Cyklonavigace ji zavedla za hranice Nizozemska. Flipkensová dostala pokutu 250 eur

28. 4. 2020, 22:39
Aktuality 6
Belgická tenistka Kirsten Flipkensová si postěžovala na nepříjemný zážitek s policií, která jí o víkendu dala pokutu 250 eur (téměř sedm tisíc korun) za neúmyslné překročení nizozemských hranic při jízdě na kole. Semifinalistka čtyřhry na loňském Roland Garros chybu uznala, ale nelíbilo se jí, jak se k ní policie chovala.
Profily hráčů
Kirsten Flipkensová

Flipkensovou zavedla do sousedního Nizozemska, kam v době omezení pohybu kvůli pandemii koronaviru nesmí, cyklonavigace.

"Zadala jsem si do navigace náhodnou trasu 130 kilometrů. Jakmile jsem zjistila, že jsem v Nizozemsku, okamžitě jsem se vydala nejkratší cestou do Belgie. Policisté mě viděli přijíždět z kilometrové dálky, přesto museli zapínat sirény a chovat se ke mně jako ke zločinci," postěžovala si čtyřiatřicetiletá tenistka.

Vítězku jednoho turnaje WTA ve dvouhře a pěti ve čtyřhře navíc naštvalo, že krátce nato se dala do řeči s cyklistou, jenž jí řekl, že za stejný prohřešek vyvázl jen s napomenutím. "Dobře, udělala jsem chybu, ale policie by se měla chovat odpovídajícím způsobem a být konzistentní," dodala dlouholetá belgická fedcupová reprezentantka Flipkensová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
turista
Nizozemci dělají v poslední době samé kraviny. Nejdřív se chvástali jak si poradí s Covid-19 přes stádní imunitu a pak stejně museli zavést přísná opatření. Pozdě. Mají skoro 13% smrtnost Covid infekce.
Reagovat
Krisboy
Fuck The Police!!!
Reagovat
FulnekUltras
příště se na GPS vyser, vem si mapu a mysli hlavou. Ne jako akademický ekonom Münich, který taky pořád marně hledá nějaká "tvrdá" data, požaduje "analýzy", šťourá se v bezcenných excelových tabulkách, z nichž "vykouká", že nejvíc ohrožené nákazou jsou zdravotní sestry, a pak už jen blbě kecá, kecá... a zcela zaslouženě letí ze dveří. Fakt na kulku do palice. Ještě že náčelník má s podobnými hovádky slitování.
Reagovat
FulnekUltras
Stěžovat si však nakonec umějí výborně. To by jim šlo. Když to naše intuitivní generace hluboce zanalyzuje, jsme opravdu rádi, že si umíme poradit, i když zítra vypnou proud. ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=sm_vw6D7VA0
Reagovat
hippos
Ty jsi nejlepší místní troll:)
Reagovat
Frick
....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist