Del Potro se stále trápí s kolenem. Hrozí mu další operace

19. 3. 2019, 12:23
Aktuality 0
Juan Martín Del Potro od loňského října, kdy si zlomil kolenní čéšku, odehrál pouze turnaj v Delray Beach a stále není fit. Třicetiletého Argentince pořád trápí koleno, kvůli němuž zmeškal obhajobu titulu v Indian Wells a nepředstaví se ani na nadcházejícím podniku Masters v Miami. Navíc mu hrozí, že bude muset na další operaci.
Profily hráčů
Juan Martín Del Potro

Juan Martín Del Potro si loni v říjnu na Masters v Šanghaji zlomil kolenní čéšku a sezona pro něj předčasně skončila. Kvůli rekonvalescenci přišel o Turnaj mistrů a také úvodní grandslam sezony Australian Open.

Na kurty se vrátil na konci února v Delray Beach, kde zvládl dva zápasy a skončil ve čtvrtfinále, v němž měl potíže s pohybem. Kvůli přetrvávajícím problémům s kolenem zmeškal obhajobu titulu v mexickém Acapulku i na právě skončeném úvodním Masters sezony v Indian Wells. A hrát nebude ani v Miami.

Vítězi US Open 2009 navíc hrozí další operace, kvůli které by byl ze hry minimálně čtyři až šest měsíců. "Del Potro nechce další operaci, už jen se zápěstími musel podstoupit čtyři zákroky, ale regenerativní terapie nepřinesla očekávané výsledky. Operace je v tuto chvíli nejlepším možným řešením," uvedl argentinský novinář Sebastian Torok.

O tom, zda Del Potro na operaci půjde, by se mělo rozhodnout v průběhu tohoto týdne.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist