Clijstersová má natržený sval, měsíc si nezahraje

28. 3. 2012, 17:52
Aktuality 4
Letošní sezona Kim Clijstersové se znovu komplikuje. Jak uvedl management belgické tenistky, bývalá světová jednička má natržený sval v kyčli a minimálně do května si musí dát od tenisu pauzu. Vrátit by se Clijstersová chtěla na antukovém turnaji v Madridu.
Profily hráčů
Kim Clijstersová

Špatnou zprávu svým fanouškům oznámila Kim Clijstersová čtyři dny poté, co v Miami prohrála s krajankou Wickmayerovou. Po utkání řekla novinářům, že nehraje ani na padesát procent, a lékařské testy odhalily důvod: trhlinu ve svalu v pravé kyčli.

Někdejší nejlepší tenistku nyní čeká minimálně čtyřtýdenní odpočinek. Pokud se bude zranění hojit dobře, mohla by se vrátit v prvním týdnu v květnu na turnaji v Madridu.

Zraněná kyčel je další ze série zdravotních komplikací, které Clijstersové komplikují sklonek kariéry. V minulé sezoně měla osmadvacetiletá tenistka problémy s ramenem, zápěstím a třísly, v tomto roce musela kvůli pohmožděnému kotníku vynechat zápas Fed Cupu a následně i turnaj v Indian Wells.

Poté, co druhý ze tří letošních turnajů ukončila zraněná, vyrojily se spekulace, že Belgičanka brzy ukončí kariéru. To však Clijstersová popřela. "Nevím, kdo tyhle pověsti šíří, ale nekončím! Ještě ne!" uvedla na Twitteru Clijstersová, která definitivní završení kariéry plánuje po londýnské olympiádě.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
ach jo,moje milovana Kimmie, uzdrav se mi zlato a vrat se
Reagovat
smazaný uživatel
Je to smůla... Brzy se uzdrav, Kim! :)
Reagovat
Heather_Fedex
je to velka skoda. doufam, ze se vyleci. bez ni bude na okruhu smutno...
Reagovat
VlS
Je otázka proč se jí to děje. Možná tělo už nechce. Škoda, že jí to potkalo, každopádně byla jednou z těch, které mohly mít slovo v konečném dělení. Kim by mohla mít problém s OH, kdyby nebyla v rankingu dost vysoko, i když 1100 bodů, které má by jí asi mohlo stačit. Tak Kimi, dej se do pořádku, ať ty OH stihneš.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist