Clijstersová má infekci v chodidle a v Pekingu se neobjeví

29. 9. 2010, 09:40
Aktuality 0
Kim Clijstersová příští týden na turnaji Premier Mandatory v Pekingu startovat nebude. Belgičanka se omluvila kvůli zranění pravého chodidla.
Profily hráčů
Kim Clijstersová

"Na pravém chodidle jsem měla mateřské znaménko, které jsem si nechala odstranit. Ale špatně se to hojí a do rány se mi dostala infekce," vysvětlovala důvody na Twitteru. 

"Moc mě mrzí, že letos v Pekingu hrát nemůžu. Ale hrát tenis s takovým problémem je nemožné," omlouvala se fanouškům. 

Světová pětka se představila naposledy na US Open, kde obhájila titul. V čínské metropoli však nehrála ani loni, žebříčkového propadu se tak nemusí obávat.

Návrat Sereny v Moskvě?
Z Pekingu se už dříve omluvila také světová jednička Serena Williamsová, která podstoupila operaci chodidel už v červenci. Američanka se pořezala v restauraci o rozbitou sklenici.

Nyní se spekuluje o návrat v polovině října v Moskvě. "Můžeme potvrdit, že podpoříme víza pro Serenu a její tým. Agent Jill Smoler již obdržel všechny potřebné dokumenty," píše se na stránkách moskevského turnaje, kde hrála Američanka před třemi lety ve finále. 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist