Češky ve Wimbledonu válí. Ve druhém kole jsou Kvitová, Šafářová, Záhlavová-Strýcová i debutantka Smitková

23. 6. 2014, 14:37
Aktuality 150
České tenistky odstartovaly letošní Wimbledon tím nejlepším možným způsobem. Do druhého kola slavného turnaje v All England Clubu dnes postoupily Petra Kvitová, Lucie Šafářová, Barbora Záhlavová-Strýcová i debutantka Tereza Smitková, všechny navíc bez ztráty setu. Neuspěla jen Andrea Hlaváčková, jež prohrála s krajankou Kvitovou.
Petra Kvitová

Hladkým vítězstvím vstoupila do letošního ročníku Wimbledonu česká jednička Petra Kvitová, které los pro první kolo přidělil krajanku Andreu Hlaváčkovou. Nad stavem vítězky turnaje z roku 2011 se však těsně před Wimbledonem hodně diskutovalo, česká jednička totiž minulý týden nenastoupila kvůli svalovým problémům ke čtvrtfinálovému zápasu na travnatém turnaji v Eastbourne.

V dnešním zápase sice Kvitová nastoupila se zpevněným stehnem, žádné bolesti na ní ale patrné nebyly. V utkání se prezentovala jako již tradičně agresivním pojetím hry, za hodinu a 17 minut si ani jednou neprohrála vlastní podání - odvrátila všechny tři šance, které si Hlaváčková vytvořila. Kvitová v utkání nastřílela celkem 29 vítězných míčů a udělala 'jen' 20 nevynucených chyb, statistika Hlaváčkové je 14 vítězných míčů a 10 nevynucených chyb. Kvitová o tři roky starší soupeřku tlačila tvrdými údery, kterým však Hlaváčková příliš nestíhala. Česká jednička vyhrála jasně za hodinu a 17 minut hry poměrem 6-3 6-0 a postoupila do druhého kola, v němž ji čeká Němka Mona Barthelová.

"Andrea hrála dobře, byl to náš druhý společný zápas a pro mě není nikdy lehké hrát proti Češce. Čekala jsem, že to bude těžký zápas, ale teď jsem šťastná, že jsem vyhrála a jdu do dalšího kola," řekla po utkání Kvitová. "Cítím se lépe, což je super, jsem moc ráda, že je to všechno lepší. Musela jsem sice odstoupit z Eastbourne, ale cílem byl Wimbledon."

Třiadvacátá nasazená Lucie Šafářová se na postup do druhého kola v All England Clubu nadřela. Její soupeřkou byla Němka Julie Goergesová, která je sice momentálně v žebříčku WTA až na 101. příčce, v minulosti však už byla i 25. na světě. Mírně ku prospěch tenistky z Německa hovořila před dnešním utkáním i vzájemná bilance obou hráček, jež byla před zápasem 2-1 pro Němku.

Šafářová hned v první hře vzala soupeřce podání a vytvořila si tak malý náskok, v šesté hře však sama o servis přišla a Němka srovnala. I další hry nabídly několik brejkových šancí, ale žádná z tenistek je neodkázala využít. O vítězce první sady tedy rozhodoval až tie-break, který poměrem 7-3 vyhrála Šafářová.

První tři hry druhé sady byly znovu ve znamení prohraných podání. Z této situace vzešla lépe Goergesová, jež si vytvořila vedení 3-1, poté i 4-2 - v osmé hře ji ale Češka brejkla a od té doby si hráčky podání střežily. O vítězce musela znovu rozhodovat až zkrácená hra, kterou stejným poměrem jako v úvodním dějství vyhrála Šafářová, která tak za hodinu a 38 minut hry zvítězila dvakrát 7-6 a postoupila do druhého kola.

Do druhého kola postoupila i Barbora Záhlavová Strýcová. Zatímco před rokem se tehdejší kvalifikantka musela ve Wimbledonu na postup do druhého kola v souboji se Slovenkou Rybárikovou nadřít, Rusce Alle Kudrjavcevové dnes odskočila už ve čtvrté hře a díky dalším dvěma brejkům vyhrála Záhlavová-Strýcová úvodní set pohodlně 6-2. Na začátku další sady pak Ruska mohla jít do vedení, plzeňská rodačka si ale podání udržela, od stavu 2-2 získala čtyři hry v řadě a za 71 minut postoupila podobně jako na Australian Open do druhého kola.

"Jsem ráda, že jsem to zvládla. Na trávě se cítím dobře, je to můj povrch," řekla finalistka nedávného turnaje na trávě v Birminghamu deníku Sport. Celou sezonu přitom hraje s bolavou achilovkou. "Bolest je pořád stejná. Na zápasy si ale beru prášky. Snažím se nad tím nepřemýšlet a bojovat," dodala plzeňská rodačka. V dalším kole ji čeká další ruská soupeřka Jelena Vesninová, která podobně přesvědčivě porazia Patricii Mayrovou-Achleitnerovou z Rakouska.

Devatenáctiletá Tereza Smitková, která ve Wimbledonu uspěla v kvalifikaci, dnes nastoupila k prvnímu grandslamovému utkání v seniorské kariéře, ještě v roce 2011 startovala v All England Clubu jako juniorka. Při svém debutu v hlavní soutěži si Smitková připsala i svou první výhru! Česká hráčka porazila v prvním kole Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu dvakrát 6-3. Vítězka čtyř titulů ve dvouhře na okruhu ITF, které patří 174. místo ve světovém žebříčku, si tak na slavném turnaji zahraje druhé kolo.

Výsledky - Wimbledon - ženy (tráva, dotace 25 milionů liber):
Dvouhra - 1. kolo:
Záhlavová-Strýcová (ČR) - Kudrjavcevová (Rus.) 6:2, 6:2
Šafářová (23-ČR) - Görgesová (Něm.) 7:6 (7:3), 7:6 (7:3)
Vesninová (32-Rus.) - Mayrová-Achleitnerová (Rak.) 6:0, 6:4
Wickmayerová (Belg.) - Stosurová (17-Austr.) 6:3, 6:4
Doiová (Jap.) - Svitolinová (Ukr.) 6:4, 6:1
Azarenková (8-Běl.) - Lučičová-Baroniová (Chorv.) 6:3, 7:5
Kirilenková (Rus.) - Stephensová (18-USA) 6:2, 7:6 (8:6)
Makarovová (22-Rus.) - Dateová-Krummová (Jap.) 3:6, 6:4, 7:5
Hercogová (Slovin.) - Ormaecheaová (Arg.) 6:4, 6:4
Konjuhová (Chorv.) - Erakovicová (N. Zél.) 6:3, 4:6, 6:0
Pcheng Šuaj (Čína) - Konta (Brit.) 6:4, 3:6, 6:4
Davisová (USA) - Klejbanovová (Rus.) 6:1, 6:2
Jovanovská (Srb.) - Larssonová (Švéd.) 7:6 (7:2), 6:0
Meusburgerová (Rak.) - Kingová (USA) 7:5, 6:3
Li Na (2-Čína) - Kaniaová (Pol.) 7:5, 6:2
V. Williamsová (30-USA) - Torróová (Šp.) 6:4, 4:6, 6:2
Naraová (Jap.) - Friedsamová (Něm.) 6:4, 6:4
Pennettaová (12-It.) - Čepelová (SR) 6:2, 6:3
Smitková (ČR) - Hsieh Su-Wei (Tchaj-wan) 6:3, 6:3
Barthelová (Něm.) - Oprandiová (Švýc.) 7:5, 6:0
Gajdošová (Austr.) - Vögeleová (Švýc.) 6:3, 7:6 (8:6)
Broadyová (Brit.) - Babosová (Maď.) 2:6, 7:6 (9:7), 6:0
Kvitová (6-ČR) - Hlaváčková (ČR) 6:3, 6:0
Van Uytvancková (Belg.) - Niculescuová (Rum.) 7:5, 6:3
Dellacquaová (Austr.) - Kontaveitová (Est.) 3:6, 7:6 (7:4), 6:3
Cibulková (10-SR) - Wozniaková (Kan.) 6:1, 6:2
Vandewegheová (USA) - Muguruzaová (Šp.) 6:3, 3:6, 7:5
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Petr Pokorný

Komentáře

150
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zajímavý blog Tomáše Borovce o Tereze Smitkové...
http://tn.nova.cz/sport/blogy/tomas-boroveckdo-ze-tereza-wimbledonska-premiera-bez-respektu.html
Reagovat
Fandina
Díky za ten článek. Moc se mi líbil. Já Terce hodně věřím od loňského Sparta Prague Open a i na tom letošním jsem z ní byla nadšená. Líbí se mi, jak se dobře pohybuje a podle mě hraje hlavnou a to ostatní má tenisově čím dál lepší. A teď jsem byla na kurtu ve Wimbledonu, když vyhrála a byla hodně jednoznačná a hrála super!!! Jsem z ní nadšená a moc jí přeji, aby pokračovala v dosavadních výsledcích a hře. Jen tak dál. Terko ... pojď pojď pojď
Reagovat
dadaft
musím říct, že dnes bych si víc vybral na netelevizních kurtech, než na těch, odkud signál je.
Reagovat
Cico93
Včera na centr curtu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Kiki Mladenovic a Zlatko (fyzioterapeut Aničky) se s ním fotili... :D
https://twitter.com/KikiMladenovic/status/481155616879411200
Reagovat
Cico93
noo čo ženy majú rady čierných veľkých mužoch s veľkými ....:)
Reagovat
Frick
http://instagram.com/p/pmCi9qye_p/
Reagovat
Cico93
too je obor tvl
Reagovat
smazaný uživatel
Úžasná tenisová hra, zkuste:

http://s4.tennis duel.com/r3238 (psáno bez mezery) :))
Reagovat
smazaný uživatel
Nooo, já ji hrál. A je to podle mého blbost na n-tou.
Reagovat
aligo
Naprostý souhlas
Reagovat
Michaelus
S těmi copy vypadá Petra vážně moc pěkně :) :D
https://twitter.com/WilsonTennis/status/481186709057441792/photo/1
Reagovat
misa
Peťa je moc hezká.
Reagovat
Frick
Akceptuju jedno vypadnutí (Kristýna), u jiných by mne to zklamalo...
Reagovat
Frick
Může mi někdo říct, japato sázkovky vypisovaly na Cibuli velmi vysoké kurzy až kolem 1,60? Mi přijde, jak kdyby so bookies spletli s Wozniakovou s jednou nositelkou podobného jména :-)

Každopádně to ale nahnalo strach. Ta Van Uytvancková asi problémy dělat nebude, takže, pokud dá Polonu, se asi Lucka skutečně utká s Domčou. A asi to bude o dost složitější, než jsem si myslel. Ale nepředbíhejme. Polona bude zajisté taky obtížná.
Reagovat
rod_laver
Právě jsem se vrátil z prvního hracího dne plného dojmů:

Thiem - psychika je ještě slabší, nicméně věřím, že jednou bude světovou jedničkou, potenciál má oproti vrstevníkům větší.

Stachovsky - po zápase jsem mu byl říct, že mu nikdy nezapomenu, jak loni porazil Rogera (bylo na něm s Berloqem tak 30 lidí), docela jsem ho rozesmál. Dle mě s ním bude mít Ernie problémy, spíš bych i tipoval Stachovského.

Gulbis - jak pravil známý, co scénu moc nesleduje a viděl ho poprvé - opravdu zvláštní člověk :)) od prvního gemu problémy, napomínal diváky, ať nemluví atd..

Nole - přišlo mi, že 3. set natáhl naschvál, aby se trošku rozehrál.

Nando - katastrofa...bohužel

Cibulková - jediný ženský zápas, který jsem sledoval a který neplánovaně přesunuli na centr. Hraje velmi dobře, bohužel jsem si celou dobu myslel, že hraje s Wozniacki, což mi moc na 1. kolo nesedělo :)

Štěpce jsem bohužel nestihl, snad se postaral o dobrou show, na trávě mu to jde..

Počasí až na závěr velmi vyšlo, atmosféra super, nedá se porovnávat s Masters turnaji a TM. Na čt a pá předávám štafetu Giginovi, snad mu bude chcát.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za info.
Reagovat
smazaný uživatel
wow...;)
Ten Stach dobry;)
Reagovat
smazaný uživatel
dobře napsané , dik za info
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za postřehy, Sergij, ač se nezdá je sympaťák ze zajímavou hrou, že jo? :) Aspoň mně tak přišel loni v Bratislavě.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten chlap se mel narodit tak 10let drive...;/
aspon...
Reagovat
smazaný uživatel
To jo no. Ještě se mohl narodit dřív Sijsling a Brown a kdoví, kolik GS by vyhrál Sampras, že jo? :) Ale zas je dobře, že takové "fosilie" se objevují v dnešní době, aby i moje generace viděla, jaká hra dřív byla účinná. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To mas pravdu;)
Takze jen houst;)
A hlavne si prat, aby ti 'blazni" sli jak nejdal na trave;)
Reagovat
rod_laver
velký sympaťák (po zápase s Rogerem mi tak nepřipadal :D), překvapil mě, dobré chování při hře + Berloq byl s prohrou smířený. Jsem velmi zvědavý na zápas s Gulbisem, asi na něho dám nějaké drobné.
Reagovat
misa
s Petrou po utkání.

http://sport.idnes.cz/petra-kvitova-po-1-kole-wimbledonu-dre-/tenis.aspx?c=A140623_223720_tenis_ald

Noha je prý celkem v pohodě, takže naděje na druhý týden žije dál :-)
Reagovat
PetaM
No, zatím dobrý :) Věřím, že se ta noha nezhorší a bude se pomalinku zlepšovat, ať to v tom finále tolik nebolí. :D :D

Jinak je super, že nebere prášky, to je vždycky zlé znamení, takhle se s tím dá hodně co dělat ... No, uvidíme proti Moně, hlavně nemít křečovitou ruku a půjde to samo :D
Reagovat
Frick
http://instagram.com/p/pmCi9qye_p/
Reagovat
Fandina
holky. Super a mám radost. Fandila jsem vám přímo na kurtu a byly jste všechny super. Mám radost z Terky a všech a samozřejmě z Petry, byla skvělá. Andrejka škoda, mohla chytit také někoho lepšího. Tak super a pokračujete. Držím palce ... pojď pojď pojď
Reagovat
misa
hlavně pořádně fandi Petře K. a Lucce Š. Pojď pojď pojď.
Reagovat
Fandina
Pojď na ně křičí kde kdo.
Reagovat
tommr
lepší to snad ani bejt nemohlo. Radost trochu kalí jen vyřazení Andrey, ale to bylo dopředu dáno krutým losem ...
Nejvíc mě dneska potěšil vydřenej postup Lucky nad nebezpečnou Goergesovou a skvělej debut Terky Smitkový ... :)
Zítra už podobnou úspěšnost čekat nemůžem: Petra Cetkovská a Klára Koukalová sice budou mírný favoritky, ale sestry Plíškovy nejspíš narazí ...
Reagovat
slacker
Ty jsem marnej :-))) "Radost trochu kalí jen"
Reagovat
smazaný uživatel
kruty los, pliskovy narazi, radost kali...kolik negativnich slov v te maximalni spokojenosti :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si dej tommra do ignor listu, jaks psala. Nebo se tak rada tryznis?
Reagovat
smazaný uživatel
Je to masochistka, nebo matka tereza... si ted vyber;)
ale hlavne si dej bacha, chce nam namluvit, ze je pravitko...;)
Reagovat
smazaný uživatel
No, videla bych to na masochistickou Matku Terezu....

Ja ho chtela dat do sveho ignore listu nekde v hlave, ale proste jsem jak Pavlovuv pes, nejde nereagovat...

Nicmene i ja bych si rada ten Wimbledon uzila a vyhlasuju tommro-anajmovske primeri, takze ja nebudu pokud mozno reagovat vubec (nemuzu zarucit na 100%) a on by se mohl pokusit byt mene extremni ve svych predpovedich a hodnocenich ;).

Toz co vy na to? :)
Reagovat
smazaný uživatel
To se zeptej tommra. Ty jsi po nem zbytecne zacala vyjizdet pri kazdem jeho prispevku (ktere kolikrat nebyly nijak ani priserne pesimisticke). Jestli jsi na nej alergicka, coz tak vypada, tak si ho proste dej do ignore. Myslim, ze i on by to uvital a ja treba take...
Reagovat
slacker
Freedom, davani do ignore je takova plana knizeci rada. Ignore ti odstrani i prispevky lidi ktere v ignoru nemas a nechces mit
Reagovat
smazaný uživatel
to jsem psal ja. Souhlasim s tebou. Nicmene anajma tady psala, ze si ho do ignoru da. No ale to jenom porad "demonstrativni ignorovani".
Reagovat
smazaný uživatel
Filtr bych tedy doporucoval take...a ne jako stricte ignore,,,
ale zdravotne urcite, abys prispivatel nezcvokatel...
...ale pochopitelne nejlepsi reseni je detox, ktery si sam naordinujes...tohle tu celkem i plus minus nejak fungovalo...a udrzovalo nektere lidi aspon v nejakem zdravem odstupu...
Ovsem, kde jsou casy detoxu...
Nektere bych tam poslal urcite....mentalne jsou uz davno v te nasi cvokarne...;) ale tohle si musi rozhodnout kazdej tak nejak za sebe...to je jas...a kdyz toho nejses schopen...zdravotni aktivace filtru urcite uzitecna vec...
Reagovat
smazaný uživatel
toz zase ze me nedelejte cvoka, reaguju vzdy kdyz nesouhlasim, ale to tu delate snad vsichni ne? Jestli spis neni problem, ze jako zenska vam do toho kecam :P.
Pro me se zase cvok tommr, protoze jeho uvazovani je pro me naprosto extremni zalezitost.
A taky nereaguju uplne pokazdy, kdyz on neco napise a kolikrat jsem s nim i v necem souhlasila, nejsem alergicka na tommra, ale na jeho obcas dost extremni a jen jeho totalnim pesimismem podlozeny nazory. Kolikrat jsme se i v necem shodovali, treba ohledne sazky montyho na Zarinu apod. ;)
Ignorovat ho chci, to mi verte, ale zajimaji me i nazory jinych na jeho nazory. Navic je to moje dobra vule, ze to chci behem tenisoveho svatku trochu zklidnit ;).
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jestli to chces zklidnit, tak se proste zklidni a neutoc na nej a bude to v pohode. Jinej problem nebyl, protoze ty jsi vzdycky reagovala jako prvni na nej, ne on na tebe...
A pokud on je teda pro tebe cvok kvuli tomu, ze je pesimista, tak potom tvoji logikou jsi pro me cvok ty, kvuli tomu, ze jsi extremni citlivka. Tak jen abys byla v obraze...
Reagovat
smazaný uživatel
hele, ja si muzu reagovat na koho chci, kdyz s nim nesouhlasim. To tu prece delate vsichni, ne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano delame, reagujeme na nej aby jsme s tim dotycnym mohli diskutovat ale neutocime na nej jako ty. Tak se zklidni a bude to dobre...
Reagovat
smazaný uživatel
No jo a on neutoci a ty urazky jeho???
Reagovat
smazaný uživatel
Co jsem videl, tak te poslal nekam az po tom, co jsi na nej ´milionkrat zautocila´. Proste ho ber s rezervou a nadhledem. Ja mam taky obcas vyhrady ktomu co pise (napriklad slovo ostuda po prohre Petry s thajkou na AO pro me bylo prehnane), ale nejak zvlast to tak neberu, protoze uz ho tady tak nejak bereme. Pro me treba TP bez tommra by bylo trochu ochuzene o ten jeho pesimismus. Jak rikam, taky snim obcas nesouhlasim ale kdyztak mu to napisu normalne, aby se otom dalo diskutovat. Ale nenapisu to tim tvym stylem, ze je nemoznej...

Tak nejak to ber z moji strany jak ja ty tvoje prispevky vuci tommrovi vidim...
Reagovat
smazaný uživatel
ja vim, ja to zkousela leta si zvyknout, to mi ver, znam ho jeste z idnes, kdy jeste nebyl na TP a tam to s nim slo....ale jeho nazory jsou cim dal tim pesmistictejsi a dokonce uz je i urazi a me to proste neda a musim reagovat, protoze to opravdu prehani a mam potrebu je hajit.
Takze jsem se rozhodla, ze to uz nlepsi nebude ani se mnou a ani s nim, takze radsi odsud odejdu ;).
Reagovat
Roger_Federer
trochu to vsecko nafukujete a Tommra demonizujes, borec ma casto pravdu a ze nechcete cist kritiku, neznamena, ze kni neni duvod.
Reagovat
Roger_Federer
Jej..sory Anajma...;)
Reagovat
smazaný uživatel
slacker
Reagovat
smazaný uživatel
Ja vim, ty ktere jsou ve stejnem vlaknu. Ale treba na diskuse, kdy ´diskutujete´s Fandinou staci mit jednoho z vas v ignore :-D Neee, aspon jste byli tak laskavy a zaspamovali pouze jeden clanek, kde ani nikdo nepsal...
Reagovat
slacker
Pomohli by 2 veci. Ignore udelat strikne jen na prispevky uzivatele (nebo dat moznost nastavit jaky zpusob ignoru ti vyhovuje vic). Nebo impletovat moznost zabaleni celeho vlakna. Kliknes na (+/-) u prispevku a zabali/rozbali se ti cely podvlakno
Reagovat
smazaný uživatel
spis, co na to tommr...;)
ale myslim, ze chces po nem neco ve stylu, jak bys chtela po rybe, aby skakala jako klokan;) virtualne nekoho predelavat je magorina, aspon z meho pohledu...takze si myslim, ze se ani odpovedi nedockas, a jestli...tak si ji asi dokazi predstavit...
pokud nekdo opravdu narusuje nejake zasady, atd. je tu od toho admin. celkem jednoduche...
Reagovat
smazaný uživatel
anajmo,

jake primeri? Jedina vyjizdis ty.
Vsichni(nebo vetsina) vime jaky tommr je. Obcas si z neho udleame legraci. Viz "kali radost". Ty ale do nej sijes porad a treba i uplne v jine debate o neceme jinem.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslis se, hodne lidi mi soukrome pise, jak mu vadi uplne stejne jako mne, jen nemaji takovou odvahu reagovat. Klidne bych i jmenovala, ale nebylo by to vuci nim fer.

Myslim to s nim fakt dobre, s takovym pohledem na svet je podle me tezke zit, ale dobre, jen at ma pesimisticky pohled na svet, ale neurazi Petru a dalsi nase tenistky.

A mimojine mi prijde, ze tu pacifikujete me a Fandinu, trochu to zavani, ze zensky vam tady do toho nemaji co kecat, ze jedine vy chlapi vite vsechno nejlip a mate pravo si rikat co chcete vy.

A koukam, ze moje snaha o nejake primeri spis vyvolava opacne reakce a uz se tu o anajme spamuje ;).

Tommr samozrejme nenapise nic, to je mi jasne.... Pro dobrotu na zebrotu ;).
Reagovat
smazaný uživatel
ja jedina vyjizdim??? A co tommrovi reakce na me? ty ti prijdou v poradku?
bohuzel jsem je hned zapomnela, ale moc hezky nebyly a hledat je nebudu....
Reagovat
smazaný uživatel
ale on reaguje AZ na tebe. A mi je to celkem putna. Na tommra jsem si zvykl, zvyknu si i na tvoje "napravovaci" komentare. I kdyz jsou pro me radove horsi nez obycejny tommruv pesimismus.
To jenom at vis, jak se na to divam. Tim je to pro me uzavrene.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas se vsim cos napsal. Takze jsme dva, coz jiste anajma z mych komentaru uz pochopila. Taky si na to zvyknu...
Reagovat
J.M.
Taky to vidím podobně.

On i hodný pes, který ani neštěká, občas vyjede, když ho někdo vytrvale dráždí. A to je případ těch několika tommrových reakcí.

Zato to, co bylo napsáno výše o těch ženských versus chlapech, to je nesmysl. Většina ženských je v pohodě, jak je i tady vidět, pohlaví s tím memá co dělat. Pokud něco vyvolává nelibost, tak především agresivní hloupost (to je obecně smrtící kombinace, když se k hlouposti přidá povýšenost, tak to je game over). Kdyby se tak chovali chlapi, vzbudí stejné reakce.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle je uplne mimo. Fandinu tady ´pacifikuji´i zenske pohlavi, takze jestli jsi nebo nejsi zenska nema absolutne zadny vliv. Navic, takhle virtualne si muzes hrat na zenskou a byt 16lety klucina.

Kdyby tady kazdy psal vsechno, co komu na nekom vadi, tak se tady pomalu neda ani diskutovat. Kazdy tady ma svoje oblibene spoludiskutery a ty, kteri mu zrovna nevoni. Ale to neznamena, po kazdym jeho prispevku (jak rikam nahore, podleme od tebe dost precitlivele) na nej utocit, vytykat mu to, co ti tobe na nem vadi atd. ... Pak ztoho vznikne takovej spam jako pri tom nasem TP rekordu (ten zacatek). Tam jsi na tommra reagovala pri kazdym jeho prispevku, ktere byly i dost realisticke, ne jen pesimisticke. Ale stimto uz se tady potykavaji uzivatele delsi dobu a nejen od tebe...
Reagovat
smazaný uživatel
me proste vadi, jak nepravem shazuje Petru a dalsi tenistky, fakt uz to prehani a ja mam proste potrebu ji branit a ukazat mu, ze to proste prehani....nebudu vam to porad dokola vysvetlovat, proc to delam...

Ale vite co, Petra a dalsi budou mit uspechy nezavisle na jeho nazoru. Takze ja to proste budu natolik ignorovat, ze sem prestanu chodit, kdyz vam tady tak vadim ;). Ja dokazu mit radost z tenisu i bez tohodle fora ;).
Reagovat
smazaný uživatel
Nikomu tady nevadi. Pouze tvoje nejake reakce na tommra jsou ´prehnane´nebo ´precitlivele´, stejne jako obcas jeho reakce jsou ´prehnane´. Uprime ale Vam vadi kazda kritika na Petru, ikdyz si ji obcas zaslouzi (jako svetova hracka c.6). Tommr tady zadne hracce nenadava, akorat obcas napise treba to slovo ostuda, coz je leckdy prehnane. Ale kritika hracky, od ktere se na jeji postaveni v zebricku ty nejake vetsi uspechy uz cekaji pokud je zaslouzena (neberu kritiku nejakych trollu), neni shazovani. Proto mi obcas vuci Petre a tommrovi prijdete (nejen ty) precitliveli. Ale dost, mam jine veci na praci nez se tady bavit o tomto tematu. Nikdo te nevyhazuje, takze to tak neber. Jen jsme ti s janekdou na to napsali svuj nazor... Jestli se zklidnis vuci tommrovi jaks psala tak to bude cajk, jestli ne, tak si tady holt na to budeme muset zvyknout. Po tech hadkach, ktere tady obcas stejne probihaji to je vcelku jedno...
Reagovat
Jan
Počkejte, až začne psát: smutek kalí jen ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě narazí Klára...Kájina to dá, obézní Knapp nemá šanci to uběhat.
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas Petry s Andrejkou musel být pro diváky na Wimblu velice záživný!
Reagovat
smazaný uživatel
Z toho co jsem viděl tak Petra se dost vyhazovala z forhendu, víc jak je zdrávo a jinak slušný servis. Hlaváčková na to, jak je úspěšnou deblistkou dost chybovala na síti.
Ale moc záživné mi to nepřišlo. Na druhou stranu, dnes těch záživných zápasů příliš k vidění nebylo, teda já jsem neměl možnost sledovat ani jeden takový zápas.

Mrzí mě, že jsem neviděl zápas Coco-Garbine, i když ten zřejmě nebyl na kurtu s kamersmi.
Reagovat
tommr
a proč? Vždyt to nebyl tak špatnej zápas a v prvním setu to bylo i docela napínavý ... :)
Reagovat
gigin
5:7, 4:6, 6:3, 4:6 against Luke Saville. I tried everything, but despite the lead in the first set I wouldn't have deserved to win today. Luke is by far the better grass court player, he is so much more solid than me. He knows how to create a point on grass. I don't have too many problems with my shots. They became better and better every day we practised here. But I'm still lost when it comes to knowing when to play which shot. I win my points on grass more or less by accident. This has to become better next year. And I'm sure it will become better with experience.
Reagovat
Cico93
Tak nezabudni na tu našu dohodu jo?
Reagovat
J.M.
Zajímavé sebezhodnocení. Málokdy se u hráčů takové vidí nebo slyší.
Reagovat
PetaM
Třeba u dvojice Šafářová/Georges jsem vůbec nevěděl, no a měl jsem správnýho tušáka, 2x 7:6 pro Lucku :D S mým štěstím bych dal Julču a už bych měl mínusový body :D :D
Reagovat
PetaM
Sorry, tady to vůbec nemělo být ... :D :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proč jsou přerušeny zápasy?
Reagovat
tommr
prší. Naši měli kliku, že stačili všechno včas odehrát ...:)
Reagovat
Cico93
Prší
Reagovat
smazaný uživatel
Co ta Květuška?? Co se trápí s nějakou Lepčenkovou, co neví co je tráva!!
Reagovat
smazaný uživatel
Taky čumím. Snad po pauze (zítra) zabere.
Reagovat
smazaný uživatel
Jednim slovem - skoda ze tam nejsem, asi napisu RF, aby ji ode mne vzkazal, ze ji opravdu mam rad, ale co je moc, to je az prilis;D)
Reagovat
Cico93
Škoda;(((( Garbine som to aj ja prial.
Reagovat
dadaft
((( dawaj )))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na to se muzu pekne vy... Nejdriv cekam takovou dobu nez ty dva umelci to tam dosmrdlaj a tedkon zacne prset... At priste davaji posledni zapasy muzeskych jako posledni. Sakra :-D
Reagovat
Cico93
;))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj, odpovězte: Zejtra na fandovi se bude vysílat centr kurt?? Díky za odpo.
Reagovat
smazaný uživatel
to musi byt totalni psycho...
Reagovat
smazaný uživatel
ktere uz skoncilo tragicky;D)))
Reagovat
dadaft
12 mečbolů odvrátila Garbine.
třináctý už ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo.. Garbine out. Dneska mi vypadli už 2 z fantasy, jedna ještě hraje. To není dobrej začátek. :(
Reagovat
dadaft
jsem taky v pytli, Garbine je rána, kterou končí mé šance na slušné umístění. (( ,,,,,,,,,,,,,,, měl jsem dát Coco.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mezi Coco a Garbine dlouho váhala, zvolila jsem blbě.. :( Já jsem sice zatím na děleným 7. místě, ale ještě se mi odečtou body za Garbine, dost by mi pomohlo, kdyby Tsvetlana vyhrála..
Reagovat
dadaft
počítal jsem, že toho nakonec bude na Coco moc, má teď za sebou šílenou šňůru.
no, přepočítal.
Cvetlana by mně taky pomohla.
Reagovat
PetaM
Přesně z toho důvodu jsem si jí nedal. Bylo to velké dilema, kterou z těch dvou dát, protože uspět mohly obě. A z toho důvodu jsem si nedal ani jednu, abych nebyl ztratný :D Hodně krutý los na první kolo, škoda ...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, taky jsem to řešil a nedal ani jednu. Stejné dilema (se stejným výsledkem) jsem měl u dvojice Brown/Baghdatis.
Reagovat
PetaM
Jo, já měl takových dilem více :D Bohužel :D A věděl jsem, že bych zvolil špatně, tak jsem dal někoho, kdo do toho druhého kola 100 % postoupí :D :D
Reagovat
PetaM
Třeba u dvojice Šafářová/Georges jsem vůbec nevěděl, no a měl jsem správnýho tušáka, 2x 7:6 pro Lucku :D S mým štěstím bych dal Julču a už bych měl mínusový body :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych tam Lucku taky střelil s jinou soupeřkou, ale tady to bylo fakt 50 na 50 :)
Reagovat
PetaM
No právě. Julča umí zahrát skvělé zápasy. Navíc tráva, jeden z nejrychlejších povrchů, Lucka, která letos na trávě nevyhrála a všeobecně na trávě neujíždí, fakt to bylo natěsno ... Radši jsem se rozhodl jinak :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty zatím jedeš, jak tak koukám. :D
Reagovat
PetaM
3. místo, týýýý jo :D Tak vysoko už nikdy nebudu :D :D
Reagovat
pepin
Každý nebo hodně lidí při R. G. jí vidělo, že bude pořád vyhrávat a on skutek je trochu jiný. Takových porážek bude ještě hodně, než se dostane nahoru. /pokud se tam dostane/
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ji na trave neveril. Antuka ji celkem svedci ale jeste lepe hraje na hardech. Na te trave to je ale oproti temto povrchum uplne neco jineho. Do budoucna ji docela verim ale jeste se potrebuje trochu vyhrat.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, Kvitove take nikdo neveril v roce 2010 a po pamatne boji se Serenou byli vsichni v soku... nebo ty si snad myslis, ze Petra byla nejak lepsi tenistka nebo specializovana travarka? Blbost...stala na tom defacto poradne poprve.... to se tedy omlouvam...ale tomu co pises vubec neverim... a povazuji to trosicku za tendencni nazor;)

Garbine ma potencial na travu jak hrom... vse je jen v psychice...hlavne tu nezvladla... nezvladla CoCo...a bylo to o drzku zapas, aspon podle cisel...by mne zajimalo, co bys psal, kdyby ten sileny psycho zapas vyhrala, a nakoplo ji to jak tunu "kokajnu"... bych chtel potom videt, kdo by ten jeji crazy herni system na trave zastavoval...i tu specializovanou Agu by prejela s nulama...v holandsku si pinkala...mysela princezna, ze zvladne...nezvladla...

Naopak, co bude pristi rok... to muze byt uz dost pase, a to dost... tyhle herni systemy neudrzis vic jak rok na takove vysi...
Uz to bude mit jen tezsi a tezsi...

Jako podle mne az moc povrchu prisuzujes tu dulezitost, ona tam fakt je, a neco jineho je odskok mice na trave a na antuce...ale az tak bych to neglorifikoval, ten povrch, ze jako jen nektere hracky a tak...

Jasne nektere jsou jasny antiumelkyne...ale jinak, s tema stylame Kvitove, Muguruzy... to muzes tak mx. uplatnit na te travine...na nicem jinem dlouhodobe ne.... proto rikam...mozna uz se nikdy na trave ani neprosadi...ten styl Garbine neudrzi...hrat dlouho...dost silene na psychiku...
Reagovat
dadaft
moc zajímavá diskuse.
Reagovat
dadaft
to mělo být dole. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja vyjadril svuj nazor a rozhodne si za nim stojim. Kdyby vyhrala tak bych tady rozhodne nepsal ji na trave verim. Nerikam, ze nema potencional na travu v budoucnu ale letos jsem ji proste neveril. Nejaky odskok micku je docela velkej rozdil ale o to mi ani neslo. Spise mi slo o ten footwork a ten jsem v jejich zapasech na ostatnich povrsich proste nevidel, to teda sorry ale mezery v nem ma jeste docela dost velky.

Mno kdyz ji chces srovnavat na trave s Agou tak to je tvoje vec ale ja si rozhodne nemyslim, ze pokud by ji na trave porazila tak s nulama a uz vubec ne po dobrym vykonu od Agy. Treba letos na AO ji Aga doslova splachla a to jenom tim, ze ji davala dlouhe mice k BL a Garbine nevedela jak dat Age winner a nebo forced error. Na trave by to byl samozrejme jinej zapas ale spise bych se tam priklanel jeste pro vetsi vyhodu k Age. A proste podle me, Garbine ma hardovy pohyb napriklad jako Vika. Kazda hracka se casem samozrejme zlepsuje, takze zadne ukvapene rozhodnuti nikdy do vzdalene budoucnosti nedelam.

K te Petre. Od Petry to nikdo necekla samozrejme ale predtim uz dva roky hrala aspon jeden soutezici zapas ve Wimbledonu a v juniorkach vyhrala turnaj na trave jak v singlu, tak v deblu. Takze minimalne mela ten povrch uz trochu osahany. Neznam juniorske statistiky Garbine ale podle me to je velky rozdil. A Garbine oproti Age, ktera ukazala svoje travnate schopnosti hodne jak v juniorkach tak i hned v zenach, to je ´galakticky´ rozdil. Takze asi tak.

A jinak, ani moc neverim Simone na trave, takze jestli nekam daleko dojde, tak mi to klidne pak muzes vmest do tvare jako jsi to tedkon udelal s Garbine, kdyz jsem nemel stejny nazor jako ty...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ten nazor beru:) Ale proste mu neverim a myslim, ze je opravdu trosicku tendencni;) trosicku, nebot se na to divam pochopitelne taky tendencne, ale snazim se to srovnat s Kvitovou...nebrat ji vytrzene jen z vysledku;)
Pro mne je opravdu radost si cist tve prispevky jako prispivatele;) V mnoha vecech se opravdu shodnu...ale najednou jsou veci, ktere proste vidime v uplnem protipolu...a to neni na skodu...
----
Jinak promin, ale Petra hrala v juniorkach na trave tragicky, to rikali i Anglani o ni...;/ Nevim jestli si to nepletes s Agou, ty juniorky... me slo o porovnani s Petrou... a dost nesouhlasim, ze footwork mela Petra v letech 2010 a 11 nejak vyrazne lepsi...nez ted Garbina...to fakt asi nevezmu...

Mne jde o system hry, ktery je proste na psychiku strasne narocny...a na travinu dost nebezpecny, a muze sejmout i extratridu na tom povrchu...proste nic neudelas...

A jak ty veris, ze se muze vic jeste prosadit, tak tady ja celkem pochybuji...a pochybnosti jsou podle mne na miste...ustrilet to muzes jednu - dve sezony....

Jinak si Garbine uz travu osahala minuly rok, v holandsku mela dobry vysledek, jela od kvaldy az do SF... ve Wimblasu pak padla s Makarovovou...ale tehdy proste nejela ten system ,s kterym vesla na RG...a to je fakt rozdil...
Garbine davam tak max. jeste pul roku, pokud uz ted neni psychika narusena... tezko se ji bude vracet k tomu, co predvadela na RG...

A pro tenis je urcite skoda, ze nezvladla do konce Masu...to by pak rozbourilo WTA na plne pecky;)

Ja zase Simone celkem verim, ale asi ne letos...myslim, ze je opravdu s tim ramenem asi na tom hur... jedine, zeby v Holandsku hrala uplny tyatr...ale to se mne nechce verit...
Je to velka neznama...a tady se to vubec neda odhadovat...pokud je uz vporadku...(celkem pochybuji) muze uhrat velky vysledek...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, ja to take nevidim pouze z vysledku ale take jsem to bral z te strany, ze Garbine na te trave proste neni jeste tolik vyhrana. A hlavne tomu jejimu pohybu na trave jsem neveril. Pro me treba i Vika ma horsi pohyb na te trave nez na hardu ale dokaze to jinyma prvkama hry vyvazit. Hlavne to neber tak, ze jsem ji neveril primo v tom zapase. Spise tak jako na ostatnich GS, ze udela CF nebo 4.kolo. Pocital jsem, ze ji nekdo prehraje do 3.kola.

Mozna tam Petra hrala tragicky, coz ale znamena, ze uz tam hrala nejakych +-10 zapasu. Plus pred tim rokem 2010 uz mela odehrane dva zapasy Wimbledonu + samozrejme treninky. Ale co si budeme namlouvat, minuly rok napriklad krome dohravky s Makarovou a toho prohraneho CF s Flipkens Petra taky zahrala celkem tuzku, takze takove veci rozhodne nejsou jen o zkusenostech a nebo povrsich.

Ja teda Garbine celkove v budoucnu verim i na te trave. Podle me take casem nebude hrat poze ten jeji lajna, lajna tenis. Jak rikas, na totalni riziko se proste celou sezonu hrat neda. Kazda hracka casem priklada dalsi a dalsi prvky do sve hry a tam take hraji hodne roli i treneri.

Stou Simcou nevim, ja jsem ten zapas videl a zdalo se mi, ze ji to zraneni zaclo nejak vice trapit az ve druhem setu. Zvlaste na podani to bylo markantni. Myslim, ze to tak zhave s tim ramenem nebude a chtela ho plne zotavit do Wimbledonu. Ale tak samozrejme muze to byt vaznejsi ale moc bych tomu nedaval. Spiste to je takova ta typicka skrec pred GS turnajem, kterych je spousty kazdy rok, kvuli setreni zraneni a bolistek.
Reagovat
smazaný uživatel
a jeste koukam, ze i vtom svym prvnim prispevku jsem napsal, ze do budoucna ji na trave verim, takze nechapu proc jsi tak zhurta vyjel...
Ja predtim jsem o zadnym potencionalu na trave nepsal. A jinak stojim si za tim, ze ikdyz je trava cim dal pomalejsi, tak oproti jinym povrchum je jeste o dost jinaci...
Reagovat
smazaný uživatel
To vubec nepopiram, ale pokud nekdo hraje nekonvencne jak hrala Petra... tak nemusis mit ani ten footwork na nejake vysi...
WTA je proste nekde jinde...
Se podivej jeste jednou na turnaj 2011...to je proste nechytatelne...
a je uplne jedno, jestli to je pomale, nebo rychle...nebo na druhe strane stoji travar nebo ne...max. se trosku ta demolice prodlouzi...
...u chlapu se k takove hre se ani poradne nedostanes...te nikdo do toho moc nepusti...jiny sport...
A jestli jde o holky, tak takovy system vydrzis podle mne rok-dva hrat...vic nedas...a jestli, tak to bude robot;) nebo totalni mentalni titanka...
Reagovat
smazaný uživatel
Nahore jsem psal, ze ten pohyb atd. neni jediny faktor. To ostatne neni ani psychika. Psychika dela hodne ale tech faktoru jako styl hry, taktika, pohyb, razance atd atd je proste strasne moc. Jako ono to je rozhodne znat v tom prvku hry kazdy znich a podle me i ty povrchy to trosku meni.

Jak pisu nahore. Nemyslim si, ze by hracky (Garbine) mohly hrat pouze ten ´demolicni´ styl hry. viz. nahore stim vyvijenim hry hracek...
Reagovat
smazaný uživatel
Jenze Garbina ho pred tim tolik nehrala....
Ale to je jedno...fakt na tohle asi koukam jinak;)
...a urcite budu...;)
---
Reagovat
smazaný uživatel
Asi se nemůžu dívat na český duel, protože jedna prostě musí vypadnout. Vždy fandím Petře, ale dnes mi bylo Andrei líto, protože z prvu hrála opravdu dobře a byla radost na ní pohledět. Ale prostě tak to je, kdyby vyhrála bylo mi zase líto Petry.
Reagovat
pepin
Hrála dobře jen do doby než se Petra uklidnila a seřídila měřidla.
Reagovat
smazaný uživatel
jj :)
Reagovat
PetaM
Což bylo do prvního breaku ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to mame teda rozdilny pohled na dobry vykon. Zezacatku to bylo vyrovnane jen kvuli tomu, ze Petra chybovala. Jinak Andrea byla cely zapas na siti tragicka, dropshot ji pomalu ani nedoletel k siti. Jediny co ji aspon trochu fungovalo byla obrana a pohyb...
Reagovat
kada.tom
Kdo mohl, postoupil :-)
Hodně překvapila Smítková a Hernych :-)
Zítra to asi nebude pokračovat, ale i tak dnešek byl super :-))
Reagovat
Frick
Vyložené "bomby" ty postupy Hernycha a Smitkový nejsou, kurz nebyl přes 3,00 ani u jednoho.

K vypíchnutí ovšem tedy to, JAK Terka postoupila. 6:3, 6:2 za 1h 03m :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová má super los..ak bude hrať pekne ako dnes, v pohodičke do štvrťfinále :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, Venus zas tak super není. I když dneska postoupila až po boji. A Mona taky umí zahrát. Uvidíme
Reagovat
VlS
možných postupů jich je 7, krásná práce a gratulace všem.
Reagovat
filp
-)))
Reagovat
slacker
Dneska se mely odehrat VSECHNY zapasy nasich
. dneska na ne svitilo slunicko. doufam ze bude svitit dal
Reagovat
aligo
Tak dneska postoupil maximální počet čechů :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka Hradecká se dívá na zápas Petry a Hlaváčkové. Komu myslíte že fandí? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tím, že se dívá, tak nemyslím v TV, ale že je přímo v hledišti .-)
Reagovat
aligo
Taky jsem se na to koukal a docela mě to zarazilo, ale z posledního rozhovoru co jsem s ní četl tak říkala že dostala od Andrey něco jako omluvu a že by možná i zvažovala že se k Andree vrátí... :)
Reagovat
Frick
"něco jako omluvu" Přišla k ní a poprosila Lucku o 20 ran rákoskou?
Reagovat
aligo
že se někde potkali a povídali si a Andrea se jí omlouvala...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak i Honza Henrych postoupil, dneska stoprocentní úspěch, pokud teda fandite našim .-) Akorát s tou Hlaváčkovou to vypadá bledě. Ostuda jedna :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to mělo být nové vlákno, ne reakce.. ale co už..
Reagovat
smazaný uživatel
Nepamatuješ si, kde si o tom četl? Ráda bych si to taky přečetla :)
Reagovat
aligo
zkusím ti to najít :P
Reagovat
smazaný uživatel
:))
Reagovat
Frick
Za úspěšnou kvaldu byla odměněná lehkým losem a Terka dneska ukázala, jak si toho dokáže vážit. Bohužel, v dalším kole už to asi bude přetěžké, ale nic není nemožné... :-)
Reagovat
aligo
vůbec si nelíbí letošní outfit Kvitové....
Reagovat
smazaný uživatel
Má to samé, co Li Na.. :-)
Reagovat
aligo
hnusný tričko s límečkem a k tomu sukni si umí vzít každej blbec...
Reagovat
PetaM
Jak bych to řekl .... Petra si nemůže vybírat, co si vezme, chápete? Má smlouvu a v ní má striktně napsáno, že co jí Nike připraví, to si vezme ... To, že my si můžeme vzít na kurt co chceme neznamená, že může i ona ...
Reagovat
slacker
Nemuze vybirat? CO kdyz ji to nesedi nebo omezuje v hrani?
Reagovat
filp
pokud vyhraje posledni micek turnaje, at ma na sobe treba i pytel od brambor
Reagovat
PetaM
Souhlas :D Oblečení si nikdo nevšimne, pokud bude mít v ruce talíř ... :D
Reagovat
aligo
žádnej nápad... žádná jiskra... Třeba Andrea má sexi outfit :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo, je to tam! Hodně štěstí i do dalšího zápasu.
Reagovat
filp
super, jak pro body, tak pro sebevedomi
Reagovat
aligo
Andy docela silně vzdoruje :) i když Péťa kazí tak je to hezká podívaná :)
Reagovat
smazaný uživatel
má první set :-), tak pojď, Terko, ještě jeden!
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-wimbledon/207613/strycova-bojuje-na-jedne-noze-hraji-s-bolesti-i-to-se-da-rikala-vitezka.html
Reagovat
Frick
Postup Lucky, ale po tuhém boji.

No, určitě někdy Görges pomohla chybou, např. v TB 2. setu, kdy se Lucka dostala do vedení 4:3. Po výhře ve dvou TB se asi skutečně nedá říct, že by to byl zápas, co by byl plně pod její kontrolou, jako se dá říct o zápase Báry. Ale tak dobrý, je to tam a jde se dál. V dalším kole Polona. No, na tuhle Slovinku nejsou dobrý vzpomínky. Ale tak budu věřit tomu, že v tom Oeiras do toho Lucka nedala 100% a místo toho dá vzpomenout na 4 předcházející vz. zápasy, které Lucka vyhrála. V případě úspěchu zřejmě Cibuľa. Věřil bych tomu, že by jí dát mohla, snad i měla. Po porážce od Li v Miami nic moc neuhrála...
Reagovat
makro99
na trávě je vždycky všechno jinak.. a zvlášť u holek je hodně nevyzpytatelný, komu bude herně (či spíš pohybově) sedět...
Reagovat
tommr
no pod kontrolou to Lucka rozhodně neměla - vždyt v TB druhýho setu už prohrávala už 1:3 a bůhví jak by to dopadlo kdyby Goergesová ten TB získala. Hlavní ale je, že Lucka vůbec vyhrála a konečně zlomila to travnatý prokletí ... :)
V dalších kolech Lucku určitě nečeká nic lehkýho: Hercogová bude těžká soupeřka a o Cibulkový ani nemluvím - ta dneska doslova spláchla Wozniakovou ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist