Deblisté Bob a Mike Bryanovi se rok po konci kariéry dočkali ocenění na US Open

8. 9. 2021, 12:02
Aktuality 0
Nejúspěšnější deblový pár historie Mike a Bob Bryanovi se rok po ukončení kariéry dočkali rozlučky s fanoušky. Pořadatelé US Open je ocenili před startem čtvrtfinále ženské dvouhry mezi Barborou Krejčíkovou a Arynou Sabalenkovou.
Profily hráčů
Bob a Mike Bryanovi

Třiačtyřicetiletá dvojčata se s tenisem rozloučila už loni a kariéru chtěla uzavřít ve Flushing Meadows. Kvůli pandemii však v New Yorku nakonec Bryanovi nestartovali, ale nyní jim pořadatelé připravili alespoň symbolickou rozlučku.

Ceremoniálu na dvorci Arthura Ashe se vedle rodin účastnil například James Blake, s nímž a ještě spolu s Andym Roddickem v roce 2007 vyhráli Davisův pohár. Vítězové 119 titulů, z toho 16 na grandslamech, se poté také postarali o los před zápasem, který Krejčíková nakonec prohrála 1-6 4-6.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist