Davis Cup: Paes vyhrál 42. čtyřhru a vyrovnal rekord Pietrangeliho

16. 7. 2016, 14:22
Aktuality 5
Leander Paes vyhrál svoji 42. daviscupovou čtyřhru v kariéře a vyrovnal rekord Itala Nicoly Pietrangeliho. Třiačtyřicetiletý Paes pomohl Indii k výhře v Asijsko-oceánské zóně nad Korejci 3-0 na zápasy.
Profily hráčů
Leander Paes

"I po šestadvaceti letech v Davisově poháru hoří moje srdce ještě větší touhou rvát se o body za Indii. Miluju ten pocit, když mohu hrát za svou zemi," napsal bývalý první deblista světa na sociálních sítích.

Premiéru v soutěži o salátovou mísu měl osminásobný grandslamový vítěz ve čtyřhře již v roce 1990 jako sedmnáctiletý v Čandígarhu. A na stejném místě teď uspěl s Rohanem Bopannou, s kterým bude hrát také na olympiádě v Riu.

ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
svetova.dvojka
méněcenný člověk ten Paes..., v Indii stále platí kastovní systém, i když byl v 50.letech 20.století na papíře zrušen, v Indii platí, že čím má člověk světlejší pleť, tím má větší hodnotu a naopak čím tmavší odstín pleti tím nižší má člověk hodnotu. To je jasný důkaz toho, že např. Olašstí Romové což je romská šlechta, olašským Romům koluje v žilách modrá krev, pochází z královského indického rodu, protože olašstí Romové mají světlejší pleť. Olašstí Romové prokočovali celý svět. Potomci olašských Romů žijí i v České republice je jich tady skoro cca 60 000.
Reagovat
janek_da
Ty seš fakt dobrej :D
Reagovat
George_Renel
To jsou ti tlustí jak prasata a kradoucí po zlatnictvích... jj, prostě královští zloději a podnikavci s bílými koni. :-)
Reagovat
George_Renel
Snad si nemyslíš, že budu rozklikávat nějaký link od dementa. Můžeš se zařadit do fronty....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist