Cibulková ve Stanfordu zaskočila Petrovovou

16. 7. 2008, 09:55
Aktuality 1
Slovenská tenistka Dominika Cibulková postoupila na turnaji v americkém Stanfordu do druhého kola. Ve svém úvodním vystoupení porazila sedmou nasazenou Naděždu Petrovovou po setech 6-4 3-6 a 6-3. Ve druhém kole podniku s dotací 600.000 dolarů čeká devatenáctiletou Slovenku Kateryna Bondarenková z Ukrajiny.
Dominika Cibulková

Porážka Petrovové nebylo jediné včerejší selhání nasazené hráčky ve Stanfordu. Turnajová osmička Franceska Schiavoneová nezvládla duel s Kanaďankou Aleksandrou Wozniakovou. Tenistka, která v pavouku nahradila zraněnou Lindsay Davenportovou, sice se Schiavoneovou prohrála první set 2-6, ovšem v dalších dvou zvítězila a postoupila do druhého kola.

Pátá nasazená Patty Schnyderová ze Švýcarska podobné překvapení nepřipustila. S Američankou Amber Liuovou neměla žádný problém a zvítězila hladce 6-1 6-1. Lepšící se formu potvrdila i izraelská tenistka Shahar Peerová. Ta se sice na jaře trápila, ovšem ve Wimbledonu prošla do osmifinále a ve Stanfordu v prvním kole porazila Maďarku Czinkovou 7-5 6-0.

Výsledky - Stanford:
Dvouhra - 1. kolo:
Schnyderová (5-Švýc.) - Liuová (USA) 6:1, 6:1, Cibulková (SR) - Petrovová (7-Rus.) 6:4, 3:6, 6:3, Wozniaková (Kan.) - Schiavoneová (8-It.) 2:6, 6:3, 6:2, Keothavongová (Brit.) - Mirzaová (Ind.) 7:6 (7:4), 6:1, Peerová (Izr.) - Czinková (Maď.) 7:5, 6:0, De Britová (Port.) - Dulková (Arg.) 7:5, 7:6 (7:1), Stosurová (Austr.) - Rodionovová (Rus.) 6:3, 6:1.

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
pojď Domino, c´mon - at jsi alespon ve dvacítce!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist