Del Potro a Haas se odhlásili z French Open. Argentinec zvažuje další operaci

19. 5. 2015, 20:42
Aktuality 25
Juan Martín del Potro vynechá kvůli přetrvávajícím problémům se zápěstím i French Open. Bývalý šampion US Open se dnes z druhého grandslamového turnaje sezony odhlásil a zvažuje třetí operaci. Na pařížské antuce nebude startovat ani německý veterán Tommy Haas, kterého do hry nepustí dlouhodobé zranění ramena.
Juan Martín Del Potro

Del Potra trápí potíže s levým zápěstím už od loňska, v březnu 2014 s ním byl poprvé na operaci. V aktuální sezoně nastoupil v lednu na turnaji v Sydney, následující Australian Open už ale vynechal a podstoupil další chirurgický zákrok. Po rekonvalescenci se pokusil o návrat v Miami, kde vypadl hned v prvním kole, a od té doby nehrál.

Sedmatřicetiletý Haas, jenž vloni v červnu podstoupil už třetí operaci ramena, se letos na okruhu ATP ještě neobjevil. Kariéru ale končit nechce a stále doufá v návrat.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

25
Přidat komentář
smazaný uživatel
škoda, škoda, Delpy!! To je daň za silový tenis. Z postu 558 sa len tak ľahko nevyhrabe hore. Zvlášť teraz, keď je v hre kopu mladíkov, čo sa derú nahor. Top 10 je v nedohľadne. čo už..
Reagovat
FandimRF
ať už to radši zabalí a de dělat něco pořádnýho
Reagovat
a.magerova
Ty ho platíš, nebo proč jsi takový útočný?!
Reagovat
PH94
DelPO :(
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.cas.sk/clanok/317655/ruska-sarapovova-vyhrava-ale-tesit-sa-nedokaze-sexi-mariu-trapi-celulitida.html?utm_source=sport.sk&utm_medium=zona-article&utm_content=box-sportcas-article&utm_campaign=cross
Reagovat
zpilat
chudák, doufám, že neukončí kariéru! :-D
Reagovat
VlS
Aby jí to nesedlo na hlasivky
Reagovat
a.magerova
Reagovat
hatatytla
doufám, že se u Delpa ty roky nasčítají a přidají mu k dobru v pozdější části kariéry. Jeho hra není založená primárně na běhání, takže by to tak i mohlo být. Má to spíše založené na razanci, talentu a tělesných dispozicích.
Reagovat
smazaný uživatel
a právě toto může být i jeho indispozice
Reagovat
SwissMaestro
Nejsem expert, ale jelikož má operované zápěstí tak bych se bál, že ta razance už nebude tou top zbraní....
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, když to nehraje celým tělem- švihem, ale brutální silou, je to cesta do pekel
Reagovat
SwissMaestro
MYslím, že to zapíchnou do konce roku oba.
Reagovat
Chrenda
Potro je ještě mladý, ten se vrátí.
Reagovat
SwissMaestro
Mladý je, ale těch operací co měl a bude mít.....nevidím to pozitivně
Reagovat
VlS
Hlavně je otázka, proč jsou ty operace potřeba, tam musí být nějaká fyziologická příčina, a je základní otázka, jestli se operací dá do pořádku jen následek ( a ten se pak bude opakovat) , nebo ta příčina.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že ne, byla byto škoda pro nás i pro tenis!
Reagovat
smazaný uživatel
Tito dva sympaťáci mi tam budou chybět a obávám se, aby to Haas nezapíchl definitivně, chyběl by mi na okruhu jako jeden z nejsympatičtějších, neinteligentnějších a nejtechničtějších jednoručáků!
Reagovat
Frick
Vlastně platí zmražený žebříček? I více než rok?
Reagovat
smazaný uživatel
Ten je hotový..:(

DelPo už musí byť na tých lekárov poriadne napálený..Síce ho vylieča, ale len do ďalšej operácie..
Reagovat
VlS
Byl o tom zajímavej rozhovor s Kolářem, kterej říkal, ( že i z vlastní zkušenosti - dělal gymnastiky) ví, že někomu vrcholovej sport není danej a kdo to nepochopí včas, investuje spoustu bolesti a v konečným důslwdku stejně na nic. Spravedlnost na zemi neexistuje.
Reagovat
FulnekUltras
Velká pravda...
Reagovat
smazaný uživatel
Neexistuje a nikdy neexistovala..Veď máme kopec ľudí s veľkým srdcom a rakovinu dostanú práve tí, nehovoriac o iných tragédiách..
Reagovat
smazaný uživatel
Niektorí lekári sú len údržbári. Udržujú pacienta pri zranení, aby neprišli o kšeft a vyliečiť ho nemienia, lebo zas by o neho prišli.
Reagovat
VlS
To je blbost. Prostě nevhodný geneticky daný predispozice kostry, šlach, úponů a podobně nevyléčíš. Pokud genetika s tak enormní zátěží nesouhlasí, tak je potřeba změnit způsob obživy.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist