Další pikantní přiznání Kyrgiose: Každý týden spím s fanynkou, pokud nemám vztah

26. 5. 2020, 09:35
Aktuality 22
Nick Kyrgios je označován za jednoho z nejtalentovanějších tenistů, ale známý je spíše pro své excesy na kurtech i mimo ně. Další šokující prohlášení přišlo nedávno, když se jednomu z fanoušků svěřil, že každý týden spí s fanynkou, pokud zrovna nemá vztah.
Profily hráčů
Nick Kyrgios

Kyrgios má podle mnohých obrovský talent, jenže ten promrhává právě svým chováním na kurtech i mimo ně. U Australana už jsme viděli odchozené zápasy, ostré výrazy směrem k rozhodčím, fanouškům i soupeřům, házení židlí, kritizování Big Three a tak dál. Pak je tu druhá strana mince, Kyrgios dokáže pobavit fanoušky, často přispívá na charitu, svým krajanům pomáhal během letošních požárů i pandemie koronaviru. Teď australský bouřlivák přišel s něčím novým a nečekaným.

Během hraní své oblíbené on-line hry Fortnite rád odpovídá svým fanouškům na jejich otázky. Ale zase ne vždy jsou jeho odpovědi rozsáhlé. Jedna padla i na adresu jeho vztahu s ruskou tenistkou Annou Kalinskou, se kterou se rozešel. "Co se mezi námi stalo? Nic. Prostě to už nešlo, ale vzpomínám na náš vztah rád," řekl.

Neostýchal se naopak odpovědět na otázku, zda někdy spal se svou fanynkou. "Ano. Pokud nejsem ve vztahu, tak se to děje každý týden," prozradil a dodal, že má slabost pro ženy z východní Evropy.

Na loňském Laver Cupu málem ztratil hlavu. Rozhodila ho totiž jedna z fanynek v publiku a místo, aby se soustředil na souboj s Rogerem Federerem, myslel na něco úplně jiného. "Úplně jsem ztratil koncentraci, protože ta fanynka byla opravdu sexy. Jediné, na co jsem myslel, bylo, že ji musím pozvat na drink."

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

22
Přidat komentář
Nola
omg

chvalit sa zivymi trofejami je take detinske....
Reagovat
FulnekUltras
zobecnění na východní Evropu je po odborné stránce myslím zcela ok... ;-)
Reagovat
misa
A co tenistky, s těma spí taky nebo se počítají mezi fanynky?
Reagovat
tommr
těch měl údajně taky dost. Pokud se nepletu tak s ním něco měla i Kristýna Plíšková ...
Reagovat
EllNino
no ... rande :D
Reagovat
Marduch
A pak že mrhač talentu, který nesbírá trofeje :D
Reagovat
Patik
Je mladý v krajinách známy..je úprimný bohatý pomerne úspešný v uvodzovkách rebel..presný prototyp toho čo naivné dievča hladá..niektorým stačí oveľa menej..
Reagovat
blixa
Jo ? Taky sklízíš naivní děvčata, že to tak znáš ? :-D
Reagovat
ttopi
Tak určitě...
Reagovat
brixner
Nezapomínej na něj, chlape! Zabírá, vím vo tom svoje! Holka příde, nasaje, pak furt saje a saje...až všecko vysaje. Ale když máš zásobu, tak stačí zase pár kapek a jede se nanovo. Já bejt ve tvejch letech, kupuju ho po litrech! Jenže sem už pomalu starej chuj, tak kupuju jen menší balení...Tudle sem na něj zapomněl a v Kaufu se nikdo ani nevohlíd...Hochu, Kouros je aura :-)
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.notino.cz/yves-saint-laurent/kouros-toaletni-voda-pro-muze/
Reagovat
brixner
No jasně! Jednou mi došel a koupil jsem ho tedy u nás v ČR a hodně jsem naletěl, protože ten rozdíl byl prostě velký, kvalitativně, samozřejmě, směrem dolů, daroval jsem ho. Docela bych věřil teoriím o tom, že pro východní trh je všechno jiné a horší, což jsem si už mnohokrát potvrdil. Takže kupuji výhradně "venku", rozdíl, subjektivně, tak cca 70%(!!) Marco zase ujíždí na nějakém typu Aramise a to je tedy fakt síla, vypotácí se z kajuty a cítí ho až na břehu :-) A kápo je věrný už hromadu let Tabacu, no jo, mám rozhodně voňavé pracoviště :-))
Reagovat
sojka1
jasne, ze je rozdil v kvalite vyrobku pro nas.... ty smrady netestuju, ale zase ujizdim na zubnich pastach... :-))
Reagovat
brixner
Neřekl bych, že všechno jsou smrady! Takové ty modré a zelené "water" většinou ano - tedy pro mě! Dávno jsou pryč časy, kdy chlap měl smrdět potem a česnekem - tedy údajně ;-) Zubní pasty OK, ale dost zubařů doporučuje čistit si zuby jen kartáčkem a vodou, ne pokaždé výhradně pastou, prostě tak půl na půl.
Reagovat
sojka1
jj, zubni sprcha, jinak si myslim, ze normalni chlap by nemel smrdet tenkrat ani ted... :-)
Reagovat
Krisboy
"Jediné, na co jsem myslel, bylo, že ji musím pozvat na drink."

Jistě jsi myslel na něco jiného, nedělej z nás blbce :)
Reagovat
Cico93
Dobre, no a čo my s tým máme?
Reagovat
smazaný uživatel
Na tom nevidím nic špatného, je mladý a má brutální výhodu, že nemusí nikoho extra oblbovat. Ty holky, které vyhledává půjdou rády, ráno za sebou zabouchnou dveře a když jim nedá ani číslo, tak se jich nemusí zbavovat.

Ideální stav v jeho věku.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, také poznáš iba z rozprávania alebo televízie :)
Reagovat
smazaný uživatel
Spíše ne, ale tohle jsem dělal do 25ti, pak mě to přestalo bavit. Teď mám radši rodinný život, děti a sport.
Reagovat
peRFect
mohu tě ujistit, že to brzy omrzí
Reagovat
smazaný uživatel
On neví o čem mluvíme. Na freevideu to je jinak
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist