Cibulková porazila Kerberovou i počtvrté. Kvitovou vyzve Bouchardová

7. 8. 2013, 10:14
Aktuality 143
WTA TORONTO - Dominika Cibulková v Torontu postoupila jako první do osmifinále. Slovenská tenistka totiž v Kanadě po souboji s krajankou Čepelovou zvládla i duel se světovou devítkou Angelique Kerberovou. To Petru Kvitovou první zápas ve dvouhře teprve čeká, ve 2. kole se utká s domácí Eugenií Bouchardovou.
Dominka Cibulková

Předminulý týden dokázala Dominika Cibulková vyhrát turnaj ve Stanfordu, a byť před týdnem v Carlsbadu vypadla v prvním kole s Ivanovičovou a neobhájila loňské vítězství, potvrzuje nárůst formy nyní v Torontu. 

V úvodním zápase si čtyřiadvacetiletá Slovenka poradila s krajankou Čepelovou, když proměnila až 10. mečbol, a ve druhém kole vyhrála tříhodinovou bitvu se světovou devítkou Angelique Kerberovou. O rok starší Němku tak porazila i ve čtvrtém vzájemném střetnutí.

V prvním setu Cibulková neproměnila za stavu 5-4 při podání soupeřky dva setboly a v rozhodujícím tie-breaku pak neuhrála ani jeden míček. Ve druhé sadě znovu první setbol zahodila, hned v následném gamu při svém servisu ale dějství díky třem brejkům získala. V rozhodujícím setu slovenská tenistka prohrávala už 1-4, dokázala však zabojovat, vývoj otočila a zvítězila 6-7 6-2 7-5.

V osmifinále se 20. hráčka světa Cibulková utká s vítězkou duelu Makarovová - Vinciová. 

Petra Kvitová zahájí turnaj v Torontu až ve středu a utká se s domácí devatenáctiletou nadějí Eugenií Bouchardovou. S kanadskou soupeřkou se utká poprvé, zápas začne až po dnešní půlnoci SELČ.

Bouchardová si zápas proti světové sedmičce zajistila díky úvodní výhře 6-3 6-1 nad Ruskou Alisou Klejbanovovou, která na turnaji WTA hrála poprvé od loňského března. Klejbanovová před dvěma lety oznámila, že trpí Hodgkinovým lymfomem - jednou z forem rakoviny. Letos si zahrála pouze před měsícem na turnaji ITF v Sacramentu, kde prošla kvalifikací až do čtvrtfinále.

Česká vítězka deseti turnajů WTA včetně letošní Dubaje Kvitová se v Torontu už může soustředit jen na dvouhru, protože deblový turnaj pro ni skončil v prvním kole. Po boku Němky Angelique Kerberové podlehly slavné Švýcarce Martině Hingisové se Slovenkou Danielou Hantuchovou 4-6 2-6.

Hingisová se vrátila na kurty po šesti letech a v minulém týdnu s Hantuchovou vyhrály v Carlsbadu jen jeden zápas.

- WTA PREMIER TORONTO -
(Kanada, tv. povrch, 2.369.000 dolarů)
úterní výsledky (06. 08. 2013)

Dvouhra - 1. kolo:
Kirilenková (11-Rus.) - Martičová (Chorv.) 6-2 6-1
Stosurová (12-Austr.) - Glušková (Izr.) 5-7 6-2 6-3
Flipkensová (13-Belg.) - V. Williamsová (USA) 0-6 6-4 6-2
Jankovičová (15-Srb.) - Tatišviliová (Gruz.) 7-6(6) 4-6 6-3
Ivanovičová (16-Srb.) - Su-Wei Hsieh (Tchaj-wan) 6-1 6-2
Schiavoneová (It.) - Scheepersová (JAR) 2-6 6-3 6-3
Fichmanová - Duboisová (obě Kan.) 5-7 6-2 6-2
Bouchardová (Kan.) - Klejbanovová (Rus.) 6-3 6-1
Suárezová (Šp.) - Hamptonová (USA) 6-4 6-4
Davisová (USA) - Kuzněcovová (Rus.) 3-6 7-5 7-5
Makarovová (Rus.) - Rodionovová (Austr.) 6-1 7-5
Cornetová (Fr.) - Vesninová (Rus.) 6-3 6-3
Rybáriková (SR) - Dulgheruová (Rum.) 6-4 6-3

Dvouhra - 2. kolo:

A. Radwaňská (3-Pol.) - Wickmayerová (Belg.) 6-2 6-3
Cibulková (SR) - Kerberová (8-Něm.) 6-7(0) 6-2 7-5

Čtyřhra - 1. kolo:
Görgesová/Záhlavová-Strýcová (Něm./ČR) - Mladenovicová/Voskobojevová (7-Fr./Kaz.) 7-5 6-4
Beguová/Govorcovová (Rum./Běl.) - Solerová/Zakopalová (Šp./ČR) 6-4 2-6 10-5
Hantuchová/Hingisová (SR/Švýc.) - Kerberová/Kvitová (Něm./ČR) 6-4 6-2
Hrdinová/Hao-Ching Chan (ČR/Tchaj-wan) - Klepačová/Lepchenková (Slovin./USA) 6-2 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

143
Přidat komentář
smazaný uživatel
Dobrý ráno :D

Tak Petra to dala ve dvou a celkem v klídku pro mne. Vzbudila jsem se možná už na začátku prvního setu, ale než jsem si uvědomila, že je noc a že možná hraje Petra, tak byl set v kapse :D Zápas jsem viděla zhruba od stavu 6:3 2:1 a popravdě si z toho moc nepamatuji, jelikož jsem ještě napůl spala. Takže doufám, že někde najdu highlights :D Ale co si tak pamatuji, tak se Petra celkem dobře pohybovala. Také je na ní vidět, že fakt zhubla. V Kanadě mají Petru asi rádi, protože hraje další zápas se Sam zase večer, zhuba od 1. Je to možná dobře, že se hraje později ( kvůli astma Petry..) a třeba budu mít zase štěstí a probudím se :D Sam nebude lehká soupeřka, ale věřím Petře!

Hodně štěstí, Petro! POJĎ!!
Reagovat
petrulinka
Petře gratulace k výhře a díky všem, co jí i za mě fandili. Já jsem dnes v práci celý den až do večera, tak jsem si raději nechala Petru ujít. Ale dnes si ji ujít nenechám, protože zápas se Sam prostě musím vidět. Všem hezký dnešní den :-)
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel, já to mám s prací podobně. Proti Sam bude hrát v noci, takže dneska ji zase neuvidím.. Nedá se nic dělat, snad dneska Kvítko vyhraje. V pátek můžu být vzhůru třeba celou noc :-)
Reagovat
Titan
Klárka včera potěšila, sice to byl podivný zápas, kde rozhodlo neuvěřitelné množství čistých UE, ale ten její psí kukuč mě vždycky tak nějak zahřeje.
Petra si šla za vítěstvím tvrdě v závěru prvního setu a překvapivě hladce vyhrála.
Karolajn může pokračovat v nakupování a prohlídce památek, letos má jistě spousty zážitků...:-)))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Karličku porazila, mám velkou, obě moje holky dneska na jedničku :))) Tak můžu jít s klidem spát, aspoň to ponocování mělo cenu :))
Reagovat
smazaný uživatel
Díky všem za společné fandění takhle poránu a zase někdy :)))
Reagovat
Bob
Přesně si pamatuji minulý rok, jak jsem každý ráno brzo vstával na Petry zápasy. Snad si to letos zopakuji znova.
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda Petro! Skvělý pohyb, chuť do hry, zpřesnění...jen tak dál :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Petro!!! A můžu si jít lehnou, tak dobrou noc všem!
Reagovat
Bob
Též si jdu lehnout. Gratulace Petro a pokračuj v tom!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje Petra dobře? Teď jsem se probudila, tak to běžím zapnout.. .:D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Ančo a Flavie, už byste to holky mohly rychle dohrát, Anča vedla 3:0, snad vyhraje 1. set a ve 2. Flavii vyprovodí to nejrychleji, abych se mohla koukat na další zápas :)))
Reagovat
Reti64
Petra hraje na centru po Sereně:-)
Reagovat
Reti64
Jo Sam, ta na tomhle kurtu hraje, ale až po Wozniacki.
Reagovat
Sonja
Taky bych brala, aby Ana co nejdřív vyhrála:-))) Tak idemo!!
Reagovat
smazaný uživatel
Až po Wozniacki? bože, zrovna taková nezajímavá hráčka, já myslela, že hrajou po týhle dvojici.
Sonjo, Anča si to zbytečně komplikovala, tak pěkně vedla. I když budeš spát, až bude Petra hrát, mohla bys jí nějakou myšlenku věnovat :))) Nebo budeš na něco koukat ještě?
Reagovat
Sonja
Takže nejen, že se nevyznáš v pavouku, ale ani v pořadí zápasů:-DD Tady to máš všechno vypsané: http://www.rogerscup.com/women/english/orderOfPlay5.php
Jen si nahoře změníš tournament day (teď tam ještě 6. není, ale bude)
Jo, vím, že Ana vedla 3-0, ale furt to byl jeden brejk, takže ošemetný...ale hlavně, že to dala. Dnes už mám těch zbytečně zkomplikovaných zápasů plný brejle, tak asi půjdu spát:-D Ana i Miloš to snad oba dotáhnou hernajz:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele osobo, já tady ponucuju už kolikátej den, zatímco ty si chrupkáš, tak se nediv, že nevím čím jsem :))))) Pavouky nesnáším a pořadí zápasů beru podle streamu na hunteru a tam je psaná Sam od 1:00, tak jsem myslela, že bude po těhle cácorkách :)) A doufám, že vyhraje Anča,to ti přeju, ale jinak to bude Míša, Miloš ať jede domů :)))))
Reagovat
Sonja
No tak odteď budeš pořadí zápasu číst na té stránce, co jsem ti poslala. A nespleteš se.:-P A s pavouky by ses měla naučit vycházet, vždyť to bez nich nejde! Nemůžeš se užírat, kdo může čekat Petru v dalším kole a tak...:-D
Južnému a Milošovi přerušili zápas...tak to jsem ráda, že jdu spát:-DD
Dobrou;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky :) já se neužírám, vždycky mi nějaká dobrá duše poradí, přece nebudu namáhat svou hlavinku :))))) tak dobrou a zítra zase nanovo, co kecám, vlastně už dneska :))) Dobrou :)
Reagovat
Mr.Pink
Tak na Sam si budeme muset zase počkat. A s Karličkou to nebude nic jednoduchého.
Reagovat
smazaný uživatel
A ty vydržíš? Už jsme tady koukám známá sestava :))) Jak chápu, tak bude hrát až po Petře ne?
Reagovat
Mr.Pink
ne :)

bude hrát až po zápasech:

Ivanovič - Pennetta
Cirstea - Wozniacki
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, jen že uvidím dřív Petru než Sam, protože Petra hraje po Sereně... tak jsem to myslela.. bože, ještě větší blbka než jsme čekali :))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak koukám na Serenu, nějak moc se s Fran zdržuje, chtělo by to moře es a vyprovodit Italku co nejrychleji. Jinak Serena pěkně sladěná, hlavně pěkný botky :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, jindy to Serena mlátí a teď se bude přetahovat s Fran o podání, ještě že Fran měla sama rozum a zkazila to dvojchybou..
Reagovat
LukasH
Serena se už chytla. Všimli jste si, že má nějaký světlý vlasy?
Reagovat
Reti64
Tak mám radost, Anička to nakonec zvládla ve dvou setech!:-)) Flavia zlobila a Anička chvílemi taky:-) Její medical timeout mě vyděsil(pravé koleno?), ale je v pořádku:-) V osmifinále Aničku čeká Na Li, to bude palba:-) IDEMO!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty už má delší dobu světlejší, Venus měla včera rezavý dredy :))) Serena by mohla dát kanárka, to ona umí nebo se ukafuju k smrti.
Reagovat
LukasH
Mohla, no. Mám teď trochu dilema. Ráno musim vstávat, takže jsem si řekl, že na Petru čekat nebudu, jenž pořád nespím a teď už to asi nevydržim, abych se nedíval. Ach jo. No, naštěstí se brzy vrátim domů, tak si nejspíš lehnu potom.:-):-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já se právě divím, co ty tady :)) No, aspoň nebudu jedinej zoufalec, pokud vydržíš :)) To je jak naschvál, se tam s tím Serena páře to je děsný :))
Reagovat
LukasH
Já teď poslední dobou dost ponocoval, tak se mi ani spát nechce, ale ráno to bude horší. Jenže teď už prostě zůstanu.
Reagovat
LukasH
Chjo, Fran se nám nějak rozjela.
Reagovat
smazaný uživatel
No jestli hodlá Petra hrát zase 3 sety, tak máš ráno coby dup a to snad ani nepůjdeš spát ne? :)) A koukám, že Fran se rozhodla zahrát svoji životku se Serenou nebo co jako?
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to už si snad Serena dopodává ..
Reagovat
LukasH
Tak Fran si to podělala a teď to, Sereno, už doservíruj a Petro, hurá na kurt.
No s tím spaním nevím. Jestli bude Petra zase dělat Petru, tak to bude probdělá noc. A mimochodem víš kam jdu ráno? Hrát tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
3x hurá a teď hlavní zápas dnešní noci... prosímtě a v kolik ho jdeš hrát? snad ne v 6.00 ráno :)) to ti závidím, já se potila jak střevo na kurtu včera v 16.30, to je taková správná doba, když tam pere pořádně sluníčko, to se člověku skvěle hraje :))))))
Reagovat
LukasH
V 6 ne. Jdu až od 8. Naštěstí se hned pak vracím domu a asi budu dospávat dnešní noc.:-)
Reagovat
Mr.Pink
Jednoručák nebo obouručák? :)
Reagovat
LukasH
Trapnej obouručák.:-):-)
Reagovat
smazaný uživatel
LukasH - tak v 6 nebo v 8, pro mě je to smrtelná doba stejně. Hlavně, až se vrátíš, nechoď na TP, nebo se zase zamotáš do miliony příspěvků, co tady budou :))))
Mr.Pink - myslíš v tenise předpokládám :))) zatím jednoruč, ale nemám to ještě úplně jasný :))))
Reagovat
LukasH
Mně ráno nevadí, spíš na mě ta únava padne až pak.
Na tenis jdu s tátou, kterej hraje jednoručák, ale ten útočnej mu vyjde málokdy. Zato já občas dávám s obouručákem slušný winnery, tak se to přeučovat už nebudu.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, to jsi moc dobrej, já se teprve s tenisem seznamuju, takže mám takové údery, které ještě nemají v tenisové terminologii žádný název :)))) Mám teď docela krizi, jak zůstat vzhůru, studená sprcha nepomohla, nemáte nějakou radu....?
Reagovat
Mr.Pink
Pokud ho umíš jako Agassi, nemusíš se vůbec stydět :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co Agassi, ale pokud ho umí jako RF17GS, to je teprve něco :)))))
Reagovat
Mr.Pink
Zacvičit si nebo užít stimulační drogu
Reagovat
LukasH
Já hraju rok a půl, ale dost často. Údery už v poho, ale to podání mi nejde skoro vůbec. Hodně pomůže když okoukáváš jejich údery a já si taky pouštěl různý instruktážní videa na youtube.
Jednu radu bych pro tebe měl. Nařiď si budíka, aby ti zazvonil tak za čtvrt hodiny, rychle začni koukat na zápas a myslim, že se ti spát chtít přestane.:-):-)
Reagovat
smazaný uživatel
Necvičím a mám tu jen bílej prášek na praní, to asi nebude to pravý co? :))))
Reagovat
LukasH
Tolik bych si fakt nefandil, ale na amatérský poměry docela ujde. Hlavně s novou raketou, co jsem nedávno obdržel.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud si nařídím budíka a zalehnu, tak ho zaklapnu a jsem mrtvá :)))) Tak tu budete muset číst moje noční bláboly :)))
Reagovat
LukasH
Už začínaj.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně Petra u sítě... tak 1:1
Reagovat
smazaný uživatel
Moc pěkné, Petra tam lítá jako srnka a údery zatím přesný :-) Tak ať jí to hlavně vydrží
Reagovat
dadaft
tak co prdi, fandíme?
Reagovat
smazaný uživatel
Ahojky další blázni, to potěší :)))
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Já čekám až v Montrealu laskavě přestane pršet (to počasí mě tak sejří!), pak nevím, jestli to vzít k TV na Delpo/Dodig, nebo zůstat u dvou streamů vč. Petry, vypadá to na pěkný zápas...
Reagovat
Mr.Pink
To si dělají srandu, Sam přesunuli na jedničku a stream, samozřejmě, nikde
Reagovat
LukasH
Brejk a neskutečně získaný.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já samo u Petry :)

Mr. Pink - to snad ne!!!!
Reagovat
Mr.Pink
mrknu se na chvíli na Petru a půjdu spát.
Reagovat
smazaný uživatel
Super Peto, teď už si to prosím udrž :-)
Reagovat
LukasH
Další brejk pro Petru. Akorát to ztracený podání ze 40:0 - to by se nemělo stávat.
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak nemáš výdrž :))))) holky si vzaly podání a teď už to snad bude jak má být :))
Reagovat
smazaný uživatel
Hurá, první set v kapse, ten poslední game byl boj :-)
Reagovat
LukasH
Hurá, ale nějak se po tolika předchozích zkušenostech bojim radovat.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, přetahovaná, snad Petra nebude ve 2. setu konit a měla by to dát :) tak jdeme do boje:)
Reagovat
Mr.Pink
Potvrzuje se to, co jsem psal. Je to jen o fyzické kondici, postavu má možná lepší i než v roce 2011. Najednou je živější, pohyblivější, u míču včas, takže to nemusí rvát jen rukou. Snad opět nepřibere :)
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak, ty se musíš radovat, když je z čeho :))

Mr. Pink - všiml sis taky, že je zhubla? Sluší jí to a pohyb je mnohem lepší, je taková živější :) Snad to nezakřiknu .)
Reagovat
Mr.Pink
Zhubla a docela výrazně. Konečně se nad sebou trochu zamyslela a zapracovala na své postavě. Snad si to nepřečte quesh :)
Reagovat
LukasH
Pohyb má skvělej a taky ta hra hned jinak vypadá.
Petro, vydrž.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že už čte.
OT - Sam první set prohrála, ve 2. vede 4:1..
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě nám to hubnutí s Petrou jde, i já mám radost :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Asi fakt zhubla, ale už by mohla vyhrát, chce se mi zase spát.. .D
Reagovat
Mr.Pink
dobrý bylo, jak tu téměř všichni psali, že Petra je štíhla a že kdyby jen trochu zhubla, tak ji to snad zabije. No a ejhle, zhubla a zatím žije :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych tyhle názory neříkala v tuhle nekřesťanskou hodinu, nikdy nevíš, kdo nespí :)) Jinak Sam vyrovnala takže jde 3. set. A Peťulín dobře..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak vypadal první set?? Podle výsledku celkem snadný pro Petru, bylo to tak jednoznačný? Zív.. .D
Reagovat
Mr.Pink
:) čekal jsem 3 sety, s Karličkou se vždy trápí
Reagovat
smazaný uživatel
:)) ale včera s Karličkou nehrála :))

PetraFans - chyby na obou stranách, holky se brejkly, a závěr 1. setu trval skoro 10 minut. Petra zatím dobrý :))
Reagovat
Michaelus
Kvitova say PJOG what means Come on in czech
:D
Reagovat
LukasH
Ten Petřin výkřik byl drsnej, ale v takových chvílích mam chuť si zařvat s ní, akorát bych vzbudil celej dům.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to naštěstí neslyšela, mám to bez zvuku:D Ale vždy, když to slyším, úplně se leknu:D Pamatujete na TM 2011? To byl v těch výkřikách extrém :D
Reagovat
smazaný uživatel
WOW, Petro skvělý, celkově mám z jejího herního projevu radost, gratulka :)))) Teď vydržím čísla u Sam a možná skouknu chvíli Delpa, protože se mi zase nechce spát :)
Reagovat
LukasH
PetraFans: To si pamatuju, ale byla to úplně vypjatá situace, takže se tomu nedivim.

Hurá, Petruško, udělala jsi mi radost a dokonce se tvojí zásluhou 2 a půl hodiny vyspim.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi ještě nespala? Že to vydržíš, já se pěkně probudila za stavu 6:3 2:1 a celkem bez nervů se dokoukala:D A jdu chrnět:D
Reagovat
Mr.Pink
také jdu spát. Musím se psychicky připravit na queshe
Reagovat
LukasH
Vlastně se mi teď taky nechce spát, ale do počítače už čumět nechci.
Jinak se mi Petry hra celkově moc líbila. Neuvěřitelně se teď pohybuje. To zlepšila opravdu hodně. Jen tak dál.
Tak dobrou všichni a zas brzy.:-):-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, nespala, jsem magor :))

Mr. Pink - nepřeháněj, quesh je hodnej :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jdu koukat z postele na Delpa, doufám, že ho dávají v telce. To ti stojí za to spát 2 hodiny? Já bych byla jak zlámaná a ještě k tomu hrát tenis :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dobrou všem! Zítra Petra hraje zase v noci... zápas not before 7PM ( ne před 1 hodinou u nás v noci..)
Reagovat
Mr.Pink
je, jen je trochu mimo :)
no, občas totálně mimo
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak smolík, zase jen stream.

Mr. Pink - já nevím, já s ním problém nemám, nevím, proč pořád jeden druhýho přesvědčujete o své pravdě, když je to stejně k ničemu :)))
Reagovat
Mr.Pink
Beru to jako zábavu, je mi naprosto jasné, že jeho názor je neměnný
Reagovat
smazaný uživatel
Jaktože to není v TV? Mělo to tam být, ale při tom přerušení tam dávali opáčko Murrayho, tak jsem sedla zase k Petře, a když na streamu bylo, že už se rozehrávají, tak jsem běžela zpět k TV, a prdlajs, furt tam měli předchozí zápas, i když Delpo/Dodig už byly odehraný dva gamy. Tak jsem to zase vypla a vrátila se k PC. Lepší sportovní kanál aby tedy pohledal :-(
Reagovat
smazaný uživatel
No já se přiznám, že mám jinou představu o zábavě, než tu psát hordu příspěvků a ńula od nuly pošla. Jsem zvědavá na Sam, jsem jí to slíbila, tak musím vydržet...)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou to kreténi, co chceš. Jinak oba žluťásci, ještě že má každej jiný trencle :)
Reagovat
Mr.Pink
Myslím, že on schválně provokuje. Baví ho diskutovat. Ale občas je nutné zareagovat. Třeba když tvrdil, že Hingis s Hantuchovou nejsou žádné deblistky nebo že HH vyhrály s odřenýma ušima atd.
Reagovat
smazaný uživatel
To záleží, jak je kdo chytlavej, ale někdy je to jak v mateřské školce :))) Tak na diskusi má každej právo, záleží, kdo jakej smysl v ní hledá. Já se taky tady někdy tzv. vykecám, ale musím vědět s kým můžu a s kým ne. :)))
Reagovat
Mr.Pink
Sam už je ve sprše, čas jít do postele.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi byl o chloupek rychlejší než já :)) Tak dobrou a ať žije mír na TP :))
Reagovat
slacker
Queshe je treba demaskovat denne pred nahodnimy navstevniky.
Reagovat
LukasH
Já to nechápu, vážně nechápu. Ať mi konečně někdo vysvětlí, proč je pro většinu soupeřek Errani tak nehratelná. Zápas jsem tedy viděl až od stavu 5:4 ve 2. setu, ale jakmile Klára zabrala a přestala dělat ty šílený chyby, hned Saře lehce sebrala podání. Tiebreak jí ovšem opět zcela darovala a v tý koncovce mi přišlo, že ani nebojuje, že je jí to jedno.
Ať mi to někdo vyvrátí, ale Saru by mohla porazit každá větší ranařka, která trochu omezí chyby.
Reagovat
Bob
Je to pravda. Jenže Sára tolik nechybuje, jako ostatní. Proto je tam, kde je.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně a navíc to dokáže líp ustát, je zkušená a je to vidět :)
Reagovat
Michaelus
Kdo z vás bude dneska bdít s Petrou na PC??:D
Reagovat
smazaný uživatel
Já určitě, už tady magořím pár nocí, tak dneska nemůžu vynechat :)))
Reagovat
Fandina
Rybka super. Lepschenko ve dvou a držím palce dál. Podme!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Klárko, držím moc palce, koukám stejný oblečení, to je u blbých streamů skvělý, že pak nepoznám, která je která :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ajajaj, Sára 5:2
Reagovat
smazaný uživatel
Klárka bojuje, 2. set srovnala na 5:5, jdi do toho !!
Reagovat
smazaný uživatel
6:5,paráda, kéž by vydržela :)
Reagovat
smazaný uživatel
No a je to v řiti... škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že na Sloane nebyl stream.. :-( Ale zvládla to! :D
Reagovat
Sonja
Hezky:-)))
Bohužel v dalším kole pravděpodobně Anička...a tu budu zas rozpolcená:-((
Reagovat
Sonja
A Sloane to taky zvládla, super.
Tak ještě Marion, Jelena, Ana:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
jak je to se sponzory? :)
Reagovat
Sonja
Pojď, Nalinko:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Taky držím palec, ale za chvíli mi začne Tomáš, Radek na kurtu asi už dlouhou nezůstane :)
Reagovat
slacker
V tom Motrealu jsou asi napalici, proc zacli hrat jen na jednom kurtu? Takhle se asi Petry nedockame
Reagovat
Sonja
A už i Sloane:-))) Come on!
Reagovat
smazaný uživatel
Super, prší :D Takhle se může Petra může dostat na kurt klidně i kolem páté šesté hodiny u nás. Mají v Torontu osvětlené kurty??
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, mají :D
Reagovat
dadaft
super. místo Li Na opakování Venus...
Reagovat
dadaft
aha, leje.
Reagovat
smazaný uživatel
Já píšu tenisovou knížku, měla by se tam tam objevit TA..Takže by se mi hodily zkušenosti:)
Reagovat
smazaný uživatel
Patří to níže :D
Reagovat
smazaný uživatel
Máte někdo s nějakou akademií zkušenost? :)
Reagovat
slacker
s policejni
Reagovat
Mayo
kks tá Cibuľková riadne poráža Kerberku, kto by to bol napísal
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska je Zdroj hodně skoupý:
Flipkens pukne s Bertens - 3
Reagovat
carolyn
http://sport.aktualne.centrum.cz/video-caroline-wozniacka-jako-komediantka/r~b59bc8d8c45511e29823002590604f2e?utm_content=caroline-wozniacka&utm_source=centrumHP&utm_medium=celebritybox&utm_campaign=A&utm_term=position-4
Reagovat
Bob
Reagovat
smazaný uživatel
Domče gratulka, i Angie, byl to krásnej zápas, obě sympaťačky :))
Petra doufám dneska nebude moc brnkat na moje nezaobalená nervová vlákna a nebude dělat kraviny :)))
Reagovat
dadaft
tak tak.
supr mač.
nezapomeňme i na další dnešní zajímavé zápasy, třeba Klárka - Sára, Sam - Carla nebo Magda - Varvara.
taky jsem zvědavý na Na Li - má sice grandslamový titul na antuce, ale všichni víme, že její povrch je beton.
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo, na Klárku jsem úplně zapomněla, díka za připomenutí, to může být zajímavý zápas, minule Klára nehrála špatně a Errani příšerně ječela. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Na Li: Ale hlavně v australsko-asijské oblasti. I když na American series je taky celkem "živá".
Reagovat
dadaft
loni byla ve finále Montrealu a vyhrála Cinci - poměrně dost živá. )))))))))
Reagovat
dadaft
no jo, stejně jako Petra toho má k obhajobě dost...
Reagovat
smazaný uživatel
Loni byl extrém. Však víš ...
Reagovat
smazaný uživatel
Díky Aničko, Martino, Danko a kluci z Fenerbahce! 750,- je doma, ani to nebolelo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som vcera po dlhsej dobe skúsil stastie a mal som stastie..Taktiež som sa spoliehal na chlapcov z Fenerbachce, Nishikoriho, Jelenu a Dolgovi som veril na set..:)
Reagovat
BooOoo
je někde záznam čtyřhry H/H - K/K ???
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=zmPbSEluKOQ&feature=youtu.be někdo to sem už dávál..nic lepšího asi není
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist