Clijstersová se v Antverpách rozloučila s belgickými fanoušky

12. 12. 2012, 21:20
Aktuality 1
Kim Clijstersová, jež na letošním US Open ukončila kariéru, se dnes oficiálně rozloučila s belgickými fanoušky. V Antverpách před 13.000 diváky, mezi nimiž nechyběl ani princ s princeznou, odehrála exhibiční utkání bývalých světových jedniček, ve kterém porazila Venus Williamsovou.
Profily hráčů
Kim Clijstersová a belgická princezna s princem

Kim Clijstersová ukončila svou druhou kariéru, kterou obnovila po mateřské přestávce v létě roku 2009, na letošním US Open porážkou s osmnáctiletou Britkou Laurou Robsonovou. Devětadvacetiletá Belgičanka ale nezapomněla ani na domácími fanoušky, se kterými se rozloučila dnes ve Sportovním paláci v Antverpách, kam se na poslední zápas bývalé světové jedničky a majitelky čtyř grandslamů přišlo podívat 13 tisíc diváků včetně belgického korunního prince Philllipa a princezny Mathildy.

Vítězka celkem 41 turnajů WTA si na rozlučku pozvala svou dlouholetou rivalku Venus Williamsovou, s níž na okruhu svedla celkem 13 vzájemných bitev a kterou porazila cestou za každým titulem z US Open v letech 2005, 2009 a 2010. Poslední grandslamový titul do své sbírky Clijstersová přidala loni na Australian Open. 

Exhibiční utkání se hrálo ve veselé atmosféře, Clijstersová ale také předvedla, že nic ze svého umění nezapomněla. Zápas nakonec vyhrála dvakrát 6-3 a Američance tak částečně 'oplatila' dvě porážky z antverpského turnaje WTA ze sezon 2003 a 2005.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
doslova kralovske rozlouceni, Kim, budes mi chybet! Preju ti hodne stesti a predevsim radosti s Jadou, pry ji desne rozmazlujes... tak klidne pridej! :-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist