Dementěvová bez ztráty setu postoupila do finále

27. 2. 2010, 14:14
Aktuality 1
WTA KUALA LUMPUR - Finále tenisového turnaje WTA v Kuala Lumpuru bude ruskou záležitostí. O titul se v malajské metropoli utkají největší favoritka Jelena Dementěvová s Alisou Klejbanovovou, jež si zahraje první finále v kariéře.
Jelena Dementěvová

Osmadvacetiletá Dementěvová už má letos na kontě dva turnajové triumfy a pouze dvě porážky. V dnešním semifinále proti o rok starší Rakušance Sybille Bammerové se vyrovnala lépe než soupeřka s více než hodinovým přerušením kvůli dešti. Sedmá hráčka světa vedla před pauzou 6:1, 4:3 a po návratu na suchý kurt zápas rychle dvěma získanými gamy ukončila. 

Ve dvou setech došla za první semifinálovou výhrou v kariéře i jednadvacetiletá Klejbanovová, jež zdolala Japonku Ajumi Moritaovou 6:4 a 6:1. Urostlá Ruska nastřílela 11 es.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
skott
Tak hned prvni rocnik a Ku.ala Lumpur se stava mojim oblibenym turnajem a zaroven jiz 23. ruskym finalovym duelem na okruhu WTA;-) Bohuzel pro Alisu nejtezsi mozna souperka jakou si mohla prat v boji o svuj premierovy triumf.Lena posledni roky drzi uspesnost ve finale na 75% a prohrava jen s tema nejlepsima.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist