Del Potro v Delray Bech vyřadil obhájce titulu Querreyho, čeká ho Raonic

25. 2. 2017, 10:05
Aktuality 5
ATP DELRAY BEACH - Juan Martín Del Potro v Delray Beach porazil i domácího obhájce titulu Sama Querreyho, který si nevypracoval jediný brejkbol, a oplatil mu porážku z loňského semifinále. Letos se v něm argentinský šampion z roku 2011 utká s nasazenou jedničkou Milosem Raonicem.
Juan Martín Del Potro

Juan Martín Del Potro v Delray Beach hraje na své první letošní akci a stejně jako při svých předchozích dvou startech postoupil do semifinále. V roce 2011 triumfoval, loni v semifinále nestačil na domácího Sama Querreyho. A právě jemu ve včerejším čtvrtfinále porážku oplatil.

Osmadvacetiletý Argentinec vyhrál dvakrát 7-5, když nečelil jedinému brejkbolu. O osudu obou setů rozhodl brejkem v jedenáctém gamu. 



O své 28. finále se vítěz 19 turnajů ATP utká se světovou čtyřkou Milosem Raonicem, s nímž má vyrovnanou vzájemnou bilanci 1-1.

Nejvýše nasazený Raonic, který v Delray Beach debutuje, ve čtvrtfinále ztratil první set. Kanadský favorit na své první akci od Australian Open, po němž léčil zranění stehenního svalu, zdolal Brita Kylea Edmunda 4-6 6-3 6-4 a přiblížil se svému prvnímu letošního finále.

• ATP 250 DELRAY BEACH •
USA / Florida, tv. povrch, 599.345 dolarů
páteční výsledky (24. 02. 2017)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Raonic (1-Kan.) - Edmund (8-Brit.) 4-6 6-3 6-4
Del Potro (7-Arg.) - Querrey (4-USA) 7-5 7-5
Sock (3-USA) - Johnson (5-USA) 6-4 7-6(4)
Young (USA) - Darcis (Belg.) bez boje
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
d@ve
Jen tak dál, přeji ti návrat tak kam podle mne patříš, do TOP10. ;)
Reagovat
d@ve
Jináč, gratuluji i Lunej. ;)
Reagovat
Mayo
Vamos DelPo, vyfackať aj Miloska (:
Reagovat
Alexandria
P.S.Aj CiCi Bellis,aj Bare Stefkovej a cz hrackam celkom tiez!Pekny dobry den prajem/Nebola som tu jednak zaneprazdnenie a jednak sklucenost,ze vypadli "Plisky" i Garbine Muguruza Blanco a nedarilo sa idealne ani A.Zverevovi,ci Karenovi Khachanovovi...(((((:-
Reagovat
Alexandria
Som stastna,ze sa dari Jaunovi Martinovi del Potrovi.Zelala by som si aby sa darilo i sestram "Pliskam" a tiez Garbine Muguruza Blanco,skoda ze...:(((
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist