Davis Cup: Češi jsou favority, pro nás hraje antuka, tvrdí Belgičané

2. 3. 2010, 18:06
Aktuality 9
S Čechy to bude hodně těžké, proti nám jsou favorité, tvrdí před víkendovým úvodním kolem Davis Cupu belgičtí tenisté. Výhodou pro domácí by prý mohl být povrch a pozice outsidera, který nemá co ztratit.
Steve Darcis

"Bude to těžké. Mají dobré hráče. Minule došli až do finále," podotkl kapitán Belgičanů Reginald Willems. Koho ze čtveřice Olivier Rochus (59. hráč žebříčku ATP), Christophe Rochus (136.), Xavier Malisse (87.) a Steve Darcis (99.) na páteční dvouhry nominuje, zatím nechtěl říct.

Belgičané pro zápas zvolili antuku, která Čechům příliš nevyhovuje, obzvlášť pak v podobě, jaká leží v hale východobelgického městečka Bree. Podle českých tenistů je hodně měkká a zrádná. "Češi ukázali, že umí hrát na všech površích," podotkl Willems. "Antuka ale může hrát v náš prospěch," připustil.

"Papírovými favority jsou Češi. Oni musí vyhrát, což je občas dobré pro tým, když nemá co ztratit," řekl Malisse, který před několika týdny porazil českou jedničku Radka Štěpánka (17.). Podle něj jsou šance Belgičanů na vítězství zhruba 40 ku 60.

"My jsme si vybrali. Jsme s antukou spokojeni. Je to možná plus pro nás, ale oni hrají dobře," doplnil ho i Darcis. "Uvidíme v pátek," dodal.

pva, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Dokážu si klidně představit, že darcis toho našeho Tomáška vyklepe 3:1...bohužel...Štěpec, když chce, umí zahrát i na té proklaté antuce...Malisse nic moc na clay a Christoph Rochus už je dávno za svým výkonnostním zenitem...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty ses zbláznil, Darcis Berdycha neporazí, dá mu 3:0 nebo 3:1 a není se o čem bavit. Zato Štěpánek podle mě dostane na prdel od Malisse, ve čtyřhře to bude proti bratrům Rochusům těžké, ale nakonec budeme mít víc sil a štěstí, vyhrajeme 3:1.
Reagovat
smazaný uživatel
Semifinále Prostějov 2009 Berdych - Darcis 6-7, 6-7; zas úplné "ořezávátko" to taky není...
Reagovat
smazaný uživatel
to jo,ale hral doma,kde ho vsichni povzbuzovali a hlavne na rychlem centerkurtu
Reagovat
smazaný uživatel
Je zajímavé, že si Berdych Darcise nepamatuje a tvrdí, že s ním nikdy nehrál. V minulém roce s Darcisem prohrál na domácím challengeru v Prostějově... to by si snad mohl pamatovat. No nevím nevím ... neznám, nepamatuju, nevím, jak hrát ... a Darcis vyhraje 3:1 :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím vás...nedají se někde na netu sledovat zápasy z Monterrey?:)
Reagovat
smazaný uživatel
samozrejme ze se daji : fromsport.com atdhe.net
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju:)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.pazdera.name/tennis-live-stream
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist