Čilič a znuděný Kyrgios skončili už ve druhém kole. Murray nezaváhal

18. 1. 2017, 12:39
Aktuality 162
AUSTRALIAN OPEN - Zatímco v prvním kole mužské dvouhry na Australian Open k výraznějšímu překvapení nedošlo, dnešní den nabídl hned dvě. Smutnými hrdiny se stali Marin Čilič, kterého vyřadil ve formě hrající Brit Daniel Evans, a domácí Nick Kyrgios, který neudržel vedení 2-0 na sety a neproměnil mečbol proti Italu Andreasi Seppimu. Naopak nezaváhal nejvýše nasazený Andy Murray.
Nick Kyrgios

Zatím nejvýše postaveným hráčem, který na Australian Open skončil, se stal sedmý hráč světa Marin Čilič. Chorvatského vítěze US Open 2014 vyřadil 51. hráč světa Brit Daniel Evans po setech 3-6 7-5 6-3 6-3.

Šestadvacetiletý Evans jen potvrdil svou životní formu. Nad hráčem světové desítky vyhrál podruhé v kariéře, když poprvé se mu to povedlo teprve minulý týden v Sydney. Cestou do prvního finále kariéry tam porazil světovou osmičku Dominica Thiema.

K dnešní životní výhře Evansovi pomohl i výkon soupeře. Čilič totiž spáchal během necelých tří hodin 69 nevynucených chyb a doplatil na mizernou úspěšnost při využívání brejkbolů, neboť proměnil jen 3 z 19..

Už ve druhém kole dnes vypadla i domácí kontroverzní hvězda Nick Kyrgios, jenž byl jedním z černých koňů turnaje. Jednadvacetiletý Australan nedotáhl do vítězného konce dobře rozjetý zápas s Andreasem Seppim, nad kterým vedl již 2-0 na sety a v páté sadě měl při soupeřově podání mečbol. Nakonec však s Italem prohrál 6-1 7-6 4-6 2-6 8-10.

Čtrnáctý nasazený Kyrgios měl před turnajem problém s kolenem, ale nohu neměl zavázanou a hrál bez omezení. První sadu ovládl jasně, druhou ve zkrácené hře, ale pak ztratil koncentraci. V průběhu třetího setu dostal varování za neslušné výrazy a pak i trestný fiftýn za hození raketou.


Kyrgiose tenis přestal bavit a hrál ledabyle, čehož Seppi využil k vyrovnání na 2-2 na sety. "Pořád jsem bojoval," řekl Ital na kurtu.

V rozhodující sadě podával Seppi, který předloni vyřadil ve 3. kole v Melbourne Švýcara Rogera Federera, za stavu 6-5 na výhru. Kyrgios v tu chvíli zahrál zdánlivě nesmyslně úder mezi nohama, míč ale vyhrál a vzal Italovi servis.


"Občas předvedl najednou výborné míče a tenhle úder jsem nečekal," komentoval to Ital.

Chvílemi odevzdaně vypadající Australan měl mečbol za stavu 8-7, ale Seppi prohru odvrátil odvážným vítězným forhendem po lajně. Vzápětí udělal Kyrgios při svém podání na brejkbol dvojchybu a 89. hráč žebříčku ATP Seppi zápas uzavřel esem.

Seppi vrátil Kyrgiosovi porážku z Australian Open 2015, kdy v osmifinále vedl nad Australanem už 2:0 na sety, ale nakonec prohrál v pátém 6:8. "Asi to tak mělo být," usmál se dvaatřicetiletý Ital, kterého čeká Belgičan Steve Darcis.

Murrayho potrápilo jen podvrtnutí kotníku
Nejjednoznačnější výhrou se dnes prezentoval nejvýše nasazený Andy Murray, který turnajem prochází zatím bez prohraného setu. Ale zatímco v prvním kole ho dva sety trápil Ukrajinec Marčenko, dnes smetl 6-3 6-0 6-2 ruského mladíka Andreje Rubljova.

"On má velkou sílu, do úderů dává hodně razance. Až získá více zkušeností a kvalitu v dalších částech hry, tak to bude těžký soupeř. Záleží, co z něj trenér dostane," řekl Murray na adresu devatenáctiletého Rubljova.

Jediným dnešním problémem pro něj bylo drobné podvrtnutí kotníku, po kterém na začátku třetího setu spadl na zem. "Musel jsem pak trochu zvolnit, ale myslím, že noha bude dobrá," uklidnil své fanoušky sir Andy, jemuž v publiku fandili i tři muži v rytířském brnění. Murray totiž na začátku roku získal od britské královny Alžběty II. šlechtický titul řádu rytíře.

Loni hrál Murray v Melbourne trochu pod stresem, neboť doma měl těhotnou manželku, která mohla každým dnem porodit. Nakonec však na svého muže počkala. "Loni to bylo trochu stresující, ale letos tu mám rodinu sebou a je to fajn. Snad se mi podaří postoupit daleko," uvedl pětinásobný finalista.

Ve třetím kole se Murray střetne s Američanem Samem Querreym. "On se tlačí do agresivních úderů, bude to těžké. Musím hrát dobrý tenis, abych měl šanci postoupit dál," dodal Murray.

• AUSTRALIAN OPEN 2017 •
Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 13.694.800 dolarů
středeční výsledky mužů (18. 01. 2017)
• Dvouhra - 2. kolo •
Berdych (10-ČR) - Harrison (USA) 6-3 7-6(6) 6-2
Murray (1-Brit.) - Rubljov (Rus.) 6-3 6-0 6-2
Wawrinka (4-Švýc.) - Johnson (USA) 6-3 6-4 6-4
Nišikori (5-Jap.) - Chardy (Fr.) 6-3 6-4 6-3
Evans (Brit.) - Čilič (7-Chorv.) 3-6 7-5 6-3 6-3
Tsonga (12-Fr.) - Lajovič (Srb.) 6-2 6-2 6-3
Seppi (It.) - Kyrgios (14-Austr.) 1-6 6-7(1) 6-4 6-2 10-8
Federer (17-Švýc.) - Rubin (USA) 7-5 6-3 7-6(3)
M. Zverev (Něm.) - Isner (19-USA) 6-7(4) 6-7(4) 6-4 7-6(7) 9-7
Sock (23-USA) - Chačanov (Rus.) 6-3 6-4 6-4
Tomic (27-Austr.) - Estrella (Dom. rep.) 7-5 7-6(4) 4-6 7-6(5)
Troicki (29-Srb.) - Lorenzi (It.) 6-3 1-6 7-6(3) 3-6 6-3
Querrey (31-USA) - De Minaur (Austr.) 7-6(5) 6-0 6-1
Jazírí (Tun.) - Bublik (Kaz.) 6-2 6-3 7-5
Lacko (SR) - Sela (Izr.) 2-6 6-3 6-2 6-4
Darcis (Belg.) - Schwartzman (Arg.) 6-3 6-3 2-6 6-4
Čtyřhra - 1. kolo
Barton/Ebden (Austr.) - Pospisil/Štěpánek (12-Kan./ČR) 6-2 6-4
Polmans/Whittington (Austr.) - Yen-Hsun Lu/Veselý (Tchaj-wan/ČR) 6-3 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

162
Přidat komentář
Aussie
Fandím hlavně tenistům třech zemí. V Anglii jsem se narodil, v Česku vyrostl, v Austrálii žiji:
http://www.mujbibr.info/
Dnes jsem se ale přistihl přitom, jak si přeji aby ten pablb Kyrgyos prohrál a zmizel z virtuálního prostoru. A stalo se.
Někdy mi je ho ale trochu líto, jako každého na hlavu padlého....
Reagovat
Marduch
?No, byl jsem zraněný. Bolelo mě tělo. Myslím, že John McEnroe... Byl to John McEnroe? Dobře on, skvělá kariéra, dobře on.?
A když se jeden z reportérů dotázal, zda příčinou zmíněných bolestí bylo koleno, Kyrgios odpověděl: ?Zeptej se, Johna McEnroea, kámo. On ví všechno.?
http://sport.idnes.cz/australian-open-2017-nick-kyrgios-vypadl-ve-2-kole-chovani-kritika-john-mcenroe-1vs-/tenis.aspx?c=A170118_144917_tenis_bem
Reagovat
Krisboy
Je to dílo, tenhle Nick.
Reagovat
marekv
neudrzet za stavu 2:0 proti Seppimu, to uz chce hodne snahy...
Reagovat
a.magerova
https://www.super.cz/478167-to-je-sila-rosol-hazi-zpatecku-tenista-pry-vykopl-milenku-a-leze-s-prosikem-za-podvadenou-ochotskou.html
Reagovat
Lina
Ochotská Rosola vyhodí, v případě jestliže Rosol doopravdy vykopl milenku. :)
Reagovat
a.magerova
Leda by za něj měla už bohatší náhradu, jinak ne e.
Reagovat
Herbert_Hoover
Pokud by lovila mezi tenisty, tak by to nemuselo být až tak nereálné, že by našla bohatší náhradu...ale možná by musela jít pytlačit do mezinárodních vod.
Reagovat
a.magerova
Děvče je náročné... už před sedmi lety nezahálela...
http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/42427/ochotska-dostala-od-pritele-byt-milenci-uz-do-ni-nasypali-miliony.html
Reagovat
Lina
Takových už bylo, co našly ještě lepší náhradu. :) V sázce je ještě hrdost. Má ona zapotřebí, vzít zpět chlapa, který si do jejich bytu nastěhoval její bývalou trenérku? Každopádně má trumfy v rukou. ;)
Reagovat
a.magerova
Nechci Ti brát iluze, ale ta žádnou hrdost nemá, podle toho, jak se sama prezentuje v médiích.... ale je mi to celé celkem jedno... ;-)
Reagovat
Fandina
Ale no tak. Vždyť ji neznáš.
Reagovat
FulnekUltras
jak jde o peníze, jde hrdost mnohých už tradičně stranou
Reagovat
Fandina
ale no tak, nebuď konzumní, ne každý jde po penězích
Reagovat
FulnekUltras
ne každý, ale skoro každá
Reagovat
Fandina
ale no tak, mluv za sebe
Reagovat
FulnekUltras
jinak to ani neumím
Reagovat
Fandina
Mluvíš za ženy.
Reagovat
FulnekUltras
o ženách
Reagovat
Fandina
nerozumíš tomu
Reagovat
FulnekUltras
až moc ;)
Reagovat
Fandina
vůbec
Reagovat
FulnekUltras
naprosto
Reagovat
Fandina
naprosto vůbec tomu nerozumíš
Reagovat
FulnekUltras
zcela úplně vím o čem mluvím
Reagovat
Fandina
to jsme dva, já taky
Reagovat
FulnekUltras
tak to jsem rád ;)
Reagovat
Fandina
já taky, ale z jiného důvodu než ty
Reagovat
FulnekUltras
to už mi nevadí ;)
Reagovat
Lina
Jak s FU často nesouhlasím, tady mu musím, dát za pravdu. Naštěstí jsou takové ženštiny v menšině, ale ani chlapi nejsou svatí.

Jsou ovšem i situace kdy hrdost a peníze = pozitivum.
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Lina
Měla jsem na mysli poctivě vydělané peníze, něco vytvořit, to je důvod k hrdosti.
Reagovat
FulnekUltras
tak to samozřejmě - i když jistá sorta je proti hrdostihodnému tvoření trvale imunní...

https://www.youtube.com/watch?v=ZhnJQY7ejOU

Omlouvám se za "překrylování" - dneska jsem viděl Bratříčka Karla - podle "veřejnoprávní" kritiky je to prý pro českého diváka "příliš polské" - dle mého názoru je to hlavně pro posthavloidní pohrobky příliš pravdivé... ;) ...a ze zatím na netu dostupných trailerů to samozřejmě poznat není...
Reagovat
Fandina
A co ty, ty nejsi posthavloidní pohromek, že o tom píšeš tak s despektem.
Reagovat
FulnekUltras
každý se musí umět v určitých okamžicích rozhodnout...a Havel to nejpozději v roce 1992 při nezákonném rozbíjení Československa, kdy ještě mohl ODS a spol. odstřihnout od moci, zásadně propásl - pak už bylo pozdě a tento neveřejný záznam vznikl 1997 ještě před oficiálním sestřelením Klause, kdy teprve skončil jeho tehdejší mediální kult osobnosti a najednou i Havel - ovšem už bez jakéhokoliv efektu - začal vystupovat proti dávno rozlezlé odesácké mafii

https://www.youtube.com/watch?v=wzzyO2GjKi0
Reagovat
Fandina
Havel nebyl nikdy na ODS vlně. O něm bylo známo, že není stoupencem politických stran. A tou hlavní, která po roce 1989 vznikla bylo ODS. Tvůj problém je, že píšeš havloidní pohrobci v situacích, které neodpovídají tématu.
Reagovat
FulnekUltras
Bohužel tuto svou pozici až do roku 1997 a "sarajevského atentátu" nedával dostatečně veřejně znát - a v roce 1992, kdy mohl jako prezident odvolat ODS (případně i HZDS) z povolebních jednání o sestavení vlády, která začala ihned otevřeně spět k tehdy ještě jednoznačně protiústavnímu rozbití Československa (dokud si na to Macek atd. patřičně neupravili zákony), zůstal zcela pasivní, a totálně nechápajíc především situaci na Slovensku - a zároveň podělaný z agresivní a neomalené elity ODS - nakonec úplně vyklidil pole.
Reagovat
Fandina
Dával to až moc najevo. A nezapomeň, že rezignoval na funkci prezidenta. A na Slovensku ho vypískali. Máš v tom guláš.
Reagovat
FulnekUltras
Rezignoval = vyklidil pole bez boje. Tím hůř, že hned po vzniku České republiky mu nebylo stydno znovu kandidovat. Na Slovensku po něm házeli vajca a o jednoho z jeho pohůnků dokonce kdosi v bratislavském davu přerazil hůl - to vše ale vyvolalo právě Havlovo totální nepochopení a dlouhodobé osobní neřešení situace na Slovensku. Jak řekl v polském dok. filmu právě Kryl (resp. ústy jeho vzpomínajícího bratra): když si Havel hned na začátku nedokázal ani vybrat pořádného pohůnka, který by mu před první volbou řekl, že má příliš krátké kalhoty, jak se od něj dalo očekávat, že bude schopen řešit nějaké věci opravdu celostátní?
Reagovat
Fandina
Rezignoval, když jeho kůň OH propadlo ve volbách a na Slovensku dominoval Mečiar a u nás Klaus. A ostatní politické strany na Slovensku přímo i nepřímo preferovali samostatnost a prezidenta Dubčeka. Havel neměl v té chvíli podporu žádné politické strany. Co by na Hradě dělal.
Reagovat
FulnekUltras
Dubček už v té době nežil - otázka, jestli byl cíleně odtraněn všehoschopnou českou pravicí - a Havel jako prezident (navíc podle svých slov nadstranický) měl konat adekvátně této funkci, ne nějaké stranické příslušnosti - neudělal to
Reagovat
Fandina
Slováci chtěli Dubčeka předtím, než byl zvolen Havel. Spekulace o pravici si nech pro sebe. Nerozumíš tomu.
Reagovat
FulnekUltras
To byl ještě rok 1989-90. Jsme už dlouho OT, tak tě nebudu nadále uvádět do argumentační nouze. ;)
Reagovat
Fandina
Já si na argumentační nouze nehraji. Tím mě nedostaneš. Jde mi o fakta.
Reagovat
FulnekUltras
ta jsem uvedl
Reagovat
Fandina
já taky
Reagovat
Fandina
A hlavně zapomínáš, že kdyby všichni tak strašně toužili po pokračování Československa jako ty, tak by nikdy k rozdělení nedošlo. Obrať se na bratry Slováky, proč si schválily vlastní ústavu ještě za společného státu.
Reagovat
Fandina
schválili
Reagovat
FulnekUltras
pouhý formální akt - rozhodující byly teprve volby 1992
Reagovat
Fandina
A ty volby rozhodly. Žádná společná strana v nich totiž nedominovala. ODS vyhrála u nás a na Slovensku HZDS. Takže nic společného nebylo. ODS na Slovensku propadla a HZDS tady nekandidovalo.
Reagovat
FulnekUltras
jak píšu výš - v momentě, kdy ODS a HZDS začaly konat konkrétní kroky ke svévolnému rozdělení státu, měl prezident dokonce povinnost je z tohoto jednání odvolat - nebo aspoň konkrétní osoby - a nahradit jinými - to však Havel nedokázal - kdyby se už po rezignaci aspoň víc nevracel do politiky, mohl si snad ještě aspoň částečný kredit zachovat
Reagovat
Fandina
Havel má obrovský kredit, že ne u tebe, to je tvůj problém. To, že jednali spolu Klaus s Mečiarem nemohl ovlivnit, to bylo právo předsedů politických stran. To, že se dohodli na schválení rozdělení v parlamentu je opět věc těch, kdo to pak schválili. To nebylo věcí prezidenta, ten naopak se z toho aktu rezignací politicky vyvázal.
Reagovat
FulnekUltras
Parlamentní rozhodování bylo prosazeno až následně, když se především šmejdi z ODS a ODA patřičnou úpravou zákonů vyhnuli nutnosti referenda. Havel vycouval, když viděl svou možnou spoluzodpovědnost. Nutno říci, že i ve sněmovně trvaly tahanice dost dlouho - nakonec zvítězila (mj. i u dlouho odolávajícího Zemana) touha po korytech před nejistotou z plebiscitu občanů.
Reagovat
Fandina
Ať se ti to líbí nebo ne, tak to prošlo Parlamentem a kdyby to lid nechtěl, povstal by jako v roce 1989 a na náměstích by se cinkalo klíči. Evidentně se to nestalo. Hlasovaly pro to všechny politické strany. V podstatě mimo zůstal jen Havel, svou rezignací.
Reagovat
Fandina
Havel dal svou rezignací v podstatě najevo svůj nesouhlas s rozdělením. Škoda byla, že se toho neujala nějaká jiná politická síla, která by by třeba vyvolala nové volby. Bohužel se to nestalo.
Reagovat
FulnekUltras
Lid potřeboval deset let pauzu do pseudorevoluce na Kavčích horách. ;))) Spoluzodpovědnost prezidenta za události v roce 1992 je jasná. A kdo připravil k výsledku rozdělení státu cestu všemožnými ústavními intrikami a podrazy, je jasné rovněž. Faktická aktivita slovenské strany byla až daleko za vlastizrádnou, primárně ekonomicky motivovanou činností české pravice (ODS, ODA plus s nimi propojený bankovní sektor). Když to řeknu naplno, Macek s Klausem a spol. by tehdy za zachování svých velkozlodějských "reforem" byli snad ochotni oplotit i jenom samotné Čechy, Středočeský kraj nebo Prahu. Havel proti tomu jako prezident neudělal nic.
Reagovat
Fandina
Zapomínáš, že žádná politická strana neměla nadpoloviční většinu a musela k tomu získat další, včetně tvé milované KSČ. Havel vpodstatě jako jediný svou rezignací dával impuls k tomu, aby se zvedla vlna pro zachování státu, ale nic se nestalo. Slováci to chtěli dávno, měli všechno připravené včetně Ústavy a tady pár intelektuálů toužíčích po společném státě neměli politické zaštítění. Takže jediný politický pilíř který to chtěl byl Havel.
Reagovat
FulnekUltras
Právě mj. i proto, že nikdo neměl nad 50%, neměl ani to nejmenší právo rozbíjet přes 70 let existující stát. Na Slovensku chtěla reálné odtržení pouze Nár. strana cca 10% - HZDS chtěla pouze bránit negativním důsledkům klausovských reforem, načež byla doslova vyděračsky (Mackova iniciativa) přitlačena ke zdi. V těchto chvílích měl Havel ze své funkce zakročit - neudělal nic. No doufám, že i na tu k.u.r.w.u ze Zábřeha dříve či později dojde.
Reagovat
Fandina
Ty ostatní jim to schválili. V Parlamentu, zvedli pro to ruce. Pochop to. Kdyby je nezvedli, tak rozdělení nebylo. Havel v tomhle kromě respektu neměl žádnou moc, ani hlas, nic. Proto rezignoval, že nic nemohl ovlivnit. Byl v tomhle smyslu nula.
Reagovat
FulnekUltras
Vše, co se dělo na podzim 1992 v Parlamentu, byl už jen důsledek letních vlastizrádných dohod ODS a HZDS v podstatě v režii Macka, jemuž zdatně sekundoval "JUDr." Kalvoda, Čermák a ještě několik dalších podobných zrůd. Klaus byl ve své ješitnosti víceméně pouze nastrčenou figurkou, která nechtěla opustit pozici - totéž i Havel, který se hned po "uklidnění" nestyděl znovu kandidovat na prezidenta "České republiky" - ti dva si tak v tomhle případě vlastně nemají co vyčítat.
Reagovat
Fandina
Je vidět, že tomu nerozumíš. K rozdělení došlo proto, že se na tom shodli všechny politické strany na návrh těch dvou, takže je to jejich zodpovědnost. Za rozdělení nebyl zodpovědný Havel, protože se toho neúčastnil. A že potom kandidoval. Ano, ale zase, nemuseli ho volit. A zvolili. To samé s Klausem. Kandidoval a zvolili ho. A nemuseli. Mohli zvolit místo Klause nebo předtím Havla kohokoli jiného.
Reagovat
FulnekUltras
Všichni se shodli hlavně na tom, že nebudou riskovat referendum, případně nové volby a udrží za každou cenu svá koryta. Jsme tudíž zpátky u Kryla - "Král Václav jedna banda je se šmelinářským šmejdem, pod střechou jedné partaje se zas u koryta sejdem."

https://www.youtube.com/watch?v=Ak8o5lSU6xQ

Ještě jednou se omlouvám, že jsem tuto havloidně-nudloidní ;) debatu načal a dotáhl až sem. ;)
Reagovat
Fandina
Hloupý lid, který se nechá svými politiky vláčet.
Reagovat
VlS
A jak bys chtěl u nás dělat referendum, jestli Slováci s námi mají chtít zůstat ve společném státu?
Kołik si myslíš, že je % Slováků, kteří by to chtěli vrátit? Myslíš, že většina?
Samostatnost Slovenska proběhla už jednou formou Slovenského Štátu, že? Ta otázka nezávislosti žila na Slovensku vždycky, krajně Andrej Hlinka tvrdil, že by Slovákům bylo líp v rámci Uherska, než s Českem. Bylo to motivováno zejména nábožensky. Slovensko bylo z tohohle hlediska úplně jiné, než Čechy a Morava. Tyhle myšlenky nezemřely s Hlinkou a neskončily ani po popravě Tisa. Vzpomeň si, s čím hned vyrukoval Čarnogurský - slovenská hvězdička na vlajce EU .... bla bla bla. Mečiar o samostatnost ani tak strašně nestál, spíš musel, jinak by volby prohrál.
Reagovat
FulnekUltras
Pomlčkou to začalo už těsně po převratu, ale konečná vina ODS a ODA je jasná - referendum mělo samozřejmě proběhnout v obou fed. republikách zvlášť a případné rozhodnutí Slovenska pro samostatnost by Čechy a Morava musely respektovat. Jenže právě v té době by se to ještě nestalo - jak píšu, skutečnou samostatnost SR reprezentovala pouze SNS, tehdy 10% - a po nových volbách nebo i rovnou by se patrně museli poroučet političtí gangsteři - mj. Klaus, Macek, Čermák, Kalvoda, Zieleniec - chápu, že český pravičák, chceš-li neoliberál, tohle dodnes nerad slyší, neboť to odhaluje faktickou podstatu tehdejšího dění proti většinové vůli milionů lidí. Že státní média pod vlivem ODS tehdy rychle přešla také na rozvratnou notu (jistě si vzpomeneš, jak šílela např. "emigrantka" Bubílková s Otou Černým), je věc druhá, která měla veřejné mínění postupně zmasírovat přesně tam, kam vlastizrádci potřebovali. A zčásti se jim to časem i povedlo - jak ostatně dokazuje i Tebou vyslovený dodnes přežívající názor.
Reagovat
Fandina
Masírovat se dá jen hlupák. Většina lidí si udělá vlastní názor a nepotřebuje k tomu nikoho.
Reagovat
FulnekUltras
Přesně tak - proto jsem si tehdy udělal názor nikoliv podle ODS a ČST, ale podle vlastního vnímání reality (mj. jsem také v těch letech pobýval dost dlouho přímo na Slovensku), a dodnes jsem ho nezměnil.
Reagovat
Fandina
Každý, kdo tu dobu prožil, tak ví, jak to bylo. K tomu nepotřebuje výklad druhého. Někoho rozdělení moc mrzelo, byli lidi, kteří říkali, že se na Slováky doplácí a byli lidi, kteří rozdělení přáli Slovákům, protože ti toužili po samostatném státě. Já jsem ve svém okolí měla od každého trochu, takže vím, jak to bylo. Mně nemusí nikdo masírovat.
Reagovat
FulnekUltras
tak občas aspoň ty záda... ;)
Reagovat
Lina
Otázka priorit
Reagovat
Lina
Zkusila jsem se vžít do její role celebrity. Ta drbárna, není přece taková chudina, .. i když za pořádné bolestné by to stálo. :) Tak nevím, jestli by si to neměl Rosol pořádně promyslet. ;)

..Já iluze už dávno nemám. :(
Reagovat
Fandina
Když se rozcházejí dva lidi, kteří jsou movití, tak se budu vždycky mluvit o penězích, obvzlášť tehdy, když jeden z nich vydělává víc, než ten druhý.
Reagovat
Lina
Já jsem to nevztahovala na peníze, ale uvedla jsem příklad v hlasování proč nemusí, vzít Rosola zpátky. Abys to špatně nepochopila, ani nepíšu, jak by se měla zachovat doopravdy.

Kdo kolik má v kasičce mě nezajímá, jen ta moje. :D
Reagovat
cheeky
Na Rosola hlasama plýtvat nebudu, ale až bude anketa "Měl by Roger nahradit Mirku Magerkou, tak se zapojím a pošlu moře hlasů pro možnost "ano" :-D Doufám, že pak najdu ve schránce lísteček nebo dva do lóže na Wimbledon (spiklenecky pomrkává)
Reagovat
a.magerova
http://i266.photobucket.com/albums/ii256/utku34000/5383848150-66065370.gif
Reagovat
janek_da
jsem pro
Reagovat
janek_da
žádný zápas jsem neviděl
Reagovat
Herbert_Hoover
Já nic neplatil a ta částka taky nesouhlasí :))
Reagovat
janek_da
koukáš na Vyšehrad? Laviiiii
Reagovat
Herbert_Hoover
Jasnačka, akorát mi přijde, že ty díly jsou kratší a kratší. U toho posledního jsem si nestihl pomalu ani loknout z lahváče a už byl konec. :/ Nejvtipnější je to video s nejlepšími hláškami z Vyšehradu, které je snad delší než Vyšehrad samotnej dohromady.
Reagovat
Jabadu
A to je zhruba téma a obsah rigorózní práce, nebo jde o nějaký rafinovaný druh sociologického průzkumu se zaměřením na menšiny?
(pardon)
:-)
Reagovat
gigin
Nevím, jestli jste už viděli

http://www.tennisnow.com/Blogs/NET-POSTS/January-2017/Watch-Pospisil-Drills-Partner-Stepanek-in-Doubles.aspx
Reagovat
gigin
opět jeden ze soubojů mentálních titánů. Péro x Fogna. Duel to může být plnotučný, i tenisově.
Reagovat
Matti
Fogna, je tak trochu tvůj kůň, že? Budu mu fandit. :-))
Reagovat
gigin
Jeee Matti ahoj! Jo je, ale Benoit je víc ;-))
Reagovat
Matti
Fakt? Krom miliardáře, jsem nejvíc vždy registroval, že držíš na Fognu. No Paire, je taky total týpek.
Reagovat
mahycek
Nebuď jak Poloczek v Baronech, tak to vím naprosto přesně soudruhu generále.
Reagovat
gigin
:-DD hele bude to určitě nejdříve v 9, uvidíš zítra, jak vyleze schedulka.
Reagovat
gigin
proč Danek vyhrál:

I'm just out of contract with Nike. They didn't offer me another contract. I just went to the store and bought a load of clothes the other day, plain clothes...It's Uniqlo. 19.99, the shirts are.
Reagovat
mahycek
Nevíte, nebo alespoň neodhadnete, v kolik hodin by mohli dát zápas, Rogera s Tomem v pátek ráno. Samozřejmě v našem čase. Jestli první zápas kolem té deváté a nebo až jako druhý kolem té 11 hod. našeho času ?? Nebo to hrozí 1-3 zápas od té 01.00 našeho času ? Nezapomeňte, že tam bude ještě Murray s Querrym a Stan s Troickym. Moc dík, potřeboval bych to naplánovat.
Reagovat
gigin
Tak to vím zase naprosto přesně. Bude to v 8:47:23
Reagovat
Fandina
Někde jsem zaslechla, že to bude night sešen, ale jestli první nebo druhý zápas, to nevím. Takže nejdřív v devět našeho času.
Reagovat
Denis92
Urcite night session.
Reagovat
Jabadu
"Kdybys nebyl hlupákem, nestal by ses medvě ... Kyrgiosem!"
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kyrgios mi skoro ukradnutý, ale že ma ten hňú takto okázalo po nepremenenom MB obral o doležité body vo Fantassy, to mu nezabudnem :)
Reagovat
Empe
Mě zase zradila Larsson, radši ani nenastoupila. :D
Reagovat
Stan_Borowitz
z provinčního turnaje ve vzdálené bývalé trestanecké kolonii, ale ve světě se mezitím dějí velké tenisové věci. Například Lukáš Rosol otočil v Koblenzu zápas s Laslem Djerem...

A včil mudrujte!
Reagovat
SubOptikT
Tak tak. Lukáš k této významné sportovní události ale přistoupil jako profík a nebezpečného Djereho v posledních dvou setech úplně vymazal.
Reagovat
Stan_Borowitz
Přesně. Zametl s ním úplně jako princ Velen při prvním setkání s Mrakomorem...
Reagovat
SubOptikT
Mrakomora mi bylo vždycky líto, ale Djere si to zasloužil úplně stejně, ne-li víc! Prostě Luky - komu čest, tomu čest!
Reagovat
Krisboy
Copak Luky, to je válec!
Reagovat
Stan_Borowitz
Mrakomor byl frajer, jeden z nejcharismatičtějších záporáků ve filmu vůbec. Škoda, že nikdy nenatočili dvojku tohoto svěžího díla, případně spin-off pod názvem Mrakomor - první rytíř z Jotunheimu. Nebo něco podobného, kde by mohl Mrakomor ukázat nějaké své superschopnosti.

Jen by mne zajímalo, která princezna bude Lukášovi večer vískat lokny a naslouchat při tom hrdinskému eposu o dnešním lítém boji. Arabela nebo Xénie?
Reagovat
SubOptikT
Obsazením Radoslava Brzobohatého do role získala postava Mrakomora úplně jiný rozměr. Spin-off se mohl jmenovat Mrakomor vs Wind, Sun and Moon.

Xénie byla vždycky drsnější, tak by si zasloužila, aby ji Lukins vzal do Koblence ... to je každé ženy sen!
Reagovat
a.magerova
Tak tak, navíc si nebylo možno nevšimnout, že pořadatelé tohoto Turnaje si Lukáše považují natolik, že i přes nižší postavení v současném žebřu je turnajovou Jedničkou a turnajová dvojka je po právu tam kde je... ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Ano, tohle se dělá jen na největších turnajích. Ve Wimbledonu a v Koblenzu.
Reagovat
a.magerova
Přemýšlím, který princ byl větší kopyto než právě zmiňovaný Velen... :-/

Samo, že čest Mrakomorovi, ale nebyla spíše urážka jeho samotného, postavit proti němu takového mamlasa ?!!!
Reagovat
SubOptikT
Mě štval vždycky Měsíčník, ale zvučný hlas Miroslava Masopusta to nakonec zachránil.
Reagovat
a.magerova
No, z těch bratrů mě vždy nejvíc rajcoval Slunečník i mimo tuto pohádku... ;-)

A Šašek byl suprovej... :-)))
Reagovat
Krisboy
Sakra já si to budu muset pustit. Neviděl jsem to asi dvacet let.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
gigin
Jedině Konečník.
Reagovat
Krisboy
nebo Lívanečník
Reagovat
a.magerova
Hele... ty Tvoje choutky tu už všichni známe... :-P
Reagovat
SubOptikT
Konečník bude ve dvojce ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Já bych takový blockbuster potenciál tak brzy nevystřílel, myslím, že by měl symbolicky celou sérii uzavřít.
Reagovat
gigin
:DDD

Nic no, SubOptik scénář, Stan režisér, magu bude hrát Konečníka.
Reagovat
gigin
Krisboy protějšek Konečníka? Nebo jak? A co já?
Reagovat
Stan_Borowitz
Velen je pořád k dispozici, akorát musíte někdo sehnat číslo na jeho agenta.

http://www.ahaonline.cz/galerie/zhave-drby/191041/?foto=0
Reagovat
SubOptikT
Zjistí se, že Mrakomor je bratrem čarodějů Konečníka a Začátečníka. Do děje pak zavítají i Arabela s Xénií coby special guest stars. Zápletku vymyslím u lahve portského. Konečníka bude hrát Rosol.
Reagovat
gigin
Ok, počkáme.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jinak doporučuju projít celou galerii, myslím, že to je přesně ten, koho potřebujeme. Skvěle zapadne do kolektivu.
Reagovat
gigin
Týpek!
Reagovat
a.magerova
Hele chlapci, Konečníka si hrajte mezi sebou, já chci být Předník !!!
Reagovat
VlS
Předník, předník, není on to Pupečník?
Reagovat
a.magerova
Ne e, Předník je Předník, ale byli-li byste jooo hodní, vzala bych dvojroli, ale to by záleželo na hereckých partnerech a na gáži za natáčecí den... ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Jen připomínám, že tom všem rozhoduje rejža...
Reagovat
Krisboy
...připadně producent.
Reagovat
a.magerova
Asi taky na scénáristovi, komu jako role na tělo psal... :-))
Reagovat
SubOptikT
Tak šašek, o tom žádná. Tam vyloženě nebyla úplně slabá postava. Jak s Velenem bratři zatočili v hospodě u Zemské koule, to je kult!
Reagovat
EllNino
Zaplať ! :)
Reagovat
Krisboy
Konečník, Začátečník a Mravenečník.
Reagovat
Herbert_Hoover
http://akphoto2.ask.fm/3e2/83efa/88d8/4244/b431/7700bf8de9fe/original/649332.jpg

:))
Reagovat
VlS
Není v tom chlup trojjedinosti? Aby tě Vlk ( ne náš, ten s kloboukem) nedal do klatby.
Reagovat
Stan_Borowitz
Nezapomněl bych ani na SFX, třeba to, jak se Velena pokouší zastrašit ten veleještěr.

https://youtu.be/8p1wTZzouFI?t=3449

Tady má Industrial Light & Magic pořád co dohánět.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jsem si to omylem pustil do sluchátek na Volume Max a ještě teď mám hrůzou zježené všechny chlupy.
Reagovat
Kozoroh
Gyros se v dnešním duelu ukázal být větším kašparem, než za jakého jsem ho měl. Ztratit zájem o tenis za stavu 2-0 na sety může jen úplný hňup. Akorát si tím prodloužil své nudění na kurtu a když mu docvaklo, že si nechce nechat proklouznout postup, tak měl proti sobě namotivovaného soupeře, který srdnatě bojoval, aby odčinil dva roky starou stejnou porážku v opačném gardu.
Z Gyrose jednička nebo GS vítěz nikdy nebude, dnešním skutkem potvrdil svá nedávná slova o profi-kariéře.
Reagovat
FulnekUltras
zato na něj jen tak brzo nikdo nezapomene ;)
Reagovat
a.magerova
A sponzoři se k němu hrnou víc než k Petře... což je smutné... :-/
Reagovat
Mayo
Výborne Seppi. Prehrať z 2-0 ? Dobre mu tak.
Reagovat
Kozoroh
Vrátil mu dva roky starou stejnou prohru s úroky.
Reagovat
a.magerova
Seppi si TO u mě dnes trošičku vyžehlil.. ;-)
Reagovat
vrabejka
Tak mí oblíbenci překvapili a vyřadili Ciliče a Isnera. Hlavně MIsha parádní obrat :)
Reagovat
Krisboy
Sranda by byla, kdyby trefil tou raketou sběrače nebo dokonce rozhodšího. Asi by si pár měsíců nepinknul :D Anebo by umpire jenom zvednul obočí jako u Nol3ho?
Reagovat
smazaný uživatel
kyrijos špiní tenis, kebab hnusnej snad zkončí
Reagovat
Stan_Borowitz
Evans!
Reagovat
gigin
Evo super, mám též radost.
Reagovat
Hector.Salamanca
taky, taky. měl období, kdy jsem fakt myslel, že zůstane u toho jednoho semifinále ze Záhřebu. britský noviny ho odepisovaly jako promarněnej talent. mám radost, že se probral. herně na to měl odjakživa
Reagovat
gigin
Frajer, ještě před 2 roky na jaře byl někde v 8. stovce.
Reagovat
SubOptikT
Snad u něj J1rka najde inspiraci!
Reagovat
turista
Je to tak. Evans hraje tak skvěle, že je jen otázka času kdy to promění na turnajové tituly.
Reagovat
Vojtaakk
Fracek venku a tak brzo? Super.
Reagovat
Krisboy
On je asi taky rád, vždyť tenis nenávidí.
Reagovat
gigin
Včera na twitteru tesknil po tej svojí pastelce Tomljanovičej, tak jsem to tak dnes trošku tušil. Prej AO bez ní je na prd.
Reagovat
A.R.R.
co je s tou holkou vůbec? Už se na tenis vykašlala nebo je dlouhodobě zraněná?
Reagovat
gigin
Zraněná.
Reagovat
A.R.R.
dík, já už o ní dlouho neslyšel, tak jsem nevěděl,jestli s tím náhodou nesekla :-)
Reagovat
gigin
Ona už chtěla, ale:

http://www.tennisworldusa.org/news/news/WTA_Tennis/39048/ajla-tomljanovic-delays-comeback-pulls-out-of-australian-summer-circuit/
Reagovat
Kozoroh
Agassi taky tenis nenáviděl, ale měl aspoň k své činnosti respekt, ten Gyrosovi chybí.
Reagovat
Krisboy
Agassi byl sjetej a nevěděl, co mluví. Určitě to tak nemyslel.
Reagovat
Fandina
Kyrgios to také tak nemyslí.
Reagovat
Krisboy
Máš recht, on totiž nemyslí vůbec.
Reagovat
Fandina
To si nemyslím.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist