Deblistka Mirzaová se po dvouleté mateřské vrátila výhrou

14. 1. 2020, 14:14
Aktuality 0
Indka Sania Mirzová oslavila na turnaji v Hobartu první deblové vítězství coby matka. Někdejší světová jednička, jež se vrací na okruh WTA po více než dvouleté mateřské přestávce, zvládla po boku Nadiji Kičenokové z Ukrajiny úvodní kolo a ve čtvrtfinále je čeká americký pár Christina McHaleová a Vania Kingová.
Profily hráčů
Sania Mirzaová (© AFP)

Třiatřicetiletá Mirzaová hrála naposledy v říjnu 2017. Další sezonu už vítězka šesti grandslamových titulů nezahájila a v říjnu 2018 přivedla na svět syna Izhaana, kterého má se svým manželem, pakistánskou kriketovou hvězdou Šoaibem Malikem.

Nyní se po mateřské podle plánu vrací s chráněným postavením v žebříčku a chystá se na Australian Open, kde by měla rovněž nastoupit s Kičenokovou. Podle indických médií bude v Melbourne hrát i smíšenou čtyřhru s krajanem Rohanem Bopannou. Hlavním cílem sezony je pro ni ale start na olympijských hrách v Tokiu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist