Davis Cup: Ve čtyřhře nastoupí Berdych se Štěpánkem

17. 9. 2011, 10:15
Aktuality 0
V nejsilnější sestavě nastoupí do dnešní čtyřhry v Davis Cupu čeští tenisté, kteří se v Rumunsku pokusí urvat rozhodující třetí bod. Účast Tomáše Berdycha ohrožovaly křeče, s nimiž dohrával páteční dvouhru proti Victoru Crivoiovi, jak dnes ale kapitán Navrátil oznámil, česká jednička už je zdravotně v pořádku.
Radek Štěpánek a Tomáš Berdych

Čeští tenisté vedou nad Rumuny 2:0, dnešní vítězství by proto znamenalo, že se zachrání ve Světové skupině Davis Cupu. Čtyřhra začne v 11:00 a za domácí nastoupí pár Horia Tecau/Marius Copil.

Berdych i před ním Štěpánek zvládli na bukurešťské antuce v pátek své zápasy bez ztráty setu. "Oba jsou v pořádku, tým v čele s Pavlem Kolářem dal Tomáše přes noc do pořádku, a tak jsme si ráno potvrdili, že nastoupí naše nejsilnější sestava a bude bojovat o rozhodující bod," uvedl na Facebooku českého týmu kapitán Jaroslav Navrátil.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist