a hlavně, mám na to víc času než dřív.

http://www.ticketportal.cz/performancesvg.aspx?idp=-2147483443
Reagovat
Fanda67
Kvůli mě to omezovat nemusíš, ale bylo by to fajn a většina by to uvítala. Akorát chudáček slacker by byl nešťasnej že nemá do koho rejt a musel by si najít jinou obeť ... úsměv
Reagovat
Fandina
Nechám si poradit. Jasně, že diskuse o ničem nikam nevedou. Dík za radu, alespoň tady na mě nebude leckdo vrčet ... úsměv.
Reagovat
Fanda67
Tak možná ty co vrčeli že píšeš budou teď vrčet že nepíšeš a že ani ta Fandina už není co bývalo úsměv
ještě z jiného soudku - doufám že Plíščata a Klárka budou mít zítra stejně úspěšný den jako dnes ... a samozřejmě Lucka Š. té bych to přál nejvíc
Reagovat
Fandina
Vrčení do mě mě nebaví, znám lepší zábavu ... úsměv

A mezitím Nicol vyhrála, hezky se mi na to dívalo. A uvidíme, jak bude pokračovat. Dneska to byl od ní úspěšný základ.

A držím palce Klárce, má tam Makiri, nebude to snadné. A samozřejmě Plíšky a o Lucce ani nemluvě. Už se těším, že se na ně kouknu a mooooooooooooc držím palce, aby uspěly.
Reagovat
slacker
No ja klidne muzu ze dne na den zmizet z TP ale dlouhe motanice s Fandinou budes cist cas od casu dal. Takze preji brzke sundani bryli.

PS: Pokud ti vadi obecne ryti, proc teda ted ryjes do me?
Reagovat
Fanda67
já jsem jen chtěl vědět zda čteš diskuzi pozorně a nechtěl jsem se tě přát přímo úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Pokud by to byla pravda ( moc tomu ovsem neverim), ty si vekem 50 nad, pak gratuluji ze si vzvladla v tak pozdnim veku programovani a tvorbu Web.stranek, ale potom uz vubec nedokazi pochopopit tvoje vystupovani a chovani na tomto foru.
Reagovat
Roger_Federer
A nepises?
Reagovat
Fandina
Ty ano?
Reagovat
slacker
Ne nezda se mi vubec uchylne kolovratkove pojd reagovat kolovratkovym zmiz
Reagovat
VlS
Akorát že dneska je zde reakce bez akce, 3x pojď chybí
Reagovat
Fandina
ne, psala jsem tam někde třikrát pojď. Kristýna nedopodávala na zápas a pak hrála TB. A chtělo to opravdu, aby to už dotahla.
Reagovat
Fandina
opravdu to bylo zdůraznění, jako že na to má a měla by už taky vyhrávat asoň podobně jako Kája.
Reagovat
slacker
Zmylil ses. jeste nikdy jsem nenapsal zmiz zmiz zmiz na pripevek bez pojd pojd pojd
Reagovat
Fandina
slacker ... jenže on je problém v tom, že ty reaguješ na druhého a tím jsi směšný, ale je to tvůj problém, dělej si co chceš
Reagovat
slacker
Zacinas mlit zase sva obvykla myslenkova lejna. Reagovani na to co pisou druzi neni trapne.
PS: neslibila jsi uz po ticice nekomu ze nebudes uz na me a ostatni reagovat?
Reagovat
Fandina
Ano slíbila, že nebudu reagovat na provokace druhých, ale rozumný rozhovor je něco jiného a já mám dojem, že se bavíš rozumně.
Reagovat
Fandina
Pokud odpovídáš zmiz zmiz zmiz za pojď pojď pojď jako kolovrátek, tak to nemá vůbec žádný smysl. Pokud tím dáváš najevo, že mám zmiznout, tak to také smysl nemá, protože jen kvůli tomu, že to tam píšeš nikdo nezmizne, protože je mu jedno, co píšeš ty.
Reagovat
blixa
:D :D Nu což, každý máme svojí obsesi ;-)
Reagovat
Fandina
tak nějak ... úsměv
Reagovat
Fandina
Nech ho být. Naivní představa, že někdo zmizne jen kvůli tomu, že mu to někdo bude neustále opakovat. Je x jiných důvodů, proč se tu píše a proč ne. Tohle je jeho problém.
Reagovat
blixa
Já mu nic nedělám. Já ho mám docela rád. Ale nemusí ze sebe dělat zbytečně troubu :D, i když samozřejmě, proti gustu ... ;-)
Reagovat
Fandina
Mně také nevadí, to jeho zmiz ano, ale co s tím naděláš ... úsměv
Reagovat
VlS
protože jí to připadá jako dobrej nápad, jak show zdramatizovat.
Reagovat
smazaný uživatel
nakonec vyhrála v tiebreaku. Gratulace k prolomení černé série .-)
Reagovat
Fredy
Gratuluju k postupu. Hodně štěstí ve 2. kole. Kájo pojď ! ! !
Reagovat
tommr
jsem rád, že to Karolína zvládla. Soupeřka jí to ale strašně ulehčila ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas jsem neviděl, protože se mi nechtělo vstávat v pět hodin. Donně se od toho titulu v Kuala Lumpuru opravdu vůbec nedaří (na žádném z 12 turnajů nevyhrála dva zápasy za sebou). :( Tak snad se povede sehnat nějakého dobrého trenéra... Ale říkám si, že Makiri aspoň uhraje nějaké body, které ona potřebuje jako sůl (v žebříčku Race není ani v Top 200). Navíc by Donnu v případě vítězství čekala ve 2. kole Klára, se kterou letos už třikrát prohrála. Takže to možná není až taková škoda. :D

BTW: V článku se píše, že "Ruska, která je po zranění až na 155. místě žebříčku WTA, dnes smetla Chorvatku Donnu Vekičovou." No jestli je výhra 6:4 ve 3. setu smetení, tak už teda nevím... :D
Reagovat
slacker
kazda vyhra je "smeteni" :-)) .. to je takovy newspeak
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, je to teďka nějaká móda... :D
Reagovat
slacker
Slovo pochazi z bajneho zapasu s kostaty na strese mrakodrapu. Vitez byl ten ktery druheho smetl ze strechy
Reagovat
vendulkabendulka
Obe Plisky maji prvni set, tak ted hlavne aby se neco nepotento.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist