Cibulková je po výhře nad Petrovovou už ve čtvrtfinále

31. 7. 2008, 22:25
Aktuality 2
WTA MONTREAL - Slovenské tenistce Dominice Cibulkové se na turnaji v Montrealu daří proti ruským favoritkám. Po vyřazení Jeleny Dementěvové v druhém kole si dnes vyšlápla i na Naděždu Petrovovou. Naopak problémy s postupem měla čtvrtá nasazené Světlana Kuzněcovová, která ztratila set s patnáctiletou De Britovou.
Dominika Cibulková

Dominika Cibulková si v Montrealu po výhrách nad Ruskami Vesninaovou a Dementěvovou poradila i s jejich krajankou. Dvanáctou nasazenou Naděždu Petrovovou zdolala 7-6 6-2. Na podniku s dotací 1,34 milionu dolarů tak postoupila už do čtvrtfinále, kde ji zřejmě čeká druhá nasazená Srbka Jelena Jankovičová.

Hodně práce měla s postupem do čtvrtfinále turnajová čtyřka Světlana Kuzněcovová, která Michelle Larcher De Britovou zdolala až po více než dvou hodinách 7-5 2-6 6-4. I tak je zisk jednoho setu nad světovou čtyřkou pro patnáctiletou Portugalku cennou zkušeností. Letos podobného "úspěchu" dosáhla i proti Sereně Williamsové.

O poznání méně práce měla ve 3. kole naopak příští soupeřka a krajanka Kuzněcovové Dinara Safinová. Ta povolila Švýcarce Patty Schnyderové pouze čtyři gamy.

Na kanadském Rogers Cupu se ve dvouhře rozehrály ještě duely Jankovičové s domácí Duboisovou a Čakvetadzeové s Bartoliovou, oba však přerušil déšť. Zatímco třiadvacetiletá Srbka svůj zápas sotva rozehrála, Ruska Čakvetadzeová je za stavu 6-4 5-4 při shodě na vlastním podání dva fiftýny od postupu.

WTA MONTREAL (Kanada, tvrdý p., 1.340.000 dolarů) - čtvrteční výsledky:

Dvouhra - osmifinále:
Cibulková (SR) - Petrovová (12-Rus.) 7-6(2) 6-2
Kuzněcovová (4-Rus.) - Britová (Portug.) 7-5 2-6 6-4
Safinová (7-Rus.) - Schnyderová (9-Švýc.) 6-2 6-2

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jestli to vyhrajes, tak Ti natrhnu kundu...
Reagovat
smazaný uživatel
C´MON Cibule, jen tak dál, si moje favoritka!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist