Cetkovská vypadla, nestačila na Osterlohovou

14. 8. 2008, 09:09
Aktuality 0
Jediná česká tenistka na turnaji v Cincinnati Petra Cetkovská se s podnikem WTA rozloučila v druhém kole. Třiadvacetiletá fedcupová reprezentantka podlehla 4-6 a 1-6 domácí Lilii Osterlohové, které patří místo až na začátku třetí stovky světového žebříčku.
Profily hráčů
Petra Cetkovská

Favorizovaná ruská tenistka Naděžda Petrovová postoupila v Cincinnati hladce do čtvrtfinále. Druhá nasazená porazila v druhém kole za necelou hodinu 6:1, 6:1 Američanku Julii Dittyovou a čeká ji duel právě s Lilií Osterlohovou.

Turnajová trojka Maria Kirilenková se na postup nadřela o poznání víc. Ruská hráčka prohrála s kanadskou kvalifikantkou Stephanií Duboisovou první set hladce 1-6, zápas ale dokázala otočit a zvítězila 1-6 6-2 7-5. Duboisové tak vrátila dva týdny starou porážku z Montrealu.

Výsledky - Cincinnati:
Výsledky:
Dvouhra - 2. kolo:

Osterlohová (USA) - Cetkovská (ČR) 6:4, 6:1, Kirilenková (3-Rus.) - Duboisová (Kan.) 1:6, 6:2, 7:5, Lisická (Něm.) - Pinová (Fr.) 6:3, 6:4, Petrovová (2-Rus.) - Dittyová (USA) 6:1, 6:1, Dechyová (Fr.) - Srebotniková (4-Slovin.) 7:5, 2:6, 7:6 (7:1).

ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist