Dechyová končí s tenisem. Je těhotná

21. 7. 2009, 16:54
Aktuality 5
Francouzská tenista Nathalie Dechyová se rozhodla ukončit kariéru. Třicetiletá semifinalistka Australian Open 2005 je těhotná a v budoucnu se chce věnovat své rodině.
Profily hráčů
Nathalie Dechyová

Rodačka z Guadeloupe, která je od roku 2004 vdaná za Antoinea Maitre-Devallona, ve své kariéře vyhrála jeden turnaj ve dvouhře, Gold Coast v roce 2003, a v žebříčku byla nejvýše jedenáctá na světě. Letos ale žádný úspěch nezaznamenala a propadla se na 88. pozici.

Větší úspěchy sbírala ve čtyřhře. V ní dvakrát vyhrála grandslamové US Open (2006 a 2007) a na pařížském Roland Garros se předloni radovala z titulu ve smíšené čtyřhře 2007.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
skott
Pro tenistku ten nejkrasnejsi duvod proc ukoncit karieru;-).Preju ji take vse nejlespi v dalsim zivote!
Sice jsem ji nijak moc nesledoval a skoro uz jsem zapomnel jeji semifinale AO proti Lindsay, kdy ji nikdo neveril a ona malem vyhrala, ale kvuli jednomu zapasu si ji pamatovat jiste dlouho budu.A to lonsky thriller ve 2.kole Wimbledonu, proti tehdejsi svetove ¨jednicce¨ Ivanovic a jeji neopakovatelnou smulu pri mecbolech...okamzik, kdy micek prepadaval na stranu Dechy, byl jako kdyz se zastavi cas a Ivanovic se ani neomluvila, misto toho polibila pasku:/
Reagovat
smazaný uživatel
Poděkujme tedy Dešyové za stále dosud jediný grandslamový titul, který naše jednička Dinára má. Ta letošní zpackaná Paříž jí bude strašit asi hodně dlouho.
Reagovat
Mercury
lepsi jak ta krava Bammerova, co taha decko vsude s sebou...tenhle pristup je mi teda mnohem blizsi...
Reagovat
smazaný uživatel
kdo?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne ja to fakt nebyl...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist