Dementěvová znovu neztratila ani set a je v semifinále

2. 9. 2008, 19:17
Aktuality 4
US OPEN ŽENY - Šestadvacetiletá ruská tenistka Jelena Dementěvová se stala první semifinalistkou letošního US Open. Postup mezi nejlepší čtyři si zajistila hladkou výhrou nad Švýcarkou Schnyderovou. Dementěvová turnajem prochází bez ztráty setu.
Profily hráčů
Jelena Dementěvová

Jelena Dementěvová v dosavadním průběhu US Open ještě neztratila ani set a dnes pokračovala ve stejném duchu jako v předchozích zápasech. Proti Švýcarce Patty Schnyderové, která si na US Open zahrála čtvrtfinále znovu po 10 letech, na své poměry skvěle servírovala. I díky osmdesátiprocentní úspěšnosti prvního podání pouze jednou prohrála svůj servis, a když si sama vytvořila 13 brejkbolů, z nichž pěti využila, vyhrála za 73 minut hladce 6-2 6-3.

Šestadvacetiletá rodačka z Moskvy si semifinále na US Open zahraje už počtvrté. Pouze jednou však hrála na grandslamu v neúspěšném finále. Pokud se Jelena Dementěvová, podle odborníků nejlepší hráčka s nejhorším podáním, dostane stejně jako v roce 2004 do finále a v něm neprohraje se Serenou Williamsovou nebo krajankou Safinovou, stane se světovou jedničkou.

O postup do finále se utká s vítězkou duelu Jankovičová - Bammerová.

US OPEN - úterní výsledky žen:

Dvouhra - čtvrtfinále:
Dementěvová (5-Rus.) - Schnyderová (15-Švý.) 6-2 6-3

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Raymondová/Stosurová (10-USA/Austr.) - Erakovicová/Kostaničová-Tošičová (N. Zél./Chorv.) 7-6(3) 6-0

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Eleno jeste krucek a je to tam.......moc ti fandim a verim ti!!hrajes zatim vazne skvele a to tvoje podani??to uz je minulost dneska si podavala vyborne tak doufam ze ti to vydrzi!!s takovouhle hrou mas hodne velkou sanci!!!!doufam ze i po vyhre v pekingu si se zlepsila ve psychice a vis ze muzes vyhravat takhlee velke a obsazene turnaje!!!hodne ti olympiada pomohla tak hoden stesati v semifinale!!!DRZIM JI PALCE FANDIM JI UZ HODNE DLOUHO a myslim ze si zaslouzi titul:D:D:D:Dale tj jeste daleko musis zvladnou semifinale coz bude tezky
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki, Dementové fandíš, v pořádku. Zdarma ti dám jednu radu. Nejmenuje se Elena, ale Jelena, stejně jako její srbská kolegyně. Do češtiny se to tak musí přepisovat, v ruštině se na začátku nepíše J, to jejich E vyslovují měkce jako JE. Jinak ten krucek nebude az tak maly krucek, že? Tak hoden stesati v semifinale :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
jj ale pak tam mam ze tj jeste daleko......to vitezstvi:Dja proste pisu Elena uz sem si zvykla!!je mi jasny ze se to cte jelena!!jeden komentator na eurosportu rikal jeden zapas porad Elena tak rikam hm fakt debil!§dneska komentuje kde kdo
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, souhlas, chybná výslovnost se už omluvit nedá.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist