Del Potro pozval fanoušky na veřejný trénink, výtěžek věnuje na charitu

10. 12. 2017, 21:08
Aktuality 0
Juan Martín Del Potro opět ukázal, že má dobré srdce. Včera v rodném Tandilu uspořádal otevřený trénink, po kterém rozdal řadu autogramů a fanouškům udělal radost několika společnými 'selfíčky'. Výtěžek z netradiční akce daruje na charitativní účely.
Profily hráčů
Juan Martín Del Potro

Juan Martín Del Potro v pátek na twitteru zveřejnil pozvánku na sobotní hodinový trénink v Tandilu, který bude přístupný fanouškům. A v poledne jich přišlo více než tisíc. 

Devětadvacetiletý Argentinec je zároveň poprosil a vyzval, aby přinesli trvanlivé potraviny, případně věnovali peníze na charitu. Vybrané potraviny a částku Del Potro věnuje potravinové bance v Tandilu, která nakoupí základní potraviny pro lidi v nouzi.

"Cílem bylo vrátit Tandilu trochu lásky a podpory, kterou já dostávám po celý rok, a pomoci nadaci Banco de Alimentos. Byl to úžasný den a všichni si ho skvěle užili," řekl vítěz US Open 2009 Del Potro, který si tenisem jen na prize money vydělal bezmála 19 milionů dolarů.

Světová jedenáctka Del Potro se letos dostal do semifinále US Open, vyhrál turnaj ve Stockholmu a jen těsně mu unikla účast na Turnaji mistrů. 

Sezonu 2018 vytáhlý Jihoameričan zahájí od 7. ledna na Novém Zélandu v Aucklandu, kde při svém posledním startu v roce 2009 triumfoval.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist