Clijstersová stále není zdravá, vynechá Indian Wells

15. 2. 2012, 10:11
Aktuality 5
Ani v Indian Wells se neobjeví belgická tenistka Kim Clijstersová, která momentálně nehraje kvůli zranění levého kotníku. "Chci mít jistotu, že kotník bude při návratu na kurty na sto procent v pořádku," uvedla na svých internetových stránkách bývalá světová jednička.
Profily hráčů
Kim Clijstersová

"Jsem hodně zklamaná. Indian Wells je pro mě výjimečný turnaj, v roce 2003 jsem tu vyhrála a potom znovu v roce 2005, když jsem se vrátila po zranění," uvedla Clijstersová.

Belgičanka tak i v půlce března bude mít na svém kontě pouhé dva odehrané letošní turnaje. Kotník si Clijstersová poranila v osmifinále Australian Open, kde obhajovala titul a kde vypadla v semifinále s pozdější vítězkou Viktorií Azarenkovou. Častá zranění trápila belgickou tenistku už v minulé sezoně, kdy měla problémy s ramenem, zápěstím a třísly.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Škoda, její poslední sezona a ještě toho málo odehraje...
Reagovat
freeteepek
Už vloni skoro nehrála kvůli zraněním. Jestli to takle půjde dál, bude muset konec odložit ještě o rok. Jaký by to mělo smysl poslední sezónu promarodit? Nakonec, nemusí hrát všechno, může se soustředit jen na velké turnaje. Divokou kartu vždycky dostane.
Reagovat
VlS
Můj tip je, že po OH Kim ohlásí konec a na americkou betonovou šňůru se už vykašle. Myslím, že už nic velkého nevyhraje. Už se jí prostě nechce od rodiny, to je podle mě větší liomit, než zranění. Ale to není kritika, má na to nárok, svoje už dokázala před prvním odchodem i po návratu.
Reagovat
smazaný uživatel
VIS naprosto souhlasím. Ale i ta zranění hrají velkou roli a bude to spíš horší a horší než-li lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky souhlas s VISem, navíc bych řekla, že bude mít problém možná trochu s motivací.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist