Djokovič dostal volno, proti Švédsku nenastoupí

1. 2. 2012, 17:51
Aktuality 7
Srbští tenisté se budou muset v utkání prvního kola Davis Cupu se Švédskem obejít bez prvního hráče světa Novaka Djokoviče. Kapitán týmu Bogdan Obradovič se rozhodl nechat vítěze Australian Open odpočívat po náročné obhajobě titulu na prvním grandslamu sezony.
Profily hráčů
Novak Djokovič

"Přemluvit Novaka, aby proti Švédsku nehrál, bylo obtížné. Ale myslím, že i bez něj můžeme soupeře porazit," citovala Obradoviče agentura AP. "Odpočinek by mu měl pomoci udržet si první místo v žebříčku a snad mu zbude dost sil pro boj o zlato na olympiádě v Londýně," dodal.

Srbský tým do zápasu se Švédskem na domácí půdě v Niši povede jako týmová jednička devátý hráč světa Janko Tipsarevič, v nominaci je také Viktor Troicki, Ilja Bozoljac a deblista Nenad Zimonjič. Vítěz zápasu může ve čtvrtfinále narazit na český výběr, který se v prvním kole utká s Itálií.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
Pe3k
Finále AO 2012. Konečně vyšlo něco solidnějšího...

http://www.youtube.com/watch?v=2Tn2CY3oUMQ
Reagovat
Heather_Fedex
presto ze mam klucina rada a v poslednim case jsem z nej nadsena vic nez z fedexe, tak doufam ze career gs v 1 roce nedosahne. to by pak uz byli konstalace ze kdo je nejlepsi hrac historie... mozna jsem sebec ale opravdu nechci... rg vyhrat muze a nemusi a wimblas nemyslim ze obhaji. murray by mohl urvat us open :))
ja vim, jeste je moc brzy na tyhle teorie...
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Džokyho to není priorita. Ty rozpačité výkony z poslední doby nazančují, že už se ho hráči nebojí a proto se musí soustředit na individuální přípravu a zápasy. už teď trénuje na RG a směřuje to jednoznačně k historickémů úspěchů - roční Grand Slam. Těším se na něho v Římě.
Reagovat
smazaný uživatel
no nevim mě to tak připadá že proti němu všichni hrajou jako by s úctou úznávám že djoker hraje skvěle ale i nadal proti němu nehraje na 100% se mi zdá spíš tak na 88%:)
Reagovat
smazaný uživatel
Není divu, když mmají švédové sestavu bez Soderlinga, tak nemaj nejmenší šanci :)
Reagovat
VlS
Taky si myslím, že to je postup více méně bez boje, protože Viktor s Jankem nemají s kým bojovat.
Reagovat
smazaný uživatel
třeba překvapí Ryderstedt on neni špatnej:)

Davis Cup Kolo Výsledek K1 K2
10.07. Tipsarevic J. - Ryderstedt M. 6-2, 7-5, 6-3 1.05 8.77
08.07. Troicki V. - Ryderstedt M. 6-3, 6-1, 6-7, 7-5 1.03 10.68
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist