Dimitrov smetl Goffina a slaví postup do semifinále

15. 11. 2017, 16:31
Aktuality 60
TURNAJ MISTRŮ - Grigor Dimitrov v prvním dnešním zápase skupiny Peta Samprase deklasoval Davida Goffina a zajistil si prvenství ve skupině. Ve večerním utkání uspěl Dominic Thiem, který zdolal náhradníka Pabla Carreña-Bustu.
Grigor Dimitrov

Grigor Dimitrov při své premiéře na Turnaji mistrů vyhrál i druhý zápas ve skupině. Nejlepší bulharský tenista po pondělní výhře nad Thiemem v prvním dnešním utkání deklasoval 6-0 6-2 Davida Goffina a zajistil si prvenství ve skupině Peta Samprase. Nad Belgičanem, jenž nedokázal navázat na skalp zdravotně indisponovaného Nadala, ve vzájemné bilanci vede už 7-1.

Dimitrov ztratil v prvním setu na podání pouhé dva fiftýny a svému chybujícímu soupeři nedovolil jeho servis ani jednou udržet. Goffin zastavil bulharský válec až za stavu 0-6 0-3, kdy si poprvé uhájil podání. Vývoj utkání ale už nebyl schopný jakkoli zdramatizovat a na závěr zápasu celkově popáté ztratil servis.

Dimitrov hrál dnes mnohem lépe než v pondělí. Bulhar nastřílel 18 vítězných míčů oproti 11 nevynuceným chybám. Belgičan měl naopak na kontě jen polovinu winnerů co jeho soupeř a dnešní duel prohrál hlavně kvůli nevynuceným chybám, kterých nastřádal celkem 28.

Goffin odmítl, že by za jeho hladkou prohrou byly zdravotní problémy. "Jsem v pořádku. V tom dneska problém nebyl. Byl to prostě strašně těžký zápas, Grigor zahrál vážně dobře," řekl. "Nebylo to snadné, když jsem hned na začátku přišel o servis. Pro sebevědomí to byla velká rána, když jsem prohrával 0:4. Ve druhém setu jsem měl pár šancí na brejk, ale hrál opravdu solidně," dodal Goffin.

Dimitrov má nyní jistotu prvenství ve skupině Peta Samprase. V semifinále se tak vyhne souboji s největším favoritem Rogerem Federerem, jenž má jisté první místo ve skupině Borise Beckera. V pátek se Dimitrov ještě utká s Pablem Carreñem.

Ten se na Turnaji mistrů představil poprvé v kariéře dnes jako náhradník za zraněného Rafaela Nadala a dokázal potrápit Dominica Thiema. Rakouský favorit vyhrál až po boji 6-3 3-6 6-4 a v pátek si tak zahraje s Goffinem o to, kdo v sobotním semifinále vyzve Federera.

• TURNAJ MISTRŮ •
Londýn, Velká Británie, tv. povrch (hala), 8,000.000 dolarů
středeční výsledky (15. 11. 2017)
• Skupina Peta Samprase •
Dimitrov (6-Bulh.) - Goffin (7-Belg.) 6-0 6-2
Thiem (4-Rak.) - Carreño (Šp.) 6-3 3-6 6-4
Průběžné pořadí:
# JMÉNO Z V P S G B
1. Dimitrov 2 2 0 4-1 30-17 2
2. Goffin 2 1 1 2-3 21-29 1
3. Thiem 2 1 1 3-3 30-31 1
4. Carreño 1 0 1 1-2 13-15 0
5. Nadal 1 0 1 1-2 17-19 0
• Skupina Woodbridge a Woodfordea •
Kubot/Melo (1-Pol./Braz.) - B. Bryan/M. Bryan (5-USA) 6-4 6-3
J. Murray/Soares (4-Brit./Braz.) - Dodig/M. Granollers (7-Chorv./Šp.) 6-1 6-1
Průběžné pořadí:
# JMÉNO Z V P S G B
1. Kubot/Melo 2 2 0 4-0 25-17 2
2. B. Bryan/M. Bryan 2 1 1 2-3 21-24 1
3. J. Murray/Soares 2 1 1 3-2 24-16 1
4. Dodig/M. Granollers 2 0 2 0-4 12-25 0
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

60
Přidat komentář
brixner
Já znám taky jednu bustičku, maká na jatkách, je to sousedka krev a mlíko, patří do tvrdého jádra busty, ale vobčas je to tak minibusty-to když drží dietu a chlemtá jen vodu, že prej se to v ní všecko pročistí a vypne to pleť. No ale má i vobdobí, kdy je maxibusty-to většinou, když si do práce bere tu největší kabelu a nosí jí plnou flákot, na mě při tom nezapomínaje a dědka na vrátnici má zmáknutýho jedna báseň-nechá ho vobčas prohmátnout její blůzku a děda pak kouká na druhou stranu. Jednou mi přinesla pořádnej kus toho, před popravou vesele chrochtajícího tvora a SMS vod ní mě upozornila, že se mam pořádně rozcvičit, stříknout Kourose do trenek a naklusat na šichtu vo pár pater vejš, což jsem rád udělal, páč jak jí znam, kus krvavýho proteinu zbyde i pro Čendu. Zvesela sem vyhopkal nahóru, ani se nezadejchal a v domění, že se to vodehraje zase u kuchyňský linky, tasil sem hbitě jako Dartaňan v nejlepší formě. Ale ouha! Vona mě vám popadla, flákla se mnou do pelechu a že prej dneska se bude jezdit na koníčkovi! Marně sem jí vysvětloval, že přece nejsem žádnej Železník nebo Kincsem a že u linky je to praktičtější, protože minule si u toho voškrábala i brambory pro toho svýho ňoumu a já při tom stih uvařit i kafe! Depá, ani slyšet, prostě se bude rajtovat a hotovo! No, vona mě vám tak zvalchovala, že sem sotva popadal dech a na tepelnou úpravu flákoty jsem fakt už neměl sil a tudíž putovala do mrazáku a já se musel spokojit se sekanou vod Větví a Čenda si šmáknul na sójových bobech...Fakt sem byl rád, že sem vodpajdal domu a vod tý doby si řikam, že bustičky jako jó, dobrý, všecko, ale nesměj bejt moc ve formě, páč pak zatopěj i takovýmu držákovi, jako sem já! Jenže vodolejte takovýdle bustičce, když má tak lukrativní zaměstnání, žáno! To by se ze mě musel stát vegetarián a to vám řikam rovnou - zamítá se!!!
:-))
Reagovat
spaniel
Takze tipujes Socka nebo Zvereva?
Reagovat
blixa
Brixner je prostě zvíře, tak koho asi ! :D
Reagovat
brixner
Já na tydle tipovačky moc nejsem, většinou mi tipy vyjdou a to se pak všichni zastavujou a kroutěj hlavama a říkaj "Jak von to pořád dělá?" a tím pádem vyčuhuju z davu víc, než je zdrávo, což je docela fajn, ale né v sídlišti plnym sousedek, obzvláště po tvrdé šichtě! Takže moc netipuju, ale přál bych to Fuseklemu, toho Rusáka moc nemusim!
Sprcháš vod Kourose mám, samosebou, taky, jenže vono to nějak divně lepí nebo co...Jednou se mi trenky přilepily tak mocně, že sem je nemoh vůbec vodlepit a sousedka už začala bejt drobet nervózní a tak zavolala svojí pubertální dcerku a brnkla i sousedce vod naproti, aby šly pomoct, že to prostě ne a ne stáhnout. No, rvaly to ze mě dobrejch deset minut českejch a když už to konečně vodchlíply a trenky spadly s rachotem na zem, vo druhou sousedku se pokoušely mdloby a rozhodným hlasem prohlásila, že mě tedy svoje číslo rozhodně nikdá nedá, to prej raději celibát no a dcérence najednou zrudly uhry na její, jinak docela pohledné, tvářičce a než sem řek švec, tasila svůj S6 a prej, že kámošky na fejsu se teda asi dost podivěj. No, už jí docela rychle táhne na patnáct járů, takže já, jakožto poctivej dodržovatel zákonů, budu brzy hezky z vobliga a...No prostě katastrofa, takže asi fakt velice podrobně promyslim návrh Magerky a koupim si mejdlo, ale asi z ňákym aloe, kvůli hebké kůži, víte?
Jinak Kouros vždycky zabere, vřele doporučuju! Ale tohle fó pá se už vopakovat nesmí, to by mi mohlo pokazit dobrou pověst, takže většinou vezmu-stříknu-du! Rychlost je polovina úspěchu a já musim bejt furt rychlej, jináč bych to tady nestíhal a to teda fakt ani vomylem!
:-))
Reagovat
spaniel
Já to nečtu.
Reagovat
a.magerova
No... tak za prvé... Kourose do trenek?! - bože chlapi, už se to odnaučte není nad obyčejný mýdlo... a za druhé... linka?! - taky málo pohodlná volba... :-P
Reagovat
blixa
https://www.xparfemy.cz/yves-saint-laurent-kouros-panska-edt-100-ml-sprchovy-gel-100-ml-p-22497.html

Sprchový gel Kouros pokrývá příjemné s užitečným ;-) A linka na rychlý rozjezd taky není marná ;-)
Reagovat
a.magerova
OK Zlato... pak pro Tvoje maximální potěšení použiju toto... :-P

http://www.xy1.cz/ng56q
Reagovat
blixa
No magerová ! Ty si sadistka !!! :D :D
Reagovat
a.magerova
Ústní hygiena se nesmí zanedbávat... :-P
Reagovat
Nola
Busta mrzi ma, ze som ta podcenila, Dom ma sancu na postup, snad to zvladne, nech je aspon zaujimave semi, David je na rucnik, Rafa ho rozlozil na atomy :D
Reagovat
Fandina
Dom byl lepší a jsem zvědavá, kdo v pátek vyhraje, jestli on nebo Dejv a zahraje si semifinále proti Rogerovi.
Reagovat
Labi
pro Rogera určitě Dom je lepší, dneska šlo vidět že když Busta chodil na síť tak mu tim hodně zatápěl, což je i Rogerova specialita...
Reagovat
Fandina
Thildenům game se hrál skoro deset minut, tak uvidíme, jestli jeho vítěz bude i vítězem zápasu.
Reagovat
Fandina
Tildenův
Reagovat
Fandina
Bustička by měl víc chodit na síť, když tam jde, tak většinou zaboduje.
Reagovat
spaniel
Nekteri tady psali, ze Careno Busta devalvuje TM. No, nevidim ze by se lisil od Thiema, Goffina nebo Nadala.
Reagovat
Pe3k
Někteří také psali, že skupiny jsou vyrovnané...
Reagovat
Fandina
Bustička se ve druhém setu trochu zlepšil. Tak jsem zvědavá, jestli otočí. Vamos Pablo!
Reagovat
Nola
Dominic a Kikina Mladenovic... dobre som ju zaradila uz v zapase s Grigorom, vacsina "normalnych" tenistov je na Slovanky, alebo svoje krajanky, teraz to potvrdil aj komentator, Dom ma moje sympatie, ziadne zviditelnovanie sa prostrednitvom znamych modeliek, hereciek
Reagovat
Fandina
Třeba nejde o zviditelňování, ale o možnost víc být spolu. Berďova žena modelka jezdí všude s ním.
Reagovat
Nola
vacsinou na teba nereagujem, ale Tom ma za priatelku krajanku, ktora sa naopak zviditelnila prave vdaka jemu, ze ano.....
Reagovat
Fandina
To bych netvrdila, že se zviditelňuje díky jemu. Myslím, že modelkou byla už předtím a spíš svoji profesi přizpůsobila tak, aby ho mohla doprovázet.
Reagovat
Nola
spis by bez Toma bola zrejme iba jedna z mnohych, zacinajucich modeliek,.... tym, samozrejme netvrdim, ze by sa nedokazala presadit aj bez Toma, ale mala by to o kapanek tazsie
Reagovat
Marduch
Pro člověka ziviciho se prevazne prilezitostnym pronajmem sveho obličeje jsou opakovane zabery kamer putujicich z velkych turnaju do celého sveta s patricnym objasnenim komentatora, o koho se jedna - k nezaplacení.
Reagovat
Fandina
To samozřejmě, ale zase není potřeba tenis přeceňovat, jsou lidi, kteří to vůbec nesledují.
Reagovat
Pe3k
https://youtu.be/-Pq_3IL9IzA
Reagovat
kada.tom
tak Grigor mě (a nejen mě asi) překvapil, nečekal jsem, že by takhle smáznul kohokoliv na TM, každopádně paráda, že je v SF, snad se tam vyhne egoistovi
Reagovat
a.magerova
Tobě ta nenávist k Rogerovi opět zatemnila mozek... vítězové skupin se v SF setkat nemohou... navíc je to uvedeno i tady v článku... :-/
Reagovat
kada.tom
aha ... no, tak já si nebyl jistý, že má Grigor vyhranou skupinu ... zdejší články nečtu, jen komentuji
Reagovat
Mercury
nedostatek prehledu a informaci je z tvych prispevku vcelku patrny
Reagovat
EllNino
je to vidět
Reagovat
Labi
ale no, že články ani nečte jen komentuje, o tom si každý může myslet svoje ale je neskutečný jak to hned dostane tzv. sežrat....mám pocit, že tady to je více bojové pole než prostor pro komentáře a diskuzi a to z obou stran.....a to jsem zarputilý fanda Rogera
Reagovat
dunphy
Lol. Tak zrovna kada.tom, si myslím, ani špetku shovívavosti nezaslouží.
Reagovat
Labi
po pravdě někdy s jeho příspěvky moc nesouhlasím a přijdou mi hodně agresivni, to samé se dá říct o pár fanoušcích Rogera, kteří u jiných článků byli taky skoro až sprostí
Reagovat
dunphy
Však v pořádku, já se nezastávám ani jedné strany. Jen říkám, že jde vidět jak moc nenávistný a omezený jedinec on je.
Reagovat
Labi
ano, úsudek si může udělat každý sám....mě šlo jen o to jak každá strana se hned do té druhé pouští
Reagovat
a.magerova
No... tak to už je lepší nečíst články, než neznát místního největšího nenávistníka Rogera a bránit ho... :-/
Reagovat
Labi
myslíš že ho neznám? že nečtu ty komentáře, kdy každý kdo proti Rogerovi hraje je lepší, zaslouží si výhru více atd?...upřímně, je vidět že ti co mu nadávají jen těžko koušou že už ted je to snad největší tenisová legenda, která stále hraje a stálé sbírá jeden úspěch za druhým.....ale stejně smutno mi je když čtu jak někteří nadávají na nadala, že dopuje, vysmívají se když je zraněný atd.
Reagovat
a.magerova
Ale to mícháš jablka s hruškama... zde je teď řeč o kada.tom, o nikom jiném.... :-/

Vložil ses celkem nesmyslně do diskuze bez nadávek a napadl právě ty slušnější... jen tak pro info by mě zajímalo, jestli jsi někdy reagoval (a podobně ho srazil) na kada.toma, když hnusně nadával Rogerovi, Stanovi a dalším?
Reagovat
Ondra979
nesoudim, jen premyslim, cim to, ze dostal zrovna on vyjimku:
http://www.tennis.com/pro-game/2016/09/rafael-nadal-wada-russian-hackers-rio-tues-tennis-performance-enhancing-drugs/61215/
Reagovat
Roger_Federer
Nejzajimavejsi na teto vyjimce je, ze oni lze zadat, a oni zadali zpetne, to znamena, ze prvni pouzili udajnou lecbu, az potom zadali o výjimku.
Reagovat
Labi
těžko říct, taky nechci soudit páč to bych jen hádal
Reagovat
Roger_Federer
Nemluve otom, ze tyto dve vyjimky byly udeleny pro udajne lecby presne v tech letech, kdy přišli Rafovi dve nejprekvapivejsi porazky na Granslemech a ponich ty zvlastni pauzy, kvuly udajnym zranenim...
09 RG Soderlink
12 W Rossol
Moc nahod..:)
Reagovat
Franky
He was also approved for the use of corticotrophins in 2012, during the period in which he was sidelined from the tour with another knee injury...dalsia nahoda ze vzdy v suvislosti s kolenami...ako som sa uz vyjadril v top 20 kazdy nieco bere ale Nadal je dost cez ciaru preto tie zahadne 'zranenia' a pauzy
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák, Labi...Pokus o triezve zhodnotenie situácie a akási výzva k sebareflexii opat agresívne zmetená zo stola tými naj(pre)citlivejšími fanatikmi. To sú tie klapky na očiach...
Reagovat
spaniel
Nemoralizuj...nemáš na to kredit.
Reagovat
Roger_Federer
Uvedomuj si Peter, ze uz jsi komicky, jak v posledni dobe porad dokola "skatukujes" o nekom ze je ovce , nebo dokonce fanatik?
Pritom se tohle tvoje vystupovani, mysleni hodi uplne presne na tebe osobne ??
Roky jsi tady FFN preceda, ktery pokud bych to(ja) mel vzit opravdu vazne, nevidis si, nebo nechce videt na spicku sveho nosu.
Reagovat
Franky
a kto nato len trochu poukaze hned ide bud do ignoru alebo FH vyhlasi ze je nesvojpravny blb a podobne :D tu je to zjavne - kada.tom ako dno TP bol obhajeny Labim ktory ocividne nepozna dotycnu osobu a zaroven opraveny FFF uzivatelmi bol hned tendencne obhajeny tu pritomnym 'kralom' diskuterom aby poukazal akoze na fanatizmus uzivatelov...Poznam X ludi ktori vo velkom fandia Rogerovi ale su v poho ked aj obaja vyhravaju jeden proti druhemu
Reagovat
smazaný uživatel
Ja o voze, vy o koze. Jak takí tajtrlíci...

Fanatici sú citliví jak predkožky, to je tá najviac do očí bijúca vlastnost. Ilustruje to aj toto vlákno a reakcia magerovej.

V porovnaní s provokáciami fanatikov a pluvancami na Rafovu adresu sú Rafa fans totalni flegmatici a vacsinou na tú spinu ani nereaguju.
Reagovat
spaniel
jj, vsichni 3 jsou flegmatici.
Reagovat
Franky
Trans Trollhand a Blabolat :D traja krali :D
Reagovat
Roger_Federer
Kamo, jedine co ja tady kdy resim je kdyz neustale lzes a otacas jak korouhvicka ve vetru.
Reagovat
Nola
pravda....je to svajciarsko.cobolsky@hater :D
dole sa prejavil ten spanielsky......
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
"chitrolýn" kada.tom
Reagovat
Roger_Federer
Kada, je tady roky a roky nenavidi Federera, zajimalo by me proc,
Protoze kvuli jeho tenisu to byt nemuze..
Tenisu, Kadlec nerozumi, komentuje veci o ktere nezna..
Je to zvlastni nenavist, az me to prijde, ze si tim jenom tady rika o pozornost a vybral si tento zpusob zviditelnění.
Reagovat
Pe3k
David ty ostudo, na Nadala to sice stačilo, ale Grigor ho smaznul jak by nic.
Reagovat
Nola
ako mozes hned hraca takto odsudit? je rozdiel hrat prvy zapas s Rafom a naopak s Thiemom, ak by narazil v prvom zapase na Rafu, tak by dnes nebol taky nabudeny, mozno by nebol ani prvy v tabulke, v prvom zapase proti Domovi hral tuzku...
Reagovat
Franky
David bol marny aj s Nadalom...to co zahadzoval by by ktorykolvek hrac top 20 premenil a nasekal Nadalovi 2:0 ...tu sa (trochu az kruto) ukazalo kde David na TM patri...zo skupiny nepostupi nikdy(ak sa este vobec niekedy kvalifikuje)
Reagovat
Fandina
Gríša hrál dobře, viděla jsem druhý set, Dejv se po kanáru v prvním zvednul, ale Gríša si to už pohlídal. Gratulka a mám velikánskou radost. Go Gríšánku, go go!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist