Další omluvenka z olympiády. Po operaci nohy nedorazí ani Wawrinka

29. 6. 2021, 13:51
Aktuality 2
Švýcarský tenista Stan Wawrinka vynechá po operaci levé nohy také olympijské hry v Tokiu. Trojnásobný grandslamový šampion už kvůli zdravotním problémům přišel o start ve Wimbledonu a na Roland Garros.
Profily hráčů
Stan Wawrinka

Bývalý třetí tenista světa hrál naposledy před třemi měsíci v Dauhá a poté se podrobil dvěma operacím. Kvůli zákroku přijde o start na olympiádě, lékaři jsou ale podle agentury Reuters přesvědčení, že problém definitivně vyřešili.

Šestatřicetiletý Wawrinka má na kontě celkem 16 titulů z okruhu ATP, poslední ale získal v roce 2017. Pak se kvůli zdravotním problémům propadl až do třetí stovky žebříčku, nyní je třicátý.

Kromě Wawrinky, který s Rogerem Federerem na olympijských hrách v roce 2008 získal zlato ve čtyřhře, budou v Tokiu chybět také Rakušan Dominic Thiem, Španěl Rafael Nadal, Kanaďan Denis Shapovalov, Američanka Serena Williamsová nebo Rumunka Simona Halepová.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

2
Přidat komentář
Patik
No neviem tak to vypadá že Djokovič to má k tomu Golden slamu pekne vymetené..už je tam asi len ten Rhódža Fíderer ktorý by ho mohol zastaviť..
Reagovat
Sberatel.kosti
Olympiáda se krom finále hraje na dva vítězné, tam Novak nemá takovou výhodu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist