Clijstersová bude v příští sezoně pomáhat krajance Flipkensové

18. 10. 2012, 19:44
Aktuality 3
Belgická tenistka Kirsten Flipkensová se bude moci v příští sezoně na turnajích spoléhat na radu Kim Clijstersové. Čtyřnásobná grandslamová vítězka, která letos po US Open definitivně ukončila aktivní kariéru, bude své krajance k dispozici jako poradkyně na některých podnicích okruhu WTA.
Profily hráčů
Kim Clijstersová a Kirsten Flipkensová

"Není moje trenérka, ale ví, jak mi může pomoci. Ví, co potřebuju před zápasem a co po zápase," řekla Flipkensová na turnaji v Lucemburku, kde dnes prohrála ve druhém kole se Slovenkou Danielou Hantuchovou. 

S Clijstersovou se prý zná už od tenisové akademie. "Bylo mi šest, nebo sedm let, když jsme se poznaly. Vždycky byla jako moje starší sestra, vždycky mi s něčím pomáhala," řekla šestadvacetiletá Flipkensová.

Program společných turnajů sestaví s ohledem na mateřské povinnosti Clijstersové. "Její rodina je na prvním místě. Budu ráda, když mi pomůže, kdykoliv bude moci," dodala tenistka, jež se v letošním roce posunula v žebříčku ze 194. na 58. místo.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
dadaft
super Kim. byla by ohromná škoda, kdyby hráčka tvého kalibru nezůstala u tenisu i po skončení hráčské kariéry.
možná i Alison Van Uytvancková by potřebovala impuls.
Reagovat
smazaný uživatel
Vajce bude sliepku učiť.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak beriem späť. Flipkensová je mladšia. Vždy som ju mal za takú pomaly veteránku, omnoho staršiu, než Kim..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist