Cibulková své mečboly nevyužila, při mečbolu soupeřky vzdala

19. 7. 2008, 09:11
Aktuality 7
WTA STANFORD - Kvůli křečím v levé noze nedohrála slovenská tenistka Dominika Cibulková čtvrtfinálové utkání na turnaji ve Stanfordu s Japonkou Ai Sugijamaovou. Ve čtvrtfinále skončila i obhájkyně titulu Anna Čakvetadzeová, jež nestačila na Marion Bartoliovou. Do semifinále naopak postoupila turnajová jednička Serena Williamsová.
Dominika Cibulková

Devatenáctiletá rodačka z Bratislavy odstoupila ve třetím setu za stavu 5-3 pro soupeřku, která vedla v devátém gamu 40-0 a chystala se podávat na vítězství v zápase. Cibulková předtím ve druhé sadě měla při vedení 5-4 tři mečboly, ale nevyužila je. Souboj dvou nenasazených hráček trval dvě hodiny a 44 minut.

Sugijamaová vyzve v semifinále Francouzku Marion Bartoliovou, která v pátek vyřadila druhou nasazenou Rusku Annu Čakvetadzeovou. Hladce postoupila hlavní favoritka soutěže dotované částkou 600 tisíc dolarů Serena Williamsová. Za 54 minut zdolala 6-3 6-1 Švýcarku Patty Schnyderovou, s níž prohrála tři z pěti předchozích zápasů.

Americkou tenistku nerozhodilo ani dlouhé čekání na zápas kvůli utkání Cibulkové se Sugijamaovou, které se neočekávaně protáhlo. "Nikdo nedokáže zabíjet čas tak jako já, jsem v tom profesionál. Jsem schopná sedět tři hodiny a nedokážu vám říct, co jsem dělala. Kdyby to byl olympijský sport, mám dvacet zlatých medailí," líčila v dobrém rozmaru po snadném vítězství Williamsová.

Její příští soupeřkou bude Kanaďanka Aleksandra Wozniaková, která zdolala Australanku Samanthu Stosurovou, s níž se potkala už v kvalifikaci a rovněž vyhrála. Stosurová se pak dostala do soutěže díky odstoupení Američanky Lindsay Davenportové.

WTA STANFORD (USA, tvrdý p., 600.000 dolarů) - páteční výsledky:

Dvouhra - čtvrtfinále:
S. Williamsová (1-USA) - Schnyderová (5-Švýc.) 6:3, 6:1
Bartoliová (6-Fr.) - Čakvetadzeová (2-Rus.) 6:3, 6:4
Sugijamaová (Jap.) - Cibulková (SR) 6:7 (4:7), 7:6 (7:5), 5:3 skreč
Wozniaková (Kan.) - Stosurová (Austr.) 6:2, 5:7, 6:4

Semifinálové dvojice:
S. Williamsová - Wozniaková, Bartoliová - Sugijamaová.

able>

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
stává se i v lepších rodinách...
Reagovat
smazaný uživatel
Takto promastit 2. set kdy zkraje vedla 2:0 a pak měla 3 matchbaly za sebou je trestuhodné. Jako "perla" ještě ten trapný skreč. Měla by se nad sebou zamyslet nanynka!
Já jsem to už udělal a nevsadím na ni znovu ani vindru ikdyby na ni byl kurz 150 a hrála proti jednorukému banditovi...
Reagovat
smazaný uživatel
Dominika mě moc zklamala stím co udělala tohle je neuveřitelný a díky tomuhle s pobouří proti sobě dost hráček na okruhu WTA.Ženská labilita.Souhlasím s Robo že si měla nechat dát třeba eso enbo udělat nevynucenou chybu ale tohle.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to mě Dominika neskutečně zklamala. Né proto, že prohrála, ale proto, že vzdala za tak jasného stavu, míček před koncem. To je dost trapné a ubohé a může to snad fakt udělat jedině ženská:-((
Reagovat
smazaný uživatel
Ty blbečku, nauč se číst, abys napříště, než někoho požádáš aby ti něco napsal ( pochybuji, že to zvládáš sám ), věděl k čemu se vyjadřuješ. Uvažuj o vrácení školného !
Reagovat
smazaný uživatel
Co to meleš ty debile!!! Nauč se číst ty a neotravuj, nejspíš si ani nepochopil, o čem se v tom článku píše. A jinak, každý si tu může napsat svůj názor a nějakej chudáček , kterej nemá možná ani základku, si tu nebude vyskakovat. Tak vysmahni, plebzo!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jo ty blbe, ty jsi možná nepochopil mě. Já jsem to myslel tak, že vzdát zápas, když má soupeřka tři mečboly, a podává, je fakt totální ubohost, ten poslední míček si Dominika mohla nechat dát klidně eso, nebo dát míček do sítě, ale už ten zápas dohrát a popřát soupeřce k vítězství, a né provést toto.
Jestli ses domníval, že jsem měl na mysli, že to Dominika skrečovala za stavu, kdy měla sama tři mečboly, tak jseš fakt totální idiot.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist