Čeští tenisté výhru slavili už v sobotu na Stodolní

12. 2. 2012, 21:00
Aktuality 3
Čeští tenisté zapili postup do čtvrtfinále Davisova poháru už v sobotu. Po úspěšné čtyřhře, která definitivně rozhodla o jejich výhře nad Italy, vyrazili do centra Ostravy na vyhlášenou Stodolní ulici.
Tomáš Berdych a Radek Štěpánek

Daviscupový tým společně symbolicky povečeřel v italské restauraci a pak se šel bavit do jednoho z nejfrekventovanějších podniků v centru ostravské zábavní tepny. Překvapení hosté se mezi stoly sráželi se sedmým hráčem světa Tomášem Berdychem nebo čerstvým grandslamovým vítězem Radkem Štěpánkem. 

"Asi to bylo docela bouřlivé. Bylo tam hodně hlučno, nedalo se tam moc hýbat. Nebyla to uzavřená společnost a osmdesát procent byli normální hosté," usmíval se Lukáš Rosol, který se však vzhledem k dnešním zápasovým povinnostem od týmu brzy odpojil a vrátil se do hotelu.

Přítomnost známých tenisových tváří neunikla ani italským fanouškům. "Dělali si s námi fotky, chtěli po mě i tričko, ale myslím, že dneska mi v hledišti tedy asi moc nefandili," prohlásil Rosol, který porazil Andrease Seppiho a získal čtvrtý český bod.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Kura, v Roxaně jsem je neviděl, asi byli v Huse nebo co. Někdo by jim měl vysvětlit, kde je to nejlepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem ti Roso fandil! Lidi tě pořád podceňují a neví co je v tobě. Doufám, že ti dá Jarda brzo šanci.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist