Clijstersová se pokusí o první výhru po návratu v Miami. Dostala divokou kartu

4. 3. 2021, 09:21
Aktuality 5
Bývalá světová jednička Kim Clijstersová odehraje první letošní turnaj na konci března v Miami, od pořadatelů dostala divokou kartu. Sedmatřicetiletá Belgičanka se loni vrátila k tenisu po sedmileté pauze a prohrála všechny tři zápasy, k nimž nastoupila. Naposledy se představila v září na US Open.
Profily hráčů
Kim Clijstersová

"Miami Open byla vždycky moje oblíbená zastávka. Mám na turnaj skvělé vzpomínky a dařilo se mi tam. Těším se, že se vrátím," uvedla v prohlášení Clijstersová, která v Miami triumfovala v letech 2005 a 2010. Volnou vstupenku do hlavní soutěže dostala také pro následující antukový podnik v Charlestonu.

S tenisem poprvé skončila už v roce 2007 a věnovala se mateřským povinnostem. Po návratu vyhrála tři ze svých čtyř grandslamů. Celkem získala 41 turnajových titulů a v roce 2017 byla uvedena do tenisové Síně slávy. Na okruh WTA se matka tří dětí znovu vrátila loni v únoru.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
FulnekUltras
i skladnice ve šroubárně si může čas od času dovolit divočáka na víně... smile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile vyborny
Reagovat
sojka1
nerikam, ze to Kim nejak nadsene schvaluji, ale napsat to musim: ty ubohy lidsky skvore! :-)
Reagovat
blixa
smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
i na pomerančích by šel, ale ten bakchusrauš vidím reálněji... ;-))) smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist