Co přinese 37. týden: Vondroušová a Bouzková budou hrát v Lucemburku, Martincová se představí v Portoroži

10. 9. 2021, 14:48
Previews 9
V příštím týdnu se uskuteční pouze ženské turnaje. V lucemburské hale budou v hlavní soutěži bojovat Markéta Vondroušová s Marií Bouzkovou. V Portoroži se v hlavním losu představí Tereza Martincová.

Lucemburk - ženy
V lucemburské hale se loni kvůli koronaviru nehrálo, ale turnaj je zpět. Nasazenou jedničkou by měla být vítězka letošních olympijských her Belinda Bencicová.

V hlavní soutěži se z Češek představí Markéta Vondroušová a Marie Bouzková, ze Slovenek Anna Karolína Schmiedlová. Do kvalifikace je přihlášena Tereza Smitková, Kristýna Plíšková se z ní odhlásila, ale čeká, zda se dostane přímo do hlavní soutěže.

Divokou kartu zatím obdržela jen Britka Francesca Jonesová.

BGL BNP PARIBAS LUXEMBOURG OPEN
• Shrnutí •
Finále 2019: Ostapenková (Lot.) - Görgesová (2-Něm.) 6-4 6-1
Kategorie: WTA 250
Místo konání: Lucemburk, Lucembursko
Povrch: tv. povrch / hala
Dotace: 235.238 dolarů
• Česká účast •
Vondroušová, Bouzková (hlavní soutěž)
Smitková (kvalifikace)
• Seznam přihlášených •
hlavní soutěž + kvalifikace


Portorož - ženy
Turnaj v Portoroži se do kalendáře vrací po dlouhých 11 letech. Herní pole vede 32. hráčka světa Petra Martičová, role dvojky by měla připadnou Julii Putincevové.

V hlavní soutěži budou bojovat Tereza Martincová a Slovenka Kristína Kučová. Probít kvalifikací se pokusí Slovenky Viktória Kužmová a Rebecca Šramková.

Divoké karty zatím oznámeny nebyly.

ZAVAROVALNICA SAVA PORTOROZ
• Shrnutí •
Kategorie: WTA 250
Místo konání: Portorož, Slovinsko
Povrch: tv. povrch
Dotace: 235.238 dolarů
• Česká účast •
Martincová (hlavní soutěž)
• Seznam přihlášených •
hlavní soutěž + kvalifikace
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

9
Přidat komentář
lvicek
Ty jo, ted jsem uplne zmatena! Pred par dny tu byla diskuze o tom, ze Bajin rekl, ze by Karolina nemela hrat v Ostrave, ze se nemuze vratit z USO a hned jet hrat do Ostravy a ze si ma vzit 4 dny volna. Tak jsem byla skalopevne presvedcena, ze Ostrava je uz pristi tyden a ejhle, ona je az od 20.9.?? Tak ale jak to jako ten Bajin myslel?
Reagovat
tommr
no asi tak, že ty 4 dni po USO nebude dělat vůbec nic a pak se začne připravovat na další turnaje. Ostravu by sice stihnout mohla, ale nebyla by ještě dostatečně připravená ...
Reagovat
cabuna
Dnes se odhlásila z Ostravy Svitolína.
Reagovat
tommr
těch odhlášek čekám ještě hodně ...
Reagovat
cabuna
Tommr to popsal přesně Bajin říkal ,že by se domů měla dostat so-ne ,a že od Wimlu neměla volno a odpočinek ,že je přihlášená Ostrava ,CHicago,iv navíc Ostrava je v hale a hned další turnaj další týden venkuže by byl rád kdyby měla 4 dny alespon volno a pak se začalo s přípravou,ale že to musí probrat s Kájou a sladit přípravu na zbytek sezony,Sama jsem zvědavá co vymyslí,a taky jestli dostal vízum a bude moc do USA.
Reagovat
lvicek
No kazdopadne na me to pusobilo, jako by byla Ostrava uz ted. Prece jen mohla odletet uz pred par dny ;). Uplne me zmatl!
Reagovat
cabuna
Ono se to nezdá ,před pár dny :-D Dnes je 11.9 a Karolína 9.9 hrála a pak šla určitě spát . Tak i odlet hned další den by byl přílet dnes . Každopádně jsem zvědavé co vymyslí .Ostrava ,Chicago, IV hned po sobě bez odpočinku by byl blázinec.
Reagovat
lvicek
Koukam, ze to Chicago je taky WTA 500. Tak nevim, neni lepsi mit ted Ostravu, pak tyden volno a pak IW? A muze byt vic doma, muze si vzit nejake sve zname do hlediste. Hlavne kdyz uz sem do CR stejne leti? Prislo by mi logictejsi vynechat Chicago a ne Ostravu... Ale to je jeji vec.
Reagovat
tommr
Ostrava se ale hraje v hale. Jako příprava na IW se mi proto zdá jako lepší Chicago ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist