Djokovič a spol. nepotřebují díky diplomatickým pasům víza

25. 4. 2011, 22:39
Aktuality 0
Novak Djokovič, jeho kolegové z týmu vítězů Davisova poháru i další hráčky jako Jelena Jankovičová a Ana Ivanovičová jsou ode dneška majiteli diplomatických pasů. Doklad, který hráče opravňuje například cestovat na turnaje bez nutnosti pořizovat si víza, předal nejlepším srbským tenistům ministr zahraničí Vuk Jeremič v Bělehradu u příležitosti zahájení antukového turnaje ATP Serbia Open.
Srbové Zimonjič, Djokovič a Tipsarevič

"Jsem rád, že můžeme podpořit lidi, kteří přispívají k popularitě a zlepšení pověsti naší země ve světě," konstatoval ministr. 

"Velmi nám to usnadní cestování, přinejmenším na letištích nás lépe rozpoznají," řekl druhý hráč světového žebříčku Djokovič. Spolu s ním zapózovali fotografům s diplomatickým pasem v ruce i Nenad Zimonjič, Janko Tipsarevič a Viktor Troicki, kteří v prosinci vytvořili úspěšný tým a vyhráli poprvé v historii daviscupovou trofej po finálovém vítězství nad Francií.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist