Co přinese 10. týden: Pět Češek bude hrát v Dubaji, Federer se vrací v Dauhá

5. 3. 2021, 09:56
Previews 100
V příštím týdnu se odehraje celkem pět turnajů. Na prestižní akci WTA 1000 v Dubaji bude v hlavní soutěži startovat pět Češek v čele s Karolínou Plíškovou a Petrou Kvitovou, v mexické Guadalajaře se představí Marie Bouzková. Pozornost většiny tenisového světa se bude soustředit na Dauhá, kde se na kurty po zdravotní pauze vrátí Roger Federer. Muži mají na programu ještě halový podnik v Marseille a pokračování jihoamerické antukové série v Santiagu.

Dubaj - ženy
Herní pole v Dubaji sice značně prořídlo, když se mimo jiné odhlásily světová jednička Ashleigh Bartyová či obhájkyně titulu Simona Halepová, nicméně i tak bude velmi kvalitní. Nasazenou jedničkou bude stejně jako v Dauhá světová pětka Elina Svitolinová a mezi nejvýše nasazenými budou figurovat Karolína Plíšková s Petrou Kvitovou.

Z Češek se v hlavní soutěži představí ještě Markéta Vondroušová, Kateřina Siniaková a Barbora Krejčíková. V kvalifikaci by měly bojovat Kristýna Plíšková s Terezou Martincovou.

Více informací přineseme ve velkém preview.

DUBAI DUTY FREE TENNIS CHAMPIONSHIPS
• Shrnutí •
Loňské finále: Halepová (1-Rum.) - Rybakinová (Kaz.) 3-6 6-3 7-6(5)
Kategorie: WTA 1000
Místo konání: Dubaj, SAE
Povrch: tv. povrch
Dotace: 1.835.490 dolarů
• Česká účast •
Kar. Plíšková, Kvitová, Vondroušová, Siniaková, Krejčíková (hlavní soutěž)
Kr. Plíšková, Martincová (kvalifikace)
• Seznam přihlášených •
hlavní soutěž + kvalifikace


Guadalajara - ženy
Logicky mnohem horší obsazení bude mít souběžně hraný podnik v mexické Guadalajaře. Toho se pokusí využít Marie Bouzková, která by měla být v rámci nového turnaje WTA nasazenou dvojkou. Role jedničky připadne Nadie Podoroské z Argentiny.

Zatímco český tenis bude mít jediné zastoupení, ze Slovenek se představí Anna Karolína Schmiedlová (hlavní soutěž) a Kristína Kučová (kvalifikace).

ABIERTO ZAPOPAN
• Shrnutí •
Kategorie: WTA 250
Místo konání: Guadalajara, Mexiko
Povrch: tv. povrch
Dotace: 235.238 dolarů
• Česká účast •
Bouzková (hlavní soutěž)
• Seznam přihlášených •
hlavní soutěž + kvalifikace


Dauhá - muži
Velkým tenisovým svátkem bude letošní ročník oblíbeného mužského turnaje v Dauhá. Na kurtech se totiž poprvé od loňského Australian Open představí Roger Federer a bude nasazenou dvojkou. V seznamu přihlášených je před ním už jen Dominic Thiem. Z Top 10 dorazí ještě loňský šampion Andrej Rubljov.

Turnaj proběhne bez české účasti. Ze Slováků se představí Norbert Gombos s Lukášem Lackem, oba budou muset do kvalifikace.

QATAR EXXONMOBIL OPEN
• Shrnutí •
Loňské finále: Rubljov (2-Rus.) - Moutet (Fr.) 6-2 7-6(3)
Kategorie: ATP 250
Místo konání: Dauhá, Katar
Povrch: tv. povrch
Dotace: 890.920 dolarů
• Seznam přihlášených •
hlavní soutěž + kvalifikace


Marseille - muži
Zůstat na evropských halových podnicích se rozhodli Daniil Medveděv a obhájce titulu Stefanos Tsitsipas, kteří budou v rámci letošního ročníku halového turnaje v Marseille nasazenou jedničkou a dvojkou.

Ani v Marseille nebude startovat nikdo z českých tenistů. Slovensko bude v kvalifikaci reprezentovat Filip Horanský.

OPEN 13 PROVENCE
• Shrnutí •
Loňské finále: Tsitsipas (2-Řec.) - Auger-Aliassime (7-Kan.) 6-3 6-4
Kategorie: ATP 250
Místo konání: Marseille, Francie
Povrch: tv. povrch / hala
Dotace: 409.765 eur
• Seznam přihlášených •
hlavní soutěž + kvalifikace


Santiago - muži
Jihoamerická série antukových podniků bude pokračovat v Santiagu, kde bude nejvýše nasazeným domácí hvězda Christian Garín. Roli dvojky bude plnit Benoit Paire.

Ani v chilské metropoli české jméno nenajdeme. Slovenští fanoušci budou v hlavní soutěži podporovat Andreje Martin a Jozefa Kovalíka a v kvalifikaci Lukáše Kleina.

Divokou kartu dostal domácí Nicolás Jarry vracející se po dopingovém trestu a také senzační vítěz turnaje v Córdobě Juan Manuel Cerundolo.

CHILE DOVE MEN+CARE OPEN
• Shrnutí •
Loňské finále: Seyboth Wild (Braz.) - Ruud (2-Nor.) 7-5 4-6 6-3
Kategorie: ATP 250
Místo konání: Santiago, Chile
Povrch: antuka
Dotace: 393.935 dolarů
• Seznam přihlášených •
hlavní soutěž + kvalifikace
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

100
Přidat komentář
Nola
Dnes ma ES v programe zaznam zo stvrtfinale Rotterdamu smile, vcera davali tiez zaznam d Artagnana a Kacu smile pred live zapasom Nishi vs Coric..... mozno pre tych, co vcera spali cely den, resp. pre tych co boli v praci 24 hodin a dospavaju, frantici su neskutocni :D
Reagovat
Mayo
Nelamentuj a radšej si zapni Jasnú smile
Reagovat
Nola
uz sa stalo :D
Reagovat
Mayo
Cenim smile
Reagovat
Mayo
Som rad, že sa spat vracia tretí najlepsi tenista.
Reagovat
Patik
prosím vás je to spoplatnené alebo len bezplatná registrácia a bezplatné sledovanie ?
Reagovat
smazaný uživatel
smilePetra skvělýsmile Vydra, Vaněk super
Reagovat
mahycek
To už vím 3 roky,že česká verze
Eurosportu podléhá centrále v Paříži.
Jaké zápasy frantíci budou dávat, tak
v Praze s tím už nic neudělají.
Mnohokrát jsem si psal s Michalem
Šímou a probírali to. Proč si myslíte,
že komentátoři Basík, nebo Karel Janů
odešli ??? Oba byli výborní, vždyť si
vyhledejte např. finále AO Roger- Rafa
před 4 lety. Vynikající i komentování
dalších zápasů.... Nebo Vojtěch Bidrman, když byl na Nova sportu, další výbornej komentátor. Ten se dovedl nadchnout atd.....
Reagovat
Mantra
jí dojde dech, bohužel, tohle už Petra nevydrží smile
Reagovat
Jon61
Pegula musí být vytočená z Petřiných "prasátek". smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Slabo se prezentuje Češka - polský komentátor o Zlounovismile
U Petry, že by mohlo jít o zlomový turnaj. No, potřebuju tommra, aby to uvedl na pravou mírusmile
Reagovat
tommr
v příštím týdnu se představí naše kompletní ženská špička s výjímkou Karolíny Muchový a Báry Strýcový. U Karolíny je důvod jasnej: léčí natrženej břišní sval. Co se ale děje s Bárou? smile
Reagovat
Mantra
miminka
Reagovat
steve79
úkolem české redakce Eurosportu je vytvořit českou jazykovou stopu evropského vysílání. Nic víc. Nemůžeme zasahovat do tvorby programu a neznáme podrobnosti plánování obsahu, který Eurosport nabízí. Takže na otázku ?z jakého důvodu? neumíme odpovědět.

Co je zřejmé z televizního programu, Eurosport bude v tomto roce vysílat z turnajů ATP 250 pouze finále, z turnajů ATP 500 denně dva zápasy. Z Masters toho bude více, z Miami od 24. března až 12 hodin denně. Eurosport nabídne i všechny čtyři grandslamy, jejich televizní rozsah bude až více než 20 hodin denně na obou programech.

Zápasy, které nejsou v televizním programu, nabízí Eurosport Player bez českého komentáře.

S pozdravem,

Petr Nejedlý
česká redakce Eurosportu
Reagovat
Nola
zlaty Digi sport, ES asi ocakava, ze si zaplatime Player, kupili prava a zarobia na tom 2x, Digi vysielal skoro vsetky zapasy z hlavnych kurtov, dokonca niekedy aj z vedlajsich...
Reagovat
George_Renel
V tom případě nevím proč to kupovali a tenisová federace, respektive pořadatelé turnajů a jejich sponzoři také nemohou být nadšení z takové "propagace".
Zlatá O2Tenis s WTA, kde dávají skoro vše mimo GS.
Reagovat
Nola
to snad pochopi kazdy.... potrebuju zarobit na Playeri, popritom kludne daju do programu hocaky zaznam v case, ked bezia tenisove zapasy...
Reagovat
George_Renel
Jak píšu, zlatý Kellner s multidimenzí.
Reagovat
lvicek
Na Eurosport tady nadavam furt. Jsou to sasci (ne-li neco horsiho). Kdyz uz teda ceska redakce ma vytvorit ceskou jazykovou stopu, mohla by ji tvorit pro jakykoliv zapas, ze? Nikde neni narizeno, ze musime cumet na to same, co v jinych zemich. Jsou naprosto nepruzni, divaci (zakaznici) je nezajimaji a proste vyslovene mi pijou krev. Uff, jeste ze nemaj WTA, staci mi ty GS...
Reagovat
EllNino
asi na to nemají právo
Reagovat
tedi
jako ze by vytvorili jazykovou stopu pro zapas, ktery nevysilaji?
oni proste pousti do eteru obraz, ktery jim prijde z francie nebo odkud. a ten obraz cesky komentuji.
Reagovat
EllNino
přesně tak
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
lvicek
Jezis to chapu, ale napr. pri GS maji prece obraz ze vsech kurtu! Dokonce rikaji, ze to maji na playeru. To znamena, ze oni ten obraz maji a zvuk musi delat stejne - ceska jazykova stopa, tzn. naklad navic na to, aby tam pustili pro nas relevantni zapas je nula!
Reagovat
EllNino
Player je bez komentare ... oni tam proste nemohou dat, co chteji ... nedovoli jim to Frantici
Reagovat
Fandina
Co je na tom k nepochopení. Dostanou od režie obraz s programem a ten opatřují českým zvukem. Takhle asi vypadá vysílání na Eurosportu 1 a na Eurosportu 2. To, že mají někde streamy z ostatních zápasů je něco jiného. Podle mě je to tak jak píšu. Dostanou vysílání dvou programů a opatří ho češtinou. Nic víc a nic méně. Neznamená to, že bych si nepřála, aby tam nebylo víc něčeho a méně jiného. Ale to by ten kanál musel být můj, abych si tam dávala co si přeji já.
Reagovat
lvicek
Prosim vas, aby bylo jasno. Ja to samozrejme chapu, ze ceska strana dostane obraz a namluvi to cesky a tecka. Nestezuju si na ne, ale na vedeni Eurosportu, ktery to takhle rozhodlo (nekde ve Francii nebo kde). Protoze udelat to jinak neni skoro zadna namaha navic. Jen jim to za to nestoji. Tot vse.
Reagovat
Fandina
Nejsem si tak jistá, že udělat to jinak není žádná námaha a větší finance. Protože by to zřejmě představovalo i vlastní režii celého kanálu, kdyby se tam dávaly jiné zápasy, jiné sporty, jak by která země vyžadovala. Tak úplně bych netvrdila, že to není žádná námaha. Podle mě je to dost velká změna, režirovat či posílat do eteru. Technicky tomu nerozumím, ale dovedu si představit, že to je mnohem více práce, lidí, peněz, než pouze opatřit vysílání českým komentářem.
Reagovat
lvicek
Ale ja nemyslim cely jiny kanal. Ja myslim situaci, kdy maji pokryte vicero kurtu, ale nedavaji zapasy nasich (a to treba ani Kvitove atd.) a misto toho je tam Djokovic s hracem z druhe stovky. Vubec nemluvim o jine skladbe vysilani, jinych sportech atd. Mluvim specialne o tomto pripade, a nejvic viditelne je to prave behem GS, kdy bezi mnoho zapasu ve stejnou dobu.
Reagovat
Fandina
A jak by sis to představovala, že by to probíhalo bez nějakého dalšího zásahu. Musí být nějaký režisér, který tam místo Noleho pustí Petru a pak to komentátor namluví. Takže další náklady a technické změny. Není to tak jednoduché, jak to vypadá.
Reagovat
lvicek
To je pravda, musel by byt nekdo, kdo by mohl neco rozhodnout. Ale nejaci lide tam snad figuruji, takze nejspis by stacilo jen delegovat ty pravomoce. No i kdyby museli prijmout jednoho cloveka navic, tak zas tak obrovsky naklad navic neni, aby obslouzili 10milionovou zemi (mozna by nas dali dohromady se Slovakama, tak jeste vice potencialnich divaku). Jinak u tech "dulezitejsich" zapasu myslim delaji ten cesky komentar i na player - takze to opravdu staci jen pustit. Jinak dal uz nema cenu se o tom debatovat a je to jen jejich vec, jak k zakaznikum pristupuji. Me osobne proste jejich pristup sejri a rozhodne jim nehodlam za to cpat jeste dalsi penize navic za player. Staci, ze to platim pres O2TV. Budu jen doufat, ze zadny dalsi tenis uz neuzurpi, nejlepe, at pusti vsechno.
Reagovat
Fandina
A jak by sis to představovala, že by to mělo probíhat. Je to stejné, jako třeba u O2 TV, tam máš také jen dva namluvené kanály a ostatní ne, jsou mimo a vždycky tam také nedávají to, co by si člověk představoval. Navíc, na O2 neuvidíš šestnáct kurtů najednou. Pokud něco chceš, tak si za to stejně musíš zaplatit. Takže podle mě je to OK, když si navíc zaplatím 50 nebo někdo 25 Kč za měsíc a mám všechno na jednom místě.
Reagovat
lvicek
No predstavovala bych si to tak, jak rikam :D. Ze behem velkych turnaju (tedy GS) by u nas v CR alespon na jednom kanale davali zapasy nasich, ono jich zas neni tolik, vetsina vypadne v prvnim kole. A ze by treba nedavali 15 minut stupidni upoutavky a nejake zaznamy z 4 roky stareho Tour de France stale a porad dokola, nez se uvoli prepnout ze skonceneho zapasu na probihajici zapas ceske hracky (jako WTF?? To si jako predstavuji, ze je idealni reklama na jejich program??). Na O2TV, alespon podle mych prozatimnich zkusenosti, se snazi ceske zapasy davat a to dokonce i hracek druheho sledu, pokud to jde.
Reagovat
smazaný uživatel
spomenul som si na casy ked sme si prvykrat kupili tv s teletextom,nemusel som za vysledkami cakat do druheho dna,kym som si kupil noviny,sme spohodlneli:),dam tip,staci sa zaregristovat u nejakej stavkovej,potrebujes tam drzat nejaky minimalny kredit a live uvidis uplne vsetko aj stolny
Reagovat
Fandina
Stěžovala by si, že to nemá český komentář a že to neuvidí v HD kvalitě, nebo rovnou v televizi, případně zpětně. Atd..
Reagovat
lvicek
Hele, Fandino, ja nevim, proc tohle pises. Nemyslim si o sobe, ze jsem vecny stezovatel, na druhou stranu si ale myslim, ze je uplne OK si stezovat na pristup firmy, ktera poskytuje placenou sluzbu a ma pristup jaky ma. Oni se maji prizpusobovat dobe a pozadavkum zakaznikum. Jako je urcite fajn, ze jsou takovi, co si radi zaplati vse a to, ze na ne firma kasle, jim nevadi a dokazou to i pekne omluvit. Ale to se pak nikdy nic neposune k lepsimu. Jak psal George_Renel nize, zamrzli v pristupu pred dvaceti lety a nehodlaji na tom nic menit. No jejich vec. Ja budu jen doufat, ze budou vysilat co nejmene tenisu je mozne, protoze kazdy turnaj, ktery maji, tak je pro me akorat ke vzteku. To je taky tak vse, co s tim muzu udelat.
Reagovat
Fandina
Nejsi schopná pochopit, proč to a to dělají. Takže řešením je si postěžovat.
Reagovat
lvicek
Btw. Kdyz uz se tu o tom bavime, zajimal by me Tvuj nazor na toto. Hraje se GS a hraje Kvitova druhe kolo. Eurosport vysila super zajimavy zapas Konta- Kasatkina. Clovek sedi a rika si, kdy uz to ty dve konecne dopinkaj, protoze po skonceni jejich zapasu maji laskave prepnout na zapas Kvitove. Zapas skonci, oni vysilaji rozhovor s viteznou Kasatkinou, pak si daji par kecu nekde ze studia a pak si clovek rika, konecne, konecne uvidim alespon vetsi cast druheho setu. Nacez oni zacnou davat opakovacky z Tour de France 2017 - nejaky cyklista naboural do plotu a spadnul. Pak tam mame Serenu, jak vyhrala AO 2016, pak tam mame nejaky zaber z fotbalu a o tom, jak sledovani spojuje lidi, pak zase Tour de France a padajici cyklista. Po 15 minutach se prepne na zapas s Kvitovou, ktery je ve druhem setu za stavu 4:3. Pete se podari breaknout na 5:3 a dopodavat, zapad konci za 6 minut od te doby, co ho tam prepli. Nechaji tam rozhovor s vitezkou a pak 15 minut koukame na padajiciho cyklistu na TdF, vyhravajici Serenu, nejakeho fotbalistu na hristi.... Ja osobne teda absolutne nechapu tuto taktiku - oni ani nevysilaji placene reklamy, ktere by jim prinasely zisk, vysilaji jen nejake pitome opakovacky, ktere asi maji byt reklamou na Eurosport?? Ale jak muze byt reklama na Eurosport to, ze vysilaji 4 roky stare kravoviny misto aktualne beziciho zapasu jedne z nejlepsich tenistek na svete? Proste mi to hlava nebere. Tak jsem zvedava, jestli mi tu nekdo (nejspis Ty, Fandi) vysvetli, k cemu je to dobre! (btw. jasne, kdyz je to mezi zapasy, kdy se ceka, az na kurt nastoupi dalsi hrac a rozcvici se, tak to chapu.)
Reagovat
Fandina
Pleteš si pojmy. Eurosport je už podle názvu kanál, který vysílá sport po Evropě a nevysílá jen tenis, jak to popisuješ ty. A nejsi schopná pochopit, že je to jinak. Tim bych diskusi s tebou uzavřela.
Reagovat
sojka1
myslim, ze to s ni neni zase tak uplne beznadejne, chce ten sport zive... :-)
Reagovat
Fandina
Když to chce živě, tak je to na streamech. Buď si to zaplatí nebo jsou free servery. Představa, že každý zápas bude v televizi a okomentovaný a ještě k tomu, že když budou hrát najednou čtyři, kteří mě zajímají, tak dají na hlavní kanál toho, kdo je můj top, je naivní. Muselo by být x hlavních kanálů. A pořád by si někdo stěžoval.
Reagovat
Fandina
Eurosportplayer stojí pár korun.
Reagovat
sojka1
reagovala jsem spis na ty zminovane 4 roky stare lety a pady, co tam toci stale dokolecka dokola... :-)
Reagovat
Fandina
Já ani nevím, že tam nějaké reklamy donekonečna opakují. Asi mě to nezaujalo. Když jde reklama, tak vypínám mozek.
Reagovat
Fandina
Ale samozřejmě, postěžovat si člověk také musí, když mu něco vadí. To nikomu neberu.
Reagovat
sojka1
dobre delas, je to otravne jak tady nas FH... :-)))
Reagovat
Fandina
Ano, je otravný, takže v podstatě jsem také stěžovatel. Každému vadí něco jiného. Úsměvf smile
Reagovat
lvicek
Ze? A hlavne mi to prijde naprosto nesmyslne, co tim jako chteji ziskat? Nerozumim tomu.
Reagovat
Fandina
A co třeba, že to mají od někoho zaplacené, jako každá reklama. To tě nenapadlo?
Reagovat
lvicek
Takovou predstavu fakt nemam :D. Jen mam predstavu, ze reziseri prenosu budou alespon castecne vychazet vstric divakum, alespon tam, kde to jde, nota bene, kdyz si koupi exklusivni prava a nikdo jiny to nemuze vysilat! Nechapu, proc te ta moje predstava tak stve?
Reagovat
Fandina
Jak víš, že režisér nevychází vstříc divákům. Uvědom si, že to, co ty považuješ za vstřícnost, nemusí to považovat x jiných. Jak jsem psala, vysílají to do x zemí, jak mají vyjít vstříc všem, navíc, když mají x sportů. Tvoje představy jsou naivní. Existují evidentně dva kanály, kde je nějaký režisér a je to na něm. Pokud je snahou propagovat ten a ten sport nebo ten a ten stát, tak se podle toho řídí. Vyjít vstříc všem nelze. A to, že Petra byla na Eurosportu x krát jsem sama viděla mockrát.

PS: plyaer se nepřekládá, vysílají se jen streamy, český překlad je jen na dvou kanálech, proto ani není možné pustit do televize překládaný zápas na playeru, jak by sis to představovala ty
Reagovat
lvicek
Ty jo, Fandino, tahle reakce je uplne mimo?? Jaky dojmy a pojmy? A kde tvrdim, ze vysilaji jenom tenis? A jak to souvisi s tim, ze misto ziveho zapasu, na ktery se aktualne ceka (i podle jejich programu), vysilaji nejake 5 let stare sestrihy behem poloviny druheho setu toho zapasu? A proc by meli vysilat zrovna moje favority, co je to za blbost? Mluvila jsem o zapasu Kvitove, ktera je 10 let clenkou top10 a je aktualne druha nejlepsi nase tenistka, takze predpokladam, ze nejde jen o me, ale ze by zajimala i spoustu dalsich divaku (a to nejen v nasi zemi). Nejak te to vytocilo nebo co? Podle me to proste delaji blbe, ale je to veci jejich vedeni. Ja se zaridim samozrejme po svem. Tady na tenisovem webu si na to muzu, jeste i spolu s dalsimi postezovat, to je tak vse.
Reagovat
Fandina
Kritizuj si co chceš, tvoje věc, ale tvoje představy o vysílání jsou naivní.
Reagovat
EllNino
Je naivní vysílat živě místo dvaceti reklam? Myslím, že spíš pochopitlené :)
Reagovat
Fandina
Nerozumíš tomu.
Reagovat
EllNino
Fandi, já se nechci hádat, mně jde o jednu konkrétní situaci ... místo toho, že je možnost "živého přenosu" (jakéhokoli, nemusela tam být Petra, ale 15 dalších jiných) tam hrají tyhle reklamy tak hrozně dlouho :) Možá prostě mají ve smlouvě určitý počet hodin odvysílaných reklam a právě tady se jim to hodilo dát, protože nebyly tak zajímavé zápasy ... to jedině asi :)
Reagovat
Fandina
Já se fakt divím, že někdo nechápe, k čemu slouží reklama. Jsou za ní peníze. Jednoduché vysvětlení.
Reagovat
tommr
máš pravdu, že za reklamu jsou peníze, ale zajímalo by mě kdo platí za ty otravný upoutávky. Eurosport sám sobě? smile
Reagovat
Fandina
Může to být součást smlouvy, za to, že mu někdo prodá práva, tak má povinnost odvysílat na to upoutávku. Vysvětlení je x.
Reagovat
Fandina
Když ti někdo udělá cenu za to, že odvysíláš upoutávku, nevezmeš to? Byl bys sám proti sobě.
Reagovat
tommr
moc ti nerozumím. To jako Eurosport vysílá upoutávky na Eurosport, protože je sám sobě dobře zaplatil? To je trochu na palici ... smile
Reagovat
Fandina
Co je na tom k nepochopení. Eurosport koupí licenci na vysílání nějakého sportu a součástí toho je odvysílání upoutávek na ten sport. Když to udělám, má nižší cenu. A další možnosti. Upoutávky vysílají všechny televize. Teď jsem se dívala na slovenskou dvojku, jak po skončení tenisu s Petrou nedali ceremoniál, ale několik minut běžely upoutávky na další vysílání tenisu a nevím čeho ještě. Nějaký důvod ty upoutávky mít musí. Jinak by to ty televize nedělaly.
Reagovat
Fandina
A nejde jen o práva na vysílání toho sportu. Televize také platí za výrobci toho přenosu. Všechno je to provázané, za všechno se platí a pak zase kasíruje.
Reagovat
Fandina
platí za výrobu přenosu, platí výrobci, na všechno jsou smlouvy a prachy
Reagovat
Fandina
Já nevím konkrétně, jak to funguje, ale vysvětlení, proč jsou upoutávky je x. I kdyby šlo jen o přestávku ve vysílání, tak co. Dělají to všechny televize, O2 Tenis dtto.
Reagovat
Fandina
O2 TV Tenis vysílá jen v ČR. Takže je to jednoduché, koho mají dávat.
Reagovat
Fandina
Kup si licenci na vysílání Čechů a pak nebudeš muset kupovat Eurosport. Je to jednoduché.
Reagovat
steve79
Myslim si, ze hodne orezany vysilani bude i nekterych masters. Na kolik toho Eurosport vysila jsou dva kanaly malo.
Reagovat
George_Renel
Já bych to uzavřel s tím, že Eurosport s vysíláním zamrznul někde před 20 lety, jen reklamy se jim daří vysílat stále více.smile
Reagovat
Fandina
Zamrzl tak, že byl prvním, který začal před lety nabízet na internetu Eurosportplayer, kdy ostatní ještě nevděli, že se dá po internetu televize sledovat.
Reagovat
Fandina
To určitě. Vysílají všechno a vybírají si jen ty nejlepší na žebříčku.
Reagovat
gigin
Oni i vybírají dle toho odkud ten hráč je. Jak je ta země velká, aby ty jejich reklamy měly co největší účinek. Jsem se o to kdysi zajímal, napojení přímo do Francie, ať mi řeknou, co budou vysílat další den, řekli mi,že vůbec neví, že ten chlap, co to rozhoduje šel už dom... S něma je to fakt těžké. Jinak souhlas, E player je ideální řešení.
Reagovat
Fandina
Pokud mají licenci a nabízí vysílání jinde, třeba na Eurosporplayeru nebo to přepustí jiným telkám, jako třeba něco vysílá Nova Sport, něco Sport1/2, holky O2 TV Tenis, tak není co řešit. Na hlavní kanály si dávají to, co je živí, v uvozovkách, co je pro ně výnosnější a ostatní neřeší. Já bych to nedělala jinak.
Reagovat
Fandina
Respektive O2 TV Sport, Tenis má svoji licenci na WTA turnaje. GS nemá.
Reagovat
Fandina
Eurosportplyar vyjde na pár korun. Na rok je to 600 korun to je 50 korun na měsíc 2 Eura. Není to zas až tak nic hrozného pro fanouška tenisu.
Reagovat
Fandina
Minulý měsíc měli předplatné jen za 25 korun na měsíc, takže, jestli jsem to dobře pochopila a někdo si to koupil a měsíčně obnovuje, tak to je za polovic.

Live je tam spousta zápasů z turnajů kluků, nejde jen o to, co dává ES v televizi. A na GS jsou tam všechny zápasy, kluků i holek.
Reagovat
George_Renel
O peníze se nejedná, jde přece o princip. Pokud chceš Eurosport 1 i 2 stejně ho musíš platit. A pokud ho platíš, mělo by to být se vším všudy.
O2 TV Sport, O2TV Fotbal a O2TV Tenis dávají celá portfolia a je to v ceně a ne nějaké extra cosi. A také je to jednoduché přímo v programu na MD zvolit.
Reagovat
Fandina
Eurosport není specializovaný kanál. Dává na hlavních kanálech x sportů. Na rozdíl od O2 Tenis nebo Fotbal. To je velký rozdíl.

A když se chceš dívat na MD na O2 TV Tenis něco jiného, než dávají na hlavních kanálech, víc než dva české komentáře nenajdeš, stejně tak jako u Eurosportplayeru. Tam si také najdeš jaký chceš zápas. Navíc, to mají super popsané jmenovitě v programu, live i zpětně. Lehce se to hledá.

A co se týká peněz, tak Eurosport platíš stejně v rámci nějakých balíčků u jiných provozovatelů. Takže pořád to pro diváka, koupit si Eurosportplayer vyjde levněji, než O2 TV. Jinak já na O2 TV Tenis pěji chválu. Jen by bylo super, kdyby měl i kluky nebo GS.
Reagovat
Fandina
Co se týká počtu zápasů, tak při GS jsou na Eurosportplayeru všechny, co jsou na streamech, třeba šestnáct zápasů, včetně juniorů, veteránů, čtyřhry, mixy. To by se v MD na O2 najednou nevešlo.
Reagovat
George_Renel
Nebudu polemizovat, ale jen jedno: Ano koupíš si Eurosport a máš Eurosport. Ale to je sakra málo.
Koupíš si O2Tv a mám mimo Digisportu všechny sportovní kanály a pochopitelně i ostatních cca 100 kanálů.
Reagovat
Fandina
Eurosport není provozovatel, je to jen televizní kanál, jeden nebo dva z mnoha. Nemůžeš si ho koupit a zároveň vidět 100 dalších kanálů.
Reagovat
Fandina
Tomu samozřejmě odpovídá i cena. Musí být nižší, než u ostatních televizí, jako je O2 Digi Skylink a já nevím, co ještě.
Reagovat
Fandina
Já mám také O2 TV, k tomu Eurosportplyar a vidím všechno. Od letoška letoška nejsou kluci na DigiSportu, ale na Eurosportu, Nova Sportu a Sportu1/2, všechny GS jsou od letoška také na ES, takže vidím všechno. Když byli kluci na DigiSportu, tak jsem je moc v TV neviděla, protože jsem ho neměla. Nicméně, hlavní televizi máme satelit od Skylinku a tam není ani O2, ani Digi, ani od letoška Eurosport. Takže řešením je O2 TV plus Eurosportplayer.
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Ereinion
To Dauhá je hodně slušně obsazený, spíš na úrovni 500...
Reagovat
Nola
jj, vacsinou aj vzdy bol, v minulosti ho hrali TOP hraci ako pripravu na AO, mam slabost pre trofej pre vitaza, snad najkrajsia na tour
Reagovat
Krisboy
Vyhraje Federer Dauhá?
Vyhraje Wimbledon a půjde do důchodu?
Reagovat
annah
Tipuju, že ani jedno, ani druhé. Ale vidět ho zase hrát a pár zápasů (doufám) vyhrát, to bude velký svátek.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Už se taky těšímsmilesmile
Reagovat
blixa
Tak, GOAT prostě chybí, kdo se má na ty čučkaře koukat ... smile
Reagovat
Marduch
Určitě, i pro nejmladší hráče je skvělé, že můžou zažít Maestra ještě na kurtech..
Reagovat
RF46
Tezko ale verim, ze by uplne nepripraven nenastoupil. Otestuje se a uvidi se. smile
Reagovat
Krisboy
Já myslím, že vyhraje obojí a potom konečně udělá Srdjanovi radost a půjde Srdíčkovi z cesty smile
Reagovat
Marduch
Naivo.

Dokud si někdo z BIG THREE nezláme natrvalo hnátu, tak se žádnej konec konat nebude. Dobrovolně to žádný z nich těm druhým přece neodevzdá!!smile
Reagovat
RF46
Kdyz s vekem ta touha souperit a vitezit a dokazovat si neco uvada...za tri dny mi bude 39...vim o cem mluvim :)
Reagovat
Marduch
Určitě víš, o čem mluvíš, vůbec nepochybuji. Zároveň se s nima nemůže (nejspíš) nikdo z nás jakkoli srovnávat, v žádném ohledu, zatím ani ohledně věku (no snad jen trošku:). Tihle tři jsou jednoduse naprosto vyjimecni sportovci a závodníci tělem i duší smile
Reagovat
RF46
Jo, to je jasny, to mas pravdu.
Reagovat
RF46
Tak nejak vis, ze sou daleko dulezitejsi veci, po narozeni decek se mi preskaldaly priority. Obdivuju kazdyho sportovce, pres vsechny sporty, co i po detech maji tu touhu. Kdyby Jagr mel deti, uz davno nehraje myslim...
Reagovat
Mr.Pink
jagr to i nekolikrat rekl, ze kdyby se stal otcem, tak ukonci karieru
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist