Čilič se kvůli potížím s ramenem odhlásil z Brisbane, v ohrožení je i Melbourne

29. 12. 2014, 13:37
Aktuality 6
Světová devítka Marin Čilič nestihne začátek nové sezony. Chorvatský tenista, který má za sebou životní rok korunovaný triumfem na US Open, se kvůli zranění ramena odhlásil z turnaje v Brisbane. V ohrožení je navíc i jeho start na Australian Open, které startuje už za tři týdny.
Profily hráčů
Marin Čilič

Marin Čilič má za sebou životní sezonu, během které vyhrál tři turnaje, získal premiérový grandslamový titul a rok zakončil jako světová devítka. Na podzim se mu začaly zhoršovat problémy s ramenem, nicméně o premiérový start na Turnaji mistrů a účast v exhibiční sérii IPTL nepřišel.

Během krátkého volna se však jeho zranění významně nezlepšilo a šestadvacetiletý Chorvat oznámil, že nestihne začátek sezony 2015. O víkendu se odhlásil z turnaje v Brisbane a připustil, že by mohl chybět i na Australian Open, které startuje 19. ledna.

"S ramenem mám problémy posledních pět nebo šest měsíců. Potřebuju si teď dát pauzu, ale nevím, jak dlouho to bude trvat. Zda to budou dva, nebo čtyři týdny," řekl Čilič chorvatským médiím.

Turnaj v Brisbane, který startuje za týden 5. ledna, bude mít i bez vítěze US Open Čiliče silné obsazení. Představí se totiž Roger Federer, Kei Nišikori, Juan Martín del Potro, Milos Raonic či Grigor Dimitrov.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

6
Přidat komentář
Nola
http://osporte.sk/?id_cat=52&news=209715
Reagovat
smazaný uživatel
zajimave, ale jiste neni nic prekvapiveho na tom, ze "Mureska" zacne tym rozsirovat (doplnovat) lidmi, ke kterym ma sama duveru. Ta duvera je klicova, protoze stara byla narusena - a je absolutne jedno cim, podstatne je uz to samo naruseni. V podobnem smyslu (a ocekavani) jsem se tu jiz vyjadrovala, ale nepochodila jsem, Andyho dvouclenna podpurna zakladna me zapudila. :-) Ted samozrejme nevim, zda je to dobra volba, jen si myslim, ze logicka.
Reagovat
VlS
Ta otázka je jistě otevřená, Andy je asi na ženu v roli kouče zvyklej, tak to nemusí být tragedie, nezávidím ale Amélii, bude muset získat důvěru Andyho mámy a to může bejt přímo paraořech. Tak jí přeju dobrej zobák, jako má Ara.
Asi něco trochu jinýho bylo akceptování Amelie jako doplňku týmu, výměna týmu za Ameliin tým je už jiné kakao.
Uvidíme.!
Reagovat
smazaný uživatel
Logická volba by byla poslat do pryč Amelii nebo ji vůbec nejmenovat v červnu. Důvěra byla narušena právě díky ní jenom. K mání bylo dost kvalitních trenérů a on si vybere ji, která mu krom problémů s úspěšným týmem nic nepřinesla. Snad ale ví, co dělá. Zkušený kouč by se k ní hodil, ale musel by přerušit spolupráci s Benetóem.

Andy potřebuje osobnost, protože na podzim se zas kolikrát choval jak kretén na kurtu, což si s Ivanem nedovolil. Řvaní do vlastní l´že jsme si užili dost.
Reagovat
smazaný uživatel
aha, ja myslela logicke od Amelie, jeji angazovani vubec neresim. Chapu, ze jsi tim postreleny a boli to, ale duvera (pohoda) musela celkove jaksi okoravat, kdyz nebyla jednota v rozhodovani - a byla by uz porezni i po jejim vyhazovu, to mi nikdo nevymluvi. Pripoustim vsak, ze za Muresku trochu "bojuju", principialne, jeji uspech by byl proste velmi zajimavy.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já s ten úspěch taky přeju, nic jiného mi nezbývá. Snad teda Andy ví, co dělá, i když se mi ty kroky vůbec nelíbí.

Co se týče Daniho, asi chtěl konečně být číslem jedna, doufal, že po odchodu Lendla bude hrát větší roli a Andy by pak bez něj vybral Amelii. Proto chtěl asi zkusit něco jiného. Jez mě mrzí více asi, to je top odborník na fyzickou připravenost, navíc dodával celému týmu dobrou náladu. Aspoň, že zůstal Matt Little.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist