Chystá Bartoliová comeback?

3. 3. 2015, 12:49
Aktuality 61
Bývalá wimbledonská vítězka Marion Bartoliová naznačila, že uvažuje o návratu k tenisu. "Vrátit se k tenisu, nebo ne? Co myslíte? Měla bych?" napsala na svůj twitterový účet někdejší sedmá hráčka světa.
Profily hráčů
Loni byla Marion Bartoliová ve Wimbledonu už jen jako host

Třicetiletá Francouzka překvapivě ukončila kariéru předloni v srpnu pár týdnů poté, co na londýnském grandslamu vybojovala svůj největší úspěch. Celkem během kariéry vyhrála osm turnajů WTA ve dvouhře a ve světovém žebříčku byla nejvýš na sedmém místě.

Bartoliová, která se po ukončení profesionální kariéry věnuje navrhování sportovních bot, svým včerejším tweetem zavdala příčinu ke spekulacím o comebacku. Jak píše francouzský deník L'Equipe, pro wimbledonskou šampionku by bylo těžké vracet se do tenisového kolotoče vzhledem k tomu, že nadměrná fyzická zátěž byla jedním z hlavních důvodů, proč z něj odešla. Věk Bartoliové by ale podle listu neměl být překážkou.

"Marion Bartoliové bylo nedávno třicet. Ještě není pozdě vrátit se a vítězit. Serena Williamsová, šéfka na okruhu, dál vládne světu WTA ve 33 letech," tvrdí L'Equipe.

Tituly Marion Bartoliové:
2013 - Wimbledon
2011 - Eastbourne, Ósaka
2009 - Monterrey, Stanford
2006 - Auckland, Tokio, Québec
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

61
Přidat komentář
smazaný uživatel
Souhlasim se vsema co rikaj bartoli nevracej se tvuj tenis stal za ho..o!delas to jen kvuli penezum jako vaidisova,ale ta v sobe neco ma . S tvoji vahou by si byla vic zranena.pro mne budes znama jako nejhorsi zenska co vyhrala GS!zatimco az skonci roger budu si pamatovat elegan s kazdym coulem s pestrou hrou!
Reagovat
Mayo
vráť sa Marion
Reagovat
Rafaeoli25
Moc nechápu všechny ty poznámky na její adresu, ukáže se, až bude na kurtu a po několika zápasech, do tý doby si nezaslouží, aby jí kdokoli odepisoval, to si taková bojovnice opravdu nezaslouží..:(
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/229508/obezni-sampionka-bartoliova-chce-zpet-na-kurty-mam-to-znovu-zkusit.html

"Výživné" fotky tam. Zase ale asi respekt za to, že evidentě nemá problém takto ukázat, že prostě ty kila tam jsou. Většinou takto "nalehko" si zatrénují spíše šíhlé hráčky. A ten důvod je asi nasnadě :o)
Reagovat
smazaný uživatel
tak tohle snad nemůže být pravda, to vypadá až moc extrémně.
Reagovat
Frick
Nevim. Extrémem je spíš Taylor T.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jsem již psal-Marion byla vždy silnější. A to o hodně víc než ostatní. Ale pokud jí to nebrání v pohybu, jako již Frickem zmiňované Townsendové (viz FO proti Alizé), tak ať se vrátí. Já bych ji na okruhu uvítal, chybí mi. Je ale známo, že PC i TV rozšiřuje.
Reagovat
Frick
No nevim, ale myslim si, že když má takto pupek venku, tak to výmluvy na rozšiřování od TV/PC nezachární. Tam jsou prostě vidět ty tukový záhyby atp. Na druhou stranu - abych nebyl jen kritický - tak se zdá, že s tím, co je uschováno pod tou podprsenkou, je spokojena :o)
Reagovat
smazaný uživatel
:D to nepochybuji... chtěl jsem jen říct, že to ve skutečnosti nemusí být tak hrozné
Reagovat
Roger_Federer
Hochu ty si opravdu vyzivny..:)
Hod sem svoji fotku ty.At te muzem taky rozebrat.
Reagovat
Mark976
klidně, jen sama sebe zostudí a ublíží už tak celkem zvláštně získánému GS. Nejhorší vítězka GS za 10let a Wimbledonu v historii!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Coze?
Jako jedna z mala byla schopna porazit na trave Serenu! A ve dvou;D)
..., tak tohle se nepovedlo jeste ani Kvitove, ta to mela s ni take v suchym...ale vzdy dostala lekci...
Znamena to, ze tim padem Kvitova patri jeste mezi horsi nez nejhorsi vitezky?
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo podle ktere logiky jedes...?
vzdy je nejaky los...kdy na sebe nekdo narazi nebo ne...
tak podle te petinasobne wimbledonske vitezky, to az tak spatne meritko neni...
tu nebo segru na trave sestrelit nikdy sranda nebyla...
Reagovat
LukasH
Já Marion taky moc nemusím, není mi sympatická, ale tenisu dávala úplně všechno a na Wimbledon byla nabuzená a soustředěná. Hrála skvěle, bez slabých chvil. To že vypadly favoritky, za to nemohla a troufám si říct, že by je stejně porazila, protože byla fakt na vlně. Co si budeme povídat, Petře loni taky ty favoritky povypadaly, ale taktéž si myslím, že by tam Petra hledala soupeřku. Prostě v roce 2013 to byl Marionin Wimbledon a o rok později Petřin.
Reagovat
LukasH
oprava: ...těžko hledala soupeřku.
Reagovat
Frick
Já bych v tomto směru tak optimistický nebyl.
Reagovat
LukasH
Dobře, v případě Marion hrálo velkou roli, že se sesypala Lisická. Ta tam celej turnaj hrála asi fakt nejlíp, ovšem opustila jí mentální síla. Jináč Sereně ani Marii to na trávě moc nejde od doby, co svojí hru přizpůsobily pomalým povrchům. U Petry rozhodla výhra nad Venus, což bylo vlastně hodně předčasný finále.
Letos to bude zajímavý. Jestli tam Keys hodlá hrát jako na AO, tak ať se všechny třesou...
Reagovat
smazaný uživatel
Její odchod mě velmi mrzel. Byla to moje velká favoritka. Moc se mi líbil její tenis. Hrála opravdu skvěle. Je velká škoda, že tak rychle skončila. Byl to pro mě docela šok. Její návrat bych uvítal :) A byl bych moc rád!!
Reagovat
freeteepek
Myslím, že jen provokuje. Odešla ze zdravotních důvodů a v tomhle věku už to o moc lepší nebude. Na vrcholové úrovni je ten zápřah opravdu velký. Ovšem jestli jí baví debl, tak proč ne:-)
Reagovat
kada.tom
Její návrat bych neuvítal. Odešla na vrcholu, splnila si svůj sen.
Její tenis mi nikdy příliš sympatický nebyl a ani ona sama mi nijak zvlášť sympatický není.
Reagovat
Roger_Federer
ty me taky nejsi kdovijak sympaticky a furt se sem vracis...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Marion mi chybí moc. Jak její tenis tak ona sama. Myslím, že svůj styl by mohla uplatnit /plně v pohode. Není to tak dlouho, co odešla. Jiná věc je její věk a fyzická kondice. Mejsem si jistý, že by byla schopná hrát zase na top úrovni. Její odchod byl maximálně stylový. Šokující získ té největší možné trofeje a adieu. Zase ale chápu, že jí to chybí. Já na jejím místě, pokud bych se vracel, tak do 4 hry.
Reagovat
gedzitka
Umím si u ní představit návrat max. na debl, proč ne.
Reagovat
littlegeorge
Hopsanda zpět na okruh? Jen ať zůstane tam, kde je. Odešla v pravý čas, když byla na vrcholu
Reagovat
babolat.cz
já ji chci zpátky...
Reagovat
Mac
ani se nedivim, na fr. eurosportu, kde spolukomentuje, si pamatuju jak jednou zajecela, ze by hrala az na oci nevidi. prestala hrat, jelikoz ztratila motivaci k tvrdemu treninku po vitezstvi ve wimbledonu. zrejme je odpocata...
Reagovat
Jestrab
Já jsem jednoznačně pro! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD nezapomenutelný video :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím, to že se vrátila a Vaidišová chápu tak je mladá, ale chystat comeback ve 30 letech. V tomto věku už spostu tenistek končí. Než se dostane do TOP 50 (jestli se tam dostane) tak jí bude třeba 32-33 let.
Reagovat
ipko
je to podla mna niečo ako u Hingisovej.. vie, že Wimbledon sa jej už nepodarí vyhrať, ale tak ide jej o pôžitok z tenisu.. aj ked bude obchádzať ITF turnaje,ale tenis ju stále bude baviť, tak prečo nie? Časom sa možno dostane opäť do top 100 a tak dostane aspon šancu zopakovať ten Wimbledon alebo iný GS.. v tom finále som držal Lisickej, predsa len mi je sympatickejšia a potom vyradení Sereny som si myslel, že to už musí vyhrať..ale prišlo finále a nakoniec takýto jasný visledok.. obidve určite vedia že ani jednej z nich sa to už v živote nepodarí, preto sa nečudujem že Sabina plakala.. celkovo mi nechýba Bartolin štýl, tiež som nikdy neuznával obojručný bekhend aj forehand.. :)
Reagovat
ipko
*výsledok
Reagovat
smazaný uživatel
s tým, že sa to Sabine už nemusí podariť veľmi nesúhlasím . :)
Je ešte mladá a s jej štýlom ma určite šancu zahrať si aspon ešte raz finale na Wimbledone :)
Reagovat
smazaný uživatel
S její hlavou těžko.
Reagovat
Titan
Marion už byla ve finále Wimbledonu, ale obecně kdo prohrál své první finále má daleko menší šanci na vítězství, něž ten, kdo ho vyhrál. Vlastně jich je jen pár - Grafová, Novotná a Bartoli (Evertovou nepočítám, páč je to babka...:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Uplne stejný názor ted ji je 30 let , ale kdy se dostane do TOP 100 jestli to bude rok bude dobrá , ale myslím , že tak rychle to nebude .
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=JX9zMBNq7Tc
No jo tehdy jeste nikdo netusil, kde Amelie skonci...

----
https://www.youtube.com/watch?v=usIWR5eNbvw
Marion in NY na SuperBowlu...;)

----

https://www.youtube.com/watch?v=6OOnWBwFwks
Marion Bartoli Discuses Retirement Decision | English

----

https://www.youtube.com/watch?v=wW1voTfYefs
Wimbledon champion Marion Bartoli talks about her decision to retire with Mats Wilander and Barbara Schett at the US Open.

----
Reagovat
mayday
Při vší úctě, postava dost hrozná, na první pohled vyloženě nesportovní... Docela klobouček, že s tím dokázala vyhrát GS.
Reagovat
blixa
Marion byla strašnej dříč. Možná největší na okruhu.
Reagovat
smazaný uživatel
Proto jsem ji vzdy nazyval Gothic Lady...
...dost mne pripominala byvalou frontmanku kapely Flowing Tears >>> Stefanie Duchene...;)))...

...Rozhodne Marion nebyla mainstream, obourucny FH, silovy crazy tenis...servis paka...uplne jina vetev...trochu takova i cerna ci temna duse okruhu...MTOcka brala jako time-ot uplne bezne,;))) zdvizena pest ikdyby se souperka vyhodila jen na tribunu...;D) Ta nevedela casto, co se deje na druhe strane site;))) aspon to tak vypadalo...

Ovsem sila vule Marie Sarapove v porovnani s Marion, je asi jako hovorit o Marii ze je slaba na nervy...
Podle mne, kdyby tu vuli v sobe nemela, tak by se casto nevesla ani do 100vky v zebriku...jeji nej. zapas asi vitezna bitva proti Serene na trave, Serenu slozila ve dvou,;)...

...mne rozhodne na okruhu chybi;) Uplne neco jineho, nez je clovek proste zvykly...zpestreni urcite....pokud se ji uz nejakou tophracku podarilo porazit, tak to fakt tlacila vsim, celou vuli...

Ten navrat, ten navrat.... nevim, nevim... tak zajimave by to asi bylo, jak by na ni reagovaly nektere ty nove mladice, kotatka;) No a jestli by tenhle styl vubec jeste byla schopna uplatnit...
Reagovat
tito
Nechápu. A to mi byla vcelku sympatická.
Reagovat
Kozoroh
Pamatuji si, že Ivanševič prohlásil, že bude odchodu litovat.
Reagovat
Fandina
Stýská se jí. Já myslím, že se to dalo čekat. Přece jenom, skončit mladá, sice po úspěchu, ale ptom rychle když to nebylo ono. Uvidíme. Podle mě by to bylo zajímavé, jak se jí návrat povede. Jsem zvědavá.
Reagovat
smazaný uživatel
ONA SKOČNILA MLADÁ!!! Nicole a Martina Hingisová skončily mladé, ale Marion skončila ve 28 letech, to není mladý věk.
Reagovat
misa
Si ještě v šedesáti vzpomeneš, co je nebo není mladý věk :)
Reagovat
Fandina
Marion skončila v necelých 29, to je pravda, že v tenise to už mladý věk není. Ani jsem si to neuvědomila, že zas tak mladá tenisově nebyla ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
nebo kvitovák? Ano. máš pravdu, skončila stará. Já vůbec nechápu, jak může ve třiceti pomýšlet na návrat. Tak stará....ta drzost ....Pokazím to - doufám, že chápete , že je to ironie.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitovák opravdu nejsem :) jsem Kvitovka456
Reagovat
blixa
Nebo jí říkej důvěrně Jirko ;-)
Reagovat
tommr
ale nejdřív by musela shodit tak dvacet kilo, protože od tý doby co sekla s tenisem tak pěkně nakynula ... :)
Reagovat
blixa
No jo, tohle by nebyl baťůžek. To by byla krosna :D
Reagovat
smazaný uživatel
Loni během FO (je to focený mobilem a z dálky):
http://jyxo.info/uploads/FD/fdfadf27e3a9dc08440e2c26cd07a340a0f75187.jpg
Reagovat
pepin
Tak určitě by měla obrovské problémy jak po stránce herní, tak ale hlavně po stránce fyzické. Tenis jde strašně rychle kupředu a prosadit se do stovky je již problém a na přední příčky ani nemluvě. Nevím, moc bych ji nevěřil.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona ale byla vždycky taková oplácaná.
Reagovat
Fandina
Třeba počítá s tím, že s tréninkem a zápasy půjdou kila dolů. Nikdy nebyla úplně štíhlounká.
Reagovat
PH94
Abych řekl pravdu, tak mi nechybí ani malinko..
Reagovat
VlS
Taky se mi po ní nějak nestýská. Jeden tenista s obsesemi mi úplně stačí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ktera?;)
Reagovat
smazaný uživatel
tedy ktery?;)
abych byl presnejsi;D)
Reagovat
VlS
Ale no tak, přece nebudeme nosit sovy do Athén :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No take nejsem proto, abychom vozili uhli do Newcastlu...;)
Ty mas na mysli toho atleta ze Spanelska?
Reagovat
VlS
:-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist