Další noční výhra. Kvitová v deštivém Sydney vyřadila Kerberovou a je v semifinále!

10. 1. 2019, 12:45
Aktuality 124
WTA SYDNEY - Petra Kvitová v Sydney vyhrála druhý noční zápas během dvou dnů. Dnes si půl hodiny před půlnocí šampionka z roku 2015 poradila se světovou dvojkou a obhájkyní titulu Němkou Angelique Kerberovou, když od stavu 2-4 získala 10 z 11 gamů. V semifinále na ni čeká Běloruska Sasnovičová, s níž loni prohrála ve Wimbledonu.
Petra Kvitová (@ j48tennis.net)

Zatímco v úterý Petra Kvitová začínala zápas 1. kola proti Bělorusce Aryně Sabalenkové v pravé poledne, její další dva duely pořadatelé naplánovali do večerního programu a kvůli dešti se protáhly až do pozdních nočních hodin.

Osmadvacetiletá Češka ale obě utkání zvládla. Včera proti Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu proměnila mečbol 10 minut po půlnoci, dnes proti Němce Angelique Kerberové se ze skalpu světové dvojky radovala půl hodiny před půlnocí. 

Utkání mezi šampionkou z roku 2015 Kvitovou a loňskou vítězkou Kerberovou sice začalo ve 19:40, ale déšť ho hned na začátku dvakrát přerušil. Poprvé už ve druhém gamu na více než 30 minut, podruhé se pak nehrálo dokonce 90 minut v průběhu páté hry.

Statistiky zápasu
Kvitová - Kerberová
4 esa 0
1 dvojchyby 2
65 %
1. podání 'in' 67 %
70 %
úsp. 1. podání 56 %
60 %
úsp. 2. podání 50 %
25 winnery 9
23 nevyn. chyby 21
4/13 brejkboly 1/5
čas: 1:24

V té chvíli Kvitová čelila dvěma brejkbolům a po návratu na kurt je zlikvidovat nedokázala a zanedlouho prohrávala 2-4 a musela odvracet další dva brejkboly. Ovšem tentokrát si s nimi poradila a od té doby převzala otěže utkání.

Zatímco Kvitová agresivní hrou diktovala tempo hry, trojnásobná grandslamová šampionka Kerberová už zdaleka nebyla tak přesná a na její tváři byla čím dál patrnější frustrace a beznaděj. Česká hráčka do konce zápasu ztratila již jen jeden game a zvítězila tak 6-4 6-1.

"Stálo to za to čekání. Počasí tento týden není zrovna skvělé a není snadné čekat, když jsou zápasy přerušené. Jsem ale ráda, že jsem návrat na kurt zvládla a zahrála dobře," řekla Kvitová. "Při druhém přerušení jsme si zahráli nějaké hry, hráli jsme karty. Dala jsem si sendvič, poslouchala hudbu a čekala," popsala náplň nucené přestávky.

Osmá tenistka Kvitová přestřílela Kerberovou na vítězné údery 25-9, přičemž udělala jen o dvě nevynucené chyby více (23-21). Včera proti Su-Wei Hsieh vyhrála na winnery dokonce 38-13.



Ve vzájemné bilanci s Kerberovou se Kvitová ujala vedení 7-6 a poprvé od loňského srpna vyhrála tři zápasy po sobě. V Sydney v nich neztratila ještě ani set.  

I v zítřejším semifinále bude hrát Kvitová až večer. Proti Bělorusce Aliaksandře Sasnovičové by měla nastoupit v 19:00 (9:00 SEČ), počasí by už ale průběh utkání - stejně jako zbytek turnaje - komplikovat nemělo.

Kvitová se s o čtyři roky mladší Běloruskou utká podruhé a má jí co vracet, neboť loni s ní prohrála v prvním kole Wimbledonu a v rozhodujícím setu dokonce dostala kanára. 33. hráčka světa Sasnovičová si letos připsala už dva skalpy hráček Top 10, když v Brisbane vyřadila Elinu Svitolinovou a v Sydney Darju Kasatkinovou.

Česká tenistka v Austrálii bojuje o první finále od loňského června, kdy na trávě v Birminghamu slavila už pátý sezonní triumf. Od té doby ale na svůj 26. titul i 33. finále kariéry čeká. Pokud v Sydney postoupí do finále, bude v úterý vstupovat do Australian Open (proti Slovence Rybárikové) jako česká jednička.

Siniaková je ve finále čtyřhry
Do finále čtyřhry postoupila Kateřina Siniaková, která v Sydney nastupuje s Aleksandrou Kruničovou ze Srbska, neboť její obvyklá spoluhráčka Barbora Krejčíková zkusila štěstí v kvalifikaci melbournského grandslamu.

Siniaková s Kruničovou během dneška zvládly bez ztráty setu čtvrtfinále s nejvýše nasazenou dvojicí Gabriela Dabrowská a Yifan Xu i semifinále s Japonkami Miju Katovou a Makoto Ninomijaovou.

• WTA PREMIER SYDNEY •
Austrálie, v. povrch, 823.000 dolarů
čtvrteční výsledky (10. 01. 2019)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Kvitová (5-ČR) - Kerberová (2-Něm.) 6-4 6-1
Bertensová (7-Niz.) - Putincevová (Kaz.) 6-2 6-2
Bartyová (Austr.) - Mertensová (10-Belg.) 6-3 6-3
Sasnovičová (Běl.) - Bacsinszká (Švýc.) 6-3 6-3
• Čtyřhra - čtvrtfinále •
Siniaková/Kruničová (ČR/Srb.) - Dabrowská/Yifan Xu (1-Kan./Čína) 6-2 6-4
• Čtyřhra - semifinále •
Siniaková/Kruničová - Katová/Ninomijaová (Jap.) 7-5 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

124
Přidat komentář
FulnekUltras
Pěkně jsi mě dnes po ohlášení výsledku z rádia zahřála. Tak když už ses rozhodla nešetřit energií, zkus teda to Sydney nějak slušně ;-) dorazit - a dál potvrdit, že umíš i dva turnaje za sebou. ;-)
Reagovat
Torn
Pěkná výhra Petry, která hrála její lepší standard, ale Angelique kromě několika chvilek hrála takový utahaný tenis, na hráčku jejího formátu a stylu hry dost kazila. 6-4 a 6-1 je pro Kerber ještě lichotivý výsledek za tak nemastný a neslaný výkon. Doufám, že Petra získá titul, bylo by moc pěkné, že na začátku sezóny berou naše hráčky největší trofeje před GS.
Reagovat
FulnekUltras
už to tady bylo - a myslím, že ne jednou ;-)
Reagovat
Torn
To je hezký, ale četl jsem jen některé a v rychlosti, tak doufám, že mi to tentokrát odpustíš. :) Rozhodně jsem tím nechtěl Petry výkon nějak snižovat.
Reagovat
EllNino
myslel tím, že to, že vyhrály obě turnaj před GS, už tu bylo ... a jak to nakonec dopadlo :)
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak ;-)
Reagovat
Torn
Aháá, tak to pardon. Bylo no, ale šance, že by se to opakovalo a vypadli brzo, taky není zase tak veliká, ne?:D
Reagovat
FulnekUltras
děj se vůle Fandiny... ;-)
Reagovat
Fandina
A kolikrát vyhrály GS a kolikrát předtím turnaj, aby to na to mělo mít vliv. Každý turnaj je unikátní a vzdávat se jednoho ve prospěch druhého se nemusí vyplatit.
Reagovat
FulnekUltras
máš pravdu jako vždy ;-)
Reagovat
kada.tom
Tak takovejhle uragán asi čekal málokdo, výborně Petro. moc bych ti přál, abys tenhle turnaj vyhrála :-))
Reagovat
peggy
Treba Kerberova setri sily a brzy to vrati.
Reagovat
Krisboy
Určitě ano! Jenom si to půjčila.
Reagovat
PetraFans..
Petra by se mohla před zítřejším zápasem inspirovat u Naomi... https://www.tenisportal.cz/detail-zapasu/?id=1724488
Reagovat
PetaM
Vítej :D

No, je na tom Petra lépe, než ve Wimbledonu, tak snad to půjde :D Mohla by jí tu porážku hezky vrátit ...
Reagovat
tommr
dva kanáry jí Petra dávat nemusí stačila by jakákoli výhra pokud možno ve dvou setech ... :)
Reagovat
PetaM
Zdá se mi to, nebo Cicak Petře vážně po prvním setu, jak si Petra sedala, zatleskala? :D (je to i v HL v článku, kdyby něco) :D
Reagovat
EllNino
kde to čteš? :D
Reagovat
EllNino
jo, sorry, už chápu
Reagovat
PetaM
Jo :D Ale nevím, teď mi přijde, že to dělala na lajnové, taky proč by Petře tleskala :D
Reagovat
PetraFans..
Třeba jí fandí :D
Reagovat
PetaM
Tak to chápu, proč soudsovala její zápas s Hsieh a pak i s Kerber :D
Reagovat
brixner
Hezký tenis, Petra fakt parádně!
Ale aby se nám Endží v Melbern zase neztopořila! Víte, jak to chodí...
Reagovat
lvicek
Jestli nekdo najdete cely zapas, prosim, postnete. Diky!
Reagovat
tommr
určitě to budou dávat ze záznamu na O2TV jen nevím kdy ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kedy naposledy sa stalo, ze vitazka turnaja tesne pred GS, dosla na na majore aspon do finále?..

Vo vseobecnosti plati, ze to je velmi kontraproduktivne..
Reagovat
milik254
Takhle z hlavy mě napadá třeba 2011 Kim a Li Na v Austrálii, Vika o rok později
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nech si Kvitova tu formu prenese aj na GS konečne..

Viem, ze Svitolina a Bertens na RG uplne vybuchli po velkom antukovom uspechu pred Parizom..
Reagovat
tommr
u nich to je ale tím, že se jim celkově na GS nedaří (v porovnání s jinejma turnajema) ...
Reagovat
Herbert_Hoover
Máša a Vika v roce 2012..Vika vyhrála v Sydney a následně opanovala Melbourne..Máša dominovala v Římě a následně nenašla přemožitelku ani poblíž Bouloňského lesíku :)
Reagovat
bIbec
mmm, před RG je to takové specifické, hrají se před ním internationály. Řím se hraje ještě o týden dřív.
Reagovat
bIbec
prostě je to úplně jiná situace. Hráčka ví, že bude mít ještě týden volno + se jedná o prestižnější turnaj, kde je obecně přihlášená (téměř) celá špička.
Reagovat
Herbert_Hoover
To, že je tam přihlášená celá špička je spíš argument proti. Čekají se náročnější matche, které papírově hráčku stojí více sil, širší pole + antuka, která papírově taky vezme více sil. Kdy jindy mají hráči více energie než na začátku sezony? Navíc na antuce sehrají dva velké turnaje po sobě, ten týden volna před antukovým GS uprostřed sezony je slabá útěcha..
Reagovat
bIbec
no.. já jen říkám, že je to prostě jiná situace (z hlediska motivace, ten týden volna teda podle mě není slabá útěcha, ale to je fuk).

Ale taky je určitě pravda, že můžeme říct, že právě v Sydney je ta situace taky jiná než v Eastbourne nebo New Havenu, protože jr to prostě začátek sezóny, kdy by hráčky měly mát teoreticky víc sil.

Takže kdybychom to tak nějak shrnuli a zašpekulovali, tak vyjdem s rozuzlením, že je to jedno a že to všecko jde i týden před GS a že je tam 150 000 proměnných a že to nějak dopadne.
Reagovat
bIbec
:-)
Reagovat
Mac
To je zajímavý jak se na těchhle pouťacich dokáže vybicovat. Jak ale dojde na velký prachy, hned jsou utrapene obličeje a jede se brzo domů. ...
Reagovat
milik254
Spíše se právě nebičuje a hraje v pohodě a uvolněně.
Reagovat
Blondie
Přesně tak :)
Reagovat
Blondie
jste úplně mimo.
Reagovat
lars
ty ho vidis? :)
Reagovat
tommr
výhrou nad Kerberkou v tak těžkejch podmínkách příjemně překvapila. Po druhým přerušení za stavu 2:2 15:40 jsem musel odejít a když jsem se vrátil tak jsem byl výsledkem doslova šokovanej. Petru asi v tý pauze někdo polil živou vodou ... :)
Reagovat
George_Renel
Copak výsledkem, ale ta pohádková hra a ten pohled na udivenou Endží jak jí to tam přistává :-D.
Reagovat
tommr
výhra nad Kerberovou a pohled na tý její protažený ksichty je vždycky k nezaplacení. Snad jen výhry nad Halepovou a Wozniackou jsou cennější ... :)
Reagovat
FulnekUltras
chvályhodné, že Konga už ze seznamu vynecháváš ;-)
Reagovat
EllNino
nene, hrála s Jirkou a Davidem karty v šatně :D
Reagovat
Andrew89
Jsem rád, že to takhle zvládla a je vidět, že se připravuje na AO - bez Vaňka na kurtu. Což je super. Los na AO pro první kola má zrádnej, ale všichni víme, že by mohla mít i tu nejlehčí soupeřku a byl by to boj. od AO nečekám nic...ale věřím, že každá špatná/dobrá serie jednou musí skončit!:)
Reagovat
bIbec
Tradičně jak Karolína, tak Petra před GS jedou. To zas bude ostuda za týden.
Reagovat
EllNino
vždyť o nic nejde :) prostě se uvidí, užívt si to a neremcat furt, Angie se neporáží každý týden
Reagovat
bIbec
a tak já si z toho dělám srandu :-)
Reagovat
bIbec
ale jako kdybych měl mluvit se vší vážností, tak kdyby dneska Petra dostala klepec 60 60 od Kerberosa, tak bych nad tím mávl rukou. Pokud zítra Muchová prohraje, tak mě to bude hodně mrtzet.

Stejně jakoby mě udělalo větší radost, kdyby Muchová zítra vyhrála než kdyby Petra získala titul v Sydney.
Reagovat
EllNino
každý máme priority jinde, my víme, že máš Mušku rád, vždyť o nic nejde, ale ocenit úspěch můžeš
Reagovat
bIbec
ale jo, dobrý Petra, je šikovná! :-)

Jinak teda kdyby se ta Karolína měla potkat s Petrou na AO, tak bych asi té Karolíně nefandil. To už by bylo o něčem jiném. Pro ni je prostě samotná účast na GS víc speciální, než pro Petru titul ze Sydney. Teda tak to cítím.
Reagovat
EllNino
Karolína hlavně zejtra muí porazit Jamie Loeb, snad to zvládne, ostatním holkám nevěřím, hlavně Terka Smitka to teda chytla, Bianca minulý týden porazila Caroline, Venus, Hsieh, Babos ... skoro i Jule ... to bude hrozně těžký ...

A Terka Martincová musí spíš spoléhat, že Veronice to tam nebude padat, jinak moc šancí nemá
Reagovat
tommr
Karolína by postoupit měla, ale obě Terezy jsou bez šance ledaže by jejich soupeřky nebyly fit ...
Reagovat
tommr
kdyby Petra vyhrála Sydney a pak vypadla na AO v prvním kole jako loni tak mi to vůbec nebude vadit ...
Reagovat
Andrew89
mě by to teda vadilo, ale souhlasim s tim více méně. Lepší 470 bodů než nic, kdyby teda Sydney vyhrála. A navíc na GS jsou dny volna, což je dobrý. Ale už z lonska víme, že petra je schopná vyhrát 2 turnaje v řadě i když je fyzicky vyčerpaná. Potřebovala před AO zvednout sebevědomí a myslím, že už ted jede s tímto pointem přes plán.:)
Reagovat
tommr
jj čím dál Petra v Sydney dojde tím líp. Přesně jak říkáš: ona si potřebuje hlavně zvednout sebevědomí a případná únava ze zápasů navíc je u ní zcela podružná ...
Reagovat
Andrew89
přesně:)
Reagovat
Blondie
pěkná přezdívka. Sedne.
Reagovat
Krisboy
Těším se domů na HL. Ze zápasu jsem viděl asi 3-4 loptičky.
Reagovat
Herbert_Hoover
NHL > HL
Reagovat
Krisboy
Co jsi měl z matematiky? Za takovouhle chybu v jednoduché rovnici by mě nepustili k maturitě.
Reagovat
milik254
Jenže toto není rovnice ani.
Reagovat
Krisboy
Tak je to výraz. A je neplatný.
Reagovat
milik254
Ani výraz. Nerovnice.
Reagovat
lars
takze nemas maturitu z matiky ? :)
Reagovat
Krisboy
Nemám a proto končím diskusi o rovnicích a výrazech :)
Reagovat
Herbert_Hoover
:D Copak já, ale ty..holt ti to honění trika nějak nevyšlo :)
Reagovat
Krisboy
Nerozumím...jaké honění trika?
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak uměl bych si představit pokornější reakci :)
Reagovat
Krisboy
Aha...tak promiň.
Reagovat
Herbert_Hoover
Se to vyloženě nabízelo s tím NHL :)) Jinak exaktní vědy nebyly mým šálkem čaje, byl jsem vyloženě humanitní typ :)
Reagovat
milik254
Imagine Petra winning Sydney and Melbourne to claim No.1
Reagovat
EllNino
:D :D :D tak na to bych si asi nevsadil
Reagovat
milik254
Já taky ne. Ale představa je to krásná. :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Imagine Petra will never lose till retirement.
Reagovat
Nenela
Jasne!
Reagovat
Krisboy
Yeah, just like Novak :DDD
Reagovat
PetaM
Tak to by bylo úplně nejvíc :D :D Prolomit mizérii na GS a ještě se stát světovou jedničkou :D To by byl takový políček do tváře všech těch haterů, že by to vydloubilo obrovský kráter :D
Reagovat
tommr
Petra ani Sydney vyhrát nepotřebuje. Jedničkou by se stala i v případě, že vyhraje jen AO ...
Reagovat
Dobry-den
Zase samý orgasmy tady. Že se na to Kerbeřice vyprdla, to je vám jedno.

Jako Petra hrála dobře, to ano, ale to vaše slintání je fakt směšný. Nedivil bych se, kdyby Petra příště zase úplně vyhořela...
Reagovat
EllNino
vyprdla se na to, protože neměla jinou šanci, navíc obhajovala titul a vyprdnout se na to není úplě její styl ... prostě akorát dneska neměla, co hrát
Reagovat
Dobry-den
Řekl bych, že GS, kde obhajuje SF, je pro Kerberovou víc než obhajoba titulu na nějakém obyčejném Premieru. Takovýhle turnaj pro ni nic neznamená.

Na rozdíl od Petry, která se na GS jede jen zúčastnit...
Reagovat
Andrew89
neznamená...jasně...jen 470 bodů...a to je vlastně nic :D když připočtu, že jí čeká obhajoba 2k bodů...ale to je taky bezvýznamný...jako každá obhajoba;)
Reagovat
Dobry-den
spi dál
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby pro ni nic neznamenal tak tam ani nejede,těsně před grandslamem...seš evidentně mimo..
Reagovat
Dobry-den
Nerozumíš tomu. Chtěla se před GS rozehrát. Ale odehrála dost zápasů, tak teď pošetří síly na GS. Je to tak těžké pochopit?
Reagovat
smazaný uživatel
no hlavně že tomu rozumíš ty..ještě že tě máme..kdyby Kvitová prohrála tak na ni budeš plivat ale když vyhraje tak degraduješ její výkon nějakýma dementníma kecama o tom že se na to Angie vyprdla...,no kup si ráno BLESK,třeba se to tam opravdu bede psát!
Reagovat
Dobry-den
Sorry, ale teď lžeš, já jsem Petřin výkon nijak nedegradoval. Naopak, psal jsem, že hrála dobře. Jenom bych prostě dnešní výhru nepřeceňoval. A že Kerberová nehrála naplno, to je jen můj názor, se kterým máš plné právo nesouhlasit. ;-)
Reagovat
Nenela
Kde se da podivat na zaznam zapasu prosim?
Reagovat
Krisboy
na youtube :)
Reagovat
Nenela
Tam jsem se divala a asi to teda neumim najit, vzdycky mi to napise, ze zapas skoncil a s nim i prenos pripadne ze video uz neni k dispozici apod. Budu rada, kdyz poradis, dik!
Reagovat
Krisboy
Nebude to hned, ale nejpozději zítra se to určitě objeví.
Reagovat
PetaM
Celý zápas tam možná nebude, ale highlighty budou za chvíli :D
Reagovat
jirkaS
musíš počkat až to někdo postne nebo udělá sestřih
vy mladý chcete všechno hned :-D
Reagovat
Nenela
Kdyz ja ale chci hned! Cekala jsem na ten zapas od rana, furt ho posouvali, pak zacalo prset a pak... jsem musela na schuzi! Prijdu ze schuze a je po zapase.
Se posivam dneska aspon na biatlon teda.
Reagovat
Krisboy
Nemáš schůzovat.
Reagovat
Fandina
Tak alespoň 6 minut Highlights už je.

https://www.youtube.com/watch?v=A01-T0yc7O4
Reagovat
.vorlik.
Kerber ke konci už docela bezradná. Vůbec se jí nedivim. Proti týhle Petře se prostě nedá hrát. Z toho, co jsem viděl, nebyl u Péti ani Vaněk, což vidím před blížícím se AO jako to nejpozitivnější. Tak snad Péťa nevystříli v Sydney všechny náboje.
Reagovat
PetaM
Pokud vím, ale můžu se mýlit, tak u ní zatím během Sydney nebyl ještě ani jednou ...
Reagovat
Pavlis
Tak z prvního setu jsem viděl jen ten stav do druhé dešťové přestávky, pak mi to bohužel uteklo. Nevím, kdy začaly zase hrát, ale pamatuji si, že Peti byla ve třetím gamu prvního setu v nevýhodě a přestalo se hrát. Dnes jí asi ty odklady pomohly. ve druhém brnkačka, Kerber byla vykolejená, Peti dost běhala, bránila se. Obvyklá taktika Němky přestávala fungovat. Samozřejmě to bylo tím, že Petra prostě vedla a Angie prohrávala. No, gratuluji Petře pochopitelně k výhře, ale rád bych viděl i tu Sabalenku, to jsem ale neměl možnost vidět. Ale projedu nějaké sestřihy.
Reagovat
ivecka
Bravo Petro, fantastický tenis, kdyby to tak ještě nějakou dobu vydrželo. Doufám, že ano!
Reagovat
vojta91
zajíci se sčítají až po AO...
Reagovat
smazaný uživatel
Omyl,zajíci se počítají po každým honu!Ajeden zrovna před chvílí skončil,lovnou zvěří byla Kerberová!!!
Reagovat
vojta91
k cemu by ji ale tohle bylo, pokud by na GS vypadla v prvni kole? ano, uplne k nicemu...
Reagovat
Fandina
To myslíš vážně? Každá výhra má svoji hodnotu, cenu, body a finance. A hráčka potřebuje vyhrávat všude, nestačí na GS, také má jiné povinné turnaje.
Reagovat
smazaný uživatel
Super,ještě že se počasí umoudřilo,málem sme přišli o skvělé představení naší Petry.Hrála výborně i když nám tu určitě jeden diskutér napíše co všechno bylo na jejím výkonu špatný...
Reagovat
EllNino
s tenisem ve druhém setu na ni nemá v podstatě nikdo, konstantní tlak ze servisu i returnu, VÝBORNÝ pohyb, Angie se v podstatě jen koukala, jak kolem ní látaj forehandy k lajnám

Snad to vydrží ještě dalších 14 dní, ale to bude megatěžké, už Saša v semifinále bude oříšek ... ale uvidíme :)
Reagovat
milik254
14 ne, to by skončila v semifinále. Minimálně 16.
Reagovat
George_Renel
Petra dnes byla Kerberovou a Sabalenkovou dohromady.
V tomto módu neporazitelná. Neměla si to nechat na příští týden?
Reagovat
PetaM
Třeba se jen rozehřívá :D A i kdyby ne, bylo by hezké vyhrát Sydney ...
Reagovat
Blondie
a vždyť je to, sakra, jedno! Furt neplánujte, neřiďte jí to. Není to robot, který se naprogramuje na nějaký víkend v roce :/ já jsem happy, že si zvedla sebevědomí. A jestli na AO vyletí v prvním kole? No tak vyletí.
Reagovat
Fandina
:-)) jj, střídala je, na returnu i v ranařině :-))
Reagovat
PetaM
Netuším, co se stalo, ale bylo to hezké :D Gratulace, skalp Angi je cenný vždy :)
Reagovat
SpacialRecognition
tak, jak hrála v druhém setu.
Reagovat
Krisboy
Pan Berdych :)
Reagovat
Fandina
Petra super a zase bez rad trenéra. Gratulka Peti a držím palce proti Sosnovic. Pojď!!!
Reagovat
Fandina
W/UE Petra 25/23 Angel 9/21
Reagovat
Fandina
Petruška má s Angel vyrovnané H2H a hezky se to tam střídá, buď jedna nebo druhá a také bylo období, kdy to měly po třech zápasech. Nicméně poslední mač ve vloni Stuttgartu prohrála Petra a předtím vyhrála při FEDu, bylo to v rozmezí pár dnů, na tom samém kurtu. Ten FED zápas byl od Petry super a dneska se mi zdá, že v něm pokračuje.
Reagovat
Fandina
Reagovat
Krisboy
Uáááá...to je mazec, Petro!
Reagovat
EllNino
Pro mě Petra s Angie jednou z nejlepších H2H, většinou jsou to highlightové zápasy :) ...

Petro, drž :D
Reagovat
Andrew89
jako čumim!
Reagovat
Fandina
Petruška mě namlsala, poslední dva game v prvním setu byly její, tak doufám, že druhý set bude také. Pojď Peti.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist