De Britová: Hekat nepřestanu

23. 6. 2009, 15:35
Aktuality 14
Vezmi si špunty do uší. Takovou radu dostala Klára Zakopalová před svým zápasem prvního kola Wimbledonu, kde ji čekala teprve šestnáctiletá Michelle Larcher De Britová. Ta při svých úderech vydává ještě hlasitější výkřiky než její slavnější kolegyně Maria Šarapovová. Portugalka sice své vřeštění oproti Roland Garros překvapivě utlumila, odmítla ale, že by tak udělala kvůli vzrůstající kritice hlasitých projevů při tenisu.
Profily hráčů
Michelle Larcher De Britová

Na vřeštění De Britové během Roland Garros upozornila před startem Wimbledonu mimo jiné tenisová legenda Martina Navrátilová. "Mělo by se to kontrolovat. Problém není v hlasitosti, ale v tom, zda to vadí soupeřce. A odpověď je ano, vadí. Něco se s tím musí udělat," řekla Navrátilová.

De Britová se však nehodlá ve svém hlasovém projevu omezovat. "Nikdo mi mé hekání nebude zakazovat. Pokud mě za to chtějí trestat, tak raději budu platit pokuty, než abych prohrála kvůli tomu, že nemohu hekat," uvedla De Britová po pondělním souboji se Zakopalovou.

O to překvapivější bylo, že během zápasu její vřískot oproti předchozím vystoupením na French Open přece jen ubral na decibelech. Přesto si s českou tenistkou poradila a vyhrála po setech 6-2 a 7-5. "Dnes vůbec nebyla hlasitá, o dost ztišila. Já jsem to vůbec nevnímala. Všichni mě varovali, ať si dám špunty do uší, ale mně to vůbec nevadilo," řekla Zakopalová.

Mladá Portugalka však odmítla, že by se zklidnila kvůli kritice. "Ne, ne. Nejsem tu proto, abych byla kvůli někomu potichu. Jsem tu kvůli sobě a abych vyhrála. Pokud se někomu nelíbí mé hekání, tak může odejít," uvedla De Britová.

"Hekání ke mně patří už od doby, kdy jsem začala hrát. Patří to ke mně a nehodlám s tím nic dělat. Ve chvílích, kdy je zápas obtížný, mi to pomáhá," dodala s tím, že jí přijde nefér, že se všichni soustředí pouze na zvuky, které vydává.

pva, ČTK

Komentáře

14
Přidat komentář
majjkaa
Pripomina mi to nejake zviera, neviem este sice ake :)) Je to fakt neprijemne, ved uz len mna ako divaka to znervoznuje...nezavidim jej superkam. Neverim ze ona sama nepocuje ze je to otrasne....
Reagovat
Martinac
De Brito je malá holčina, co do svých úderů vkládá svou nevybitou sexualitu. Až si najde borca, tak to hekání přesune jinam a bude pokoj:) Otázka je, jestli pak bude ještě tak dobrá, nebo spadne jako naše Nicole.
Reagovat
smazaný uživatel
Jste s prominutím parta přiblblých debílků..,co vám je do toho jestli ta holčina heká nebo ne,ono jí je teprve 16 let,takže malá holka a jestli heká,tak co dělá to i S.Williemsová,Maria atd....,to by pak museli pokutovat každou druhou a zrovna 16 letou holčinu bych nechal teda být a jestli jí to fakt pomáhá,tak ať v tom pokračuje a vy se starejte o sebe troubové...!:-)
Reagovat
smazaný uživatel
presne cisty suhlas!
Reagovat
smazaný uživatel
pipina...ale nemelo by se mluvit jen o ni! hekaj snad vsechny baby. melo by se to zakazat v galaktickem meritku...
Reagovat
smazaný uživatel
Vsak ona sa ukludnu, par vypiskani divakmi a prehrier a bude pokoj. Je este mlada a hlupa, to je jej problem. "Vo chvili, ked je zapas tazky, mi to pomaha". Takze kvili vo chvilach, ked je zapas tazky..., alebo je taktika na superku. Ako som sa uz vyjadril, okamzite ak zacne na dvorci zavijanie, tak prepinam. Taky tenis nemozem. Je jedno ci je to muz alebo zena.
Reagovat
smazaný uživatel
Naivko, tohle se nedá odnaučit, nebude-li za ječení následovat ztráta fiftýnů. A k tomu dojde sotva.
Reagovat
smazaný uživatel
Musím souhlasidt s ostatníma. Co si o sobě myslí! Vždyť se to nedá poslouchat jak řve! To Maria je proti ní zlatá! A ještě se bude cejtiti uražená!
Reagovat
smazaný uživatel
preco vsetci pi.cujete len na de brito? dneska hrala so schiavone a nebolo to az take zle, sice hlasne a pri kazdej lopte, ale schiavone tiez dost vrieskala ale do nej sa uz nikto neobuva ze?!!!?! lebo toto cele je len proti de brito.. a okrem toho uz trochu skrotla
Reagovat
smazaný uživatel
Ale vono sa to urovná, časom, až zaplatí viac než vyhrá :P
Reagovat
smazaný uživatel
:))) musi zacat poriadne zarabat, aby mala na vrieskanie :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D presne tak :))
Reagovat
smazaný uživatel
Rozmazlenej, namyšlenej spratek, děcko.
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně přestaň s tenisem
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist