Clijstersová plánuje návrat na březen. Chce hrát v Monterrey

23. 12. 2019, 15:42
Aktuality 4
Bývalá světová jednička Kim Clijstersová si naplánovala ohlášený návrat k tenisu na březen, kdy chce hrát na turnaji v mexickém Monterrey. Šestatřicetiletá Belgičanka oznámila v září, že se rozhodla po více než sedmi letech vrátit na kurty. Původně chtěla matka tří dětí začít hrát v lednu, ale kvůli zranění kolena musela comeback odložit.
Profily hráčů
Kim Clijstersová

"Ještě pár týdnů musím být trpělivá, ale pak budu připravená to zase rozjet," uvedla Clijstersová na twitteru. "Koleno už je lepší, i když ještě není úplně v pořádku, ale už jsem zvýšila tréninkovou zátěž a cítím se opravdu dobře," řekla čtyřnásobná grandslamová vítězka ve dvouhře.

K tenisu se vrací již podruhé. Kariéru ukončila překvapivě už v 23 letech v roce 2007. Dva roky po triumfu na US Open oznámila, že se loučí kvůli opakovaným zraněním a chce založit rodinu. O dva roky později se už jako matka dcery Jady vrátila a newyorský grandslam ovládla ještě dvakrát, k tomu vyhrála i Australian Open. Znovu dala tenisu sbohem před sedmi lety, od té doby přivedla na svět ještě syny Jacka (6) a Blakea (3).

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je aspon tenistka. Ne jak Pliscena neho Siniak. Tohle je legenda v pravem slova smyslu. Na tu Pliscena nikdy ani ze 3/4 nedosahne.
Reagovat
FulnekUltras
to ani na Petru
Reagovat
bIbec
ani na Aljonku Osťapénka :-(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist