Cetkovská v Římě otočila zápas, čeká ji Kerberová

12. 5. 2014, 16:26
Aktuality 547
Petra Cetkovská postoupila na silně obsazeném turnaji v Římě do druhého kola. Česká kvalifikantka si v úvodním zápase poradila s Bulharkou Pironkovovou, kterou porazila 1-6 6-1 a 6-4, a s Angelique Kerberovou si zahraje o osmifinále.
Petra Cetkovská

Petra Cetkovská nastoupila ke svému třetímu duelu s Cvetanou Pironkovovou rozehraná z kvalifikace, úvod dnešního zápasu ale patřil její soupeřce, která od stavu 1-1 v prvním setu získala pět her v řadě a tím i celou sadu.

Dobře nevstoupila česká tenistka ani do druhého dějství, prolomené podání si však vzala zpět a od té doby už mířila za postupem do dalšího kola. Pironkovové oplatila sérii pěti získaných her v řadě a vynutila si rozhodující set, v němž šla ihned do vedení. O náskok přišla, za stavu 2-2 ale Bulharce sebrala servis znovu, vzápětí odvrátila tři brejkboly v řadě a zápas už dotáhla do vítězného konce.

O účast v osmifinále si Cetkovská zahraje s favorizovanou Angelique Kerberovou. Němka měla jako sedmá nasazená hráčka v úvodním kole volno.

Jméno své první soupeřky už zná Petra Kvitová, která měla podobně jako Kerberová volný los. Ve druhém kole proti ní nastoupí Číňanka Shuai Zhang, která dnes ve dvou setech vyřadila Američanku Lauren Davisovou.

Svůj jubilejní 10. start v Římě úspěšně zahájila Venus Williamsová. Třiatřicetiletá Američanka sice na začátku utkání s vítězkou juniorského Roland Garros 2012 Annikou Beckovou přišla brzy o podání, pak ale získala 11 z 13 gamů a zvítězila hladce 6-3 6-1. Pro Williamsovou to byl první zápas od 3. dubna, pak totiž marodila a 39 dní nehrála.

"Po Charlestonu jsem odložila rakety a nebyla jsem schopná nic dělat. Na kurty jsem se vrátila až před týdnem v Madridu, kde jsem se dostávala zpět do rytmu," řekla Williamsová. "A púrávě teď se cítím báječně. Jen první dva gamy servisy jsem se trochu hledala, ale pak to bylo celkem dobré," pochvalovala si bývalá světová jednička.

"Zápasy na antuce miluju, získala jsem na ní několik velkých titulů, tak jsem ráda, že jsem na ní zpátky," dodala Williamsová, jež se ve druhém kole může utkat s rozjetou španělskou antukářou Carlou Suárezovou-Navarrovou.

Výsledky - Řím - ženy (dotace 2.120.000 eur):
Dvouhra - 1. kolo:
Cetkovská (ČR) - Pironkovová (Bulh.) 1:6, 6:1, 6:4
Ivanovičová (11-Srb.) - Knappová (It.) 6:1, 6:1
Pennettaová (12-It.) - Meusburgerová (Rak.) 6:2, 6:3
Stosurová (Austr.) - Lisická (15-Něm.) 6:3, 6:3
Stephensová (16-USA) - Jovanovská (Srb.) 3:6, 6:3, 6:3
Schiavoneová (It.) - Bouchardová (17-Kan.) 6:4, 6:2
Cornetová (Fr.) - Flipkensová (Belg.) 6:3, 6:2
Keysová - Riskeová (obě USA) 6:2, 6:2
Vesninová (Rus.) - Svitolinová (Ukr.) 6:2, 6:3
Kuzněcovová - Kirilenková (obě Rus.) 7:5, 6:0
Lepchenková (USA) - Peng (Čína) 6:1, 6:0
Ormaecheaová (Arg.) - Naraová (Jap.) 6:4, 6:3
Zhang (Čína) - Davisová (USA) 6:4, 6:0
Dellacquaová (Austr.) - Rybáriková (SR) 4:6, 6:1, 6:4
V. Williamsová (USA) - Becková (Něm.) 6:3, 6:1
Petkovicová (Něm.) - Oprandiová (Švýc.) 6:3, 6:0
pva, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

547
Přidat komentář
pepin
Tak jsem se včera zdržel všech komentářů, čekal jsem co se zde objeví. Bylo toho hodně, ale jeden opravdu nezklamal. Zase za to nemůže Petra, ale všechno kolem. Ani nemá člověk chut sem něco psát a s někým se tady bavit, protože by byl hned napaden "andělem Jiříkem", aby toho nechal. Fakt jsi hodně ale hodně trapný a Vis Ti to napsal zcela normálně.
Reagovat
PetaM
Náhodou, jedno pozitivum tady je ... Petra konečně odhodí to strašné triko. Teda pokud se letošní sezóna neponese v duchu tohoto trika, akorát se budou měnit barvy .... :/ :D
Reagovat
slacker
Na iDnes pisou ze Kvitova a Stepanek konci. Ja myslel ze skoncili uz peknych par tydnu zpet.
Reagovat
gigin
Nemáte někdo stats, prosím?
Reagovat
slacker
Sety 1:2
1.set: 6-7
2.set: 7-5
3.set: 3-6
Reagovat
gigin
Super. Díky moc.
Reagovat
slacker
nz
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Petra 37 winners, ale taky 57 UE..
Zhang nějak 26 winners a 35 UE.. Ale u Zhang si nejsem jistý, jestli to je úplně přesný, ale plus mínus by to tak mělo být.. :DD
Reagovat
gigin
Jj, to tak sedí, co jsem viděl, dík :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty to bereš z toho hlediska, jak sázíš ty, ale ber to tak, že "typický sázkař" je pořád člověk, který se cestou z rachoty na pivo zastaví v Tipáči, kde vsadí nějakou akovku z kurů okolo těch 1,2.
Reagovat
smazaný uživatel
sorry, to patří níž
Reagovat
smazaný uživatel
noo tak neviem neviem čo je to potom za sazkařa
poriadny sazkar hľada cennu vo veľkych kurzoch ako včera na Schiavone 3,8:DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Petra trhá na TP rekordy :D 500 komentů (y) když prohrála s Halep, tak jich bylo tak nějak :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je článek sice o Petře, ale Cetkovské :)
Reagovat
PetaM
Hele, já vás jako nechci naštvat jo, abyste věděli. Ale Kerber (č. 9 WTA) dnes prohrála po boji s hráčkou na 69. místě! Petra (č. 6 WTA) prohrála také po boji s hráčkou na 43. místě! ....

Tak nevím, co je větší ostuda? Já bych řekl, že Angi - ale vzhledem k tomu, že hrála s naší hráčkou, tak je to všem tak nějak jedno ....
Reagovat
smazaný uživatel
jo to je pravda, jak vysoko postavená hráčka prohraje s Češkou, tak je to větší ostuda :-D
Reagovat
PetaM
Tak nejde o to, že Kerber prohrála zrovna s Češkou. To je pech no :D Ale že Angi tady není nadáváno, ať změní trenéra, že je psychicky labilní, a takové ty kecy :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Musis to brat tak, ze jsme v CR, takze tu vice lidi urcite bude bavit diskutovat o Petre a hlavne muj nazor je, ze Angie se to tak casto nestava. Aspon ne takovy kolapsy. Angie proste prohrava s hrackou, ktera hraje lepe...
Reagovat
smazaný uživatel
Zhang byla nejvýš 40., Peťa má daleko na víc a když je zdravá potrápí a vyhraje nad víc hráčkami top10. Zhang má největší vítězství za poslední rok nad Rybárikovou.
Navíc Peťka na antuce odehrála 50% zápasů. Zatímco Zhang sotva 20.
Reagovat
slacker
Proc by jsme resili nejakou cizi hracku? At si ji resi Nemci na tennisportal.de
Reagovat
smazaný uživatel
ale já vím, že má Petra Cetkovská na víc, tak pestrou hru žádná Češka nemá, je to nádhera to sledovat
Reagovat
smazaný uživatel
to bylo PetuM.
Dyk na Cetku byl kurz 2.5. Zatímco na Zhang skoro 6. I když Cetce fandim, tak tohle jsem nebral.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si, že u Petry je to mírně větší průšvih, poněvadž toho v tenisu dosáhla víc než Angie.
Reagovat
rosm
rozdil je v tom jaky odevzdali obe vykon, Kerberova hrala ne se plouzila po kurte jako Kvitova, prohrala s kvalitni hrackou na rozdil od Cinanky, ketera pravidelne prohrava na vetsich turnajich.
Reagovat
smazaný uživatel
tady zase dostane čočku od těch nejpovolanějších, jako vždy. Jinak vítám další kritiky, jako je Rafaeoli25, kterého tu vždy ráda vidím, jak Petře věrně fandí, hlavně když prohraje, tak honem běží přiložit do ohýnku. Ale běda, jak půjde o Rafu, to bude zlej !! :) Jinak se tu jistě opět rozběhne stovky komentářů mezi zaslepenci, realisty a fanatiky, takže přeju všem příjemnou zábavu. Petra byla dneska opravdu bez motoru, je sice super, že 2. set vyhrála, dokáže chvíli bojovat, ale tentokrát byla pak už odevzdaná. Musí být ze sebe frustrovaná hodně, takže nemám potřebu ji tady kritizovat, protože si umím představit, na rozdíl od ostatních, jak jí je. Takže Peti klidně se někde vybul, utři slzy, nečti žádné sociální weby a jede se dál :)
Reagovat
LukasH
Krásně napsaný. Bylo mi jí taky líto, protože chtěla, ale prostě neví, co se sebou...
Přál bych jí, aby se z toho dokázala nějak dostat, ale nějakej impulz by to asi chtělo...
Reagovat
Karolko2
Souhlas,jen bych dodala,ze až se vybuli a vyspí,měla by udělat nějaké změny a přizvat do svého teamu někoho,kdo ji muže pomoci,protože tohle je fakt velká skoda.
Reagovat
Rafaeoli25
Jasně, já jsem ten zlej největší kritik PK, to myslíš vážně? Já jí tady dohromady za rok komentoval tak třikrát a zcela slušně, ale už nebudu neboj, je mi tak volná, že nemám zapotřebí to tu kvůli ní za všechny schytávat..
Reagovat
misa
A kam se jede dál? Není to náhodou k ještě větší beznaději? Buď změny nebo konec. Někdo chytrý řekl, že konec hrůzy je lepší než hrůza bez konce. A Petra je letos hrozná.
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosty souhlas s Lunej, nema cenu to tu cist, natoz diskutovat. Milion odborniku tu zase byde blinkat svoje moudra :(. Brrrrrr.

Nechte ji zit, proboha. Je to jeji kariera, jeji zivot!!! A zijte ten svuj zivot a makejte na svoji kariere a bude hned na TP lip ;).
Reagovat
slacker
Cocka neni tak spatne jidlo. Ja cocku rad
Reagovat
smazaný uživatel
Nebuď urážlivej a nauč se snést kritiku, já tě tady vidím vícekrát Petru kritizovat, proto to píšu, ovšem taky slušně a mám tam smajla. Takže jsi zbytečně dotýkavej, já napsala jednou koment na Rafu, slušnej a hned jsi mě utřel. Takže hezky koště do ruky a zametat si u vlastního prahu :)
Reagovat
smazaný uživatel
nejenom letos. Respektive každý tady tak nějak tuší, že má na víc. Myslím, že je čas udělat radikální změnu, už jenom proto, že by člověk věděl, že se Petra tý radikální změny nebojí..
Je fakt, že když nejde o grand slamy (a o ně momentálně nejde, ale mohlo bo jít!), tak jde o..
Reagovat
Rafaeoli25
Věř mi nebo ne, kdyby takhle hrál a na kurtu celkově působil Rafa, tak už bych mu dávno nefandil, jestli vůbec, to co předvádí ona poslední dva roky mě prostě po všech stránkách odrazuje, proto tak moc fandim Márii, která se vždycky rve jako lvice, ta si tohle označení zaslouží, stejně tak fandim Sereně, to jsou hráčky podle mého gusta, takže sem netahej Rafu, jí porovnávám s Máři a Serenou, logicky a tohle srovnání je prostě tristní, to je vše..já dokázu přijmout kritiku, pokud je oprávněná, ne že ne, Rafu určitě za poslední dva měsíce pochválit nemůžu a mám teď k němu řadu výtek, stačí?
Reagovat
Roger_Federer
Quesh neni nejvetsi slepy, sazkovky ji furt budou vypisovat za 1,2..:)
Reagovat
smazaný uživatel
rozumní ľudia davaju proti nej a hlavne ked hraje s čiňankami resp. hraje 1 kolo:D
Reagovat
smazaný uživatel
Pro sázkovky je to takhle pořád výhodnější, když je na PK 1,2 a na papírově jasně slabší soupeřku 4. Kdyby to dali 1,6/2,2 a Petra vyhraje, tak jdou do minusu.
Reagovat
Rafaeoli25
Taky ty sázkovky nechápu, dávat takhle zadarmo peníze sázejícím :)
Reagovat
Roger_Federer
Nemas pravdu, musis to brat z dlouhodobeho hlediska ne z jednoho zapasu..Nebal bych se vypsat Kvitovou aktualne z kterou koliv hrackou v top 20-70 v rovine 1,8-1,8..
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, sázkovky jsou charita :) 80% sázejících sází na ni, kdyby ne, tak ty kurzy vypadají jinak. A to nemluvím o AKU... oni jsou v plusu v každém případě. Ale je fakt, že když jsou proti Petře kurzy 4 a víc, tak to má cenu hrát, dřív nebo později se to vyplatí.
Reagovat
smazaný uživatel
sazkovce je někde, jestli vyhraje PK nebo ne. Maj to vyvážené na obě strany. Kdyby se nesázelo za 1.2, tak by kurz byl výš.
Reagovat
tommr
Petra potřebuje zásadní změnu jinak nám brzo úplně vyhasne. S Kotyzou se od roku 2011 nepohnula ani o milimetr dopředu ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Už je to tu zase.. :/
Reagovat
smazaný uživatel
to není trenérem, psychiku člověka nezměníš, prostě je to citlivá labilka. V tréninku bude hrát ty petrominely 50cm do kurtu, v zápase pod tlakem to zase vyhodí 5cm do autu.
Reagovat
Roger_Federer
Naopak..couvame...
Reagovat
smazaný uživatel
Tenisu pendrek rozumí, ale furt bude radit těm nejlepším. A ještě blbě.
Reagovat
misa
A Šafáře by mohl přibalit na cestu. Opravdu by se nenašel nějaký zkušený zahraniční trenér, který by se jí ujal?
Reagovat
smazaný uživatel
opravdu si myslíš, že jí Kotyza neříká, nehraj to na lajnu, když máš volné 4/5 kurtu?
Reagovat
LukasH
Hele je fakt, že něco by to chtělo. A ne proto, že prohrává, ale jak prohrává. Do čeho se sama dostává atd...tohle už si podle mě nevyřeší. Od minulýho roku začala hrát samý tříseťáky a pořád se to opakuje.
Dneska by možná vyhrála na trávě nebo rychlejší antuce.
Další věc: kde je Kotyza? On s ní není na turnaji Premier 5? WTF?
Reagovat
slacker
McEnroe uz je zabrany. Ted by ji serval
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba to brali jako přípravu na GS, kde trenér za hráčkou taky nechodí ...
Reagovat
slacker
Zcela evidentne ji to nwerika, nebo je problem ze ji to jen rika ale nasel zadny zpusob jak ji narvat do kebule
Reagovat
smazaný uživatel
tomu nevěřím, vždyť to vidí každý kecal u telky
Reagovat
smazaný uživatel
Vy, kteří si myslíte, že se Petra s Kotyzou posune dál, jste na omylu. Ti dva se hledali až se našli. Petra potřebuje vedle sebe hvězdu, né pupkáče co jen sedí a čumí!!!
Reagovat
slacker
Je moc mekej, kdyz neposloucha intrukce ma ji dat vale nebo servat.
Reagovat
smazaný uživatel
Co navrhuješ? Tady se pořád opakuje "Kotyza ven!", jenže ono to ani pro něj není lehký. A rozhodně by nebylo lehký najít trenéra, který by Petru po takovém zápase buď nezabil nebo s tím nepraštil..

Kotyza byl předpokládám u prcka..
Reagovat
LukasH
Hele, nevím, nechci dělat chytrýho. Oni se v tom pohybujou a všimni si, že když se špičkový hráčce dlouhodobě nedaří, tak mění. Tedy, nedaří, jak jsem říkal předtím, každej má limity, jenže Petra zlepšila pohyb, Kotyza jí při zápasech dobře radí, jenže proč se neustále opakujou dokola stejný věci? Petra má tenis na to, aby tyhle zápasy neprohrávala.
Vím, že je to otřepaný, ale mohla zkusit tu Navrátilku. Protože vezmi si hráčky 1. desítky. Serena, Šarapka, Azarenka - vrchol, naplno využitej potenciál. Aga, Kerber, Sara (dřív), teď Halep, Jankovič - jsou taky na vrcholu. Kerber se svým tenisem je tam, kde je a výš už bejt nemůže. Petra - hráčka s potenciálem Sereny, Marie, ale má teď chronicky problém porazit za sebou 3 hráčky.
Něco je prostě špatně. Navíc se mi zdá, že Petra už bere dneska úspěch prolézt přes 2 kola. Tolik si nevěří. Kde jsou ty ambice, který tam byly ještě před 2 lety?
Reagovat
smazaný uživatel
Hned první věta, že špičkové hráčky mění, když se nedaří, jednak není přesná - Aga, Caro a koneckonců i ta Máša trenéry dlouho neměnily. A Máša ho neměnila kvůli výkonnosti. Navíc ne každá změna má účinek.

Navíc ani není pravda, že by Petra neměnila - kondičního vyměnila za poslední dobu dvakrát, o životních partnerech ani nemluvě.

Co se týče ambic, zcela evidentně má ty největší - proto je pod tlakem, protože CHCE a ví, že MUSÍ, a čím míň to jde, tím víc chce. Fakt si nemyslím, že by pro ní byl úspěch vyhrát alespoň tři zápasy v řadě, to jsou spíš vaše domněnky.

Nic proti Navrátilové, ale ona není ani trenér, ani psycholog: myslím, že se tu na ní všichni upírají jenom proto, že nikoho nic jiného nenapadlo. Navíc, uvědomuješ si, že spojenectví s Navrátilovou by jí dostalo ještě pod větší tlak než pod kterým teď je? Všichni by totiž okamžitě začali předpokládat, že teda zase začne vyhrávat.
Reagovat
LukasH
No, Máša to nepotřebovala - byla na vrcholu, tam byl jinej důvod. Pak byla zraněná, to vím, že chvilku měla Connorse, nesedli si a pak už nevím. Ale ten, co má teď jí asi svědčí.
Aga - nemá důvod, hraje na svoje maximum je několik let v první pětce a se svým stylem prostě v dnešní době nemůže pomýšlet na víc.
Že změnila Petra kondičního je sice hezký, ale ukazuje se, že v tom to taky nebylo. Pohyb zlepšila - ok, dokáže se víc držet ve výměnách, bohužel v rozhodujících chvílích pak nějak uletí a vyjde to celý nastejno.
Nemyslel jsem to tak, že jí stačí vyhrát 3 kola ke její spokojenosti, ale tak, že je teď na tom bohužel tak, že na víc moc pomýšlet nemůže.
Víš, já fakt nechci dělat chytrýho a neříkám, co by jí pomohlo nebo ne, protože to nevím, ale myslím si, že tady je jedno, jestli je někdo profesionální psycholog nebo ne. Někdo nemusí bejt psycholog a umí druhýmu pomoct víc než tisích psychologů. Jo, Navrátilová není primárně trenér, ale o tenisu toho ví víc než všichni trenéři dohromady. A s tím tlakem - možná jo, možná ne. Podívej se, jak je Murray marnej bez Lendla, takže to u některých povah na tom vedení záleží mnohem víc než by se zdálo.
Reagovat
slacker
Tak ted jeste divokou kartu na Sparta Prague Open
Reagovat
smazaný uživatel
Snad teď trochu zabere, protože jinak jí účast na SPO příští rok nemine :)
Reagovat
smazaný uživatel
naopak, potřebuji od ní podpis, příští rok musí hrát na SPO, ale budu muset hned na první kolo, abych na ten podpis vůbec šanci :-D
Reagovat
slacker
Pro podpis si prijd na finale FC
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, letos ten zloděj Černošek dá vstupné tak 5000,-, tak velký fanda nejsem, mám důležitější výdaje.
Reagovat
misa
Viděl někdo v tomto století na profi scéně většího magora než je slečna Kvitová? Nejhorší je, že se neví, jestli její talent mrhají rozchody s chlapama, psychická labilita, astma nebo špatné vedení. Podle mě skončí Petra podobně i v Paříži. Sebevědomí na nule.

P.S. Byl tam pan Kotyza nebo se válí v Plzni?
Reagovat
smazaný uživatel
opakuji po x-té, podle mě je Petra citlivá a zároveň labilní po tátovi, po mamince bojovná, vždyť dneska předvedla obě dvě stránky povahy najednou.
V Paříži nejspíš taky vyletí v prvním kole, jedině že by chytila v prvním kole českou hráčku ...
Reagovat
smazaný uživatel
já předpovídám kolaps až na Wimbledon. Teď má za sebou blbou porážku, antuka, nikdo od ní moc nečeká, nebude pod tlakem. Do třetího kola se třeba dostane :-)
Reagovat
Lenca45
Kotyza tam asi nebyl. Usuzuji podle toho, že ani jednou jsem ho u Petry neviděla a i ti komentátoři říkali, že tam není. (Pokud jsem teda s mou chabou angličtinou rozumněla dobře) :D
Reagovat
LukasH
Je pravda, že Petra je v totální nepohodě. Vždyť já už nepamatuju zápas, kdy by vyhrála jednoznačně (nepočítám FC a Lucku).
Zápas co zápas, jako přes kopírák, někdy s lepším, někdy s horším koncem.
Reagovat
smazaný uživatel
To je taky možné, tam obhajuje čtvrtfinále, navíc bude mít zase virózu nebo něco podobného ...
Reagovat
PetaM
Sydney - McHale - 6:1, 6:0 ... :D :D :D :D :D :D
Reagovat
LukasH
To ještě byla v klidu po Vánocích.:-D:-D:-D
Reagovat
PetaM
V tom případě žádnou klidnou nemám :D :D
Reagovat
misa
Se Serenou v Madridu :-))
Reagovat
LukasH
:-D:-D:-D
Reagovat
Roger_Federer
Tak tak, ale dopadlo to podle predpokladu..Diky Peti ;)
Reagovat
Rafaeoli25
To byl zase výkon, ani se nedivim, že tam diváci na tenhle "velemač" na závěr nezůstali, dobře věděli co by je čekalo..
Reagovat
smazaný uživatel
stejně je nejlepší ! a jednou všem ukáže :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tento zápas přinesl jen jedno. Není pravda, že by Petra nebyla bojovnice. Dneska nešlo nic a stejně nějak uplácala ten druhý set. Škoda! Tak teď se uvolnit a odpočinout si a připravit se na RG :) Pojď !!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
chybí vyhraje...
Reagovat
smazaný uživatel
Wimblas..
Reagovat
PetaM
French Open .. :D :D :D :D :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
OK.. Až tam pojedu, tak jí domluvím.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
French Open, Wimbledon, US Open a TM. Proč ztrácet síly na malých turnajích?
Reagovat
Rafaeoli25
Zeptej se ještě jinak, vyhraje vůbec někdy nějakej další turnaj? Kamaráde nevim..
Reagovat
slacker
TAk kolik UE denska spachala? A kolik z nich bylo petrominel? Znate ty kratsi pomale mice s naprahem do kopriv
Reagovat
smazaný uživatel
no bohužel, já si taky myslím, že už nevyhraje nic, ale na WTA nikdy nevíš. Taky je možné, že jí někdo sbalí, domluví se na miminu a konec kariéry ...
Reagovat
PetaM
Jo! Řekni jí, jak se hraje na antuce! Slajzy tvl! A ne z pozic, když už do toho nemůžeš dát ránu, i normálně, třeba z returnu. Řekni jí, až používá kraťasy, ale ne z kilometru za BL ... A taky jí řekni, že k lajnám se na antuce nehraje. Na ostatních površích tu milimetrovou lajnu uvidí jestřáb, tady je "jenom" člověk a ten prostě nemá jestřábí oči :D Prostě, na antuce se nehraje na sílu, protože antuka jí celou pohltí, řekni ji, ať nehraje na antuce a připravuje se celou dobu jen na trávu!!!! :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vyřídím.. :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo si dá s miminem 2-3 roky pauzu a pak se vrátí a bude dominovat :). WTA je fakt nepředvídatelná a u Petry to platí desetinásobně.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak negeneralizoval bych to na všechny hráčky, pro většinu z nich je tenis na prvním místě, u PK to ale tak neni a vztahy se čim dál tim víc promítaj do jejích výkonů, strašně psychicky nestabilní rozkývaná osoba, podle mě už nic velkýho nedokáže a tudíž se případnýmů těhotenství ani divit nebudu, naopak, tak nějak to bude do jejího celkovýho obrazu zapadat..
Reagovat
smazaný uživatel
Za to může Černošek, kdyby pustil do Říma Lucku s Klárou, tak mohla třeba Petra hrát s jednou z nich a byla by zadarmo v OF.
Reagovat
smazaný uživatel
jo, Černošek může za všechno, ještě by měl Petře vyřídit los tak, aby pořád hrála ve druhém kole s Luckou, tu poráží vždycky ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
nebo taky Hitler ... kdyby zaútočil na Čínu, mohla by hrát s někým jiným a třeba by vyhrála...
Reagovat
smazaný uživatel
no právě, je to antikrist :-)
Reagovat
smazaný uživatel
By někdo mohl udělat parodii, jak Hitler plánuje oslavy Petřina titulu v Berlíně a Petra vypadne v 1. kole
Reagovat
smazaný uživatel
po prohře s Kleybanovou ve Stuttgartu by see to dalo :D
Reagovat
smazaný uživatel
nebylo to první kolo ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
lol volný los do 2.kola...pro Petru je to 1...
Reagovat
smazaný uživatel
stejně zůstane 6...Máša nemá šanci se dostat přes SF přes Serenu...
Reagovat
smazaný uživatel
řekl bych, že Serena se spíš odhlásí. Ale vem čert nějaký šestý místo. Petra potřebuje vyhrávat zápasy..
Reagovat
Rafaeoli25
Mária v týhle formě určitě dát Serenu na antuce může, hraje jako před dvěma lety..
Reagovat
VlS
Ono se řekne nebreč, ale co ta lítost?
Reagovat
Grape
Petra je fakt neuvěřitelná...
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska se opět potvrdilo, že největší slabinou tenisu jsou rozhodčí. Co dneska vyváděli, to bylo neskutečný.
Reagovat
PetaM
Prosím tě, běž spát :D :D
Reagovat
Grape
Hlavně, že se ta prohra dá na něco svést...
Reagovat
VlS
Opravdu už nevím, jak tě nazvat. úplně normální výkon rozhodčích. Prohrála to Petra svou nekoncentrovaností. Když chvílema zapla, tak neměla Zhang žádnou šanci, jenže pak zase vypla .... a už nezapla.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Úplně normální? V tom případku ti doporučuji silnější brýle nebo vyměnit očaře.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, quesh ma pravdu. Od televize to prece musi videt lepe nez rozhodci stojici nad stopou prece...
Reagovat
slacker
Freedom vsak ma taky pooradneho ocare :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No lajnoví stopy neviděj..
Reagovat
VlS
Kup si raketu a začni chodit hrát tenis, občas si zarozhodcuj, v reálu na kurtu, ne u televize se zpomaleným záběrem nebo dokonce jestřábem. Vůbec netušíš o čem tady plácáš. rozhodčí to vidí na deset metrů a odehraje se to v tisícinách sekundy. Nemá žádnej záznam k dispozici. Tyhle chyby prostě k tenisu patří, každej tenista to ví. Protože to ví, tak nesází míče na lajny. Lajna není míč vědomě trefenej na lajnu. To je zkaženej míč, u kterýho jsi měl kliku, že ještě spadl na lajnu ty chytrej, záměrně zkoušet trefovat lajny může jen magor. To je uplně stejný jako prase na saku, když je hodně hnusný, tak ti přinese bod, jindy ti vyhodí míč do autu nebo ho nahraje soupeři na smeč. Ale abys tohle pochopil, tak to musíš aspoň rekreačně hrát. Jestli si myslíš, že to pochopíš z televize, tak si to mysli dál, ale budeš jen směšnější a směšnější, i když o moc to už nejde.
Reagovat
spaniel
IQ veš úřaduje :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petra Kvitová je jediný profesionální hráč, který úmyslně na lajnu hraje ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Směšné je především rekreační pinkanou, což je odhadem úroveň, na které je tady asi nejvíc lidí, vůbec srovnávat s profitenisem a něco z toho pak vyvozovat.

Ono i tenis na republikové úrovni se s tím v nejvyšších patrech srovnávat nedá.

Jistě, rozhodčí dělají chyby. Proto byl zavedenej jestřáb, akorát na antuce se mu nepochopitelně vyhýbají. Jak to pak dopadá, to jsme viděli dneska.
Reagovat
slacker
Kde je Fandina? Lita s vetronem?
Reagovat
slacker
Jaky je rozptyl profesionalniho hrace? 20cm? 50cm? 1m? nebo Petriny obvykle 3 metry? :-))
Reagovat
VlS
A jakýho profi hráče? Top v pohodě nebo frustrovanýho maníka na 500 pozici rankingu? Krásně to bylo vidět třeba v zápasu Cetky s Angie, takčtvrt metru celkem bezpečně, možná i trochu míň, když je tam dobře a včas nohama. Fyzika je potvora a těch proměnnejch je tam moc, vítr, rotace, odraz ( kór na antuce),
Angie a Cetka měly za set tak do deseti UE a cca 3 násobek winerů, ale ve srovnání s Petrou se s míčky mazlily, žádný pecky, pomalinký čopy na pomalinký antuce, před uderem si holky mohly skáknout na kafe.
Ten rozptyl má určitě každej svůj a podle něj hraje. Kdo ho má v hlavě a ruce dobře, dělá míň chyb než ten, kterej ho nemá. Když jsem ještě hrával pravidelně, tak jsem měl tak metr, blíž to už bylo o náhodě, ale kluci, kteří hráli ligu to uměli tak na půl metru. Profíci ze špičky ho mají hodně malej.
Teď už to mám tak jeden kurt, buď ho trefím, nebo ne, ale já jsem už starej dědeka nohama jsem dobře a včas leda v posteli :-)
Reagovat
slacker
Takze berme tech 20-30cm jako "standard" kam by se mel profik co hraje spicku dostat. Kdyz chces riskovat jdes na 10cm. Cara = zkazeny mic cos mel stesti :-).
Posledni 2 zapasy PK = 60 UE v prumeru. 20UE na set. Jeste zajimavejsi porovnart s winnery. cirka 1 winner na 2 UE, se divim ze se s timhle protahla do 3 setu :-))
Reagovat
VlS
Podle mě standard vlastně neexistuje, protože to záleží na míči, kterej hraješ. To by možná šlo říct, že u míče, kterej hraješ ve výšce pasu, atd atd. Jiný to je u voleje, u halfvoleje, když to hraješ v běhu, když to bagruješ od země ....... prostě je to o citu, rozumu, stavu zápasu ( můžeš si dovolit zariskovat nebo musíš hrát víc na jistotu ........... . A to je to, co odlišuje špičku od dobrejch, ty od průměru a průměr od amatérů a amatéry od rekreantů. Ale tu svou bezpečnou toleranci má rekreant stejně jako profík a vyhrává ten, kdo s ní umí líp zacházet. Petra s ní evidentně zacházet nechce, protože to umí - viděl jsi to na konci druhýho setu a ve třetím, když stahovala 2 brejky. A pak už zas nechtěla a chtělo se jí střílet.
Reagovat
smazaný uživatel
koukal sem na začátek, pak to vypnul. Teď sem si pustil konec a musím říct, že to křičení na Petřiny nevynucený chyby je fakt nechutný tyvole. No nic, snad příště Petro.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ona byla zpočátku jak pěna, ale Petra jí pomohla
Reagovat
dadaft
tak, to by bylo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Ten poslední míč.. To je fakt na panáka.:/
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej už je pod stolem
Reagovat
PetaM
Živě si ji dokáži představit :D :D :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Asi taky něco načnu.. Jeden blbej míček a mohla to bejt výhra ve dvou..
Reagovat
smazaný uživatel
Co povídáš, jsi tam taky :D :D

PetaM - nějakej drzej ne? :D:D:D
Reagovat
kada.tom
ach ach ... :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Nesnesitelná těžkost zakončení
Reagovat
smazaný uživatel
to člověk nechápe
Reagovat
slacker
To uz to skoncilo?
Reagovat
smazaný uživatel
já mám lepší satelitní příjem :-D
Reagovat
slacker
Ty onliny maji teda silena zpozdeni.
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, když jsi na kříži, tak už nemůžeš práskat takové děla jako když jsi vzadu.
Reagovat
slacker
Jdi ji delat trenera, od Kotyzy se to nenauci :-(
Reagovat
rib
jj, chudák Petra, co jí asi běhá v hlavě...
Reagovat
smazaný uživatel
http://37.media.tumblr.com/tumblr_mbafgsvEJ91rud5iso1_500.gif
Reagovat
vibbi
zabit ji málo!!!
Reagovat
smazaný uživatel
jenže ona nás nenutí, abychom se na to její trápení dívali
Reagovat
smazaný uživatel
kvitovový zápas
Reagovat
PetaM
Ty vole to jsou vlny ... :D Nejdříve 4:0 -> 4:5, pak 3:5 -> 7:5 a pak 0:3 -> 3:3 .... :D :D :D Proto jí miluju! :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
A ted 3:4.. :/ K čemu to sakra bylo?? Jeden míček v prvním setu a mohl být konec..
Reagovat
smazaný uživatel
hm, teď to opravdu zase zahrála, krátký míč a ona to vyhodí z kurtu, to jí nejspíš definitivně zlomí...
Reagovat
Pesek12
To jsou panoramata - obraty 0:3 na 3:3 a pěkný výměny.
Reagovat
slacker
dalsi houpacka 15:40
Reagovat
vibbi
nemám ráda hráčky, který nesjou anglicky rodilý mluvčí a vypiskujou tam kamoooon, nejvíc trapný tydle hérečky
a za bé nesnáším řvaní, aby podkopaly soupeřky..
takže taková maruš a tady hočiminka...
Reagovat
slacker
Tak delaji pro mezinarodni publikum,
Reagovat
smazaný uživatel
těžko soudit, v mladém věku v Americe Marfuše vymyli mozek u ní to celkem chápu, mluví i krásně bez přízvuku. Normálně jí nehájím, ale v tomhle se jí musím zastat.
Reagovat
rib
Masha je totiž Ruska jen podle pasu, jinak od 16 ji drezůrují v USA, od té doby tam skutečně žije, takže...
Reagovat
VlS
Myslím, že od 14
Reagovat
smazaný uživatel
Na BTSportu z ní mají prdel,že její zápasy se nedají tipovat, mění se průběh zápasu několikrát ;-) Člověk už ani nemá sílu jí fandit :-(
Reagovat
PetaM
Ježiši, to je strašný řev ... :D :D
Reagovat
dadaft
tak žádný strachy
někam už to dotáhnem
když už jsme jednou tady
přeci zpátky nepudem

šanci máš jen jednou
tak abys ji nepropás
jsme na tom oba stejně
já, ty
každej z nás
Reagovat
aligo
takový nesmyslný auty... to neni možný co jí dávaj za auty....
Reagovat
smazaný uživatel
sekl se mi strým. poslední fiftýn prosím opakovat.
Reagovat
aligo
nechtěj....
Reagovat
smazaný uživatel
Néeee...:/
Reagovat
vibbi
zase brejklá....neverending story...
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jí to zase darovala, to je opravdu nekonečný příběh
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš jí to darovali rozhodčí.
Reagovat
tommr
tohle už je definitivní konec. Ted Petra úplně odpadne i fyzicky ... :)
Reagovat
aligo
taky si myslím...
Reagovat
tommr
s těma nářkama na rozhodčí jsi už trapnej. Copak rozhodčí může za to, že Petra neumí voleje nebo že udělá při BP soupeřky dvojchybu? :(
Reagovat
slacker
ano za dvojchybu muze rozhodci co ohlasi out. jen za dve site muze sama :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Můžou za to, že jí upřeli několik es. Nebýt toho, možná by nebylo ani tolik dvojchyb.
Reagovat
smazaný uživatel
Lajnoví se rozhodli, že Petře esa nedopřejou. Zase nesmyslej aut.
Reagovat
smazaný uživatel
svině...:D
Reagovat
PetaM
Možná, kdyby si ty auty nedávala, tak je nikdo nemusí hlásit :D :D :D
Reagovat
slacker
Nechci bonzovat ale hlasit to musim
Reagovat
smazaný uživatel
Nezačíná to dobře..
Reagovat
dadaft
ti šulini tam pustili nějaký fotbal.((
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.drakulastream.eu/static/popups/219710872364590.html

Tady Petra pořád jede.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak slacker, teď se Asderaki ukázala v dobrém světle
Reagovat
slacker
Ja to nevidel :-)
Reagovat
kada.tom
Teď vidíme tu Petru, jakou vidět chceme :-)
Za stavu 5:3 to Petra nádherně otočila na 5:7 :-)
Tak, Petro, a šup - dokonči to rychlým 3. setem :-)

Petra má ty zahajovací zápasy na turnajích nejhorší, pak to bývá lepší ... jenže jde o to vyhrát ty první, no :-D
Reagovat
PetaM
Tak já se nedivím. Motivace proti těm slabým je hodně malá. Přece jenom, sport se hraje, abyste si mohli zahrát s nejlepšími ...
Reagovat
smazaný uživatel
A teď mohla Petra proměnit MB. :D Něva, kondice se musí trénovat..
Reagovat
VlS
tfujtajbl, tak jak teď?
Reagovat
slacker
Remiza, prachy se vraci
Reagovat
aligo
jupííííí :D
Reagovat
slacker
Kurs na Petru klesl na 1.36
Reagovat
PetaM
Nic proti, ale konečně je ten zápas zajímavý :D
Reagovat
dadaft
úroveň hry šla nahoru.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže jedeme od začátku.. :D
Reagovat
slacker
Jeeeeeeeeeeeed, chytni sanci za pacesi a utikej
Reagovat
kada.tom
tak konečně Petra Shuai brejkla ... tak snad to Petra zvládne otočit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně POJĎ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bože můj..
Reagovat
smazaný uživatel
z vás ještě není z Petry namol, tipujete tříseťák? :)
Reagovat
slacker
Ja. Lidl je daleko
Reagovat
smazaný uživatel
A v třetím obrat z 0-4 na 6-4, jen ještě nevím, z které strany.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole, to už by bylo moc, takhle napínavé to už nebude. Buď to Petra projede snadno, nebo Číňanku smete z kurtu!
Reagovat
slacker
Komplikace pokracuji 0:1
Reagovat
smazaný uživatel
OK, takže ten obrat z 0-4 bude v režii Petry, jsem v klidu.
Reagovat
smazaný uživatel
závidím optimismus, vidím to na 6:1 pro Zheng ...
Reagovat
slacker
Tak dalsi sance
Reagovat
slacker
To je na palici, 6BP v cudu
Reagovat
Lenca45
Snad poprvé ve druhém setu slyším od Petry pojď :D
Reagovat
smazaný uživatel
na jistotu, do rožku 20cm od čar
Reagovat
dadaft
hin sa hukáže!
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělá obrana na síti..
Reagovat
smazaný uživatel
Skvela? Vzdyt nebyla schopne to tam zakoncit a zadne tezke mice az na ten posledni, kterej konecne umistila, to nebyly...
Reagovat
smazaný uživatel
proč se nepovzbuzuje čínsky? :D
Reagovat
slacker
Petra? proc by to delala? aby rozhodila cinanku?
Reagovat
kada.tom
tvl ... Petra si vypracuje 3BP a ani jeden nevyužije ... to byla asi tečka za zápasem :-(
Reagovat
smazaný uživatel
prošvih jsem poslední šancu vsadit na Zhang
Reagovat
slacker
Tak jse, zavetril 0:40 , ale je to 40:40
Reagovat
smazaný uživatel
Blbý prase a mohlo to být 4:4..
Reagovat
smazaný uživatel
to mohlo znamenat obrat aspoň v setu, Čínanka má i kliku, to je život :-(
Reagovat
smazaný uživatel
na prasata 2:2
Reagovat
rib
co se stalo? Koukám na skóre a Petra vedla 4:1 a pak kouknu podruhé a set je pryč v tie breaku a kouknu potřetí a je to 2:4. Hlava, hlava, hlava? A ten psycholog je k čemu???
Reagovat
VlS
Řekl bych ti to, ale dostal bych ban
Reagovat
rib
Chápu, tož v tom jsme zajedno :-)
Reagovat
vibbi
čínanka jak řve, když jde o důležitej bod..začala s tím v tb...a evidentně to funguje, nicméně takový hráčky nesnáším
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli nevyhraje Wimbledon, tak koncem roku bude ráda za top20, to je opravdová bída, je to horší než minulou sezonu.
Ale Čínanka hraje dobře, chytila šanci a minimálně chybuje, vyhraje zaslouženě.
Reagovat
smazaný uživatel
mě ani nepříde že petra hraje blbě :/ jo ňáká chyba tam je alenení to tak hrozný pohyb dobrý,,, možná podání by se mohlo zlepšit a Číňanka by mohla začít chybovat :/
Reagovat
Lenca45
Je vůbec v Římě Kotyza? Ještě jsem ho dneska neviděla.
Reagovat
Michaelus
Má párty s Černoškem :DD
Reagovat
Lenca45
Tak to mě nenapadlo :D
Reagovat
smazaný uživatel
možná má volno.
Reagovat
Lenca45
No zrovna dneska by ho Petra docela potřebovala :/
Reagovat
smazaný uživatel
Kotyza jde s náma chlastat, konečně pochopil, že mu nic jinýho nezbývá :D:D
Reagovat
Lenca45
Já bych se velmi ráda přidala :D
Reagovat
smazaný uživatel
OK, spicha Pod ocasem :D:D
Reagovat
slacker
Tam jsme za 5 minut, klusem za 3
Reagovat
slacker
Tenisak do ruku
Reagovat
smazaný uživatel
Jedině s flaškou, ale ne z Lidlu :D Petra vypadá bez šťávy ..
Reagovat
slacker
Fajn bude to flaska z Billy.
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D dneska už to nestihnu, ale klidně jsem pro sraz jindy :D
Reagovat
slacker
Jedeme Petra jedeme
Reagovat
smazaný uživatel
Ale co tam Cecektkovska
Peťka Uberalova
kraska neskutočna Yeeeeeeeeeeeeeeeeeees!
Reagovat
slacker
a jedeme z kopce na trakari. 4 mice na servisu prohrane po sobe, spolehlivy zpusob jak o nej prijit za kazdeho stavu
Reagovat
slacker
Jeziis kecam z toho rozruseni.
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád je na Zhang kurz nad 10?
Reagovat
smazaný uživatel
:D zápas 1.25 :D
Reagovat
slacker
A na Petru?
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas Petra 4.33
Reagovat
slacker
Az bude pres 5, nalozime :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petře? To už snad ani víc nejde :D
Reagovat
slacker
Tam se toho vejde :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra kurs 6 - můžeš začít nakládat :)
Reagovat
slacker
Jestli se stihnu zaregistrovat, overit vek a stav konta
Reagovat
smazaný uživatel
No.. To nevypadá dobře.. :/
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň bude mít Černošek náhradu za Hingis do exhibice s Novotnou :-) Ne, to už je moc, ale je to strašně frustující, jak se Petra pořád poráží sama, od r. 2012 je to pořád dokola :-(
Reagovat
Michaelus
Ale na druhou stranu-viděli jste co se stalo když Petra v tb ubrala na plynu a hrála s větším rozmyslem- Zhang se dostala do hry a využila toho
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo je to ten Pelota?
Reagovat
Michaelus
No tak jestli ty druhé 2 sety nebudou 6:2 6:2 tal je to zklamání :(
Reagovat
misa
za ty 3 roky v absolutní špičce skoro nic nenaučila. Neustálé ztráty vedení, děsivé chyby, nulová taktika. Chce to velké změny.
Reagovat
slacker
Kolik zapasu PK prohrala/vyhrala kdyz je na umpiru Asderaki? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
nebo skončit a být mladá máma ;-)
Reagovat
Michaelus
prohrála se Serenou ten památný zápas v Dauhá
Reagovat
Michaelus
Pod Adseraki
Reagovat
VlS
jenže ty jí nemůžeš nadiktovat, to musí chtít ona.
Reagovat
kada.tom
nechceš Petřiny prohry házet na Asderaki, že ne?
Řekyně například řídila utkání Petra - Vika na TM, který Petra vyhrála a hodně jejích zápasů řídila, jmenovitě si je nevybavím, ale minimálně na TM jich bylo víc :-)
Reagovat
slacker
Na Asderaki, na Cernoska, na Kotyzu, na Safare :-)))
Reagovat
Michaelus
Ne, ale vážně by mě zajímalo co všechno zatím stojí- úplně špatně připravená není- to by nevedla 4:0, spíš by mě zajímalo co se stane v její hlavě potom
Reagovat
VlS
No to bych taky rád věděl. Má ji na lopatě a místo toho, aby zadupala do země, tak jí posadí na koně, dá mu cukr a řekne běž koníčku, běž
Reagovat
VlS
já z ní nebudu. A tlačí jí to do FH A FH A FH crossem, po lajně je liduprázdno a NE a NE a NE, já ji musím přetlačit. No když musíš, tak musíš. Jdu se ožrat nebo co.
Reagovat
VlS
jo a zapomínám na kraťasy vysoký 3 metry, nebo do saka.
Reagovat
smazaný uživatel
Můžu se jít vožrat s tebou? Určitě nás tam bude z TP víc :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Jdu s váma..
Reagovat
slacker
Ja se asi presunu domu a cestou koupim v Lidlu par flasek Cideru :-) ... Bud tu hruzu pretrpim na ceste nebo jeste stihnu konec
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý nápad. Vytáhnu si slivku.
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně nejlepší nápad na TP - kolektivní opice :D
Reagovat
Bob
Nole to zvládl, Petra konečně porazila Kerber, nesympatická Cibule je venku a Vinci jde letos slušně do háje.
Reagovat
kada.tom
nenapravitelná ... :-(
tak snad výhra ve 3. setech, no ...
Reagovat
smazaný uživatel
No dobrý teda.. Jen aby to ta Zhang ještě nechtěla vyhrát..
Reagovat
smazaný uživatel
To tak bolí, Petro :(
Reagovat
smazaný uživatel
Cetko...ten její mix styl mi chybí. To by Zhang byla už úplně mimo.
Reagovat
Michaelus
ne
Reagovat
Grape
Ach jo..
Reagovat
dadaft
ajta majta.
Reagovat
slacker
chjooo
Reagovat
dadaft
ty setbaly si Petra zasloužila a odpracovala.
Reagovat
dadaft
bohužel ale nevyužila.
6:6
Reagovat
smazaný uživatel
Petra pomalu tu Zhang sama rozehrava. :-( Mno a nadherne zkazeny dropshot do site. To byl snad nejhorsi moznejuder ze kteryho mela hrat drop.
Reagovat
smazaný uživatel
Docela bych si vsadil na to, že jeden jo. Akorát ten aut nikdo neviděl.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra se šla podívat a smázla otisk
Reagovat
smazaný uživatel
To byla chyba.
Reagovat
smazaný uživatel
chyba Azderaki ze?
Reagovat
slacker
Dvopjchyba Asderaki
Reagovat
smazaný uživatel
I na prasata už Petra vede jenom 2:1
Reagovat
smazaný uživatel
hm, po lajně nejde a nehraje
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste ze Petra nespanikarila na ten setball, ze 4-0 na 4-6, to uz by byl vazne masakr co dokaze...
Reagovat
PetaM
Nevím, co je na tom tak překvapivého, to samé udělala Šafině ;)
Reagovat
smazaný uživatel
tak dobrý ne?
Reagovat
smazaný uživatel
PetaM - Tak proti hracce To20 u Petry nic prekvapiveho ale u hracky, ktera hraje nic moc me to "Petrino otoceni" docela dostalo.

Lunej - Rozhodne lepsi nez 4-6 :-)
Reagovat
PetaM
Asi myslíš Top 30 :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
No vida, ze 4:0 je tu TB, to dokáže jen psychicky silná hráčka, to je pořád kritiky :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim to co jsem napsal, jako kolem 20. mista. Safi patri neco kolem 18. - 25.
Reagovat
kada.tom
z 0:4 na 5:4 ... achjo :-/
Reagovat
smazaný uživatel
To fakt umí jenom Petra.. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Proč hrát jednoduše, když to jde komplikovaně že?
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhrávat 6:1 6:2 je pro Petru asi nuda.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, že to někde nechápe a diví se :D
Reagovat
PetaM
Já se teda první 4 hry nudil. Zhang netrefila kurt a Petře stačilo jen přehodit síť ... :D
Reagovat
slacker
Tak proc v tom prehazovani pres sit nepokracovala? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Protože to Petru přestalo bavit a nás fandy taky :D
Reagovat
PetaM
Máš se dívat! :D Zhang jí to začala celkem dobře vracet. Upřímně, spousta míčů, které Petra zahrála, by na jiném povrchu byly vítězné. Ale Zhang je doběhla a ještě vrátila. To se hraje špatně :D Pak přidáváte a přidáváte a pramení z toho chyby ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vzrůšo musí bejt, to už k Petře patří.. :D
Reagovat
slacker
RAd bych, ale v officu ty streamy bezi na portech ktere me nepusti ven
Reagovat
smazaný uživatel
Bože.. Takhle to komplikovat.. :/
Reagovat
smazaný uživatel
Před zápasy Petry K. budou muset české TV povinně zobrazovat upozornění pro kardiaky, že sledování je na vlastní nebezpečí.
Reagovat
VlS
Petra otáčí zápas proti sobě. Fakt je neuvěřitelná.
Reagovat
smazaný uživatel
tohle přesně říkali komentátoři na BTSport. Bohužel je to pravidlem. Komentátoři říkali, že by si Petra měla položit otázku jestli chce jeeště vyhrát nějaký GS, nějaký WTA titul, bojovat o místo světové jedničky ...
Reagovat
slacker
Treba chce byt mlada mama
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, je to tak. Petra se trápí a tyhle otázky by si teď měla pokládat snad i na lavičce. Kde jsou ty doby, kdy říkala, když šla z lavičky a říkala "jdu ji brejknout"... Peti, pojď!!!
Reagovat
slacker
Ted si rika: "Jdu se breaknout"
Reagovat
dadaft
hm, po čtyřech gemech se Shuai aklimatizovala a Petra je v dupce.
Reagovat
smazaný uživatel
nestoupej si na return tak doleva. Petřina hokejka pak není tak účinná.
Reagovat
smazaný uživatel
si to zase zbytečně komplikuje, chjo
Reagovat
smazaný uživatel
Odkaz na Petry zápas, prosím?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.drakulastream.eu/tennis-live-streaming-video.html
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Asderaki zase uznala protihracce tesnej mic, to je ale mrcha co, hosi? :-D
Reagovat
slacker
Je a velka. Co chces slyset jineho?
Reagovat
slacker
Jak roste kurz na Zhang?
Reagovat
smazaný uživatel
na zápas 13 na Betce, teď 11.
Reagovat
dadaft
marná sláva, pořádná pecka je pořádná pecka, na tu si s kudrlinkama nepříjdeš,,,
Reagovat
vibbi
pletu se, nebo je to opět asderaki?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, je to Eva Asderaki aka Eagle Eye Eva. Kromě toho, že krásně vidí míče proti Petře, tak neumí ani angl. gramatiku? Any questions before we startS?
Reagovat
smazaný uživatel
Kerber zraněná a Cetkovska tragická, vyhrála slepá nad hluchý, v dalším kole letí, jako namydlenej blesk.
Reagovat
smazaný uživatel
hm kolem 50 winnerů, hodně tragický výkon :DDD Petra předváděla nádherný mix styl, obranu a útok, radost se koukat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tragickej je tvůj příspěvek.
Reagovat
smazaný uživatel
ty žebroto
Reagovat
dadaft
je to dost možné.
ale dneska už si místy začínala věřit na forhendu, a ten kdyby jí fungoval, mohla by hrát dobře a minimálně potrápit.
Reagovat
smazaný uživatel
50 winneru proti soupeřce, která přes zranění nemohla pomalu ani chodit
Reagovat
Michaelus
No snad to Káťa dorazí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Opět třiseťáček?
Reagovat
dadaft
bomba outfit.
Reagovat
smazaný uživatel
ruská selka vypadá výborně :-D
Reagovat
petrulinka
Její outfit je naprosto super, konečně něco jiného, myslím, že by to slušelo i naši Petruš. Někde jsem viděla foto šatů pro Řím a FO pro Agu, vypadaly podobně :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíte, a já ho docela kritizovala, ne že je špatný, ale že se mi zrovna na ní moc nelíbil :D Jinak je super, že vyhrála, gratulka
Reagovat
horska.kraslice
Tenis Petry C. je jak z jiné planety, působí až nelogicky, občas vypadá skoro jako antitenis, ale z toho najdnou člověk užasne, co dokáže zahrát. Postřeh na síti, voleje, obranné údery, změna rytmu paráda. Škoda, že je tak často zraněná, zápasová absence je logicky k její škodě. Každopádně velká gratulace, úžasně jsem se pobavila, a když přišel ještě šťastný konec, co víc si přát? Už se těším na její další zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
to není antitenis, to je variabilita ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hrála krásně, slajzy, dropshoty, super délka úderů, dneska ukázala, co v ní je, moc hezky se na to dívalo, navíc ona je moc pěkná, ladná, má prostě šarm. :)
Reagovat
tommr
jsem moc rád, že nakonec přece jen udolala tu nepříjemnou Němku. O výsledku podle mě rozhodla ta maratónská sedmá hra druhýho setu ve kterým Petra proměnila až asi desátej brejkbol. Bůhví jak by se zápas vyvíjel kdyby se jí to nepodařilo ... :)
Doufám, že podobně dobře si dneska povede i naše druhá Petra ... :)
Reagovat
PetaM
Já bych druhé Petře radil, aby na 3 sety nehrála :D :D
Reagovat
tommr
to máš pravdu - na tři sety to bejt nemusí a takový nervy by to taky nemusely bejt ... :)
Reagovat
PetaM
Ta holka je totiž postižená a chce si vylepšovat kondici i na kurtu. Proto hraje na 3 sety ... "Obyčejný" kondiční trénink jí nestačí :D
Reagovat
UnrealTom
pěkně Petra moc šikovná:)
Reagovat
misa
letos porazila druhou tenistku z top 10. Co by za to ta slavnější Petra dala. Kvitová zvládla na tenistky top 10 uhrát letos jediný set.
Reagovat
PetaM
Je ale rozdíl, s jakými Top 10 tenistkami se utkala Kvitová a s jakými Cetkovská ... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra C. porazila Li, se ti zdá malé vítězství?
Reagovat
PetaM
Nevím, kde v mém příspěvku vidíš něco takového :D Jsi bystrozraký nebo tak? :D
Reagovat
smazaný uživatel
ne, jen troško emotivní a hysterický jako většina českých hráček :-D
Reagovat
PetaM
Jo tak aha :D :D Já nezlehčuji výhry Petry C. to vůbec, to, že je porazila, je naprosto super! :) Já tím chtěl jen říct, že Petra K. se vyhýbá (nebo jí je los vyloženě nepřeje) hráčkám Top 10, na které umí. Aga ... Angi ... Řekněme i Na Li, ale u těch dvou je to tak 50:50, jednou ta, po druhé ta :D No a k Vice je zbytečné se vyjadřovat. Petra sice bilanci vede, ale už od "plánované rivality" na konci roku 2011 se nepotkaly .. :D
Reagovat
smazaný uživatel
to je pravda, že se jí vyhýbá třeba Aga a Kerber a má pořád Serenu nebo uřvanou Marfušu, se kterou po kontroverzní prohře na RG jen prohrává :-(
Reagovat
PetaM
Petra Mášu umí porazit pouze v nějakém velkém finále :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, taky by se to tak dalo říct, jenže abychom se takového finále v kariéře Petry ještě dočkali ...
Ale pořád je to pravděpodobnější než u Berdycha.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě Petra C. nejlepší voleje z českých hráček v top10, Petra Veliká ;-) by se mohla učit ...
Reagovat
smazaný uživatel
Luxus!! Petro gratulace!! :-))
Viděl jsem jen 3. set, ale celkem zábava! :D
Reagovat
dadaft
jj, v podstatě exhibiční tenis, ale užil jsem si to. ))
Reagovat
tommr
tenhle zápas působil jako zpomalenej film zejména ve srovnání s předchozím zápasem Cibulková-Giorgi. Byly to spíš takový tenisový šachy ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Joo! Gtatuluju, Petro! :)
Reagovat
smazaný uživatel
že si vyvrátila moje pesimistické kecy! Krásný úsměv!
A Černošku udav se prachama, šmejde.
Na BT Sport říkali, že Petru možná uvidíme ve finále FedCupu, ale tam nevědí, kdo řídí český FedCup tým ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle výlev nechápu. Jestli něco brání Petře C. v nominaci, tak její věčná zranění a zdravotní problémy, ne Černošek. Btw. nebejt jeho, možná by česká tenisová špička v týmových soutěžích nereprezentovala tak ochotně.
Reagovat
smazaný uživatel
fakt si myslíš, že by pustil do FedCupu hráčku, která není v jeho stáji? Neznáme smlouvy hráček, co mají s ním, ale hráčky si na jeho smlouvy nestěžují, protože jediné co musí plnit je účast na SPO. Evidentně jim to vyhovuje, že si prostě jednou za rok nemohou zahrát v Římě ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže ona i Cetkovská je v jeho stáji, byť žije ve Francii. Nějak se ti ta konspirační teorie hroutí.
Reagovat
kada.tom
Paráda! Wow, navzdory X ztraceným servisům si Petra zasloužila postoupit, hrála vcelku dobře a Němka naopak dost hrůzně. A taky jsem zsamozřejmě rád, že Kerber venku! :-)
Reagovat
tommr
Kerberová se mi zdála o dost pomalejší než obvykle - možná, že má pořád ještě nějaký zdravotní trable. To ale nijak nesnižuje radost z Petřiny výhry ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Super :-)))) Líbili se mi fanoušci jak fandili :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, měla je na své straně, to vždycky pomůže.
Reagovat
smazaný uživatel
a ten její usměv... och :-))
Reagovat
smazaný uživatel
škoda, že je pořád zraněná, top20 by jí slušelo a byla by tam ozdobou nejen herní, její postavička je krásně vyvážená a úsměv nádherný.
Reagovat
smazaný uživatel
Petro supeeer. Další velké vítězství.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, když umí hráčka slice z obou stran, hlavně v defenzivě to hodně pomůže se udržet ve výměnách ...
Reagovat
VlS
jóóó!!!
Už jsem tomu pomalu nevěřil. Gratulace.
Reagovat
slacker
Sice jen na ciselkach ale modlil jsem se at ty MP na returnu vyjdou. Vysel
Reagovat
slacker
jooooooooooo ...
Reagovat
dadaft
ntvl, prší, doufám, že to dohrajou,,,,,,,,,
Reagovat
kada.tom
Petra udržela servis! A teď dorazit Němku při jejím servisu!
Hlavně, aby nezačalo pršet nějak víc, teď se to MUSÍ dohrát!
Reagovat
PetaM
NE! Teď nesmí pršet ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
ty vole, ono začne pršet, to už opravdu není pravda!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
PetaM
Tak snad to bude přeháňka ... Na antuce snad déšť nevadí ... Teda jako slejvák určitě jo, ale nějaká přeháňka ...
Reagovat
smazaný uživatel
je to jak na houpačce.. Petro drž teď prosim tě.
Reagovat
smazaný uživatel
překvap mě jako českého pesimistu a vyhraj následující 2 hry!
Reagovat
dadaft
chtělo by to, chtělo.

Makaróni fandí Petře, mají u mě +.
Reagovat
VlS
Jo a výrazně, je to příjemný
Reagovat
kada.tom
wow, z 0:40 sebrala Petra C. Němce podání ... a teď, Petro, udrž podání ... zkus to :-)
Reagovat
dadaft
začátek 3.setu a Petra má 42 winnerů. ))

nicméně tohle je asi nejpomalejší antuka světa,,,,,,,,,,,
Reagovat
PetaM
:D :D :D
Reagovat
Lenca45
Nevíte která značka obléká Petru Cetkovskou?
Reagovat
smazaný uživatel
Lacoste
Reagovat
smazaný uživatel
Kerber je na dně jako svině, nebudu radši nic předpovídat, ale česká neschopnost dorazit soupeře, když je dole, je všude pověstná!
Reagovat
PetaM
Jsme moc hodní ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tady, darování zápasu hráčce, co byla ped 10 minutami úplně DOLE! To umí jen ČEŠI!!!!!!!!!!!!
Reagovat
PetaM
Stejně s tím nesouhlasím. To píšeš jen proto, že jsi sám Čech, a že sleduješ většinou české zápasy.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasit nemusíš a nesleduji jen české zápasy. Jediná záchrana může být, že ta Kerber je taky Slovanka ...
Reagovat
PetaM
Kerber je Polka no :D
Reagovat
PetaM
Co teda vím ... :D
Reagovat
slacker
CO to je tenhle festival hladce prohranych podani? Takova sance a takhle to zahazovat
Reagovat
misa
Polsko vyváží tenistky do světa: Wozniacká, Kerberová, Lisická, je jich docela dost. Polky by mohly sestavit extrémně silný Fed Cup :-)
Reagovat
slacker
Kerber polka? Ani jmenem ani vzhledem na ni nic slovanskeho nevidim
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, s Agou by měly hodně silný tým.
Reagovat
smazaný uživatel
Kerber je stejná Němka jako Petkovič, že nic nevidíš a jméno je po asi po otci německé, to nic neznamená
Reagovat
slacker
Po otci ma jenom jmeno? Takze kukacka?
Reagovat
misa
http://cs.wikipedia.org/wiki/Angelique_Kerberov%C3%A1
Reagovat
slacker
Pointa?
Reagovat
misa
Že je Kerberová Polka, číst snad umíš.
Reagovat
slacker
Ctu "Angelique Kerber (* 18. ledna 1988 Brémy, Západní Německo) je německá profesionální tenistka"
Reagovat
kada.tom
Super, Petro :-)
A teď Němku doraž ve 3. setu, prosííím :-)
Reagovat
dadaft
Kerberová už skoro nemůže podávat - tohle by Petra mohla zvládnout,,,,,,,,,,
Reagovat
PetaM
Doufám Petro, že nebylo v plánu 15 minut bojovat o servis Angi a svůj prohrát za 2 minuty!!! :) :D
Reagovat
PetaM
No, máš štěstí :D Udržela sis servis :D V dnešním zápase něco nevídaného :D
Reagovat
dadaft
kristova noho!
to už bych snad proměnil i já. ((
Reagovat
dadaft
!!! zaber bejby !!!
Reagovat
dadaft
no konečně se ozval forhend!!!

ale je třeba proměnit nějaký ten brejkol,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
tak dost už s těma nepovedenýma kraťasama!
Reagovat
PetaM
Teď se jich pár povedlo a Angi vůbec neví, co s nima :D
Reagovat
misa
zaber. Nebo to bereš jako pomstu Černoškovi, že tě tahá na takový turnaj?
Reagovat
dadaft
aj lov jů
Reagovat
tommr
dneska vypadá hodně dobře ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
vypadá skvěle, ale nechala Kerber, aby se rozehrála, teď už si myslím, že první set jí utekl :-(
Reagovat
slacker
Proc ma takove problemy s tim podanim?
Reagovat
dadaft
kuňa zaber Petro, Angie v takovém stavu snad porazíš, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
zapomeň, typicky česká povaha, Kerber je dost trapná, ale prostě toho nevyužije, škoda ale ona přijde o prachy, body a možné zvýšení sebevědomí :-(
Reagovat
dadaft
loni se touhle dobou vrátila po zranění a odehrála slušně RG a W.
letos to nějak není ono. ((
Reagovat
smazaný uživatel
je to škoda, umí hrát velice pestře, má cit pro míč, další šance porazit hráčku top10 trestuhodně promrhána!
Reagovat
dadaft
no, konec ještě není, teď začla hrát Petra míň na krásu - jestli omezí chyby, mohla by třeba něco,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
3:3, podruhé poměrně v klidu uhraný servis,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,, je čas přitlačit.
,,,,,,,,,,,, ((( davaj Petra ))) ,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
tommr
Lucka Šafářová vstoupila do zápasu s ruskou kvalifikantkou Alexandrovou dobře a hned zkraje zápasu získala a vzápětí i potvrdila brejk... :)
Reagovat
slacker
Vdzyt prohrava 2:3
Reagovat
tommr
nějak jsem to zakřik ... :(
Reagovat
misa
ke svému standardu. Někteří by napsali i naštěstí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mončo vydrž! :) Škoda, že nikde není stream...
Reagovat
smazaný uživatel
Jóóóóó, je to tam!!! :)
Reagovat
tommr
pokud ve třetím kole narazí na skvěle hrající Giorgiovou tak to nebude mít lehký. Giorgiový podpora domácího publika zjevně svědčí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
to neni na poradu dne...nejdtiv musi dat tu cinanku....
Reagovat
smazaný uživatel
to neni na poradu dne...nejdtiv musi dat tu cinanku....
Reagovat
smazaný uživatel
jsem to odeslala jednou...nechapu..
Reagovat
misa
Petra ji v dubnu porazila ve 2 setech. Je u tebe nějaká soupeřka, které by se Petra neměla obávat? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tím hůř, že ji v dubnu porazila.
Reagovat
misa
Podle tebe si Petra na sebe vytvořila tlak, že musí znovu uspět? To už se nedivím, že je pořád vystresovaná, pokud to takhle bere.
Reagovat
smazaný uživatel
Cibule nebo Giorgi, obě sou nebezpečné. No ale hrát proti domácí hráčce Petře nepřeju. Tak snad Christina vyhraje ještě jeden zápas :-)
Reagovat
smazaný uživatel
dodatek: a zároveň Petra vyhraje ten dnešní :-)
Reagovat
tommr
upřímně řečeno vím momentálně jen o jedný hráčce, který se Petra bát nemusí a tou je Lucka Šafářová ... :)
Co se týče Giorgiový tak s tou Petra sice nedávno relativně snadno vyhrála, ale bylo to v rámci FC ve kterým Petra hraje vždycky nadstandardně dobře. Na antuce a s bouřlivou podporou domácího publika bude Giorgiová navíc o moc nebezpečnější ...
Reagovat
PetaM
Já vím teda o více hráčkách, se kterýma má Petra nadprůměrně pozitivní bilanci a nemusí se jich bát ... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Uff McHale vyhrála. Sorana pořád ve srabu. Ale byly to nervy.

Snad mi ta akovka vyjde. Už zbývá jenom Karla a Bobina. Do akovek dávám jenom tutovky :D
Reagovat
kada.tom
Paráda!! Camila jde dál :-)
A Cibulková se opět balí v 1. kole ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
nezáviď :)
Reagovat
kada.tom
a co bych měl závidět a komu? Cibulkový, že vylítla po Madridu i v Římě v 1R nebo to, že Camila vyhrála, což bych jí přál i kdyby nehrála s Cibulkovou? výhru přeju, takže nezávidím a to, že Cibulková opět končí v 1R - to taky není zrovna záviděníhodný, leč jí to přeju :-D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
spaniel
Hmmm ;) Na tu bych se snad i díval jen tak.
Reagovat
VlS
Ale bacha, nezacláněj, takovejch nás je houf :-)
Reagovat
tommr
Karolína Plíšková předvedla proti Minelle parádní obrat. Ve třetím setu už prohrávala 1:5 a musela čelit několika mečbolům, ale všechny odvrátila a po šesti vyhranejch hrách v řadě nakonec vyhrála 7:5 ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To teda koukám, jaký Karolína předvedla obrat ve 3. setu. Je mi líto Mandy, ale ona asi taky patří k hráčkám, které občas mají problém dotáhnout zápas (viz její loňský zápas na US Open proti Sloane)... No a teď v Praze prší, tak snad se to moc nezpozdí a stihne se dneska všechno dohrát.
Reagovat
tommr
mě je Mandy taky trochu líto. Sice jsem fandil Karolíně, ale Minella patří k nejhezčím a nejsympatičtějším hráčkám na okruhu. Ten závěr zápasu jí musel dost zdeptat ...
Jinak s tím počasím to opravdu nevypadá moc dobře, ale třeba u nás na Vinohradech zatím ještě neprší ...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Taky byla Mandy jedno z hlavních lákadel turnaje, co se týče zahraničních hráček. Bohužel skončila v 1. kole singlu i deblu. Zítra bych ji ale stejně asi neviděl...
Reagovat
smazaný uživatel
Minelle jsem přál čtvrtfinále, chtěl jsem na ní přijít podívat ;-)
Reagovat
dadaft
tak na Camilu plný dům a ta hraje v tranzu.
Reagovat
dadaft
winner za winnerem, jako stroj.
Reagovat
tommr
no na stroj příliš chybuje, ale hraje odvážnej a sympatickej tenis ... :)
Reagovat
dadaft
troška nadsázky no :)) - Cibule je ovšem v krizi a pod tlakem.
Reagovat
tmora
Tak Camila zatím fantasticky tenis. Doufám ze to dotáhne do konce!
Reagovat
dadaft
jóóó, pro holky často není snadné dopodávat zápas,,,,,,,,,,
Reagovat
tommr
za stavu 5:3 a 30:0 ve třetím setu pro Giorgiovou při jejím podání to už vypadalo hodně slibně, ale ted to asi Cibulková otočí ... :(
Reagovat
kada.tom
snad Camila tu nevychovanou Čobolačku porazí .. :-)
Reagovat
dadaft
tatík Giorgi je zralý na infarkt.
Reagovat
smazaný uživatel
To je vždycky. :D
Reagovat
kada.tom
typickej Ital, no :-D ... ale já jsem taky na nervy a přeju si, aby to Camila ukončila 2. setem, jinak by mohlo být zle ..
Reagovat
smazaný uživatel
taky jsem ho videla jako typickeho itala..jenze on je pry argentinec...
Reagovat
VlS
Jenže standardní Argentinec má dědu z Itálie nebo Německa :-)
Reagovat
tommr
neví někdo kdy by se tam mohlo zase začít hrát?
Reagovat
slacker
Az naprsi a uschne
Reagovat
smazaný uživatel
dnes už nič
cely deň bude pršať
Reagovat
tommr
tak snad to nebude tak strašný - hráčky už se vrací na kurty ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zase sa tu rieši Krasa Sharapovej. Premňa jedna z najkrajšich nielen tenistiek ale celkovo žien. A to, že na kurte pôsobi chladno, tak možno ano,ale to je dane 100%-nou koncentraciou na z?pas ved neprišla sa na kurt smiať a zabavať.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry to dole malo isť
Reagovat
Frick
Co myslíte, nedá se o tenise v zásadě říct, že je to míčový sport, ve kterém je největší "rovnost pohlaví"? Vemte si jiné míčové sporty, kde se celosvětově točí velké finance. Jakou popularitu má v mužském a ženském podání. Největší propast je samozřejmě u fotbalu a hokeje, u házené, volejbalu, basketu nebo i florbalu je to o fous vyrovnanější...

Nicméně, dá se říct, že pokud si chce holka vybrat nějaký míčový sport, tak má v zásadě šanci na opravdový výdělek jen v tenise. Mooožná se na něco dá přijít i v basketu. Pokud se na to mrknu, tak ze současných tenistek si více jak 1 000 000 USD vydělala Kvitová, Šafářová, Koukalová, Cetkovská, Hlaváčková, Hradecká, Strýcová, Melzerová, Voráčová, Birnerová, Peschke. Tedy 11 holek / žen. By mne zajímalo, zda si na to přišla jiná aktivní žena (i mimo míčové sporty). Spíš o tom pochybuju a to včetně olympijských vítězek.

To srovnání mne napadlo po tom, co jsem viděl srovnání Tomáše a Simony Necidových. Jeden se tím může zabezpečit, druhá to má jako koníček ke škole.
Reagovat
smazaný uživatel
golf
Reagovat
smazaný uživatel
Golf rozhodně, ale i tam jsou dost velké rozdíly. Z mužů letos nejvíc vydělal Bubba Watson (4,5 milionu dolarů), z žen Stacy Lewis (833 tisíc). Ale ženskou tour nesleduju, tak nevím, kolik mají třeba prize money na jednotlivé turnaje. Vím, že chlapi měli teď na Players 10 milionů. A s tím basketem to taky nebude tak horké, průměr v WNBA byl v roce 2012 72 tisíc dolarů (obecně průměrná mzda v USA byla asi 47,5 tisíce).
Z těch našich dalších sportovkyň mě napadá tak maximálně Špotáková, která má dost sponzorských příjmů a několikrát vyhrála Diamond League, kde jsou docela lukrativní peníze. Ale jestli jí to hodí milion dolarů, to si netroufám hádat. Takže pořád asi zůstává hlavně ten tenis, tam na ten příjem stačí "jen" dostat se na hranici první stovky a třeba tam pár let vydržet :)
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě asi špičkové americké snowboardistky na tom nebudou špatně, tam se v reklamách točí hodně velké peníze.
Reagovat
smazaný uživatel
Zajtra hraje v Prahe Petra Uberalova naj naj najsexi tenistka. Snaď sa presadi a bude uspešna.
Reagovat
rosm
Co je na ni?? Cely tatinek, hezka mozna jako dite ted uz tuctovka, podobna Hingis... Tenisove pretrenovana za mlada dopadla jak dopadla.
Reagovat
smazaný uživatel
pro mě je teda tuctovka někdo jiný, už jenom její postava je netuctová, ale já jsem antiŠarapkáč, co já vím, co je sexy :-D
Reagovat
smazaný uživatel
http://2.bp.blogspot.com/-DCEJCSB0bAA/UrmJiupfLjI/AAAAAAAACww/WeeinVNr05w/s1600/uberalova24.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
http://img12.imageshack.us/img12/1959/dscf2531j.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
http://img12.imageshack.us/img12/1959/dscf2531j.jpg
Reagovat
Fandina
Pro mě také super den, kromě Bár a Magdy. Cetka super, Jirka Veselka, Radek s Tommym v deblu, Gríša a Lukyn. Super.
Reagovat
smazaný uživatel
To je dneska supr den. Peťka, Fran, Dodig. A teď koukám Su-Wei Hsieh je deblovou jedničkou.
Reagovat
Fandina
Nevím, jestli to sem už někdo dával, ale program na zítřek do Stromovky. V deblu budou hrát všechny naše top páry. Andy/Šafi, LucHra/Miša, Plíškovky i Katka s Bárou.

http://www.itftennis.com/itf/web/usercontrols/tournaments/tournamentorderofplaypage.aspx?tournamentId=1100031537&tcc=WT&oopdate=13/05/2014
Reagovat
misa
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Petra+Kvitova+Internazionali+BNL+Italia+Day+vddDF2GPr5nx.jpg

Krása Petry vychází zevnitř a její oči jsou fantastické, proto je pro mě mnohem hezčí než všechny opěvované hvězdy. Držím palce nejen ve 2. kole.
Reagovat
smazaný uživatel
vysvěluj to Šarapkáčům a podobným ;-)
Reagovat
petrulinka
I když jsem ženská, tak mám stejný názor. Petra je podle mě hezká a to nejen vnitřně, prostě sympatická, hezká, milá mladá holka na rozdíl od Maruši, která je dle mého názoru studená jak psí čumák, ten chlad z ní jen čiší. Ale sto lidí, sto chutí a názorů, takže pokud se někomu Maruša líbí, tak jeho věc :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji petrulinko, že nejsem osamocen v tom, co z té uřvané nádhery cítím.
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě věc z vlastní zkušenosti, takovéhle jsou v posteli jak prkno, snad zkušenější vědí, co myslím :-D
Reagovat
petrulinka
Můj muž tvrdí totéž :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ho pozdravuj a ostatní fanoušci (hlavně ti zaslepení) ať obdivují chladný "sexsymbol" Šarapovou ;-)
Reagovat
Fandina
Také nejsem chlap a nemohu posuzovat, ale podle mě je Petra také krásná a co se týká Márie, tak ona je na kurtu ledová, ale třeba když tu byla v Praze na exibici, tak měla předtím trénink na kurtu a hodně dlouho posedávala i na lavičce a tam byla příjemná a tvářila se hezky.
Reagovat
smazaný uživatel
ja se taky hlasim k tem, co nechapou obdivovatele Masiny "krasy", ta by mohla delat v lete klimatizaci ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitova krajšia ako Masha? Ochhhh Bože vy srandisti DDD
Reagovat
rosm
Sympaticka mozna byvala, ted co predvadi za chovani na kurtu ji degraduje spolu s jeji hrou. Sarapova je profesionalka, ale radost se na ni divat jak bojuje na kurtu. Co je to jeji job, dela ho hodne dobre a ja se teda divam na tenis a neslintam nad zenskyma cizima.
Reagovat
smazaný uživatel
No, Sarapka je pro me ekvivalentem krasavic, ktery delaly dozorkyne v nacistickych koncentracich, v jejim pripade by to asi byl gulag. Taky mi ten obdiv k ni trosku pripomina slintani nad povrchnima krasavicema a la Pamela Anderson, osobne mam pojem zenska krasa opravdu nekde jinde. Nicmene nic to nemeni na tom, ze z vyvoje Petrina tenisu jsem hodne zklamanej.
Reagovat
PetaM
http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2014/709/OP.pdf

Petra Cetkovská bude hrát asi od 13:00 (záleží, jak skončí zápas před ní) na kurtu PIETRANGELI - takže bychom to měli vidět :D

Petra Kvitová bude hrát 4. zápas na GRANDSTANDU - takže také v Tv .. :D

Super! Tak věřím, že obě dvě postoupí! :) I když, měla by to mít těžší Petra C., ale jak známe Petru K., tak to asi bude mít těžší ona :D :D
Reagovat
petrulinka
Kde jsi to našel? Já se dívala na oficiální stránky turnaje a nic jsem tam nenašla
Reagovat
Titan
http://www.protennislive.com/lshd/main.swf
Kliknout na WTA, Rome a Schedule...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Obě Petry hrají 2. kolo už zítra. Petra Cetkovská od 12:30 proti Anglie Kerber a Kvítí od 15:30 proti Zhang. Nevíte, jak je to se streamy?
Reagovat
PetaM
Tý jo, předběhlas mě :D No, kamerové by měly být první tři kurty :) Takže obě dvě Petry by měly být vidět :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte, jestli bude Serena teda hrát v Římě?
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, proti Petkovič.
Reagovat
smazaný uživatel
Na Moravě dobře,
na Moravě zdrávo! :D
Reagovat
smazaný uživatel
sorry, to malo byť na slackera
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulácia Anne Karolíne Schmiedlovej, zaslúžila si to omnoho viac než tá labilka spoza Moravy (každý objektívny fanúšik uzná, že Záhlavová-Strýcová zápasy prehráva hlavne hlavou, nechápte ma prosím zle ako ďalšieho "antičecha").
Reagovat
slacker
TY zly antimoravaku
Reagovat
PetaM
Já jsem výjimečně nefandil Báře :) Anna si to zasloužila a je mladá. Čím více titulů, tím lépe :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na Moravě dobře,
na Moravě zdrávo! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tlač, tu samičku. Teď ztratila brejk a je zaděláno na další.
Reagovat
smazaný uživatel
no proto. Sam hra je taky pro otrlé nebo aspoň trochu opilé.
Reagovat
smazaný uživatel
Martině H. to seklo, přesto vyhrála Sam.
Reagovat
VlS
:-) - nebo právě proto?
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zvědavý, jak na tom bude Serena.. Je sice v Římě a dávala tam rozhovor, ale noha jí prý pořád dost bolí..

Očekávám, že nějak dá 2. kolo a pak odstoupí, jako předloni Vika nebo kdy to bylo..
Reagovat
PetaM
Mohla by si dojít aspoň do ČF a znovu nenastoupit Petře k zápasu ... :D Jako, nic příjemného, ale tak .. proč ne :D Snad se Petra dostane aspoň tam :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už je známý program na zítřejší den (viz odkaz)... Zítra Katka nehraje (myslím dvouhru), takže do Prahy pojedu ve středu (jako loni). :)
http://www.spartapragueopen.cz/res/files/schedule_04.pdf

Ve středu by se měly hrát tyto zápasy:
Siniaková - Krunic
Koukalová - Watson
Hlaváčková - Schmiedlová
Strýcová - Duval
Kr. Plíšková - Linette
Babos - Soler-Espinosa
Pfizenmaier - Pervak

Nejzajímavější jsou pro mě ty první čtyři... :)
Reagovat
smazaný uživatel
I když mě docela láká zítra se jet podívat na Karolínu a taky Lucku, tak taky pojedu až ve středu.. :-)

Taky jsou pro mě nejzajímavější ty první čtyři, co jsi napsal! :-)
Zápas Báry s Duval by mohl být zábava! :D Ale hlavně se těším na Katku! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jo, možná se tam uvidíme. :) Já se samozřejmě taky nejvíc těším na Katku, které budu fandit a doufám, že jí to pomůže trochu víc než loni. :) Mezi Klárkou a Heather to mám tak 50:50. Andrejce budu přát určitě, ale v zápase Strýcová - Duval budu přát Victorii. :)

Jinak tenhle týden to s počasím nebude nic moc, ale co se koukám na předpověď, tak středa by měla být snad nejlepší den... :)
http://pocasi.seznam.cz/praha#pozitri

Taky už se těším, až zase budu bloudit, než ty kurty najdu... Doufám, že si z loňska aspoň něco pamatuju. :D
Reagovat
tommr
no jestli bude Bára hrát tak strašně jako dneska tak to teda bude opravdu zábava. Každá druhá rána do saka ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jelikož jem v učím procesu před maturitou, tak nejspíš SPO nestihnu. Sice jsem také přemýšlel o tom, že bych tam ve středu vyrazil a byl tam celý den, ale nějak to nevidím moc růžově. Rád bych se tam potkal i s někým z Vás, ale letos nevím, no. Fanděte i za mě! :)
Reagovat
smazaný uživatel
* jelikož jsem v učícím procestu před maturitou... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to hodně štěstí u maturity! :-)))
Já mám ještě skoro dva roky čas, ale letí to :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas Aničky jsem dneska nestihl, ale asi to byla rychlovka. :) Alizé ve 2. kole bude určitě mnohem těžší soupeřka...

Na tomhle turnaji mě ale strašně štve ten los. Ve 2. kole kvalifikace se utkaly Monča Puig a Kiki Mladenovic. Ve 2. kole hlavní soutěže může Monča hrát proti Mashe a vítězka tohoto zápasu pak v osmifinále proti Aně... To mi snad dělají naschvál. :(
Reagovat
smazaný uživatel
A Petre muzou holky jenom zavidet.
Reagovat
smazaný uživatel
Zdá se mi to, nebo parafrázuješ Rudu z Ostravy? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Rudu neznam, respektive jeho "tvorbu".

Štve mě, že Lucka, Klára, Karolina nejsou v Římě.
Reagovat
tommr
a kterou Petru máš vlastně na mysli? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to buď rád, že ho neznáš. :D Jak jsem si to přečetl, tak jsem si hned vzpomněl, co "nazpíval" Petře (ale Kvitové) po Wimbledonu 2011... Schválně si můžeš najít na youtube "Každý ti to Petro závidí". Odkaz sem ale dávat nebudu, protože se mi to nelíbí (slušně řečeno). :D
Reagovat
VlS
tak, tak :-((
Reagovat
PetaM
Kdo by nezáviděl Wimbledon ... ;)
Reagovat
slacker
Holky dostaly zaracha, jako kazdy rok
Reagovat
Fandina
Herec Michal Kavalčík, který je známý spíš jako Ruda z Ostravy, se tentokrát hodil do civilu a napsal písničku pro pětiletou Adélku z Vlčnova, která je po transplantaci jater.

Zdroj: http://revue.idnes.cz/ruda-z-ostravy-natocil-pisnicku-pro-holcicku-po-transplantaci-p7m-/lidicky.aspx?c=A130802_095112_lidicky_nh
Reagovat
tommr
je ale zajímavý, že Petra C do Říma jet mohla. Zřejmě na ní Černošek nemá žádný páky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Cetka je dost mimo Černoška. Z Paříže se špatně ovládá. Šak ona je už napůl Francouzka.
Reagovat
PetaM
Mě by také zajímalo, proč Petra mohla a ostatní ne ... Především Lucka by to potřebovala jako sůl ... :( I když, i titul ze Sparty jí vynáší celkem dost bodů .. Na druhou stranu, musí ho získat, pokud ho nezíská, tak je to celkem zahozený týden ... :(
Reagovat
tommr
když Lucka v Praze nezíská titul tak příjde o 50-85 bodů a v žebříčku klesne minimálně o dvě místa ... :(
Reagovat
slacker
Janekda to uz napsal. Petra C je totiz svobodna. Za to ji nikdy nepozvou do FC protoze ten ma Cernosek take pod palcem
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Petra Cetkovská nepatří pod toho zakrslého diktátora a může si jezdit kam chce ;-) Reprezentovat by určitě chtěla, ale Černošek to samozřejmě nedovolí, i když je pravda že už je pomalu Francouzka ...
Reagovat
Fandina
Petra Cetkovská je snad jedinou pravou, rozuměno tam narozenou a od dětsví hrající tenistkou z Prostějova. Všechny ostatní tam byli odněkud převedeni nebo převedení a vloni za ně ligu hrála, takže tam patří víc než kdokoli jiný.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tenhle Černošek byl ve správný čas na správném místě, šel do tenisu jako podnikání a neumí ani žblepnout anglicky.
Reagovat
petrulinka
Pokud vím, tak Petra C. již několikrát ve FC reprezentovala, takže tvoji poznámku nechápu. A že nereprezentuje teď je určitě způsobeno tím, že bývá hodně zraněná a málo hraje. Kromě toho si myslím, že Černošek Pálovi do nominace nezasahuje.
Reagovat
slacker
No kdypak to bylo naposledy kdy reprezentovala? Byla v te dobe pod vlivem nebo uz se dokazala emancipovat od Prostejova? Kmotr je kmotr
Reagovat
dadaft
konečně turnaj, který má duši. ))
a k tomu tři nádherné kurty, každý jiný, každý svůj, ale každý super.

gratulace Petře C., a doufám, že to nandáš i Kerberové.
Reagovat
VlS
Chtělo by to dohnat nějaký body. Cetko pojď
Reagovat
tommr
za normálních okolností by Petra C neměla mít proti Kerberový žádnou šanci. Kerberová ale musela skrečovat zápas prvního kola v Madridu a možná nebude ještě úplně fit. To by mohlo Petře trochu pomoct ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist