Clijstersová se neuzdravila, vynechá French Open

14. 5. 2010, 16:12
Aktuality 3
Bývalá světová jednička Kim Clijstersová se nezúčastní tenisového Roland Garros. Vrchol antukové sezony začíná v Paříži za devět dní a belgická hráčka do té doby nestihne doléčit zranění levé nohy.
Kim Clijstersová

Šestadvacetiletá Clijstersová se vrátila k tenisu loni po mateřské přestávce a hned překvapila triumfem na US Open. V dubnu se zranila při utkání Fed Cupu a od té doby se na kurtech neobjevila.

Jak oznámila Francouzská tenisoivá federace, v mužské dvouhře bude chybět jeden z potenciálních favoritů Rus Nikolaj Davyděnko, jehož trápí levé zápětí. Vítěz loňského Turnaje mistrů Davyděnko vzdal utkání 3. kola v Indian Wells a kvůli zraněnému zápěstí nehraje už dva měsíce.

Mezi dalšími odhlášenými jsou i Argentinec Juan Martín del Potro, pro kterého letošní grandslamová sezona zřejmě skončila, Američan James Blake, Němec Tommy Haas a Rus Andrejev. Z žen budou chybět Urszula Radwaňská, Sania Mirzaová a Němky Anna-Lena Grönefeldová a Sabine Lisická.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
aj tak by vypadla uz v druhom kole
Reagovat
smazaný uživatel
To jí ten Fedkap přišel hodně draho. Stejně jako Lisicki ten trapný výkon loni v 2. kole na USO, kdy prohrála a ještě k tomu si při mečbolu zvrtla kotník a od té doby nehraje vůbec nic.
Reagovat
5zdenek5
au, tak tímto jsme přišli o jednu kvalitní podívanou...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist