Divoké karty do Ostravy dostaly Ostapenková a Garciaová. Svitolinová se odhlásila

16. 9. 2021, 20:44
Aktuality 8
Bývalá vítězka Roland Garros Jelena Ostapenková z Lotyška a Francouzka Caroline Garciaová dostaly divoké karty do hlavní soutěže tenisového turnaje J&T Banka Ostrava Open 2021. V Ostravě se bude hrát druhý ročník od pondělí.
Jelena Ostapenková

Hlavními hvězdami halové akce okruhu WTA kategorie 500 s dotací 565.530 dolarů jsou domácí hráčky. Mezi čtveřicí nasazených by měly figurovat Karolína Plíšková a grandslamové šampionky Petra Kvitová a Barbora Krejčíková. V turnaji má jisté místo i Karolína Muchová.

Nakonec se neobjeví světová čtyřka Elina Svitolinová z Ukrajiny, neboť se odhlásila. Startovní pole i tak nabídne řadu hvězd. Polské fanoušky bude lákat účast loňské vítězky Roland Garros Igy Šwiatekové a dorazí i olympijská vítězka z Tokia Švýcarka Belinda Bencicová.

V pátek je na pořadu losování. Kvalifikace se odehraje o víkendu a hlavní soutěž odstartuje v pondělí v poledne. Finále dvouhry je v neděli 26. září od 14:30.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
Mony
Divoké Penko divoká karta sedne...ale podle tweetru to vypadá, že oběma jim byla WC nabídnuta. To mě překvapuje. |Myslel jsem, že pokud WC TOP20 nebudou využity, může je využít volně pořadatel. A rozhodně by bylo hezčí sledovat, jak si v konkurenci Hvězd vedou třeba Marie, Týna, Sára Bejlek, Lindy, Nikola B.,Lucie H.ap...Nebo těch Star je tam málo?
Reagovat
tommr
Karolína se z Ostravy odhlásila. Na turnaji jí nahradí Teichmannová ...
Reagovat
603262
Hlavní soutěž se bude losovat taky zítra? Nebo až v sobotu?
Reagovat
Fandina
Koukám, že Ova bude téměř úplně ze samých sousedek případně obsousedek :-). Na stránkách vidím Evropanky, jen Riske to tam kazí. :-)) A v kvaldě Zhang, Doi a napůl Perra. :-)) smilesmilesmile
Reagovat
com
smile samy sousedky, to bude mit Brixner plny ruce prace smile
Reagovat
Fandina
:DDDD Jooooooooooooooooo, boduješ smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
Hlavně, aby se ještě kvůli němu neodhlásili, snad to tu nečtou :-)))))))))).
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To by ale musel přeskočit z lodi na letadlo nebo pindolinosmile
A další problém je, že by se tam mohl mediálně dost provařit a ty "jeho' sousedky by mu to asi daly pěkně sežratsmile
Teď je otázka, co bude silnější. Taková koncetrace tenisových sousedek v Ostravě není každou chvílismile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist