Cibulková plánuje po US Open operaci. Do té doby by měla hrát

25. 2. 2015, 14:45
Aktuality 15
Dominika Cibulková v posledních dnech odpočívala doma v Bratislavě a nechávala v klidu bolavou achilovku. S tou má chronické potíže již třetím rokem a aby se problémů zbavila, rozhodla se pro operaci. Ale až po US Open, do té doby chce hrát.
Profily hráčů
Dominika Cibulková (© facebook D.C.)

Dominiku Cibulkovou brzdí problémy s Achilovou šlachou na levé noze už třetím rokem. Naposledy si zranění obnovila před dvěma týdny ve čtvrtfinále turnaje v Antverpách proti Petkovicové. Zápas s bolestmi dohrála, ale byla omezená v pohybu a po vyrovnaném prvním setu dostala ve druhém kanára.

Na další turnaj do Dubaje se už odletěla jen odhlásit a tento týden nehraje ani v Dauhá. Poslední dny tak tráví doma v Bratislavě a rehabilituje. "Jsem doma s nejbližšími, užívám si normální dny a hodinu denně pracuju s fyzioterapeutkou Ivetou Staňkovou. Ale to je spíše takové laháro, jsem v posilovně a věnuju se i psychické přípravě," uvádí Cibulková na svém webu domicibulkova.com.

Dominika Cibulková během dnešního výklusu v Bratislavě (© facebook D.C.)Další turnaje má v plánu v březnu v Indian Wells a v Miami. Do zámoří by ráda odletěla koncem příštího týdne a zatím to vypadá, že by prestižní akce mohla stihnout, neboť se zranění nohy po čtrnáctidenním pauze uklidnilo. "První testování a zatím to vypadá velmi dobře," napsala dnes na facebooku k fotografii, na které vyklusává. Neznamená to však, že by se problémů zbavila.

"Mám tam výrustek a pokud ho neodstraním, tak se mi to může kdykoliv takhle ozvat," vysvětluje Cibulková na svém webu. "Mám stále chronické bolesti, ale dají se vydržet. Jenže špatný pohyb, který jinému hráči nic neudělá, mně ublíží. Dostane se mi tam zánět, tekutina a minitrhlinka," vysvětluje Cibulková na svém webu.

Letošní sezonu chce ještě odehrát v současném stavu, ve kterém neví, kdy se jí problémy znovu ozvou. Po US Open je však připravená jít na operaci.

"Po US Open bych chtěla jít na atroskopický zákrok, po kterém je pauza dva až tři měsíce. Kdybych měla dobrou sezonu, že bude existovat šance na Turnaj mistryň, tak se podle toho zařídím a na operaci půjdu později. "Nicméně po US Open by to bylo ideální. Zrušila bych asijské turné a připravovala bych se už na novou sezonu. Na Floridě, jak jsem zvyklá," dodala.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

15
Přidat komentář
VlS
"zrušila by som" zo slovenčiny do češtiny je " zrušila bych". " Zrušila by jsem" je možná ze svahilštiny.
Reagovat
FulnekUltras
Tyhle podvědomě střílené věci jsou dnes u mladších redaktorů bez zkušeností se slovenštinou, ale hlavně vlivem časového tlaku celkem běžné.
Reagovat
smazaný uživatel
"Redaktoři" nerozlišují ani počet vět v souvětí :-) - "Mám tam výrustek a pokud ho neodstraním, tak se mi to může kdykoliv takhle ozvat."
Aspoň že se poučí z diskuse - "by jsem" už je opraveno :-)
Reagovat
Davor1
Netuším, načo to vôbec zo slovenčiny prekladajú. Dal by som tam len obyčajnú citáciu v slovenčine... alebo sú vaši mladí na tom už tak zle, že nedokážu rozumieť súvislému slovenskému textu? Počul som od kamarátov čechov, že ich deti, keď počujú slovenčinu, tak sú úplne mimo a skôr rozumejú už aj angličtine :D
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěl bych vidět jedno dítě co rozumí líp anglicky než slovensky natož ty mluvíš v množném čísle. :-D
Reagovat
Davor1
to je trochu nadnesené, pointa je v tom, že slovenčine poriadne nerozumejú a už s ňou ani nemajú kde prísť poriadne do kontaktu...
Reagovat
SwissMaestro
Tak na co by taky někdo z Čr přicházel do kontaktu se Slovenštinou....
Reagovat
Michaelus
Asi nepočítá s turnajem mistryň :DD
Reagovat
kada.tom
jak jí nemám rád, tak má docela rozumnej úsudek :-)
Reagovat
tommr
tento týden už vypadne z první dvacítky a nečekám, že se tam ještě letos vrátí ... :)
Reagovat
Cico93
aby si nebol prekvapkany.
Reagovat
tommr
já jí nepodceňuju, ale s tou bolavou nohou to prostě nepůjde. To by nezvlád nikdo ...
Reagovat
Cico93
Noo snáď vie čo robi.
.uvidíme jak to pôjde/nepôjde.
Reagovat
smazaný uživatel
Bára má natrhlou achilovku, bolí jí to a hraje dobře
Reagovat
Cico93
Snáď bude dobre Domča.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist