De Minaur měl pozitivní test na covid a přijde o olympijské hry

16. 7. 2021, 09:57
Aktuality 12
Australský tenista Alex de Minaur nebude startovat na olympiádě v Tokiu. Sedmnáctý hráč světového žebříčku měl před odletem na hry pozitivní test na koronavirus. Informoval o tom Australský olympijský výbor.
Profily hráčů
Alex De Minaur (© AFP)

Podle něj byl de Minaur ještě 5. července při odletu z Wimbledonu negativní, během přípravy ve Španělsku ale začal mít příznaky. Testy poté u dvaadvacetiletého vítěze pěti turnajů na okruhu ATP potvrdily covid-19.

Podle šéfa australské výpravy Iana Chestermana nepřišel de Minaur do kontaktu s jinými členy reprezentace. "Všichni byli negativní. Alex nám samozřejmě bude chybět, ale ukázalo se, že bubliny fungují," prohlásil.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

12
Přidat komentář
Tomas_Smid_fan
nechtělo se mi to strkat do tenisu, tady je to oksmile...
Tohle zjištění převrací dosavadní teorie na hlavu a jsem tomu rád. Třeba ubyde pronánásledovatelů neočkovaných, teda aspoň těch, co dokážou přemýšlet nebo změnit názor.
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/studie-havlickobrodske-nemocnice-zkoumala-rezistenci-mladych-vuci-covidu-40366429#dop_ab_variant=1&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=8eA1JS7M1Dj-202107161655&dop_id=40366429&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Reagovat
dappe
On snad někdo neočkované pronásleduje? smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
obrazně řečeno, pokud jsi to nepochopilsmile Ale on ten politický a medicko-farmaceutický tlak vyvolává mezi lidmi nevraživost. Možná jsi očkovaný, takže to nevnímáš. Ono je to hlavně o svobodě, které se lidi dobrovolně vzdávají...
Reagovat
PetaM
A co je mu?
Reagovat
Fandina
V článku píší, že během přípravy měl příznaky.
Reagovat
tommr
dneska se bere jako příznak kovidu úplně všechno ...
Reagovat
Fandina
Měl pozitivní test, tak covid asi měl.
Reagovat
PetaM
No mě jen zajímalo, co mu bylo. Jako jestli umíral v nemocnici, nebo měl jen kašlík.
Reagovat
FandimRF
To přece nemůžou napsat konkrétně, banální příznaky, víme, protože by je hned žalovali, že to zlehčují a šíří dezinformace.
Reagovat
milik254
Je to covid, ne kovid. Ignorante.
Reagovat
svetova.dvojka
Pořád se odhlašují jen hráči druhého sledu, elita zůstává...smile
Reagovat
Mony
Jo? Já bych se nedivil, kdyby tam nastoupil i Pala
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist